egy nap masfel liter utan fajt a szivem kornyeke 
persze ezt egy honapon keresztul csinaltam folyamatosan, azota esetleg heti 2-3 hell, ovatosan sracok 
#649: p*nci? 
[ Szerkesztve ]
90 87.5 87.8 87.5
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
egy nap masfel liter utan fajt a szivem kornyeke 
persze ezt egy honapon keresztul csinaltam folyamatosan, azota esetleg heti 2-3 hell, ovatosan sracok 
#649: p*nci? 
[ Szerkesztve ]
90 87.5 87.8 87.5
hm.. forma 1 re vettem de kezd nagyon fogyni amugy meg 200ft az 1.5l 
[ Szerkesztve ]
nalunk 179, uberyou 
90 87.5 87.8 87.5

Nah, már itt szemezek a hűtött Hell-el. Pont ez hiányzik most a torkomnak
, meg vagyok fázva, de csak hűtve jó 
Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Megfázás? Torokgyulladás?
Ugyebár az izomfájdalmakra, gyulladásokra hideg borogatást tesznek. Ergó, a fájós torkot is hideg itallal kell kezelned. A hideg Hell a te számodra kis tételben gyógyszer, nagy tételben orvosság 
Ember tervez, Isten perverz...

Az íze inkább csak elviselhető, de koffein-taurin tartalom ugyanannyi mint a nagyokban, meg ugye 60 Ft. Mindent ki kell próbálni. 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
Már kóstoltam,szerintem elviselhető.
én is kostóltam ilyet, egész finom 
Ez már majdnem veri a "zacskós bor" szintjét 
ON: A Booster még mindig 65Ft a Plusban? Meddig tart az akció?
[ Szerkesztve ]
sálálé

Fúúú...ez nekem nagyon nem ízlett.
Ndruu: Akciós a booster? Akkor az újságba miért nincs?
A zacskós bor nem is olyan rossz... Mondjuk az ilyen boleroféléket kerülöm... Nekem nem jöttek be...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Blaise írta... - Én még az akciós újságot sem láttam... Remélem tart még legalább hétfőig... Beszerzek pár darabot, mert finom.
sálálé
65Ft.-ért mit akarsz?

Boostert én is szeretem...szerintem holnap nyitva lesznek, megnézem.

Uhh 99Ft-ert vettem egy Tesco Gazdasagost, de vmi kegyetlen szar.
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Viszont red bull akcio van a tescoban, 899-ft 4 doboz, igy abbol bevasaroltam 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Ez sörre is áll: üveges rulzzz / nr. 1., dobozos elmegy, műanyag palackos egy akás sz@r.
Energiaital: sztem tökmind1. Max. ha 2 napos buli van, akkor iszok. De cukormentest SOHA! Az édesítőszerek káros hatásairól lehetne beszélgetni.....
Egyébként kávézok. Sokkal jobban bejön egy kávét szürcsölgetni, egy cigit elszívni mellé mint energiaitallal szédelegni. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Nos úgy volt hogy bementem vásárolni vettem 2 dobozzal, majd mondta a csaj, h 130ft lesz...aztán megnéztem a számlát, tényleg 65ft volt darabja. Utána bementem és vettem 1 kartonnal
De 99ft volt kiírva árnak
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Nyitva van ma a teszkó?

A fél Big Energyt meghagytam holnapra. Szerintem ki leszek. Főleg azután ,hogy Lewis van poleban. Innom kell. 
[ Szerkesztve ]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

szvsz nem, de ezek alt. nem egynapos akciok szoktak lenne, ugyhogy jovo het elejen meg biztos lesz. 
mi öcsémmel ma ásáközben benyakaltuk a 3l Kobrát 
Én big energyt szoktam venni az auchanba 1,5 literes 1 valamennyi nem drága és sztem finom is.

Jó is az. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Asszem függő lettem már mindennap megiszok eg redbullt burnt xl-t vagyvalamit...
,..megpróálók leszokni.szerintetke napi 1 káros? 
Na ééésss?::DDD
nem
de a napi 1l az igen 
Na lett egy karton Golden Power. Az enerigaitalos honlapon fennt van de legalább ott is Hollandia van beszerzési helyként. Tehát ilyet biztos nem ittatok még
(csak nehogy megint beégjek...)
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

Most keltem. Szerintem gyorsan el fog fogyni a maradék Big Energy. Bár olyan sokat nem ittam tegnap mint amennyit szerettem volna. Talán jobb is... 

haza ért egészbe a kínai red bullom, de nem iszom meg azt hiszem 
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!

De az már múltkor is megvolt, vagy akkor még csak vártad vagy ez már másik? 
Asszem nem megyek RB-ért, még így is drága. 1db 4es csomagért nem éri meg kimenni olyan messzire, 4 csomag meg már drága akárhogy is nézem.
Úgyhogy fürcsi, tanulás, film és net

ez a bomba nem is olyan rossz. 

magyarországon volt már de hozzám most érkezett meg
még 4 különleges dobozt-üveget várok 

Planet Energy a legújabb ital, amit ma vettünk is a Pennyben, csak mert még ilyet nem láttunk. 
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
És az mennyi volt?

Szokványos 99.
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

már nincs olyan hogy 99, kerekítés miatt 99 = 100

Annyit mondok hogy Kobra
.
[ Szerkesztve ]
Walter White is Bad*ss!!

Tényleg...a rohadtak, ha ezt tudom, nem vesszük meg.
Ráadásul 2-t vettünk, így 2 forintot buktunk is.

találtam egy uj drinket
"get up" a neve ma kipróbálóm 
Na ééésss?::DDD

korai kelesre valo tekintettel leguritottam egy red bullt 
Red bull mennyi?
dede, az 99 
a végösszegből van kerekítés, tehát ha veszel 10et, akkor az nem 1000ft lesz, hanem 99
ezért énis feltöltöttem a hétre a raktárat 10ldls izