Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1001) peterkeT válasza zsiga667 (#998) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Viszek tartalék kábelt, másfél méter körüliből van több is. Meg tudok vinni 8-as switchet, azt ki lehet tenni egy-egy nagyobb kupacba továbbosztónak, kisebb lesz a kábeldzsungel.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1002) zsiga667 válasza peterkeT (#1001) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Nekem is felszabadult egy 5-ös switchem a múlt héten, ha kell elvihetem. Igazi PH!-lanos ereklye, az első két pesti partyn ezzel osztottuk a hálót a kisszobában. :D

(#1003) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha még beleférek, esetleg engem is érdekelne a dolog(notival mennék). Hol is lesz ez pontosan?

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#1004) zsiga667

zsiga667
(PH! kedvence)

Hogy lehet úgy letakarítani egy billentyűzetet hogy működőképes maradjon, de be merjem vinni emberek közé? :) (Jelenleg annyira mocskos hogy ha beadnám az MTA Mikrobiológiai Kutatóintézetébe, legalább három új fajt találnának rajta... :D )

(#1005) peterkeT válasza zsiga667 (#1004) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Monitortisztító spray-vel és karcmentes törlőkendővel próbáld (vagy bármivel, ami nem szöszöl, tehát pzs, papír kéztörlő és vécépapír kizárva).

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1006) zsiga667 válasza peterkeT (#1005) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Szerintem ha lefújom monitortisztítóval (ami egyébként nincs itthon) maximum felidegesítem és visszaharap. :D De majd kipróbálom, kösz a tanácsot. :)

(#1007) mayerlaci

mayerlaci
(őstag)

ha mennék cod2-ben nem lenne esélyetek nem nagyképüségböl mondom. :)

"Life is going on, when you would have another plans"

(#1008) peterkeT válasza mayerlaci (#1007) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

És ménem jössz? Taníts minket! ;]

p

(#1009) zsiga667 válasza mayerlaci (#1007) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

''ha mennék''
Sounds liek some kinda chicken to me... :U
[kép]

(#1010) Gh0sT válasza zsiga667 (#1004) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

1. Kikapod az összes billentyűt.
2. Kád, szappanos víz, szivacs, esetleg körömkefe, papírtörlő.
3. Megvárod, amíg kiszárad, aztán összerakod.
4. Veszel egy új billentyűzetet.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#1011) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Mikortól van gyülekező? Gondolom be köllene szálni a villany szlába?!

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1012) peterkeT válasza belaazallat (#1011) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Én szerdától szabin vagyok, felőlem gyülekezhetünk. :DDD

p

(#1013) zsiga667 válasza belaazallat (#1011) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Jó hogy szóba került, valaki leírná hogy kb. mennyibe fog kerülni a hétvége? Pl. Gh0sT, mennyivel kell beszállni a benzinbe, mennyi az albérletamortizációs díj (:D ) , meg hasonlók. :)

(#1014) belaazallat válasza peterkeT (#1012) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Én is rá érek, szerdán megyek jegyet beíratni, utána fodrászhoz.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1015) ladybug válasza peterkeT (#1012) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Aham, persze. Aztán akkor 5 napig nem látunk. Nem erről volt szó.....

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1016) belaazallat válasza ladybug (#1015) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Szia! Gyere le a gyerkőcökkel, mint a multkor, csak előtte szólj az uriembernek, hogy ott legyen! A pogácsa nagyon finom volt! :C :DD :R

Mod: nem tok írni, ezek a fránya betűk mindig elmászkálnak! :DDD

[Szerkesztve]

1017#-re Szerintem maradj otthon jobb a családi béke! Őőőőő, majd tartjuk nálatok a partyt! ;] Viszünk sátrat!

[Szerkesztve]

(#1017) peterkeT válasza belaazallat (#1016) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Pfff, sziasztok, fiúk, mennem kell, jött értem az anyukám... :U
Holnap is lejövök játszani. :DDD

p

(#1018) ladybug válasza belaazallat (#1016) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Benézünk, persze, mert már többen is jelezték, hogy látni óhajtanak minket. Csak hát két ilyen fürge lánykával annyi gép között azon a kis helyen? Nem is tudom....

Vigyek vmit?

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1019) Gh0sT válasza zsiga667 (#1013) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Megoldjuk okosba. ;) Most az a nagy büdös helyzet, hogy valószínűleg megveszik az autómat a hétvégéig, ergo csak egy szakadt Nissan van, amibe lehet be sem férünk. Ráadásul Péter barátomnak le kellene ugrania Kalocsára vasárnap, nekem haza kéne mennem Kaposvárra, szóval nem kis mutatvány lesz. De semmi gáz, rajta vagyunk. :)

Reszi: Zsiga alhat nálatok? Tudtommal hazaküldtél mindenkit. Ha ez nem jönne be, akkor NagyG már felajánlott 3 helyet.

(#1020) Gh0sT válasza ladybug (#1018) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Borcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! :D

(#1021) ladybug válasza Gh0sT (#1020) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Megkapod, tudod. De aztán semmi csúnya dolgok.

(#1022) belaazallat válasza ladybug (#1018) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Magatokat! :) Ó majd vigyázunk a lányokra, a gépek meg pótolhatóak!

(#1023) Gh0sT válasza ladybug (#1021) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Miket feltételezel Te rólam, he?! :) Tökre régen láttam már a kiscsajt... Biztos jól megnőtt.

(#1024) zsiga667 válasza Gh0sT (#1019) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

:)
Egyébként te meg milyen alvásról beszélsz? :Y Nem úgy lesz hogy nyomjuk ameddig bírjuk, aztán pihizünk egy kicsit az asztalra borulva, majd ébredés után megy tovább a hent? :D

Szerk.: #1023: Ja, lassan kezd kiöregedni... xD

[Szerkesztve]

(#1025) belaazallat válasza zsiga667 (#1024) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Ja, tavaly is ez volt tervbe! Aztán csak kedves Ghost barátunk otthagyott minket és másnap estig nem is láttuk! Ketten nyomtuk Reszivel non-stop, de vasárnap hajnalra kidőltem.

(#1026) Gh0sT válasza belaazallat (#1025) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Sok az ismerős Zegen na... meg kellett őket látogatni... :)

(#1027) ladybug válasza Gh0sT (#1026) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Ismerős, mi? Persze nőnemű az illető. Olvassuk csak vissza a Nők, nőügyeket...

(#1028) Gh0sT válasza ladybug (#1027) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Hát, vannak lány barátaim is... :U
De most elég sokat ott leszek, csak 3-4 órára kell lelépnem és azt is az alvás rovására fogom ütemezni.

(#1029) vallas

vallas
(senior tag)

Pénteken mikor kezdünk, mert valszeg csak péntek este-éjszaka, és szombathajnal-reggel érek majd rá, szóval korán kell kezdeni a lant, én 3-tól ráérek, de ha kell a switchet már csütörtökön feldobhatom ha úgy jó!!!!4

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#1030) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Na emberek, gáz van. Nincs egyetlen autó sem a hétvégére, amivel menni tudnánk... :(
Pfffff...

(#1031) vallas válasza Gh0sT (#1030) üzenetére

vallas
(senior tag)

Béreljetek, vagy gyertek gyalog!!!!!!!!!!!!!!4 :DD :DD :DD :( :( :(

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#1032) belaazallat válasza Gh0sT (#1030) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Akkor most mi lesz? Nem jöttök? Elmarad a party?

(#1033) Gh0sT válasza belaazallat (#1032) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Próbálok autót keríteni és sofőrt. A party nem marad el, maximum mi nem leszünk ott. :(

(#1034) belaazallat válasza Gh0sT (#1033) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Nélkületek nem lesz olyan jó, úgy hogy tessék jönni!

(#1035) Gh0sT válasza belaazallat (#1034) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Rajta vagyok...

(#1036) Reszi válasza Gh0sT (#1035) üzenetére

Reszi
(kvázi-tag)

Pedonak is van kocsija, nem? :))

[Szerkesztve]

Küldjünk mentesítő járatot?

[Szerkesztve]

(#1037) Gh0sT válasza Reszi (#1036) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Van, de le kell mennie Kalocsára vasárnap reggel és emiatt nem fog jönni.

(#1038) zsiga667 válasza Gh0sT (#1033) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Ha autó van én vállalom a vezetést szívesen, csak majd ne nézzetek papírkutyának ha vasárnap hajnalban elvonulok aludni... :)

(#1039) Gh0sT válasza zsiga667 (#1038) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Talán lesz autó... már lehet hogy kettő is. Holnap dől el minden.

(#1040) belaazallat válasza Gh0sT (#1039) üzenetére

belaazallat
(őstag)

úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!

(#1041) Gh0sT válasza zsiga667 (#1038) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Ok, nagyon úgy néz ki, hogy az én kocsimmal megyünk. Viszont emiatt lehet, hogy csak este 7-8 körül tudunk indulni (hazaérek, bepakolás, stb...). Ketten leszünk, más nem jön.

Holnap még hívlak telefonon, hogy a pontos részleteket megbeszéljük. Elvileg bármekkora és bármennyi gépet hozhatsz, be fogunk férni. :)

(#1042) belaazallat válasza Gh0sT (#1041) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Húúúú! A pesti bagázs hogy leamortizálódott!!! :Y Akkor végülis hányan leszünk, kik jönnek?

Akkor költség megosztás hogy lesz? :U :F

(#1043) zsiga667 válasza Gh0sT (#1041) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Rendben. Akkor viszem a nagy CRT-t is a TFT mellé, hogy játék közben is tudjak fórumozni... :DDD
7-8 nekem OK, reggel vizsgázom Gödöllőn, így legalább lesz időm bepakolni az új vinyót a gépbe meg rendezgetni egy kicsit a ''megosztásomat''... :) (Tényleg, van valaki a csapatban aki szokott animét nézni? Mert az sok üres vinyóval készüljön a partyra... ;) )
Számomat tudod?

(#1044) belaazallat válasza zsiga667 (#1043) üzenetére

belaazallat
(őstag)

anime :Y
őőőőőő izé, nincs vkinek egy fölös satás(250-es ha elég)vinyója ?

terjedelemben mégis mennyire készüljek?

[Szerkesztve]

(#1045) Reszi

Reszi
(kvázi-tag)

Na srácok,akkor mindenki hozza azt amit igért + amit tud, (asztal, szék, kábel, switch, hosszabbító) + NagyG-töl el kéne hozni az asztalt hogy elférjünk, erre kérnék egy jelentkezőt aki kocsival jön.

NagyG valamikor este érkezik csak, mert vizsgázik...

Ahogy látom a pesti különítményre nem érdemes várni :)) mivel ugy is csak 2en jönnek (és valamikor 11-12 körül érkeznek, sztem), tehát felőlem bármikor kezdődhet a party.

Béla gondolom reggel akkor hozod a géped. Hozhatod! Mikor?

Az egyik lakótársam mégis itthon lesz szombaton :W :W :W :W :W :W :W :W (ezek szerint túl nagy kérés volt egy olyan 7vége amikor nincsenek itt) tehát annyival kevesebb hely lesz (mondjuk ez inkább az én gondom). Szálláshelyet nem nagyon tudok felajánlani, de ha nincs más a földön vagy egy gép elött bárki aludhat.

Vallas a cuccokat idehozhatod elötte, ha akarod, csak szolj ide vagy irj!

(#1046) zsiga667 válasza belaazallat (#1044) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Durván 800GB... ;)

(#1047) belaazallat válasza Reszi (#1045) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali!

Péntek reggel 8:40körül ér be a buszom a buszvégre. Ha elém tudnál jönni azt megköszönném! Rendezési ktg-be hogy szálljunk be? Villany szla szétosztva?

Üdv!

Zsiga: :Y :Y :Y Van még mit fejleszteni!Max 40GB szabad helyem van, majd erőteljesen szelektálok! :O

[Szerkesztve]

(#1048) Reszi válasza belaazallat (#1047) üzenetére

Reszi
(kvázi-tag)

Nem tudom, ezen nem gondolkodtam, de ha mindenki hoz nekem egy láda sört az elég lesz. :DD :DD :DD :DD :DD :DD

(#1049) zsiga667 válasza belaazallat (#1047) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Addigis nézegesd meg a listát (ez kb. a 90%-a) hogy könnyebb legyen majd választani. [link]

(#1050) peterkeT válasza Reszi (#1045) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

''NagyG-töl el kéne hozni az asztalt hogy elférjünk, erre kérnék egy jelentkezőt aki kocsival jön.''

Kombim van, befér? :D

''Ahogy látom a pesti különítményre nem érdemes várni mivel ugy is csak 2en jönnek''

Zsigával együtt hárman, nem? De tényleg nem várunk rájuk. ;]

Szerintem 5 körül érdemes lenne elkezdeni a pakolást, főleg ha még távolabbi helyszínekről is kell cipekedni.

p

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.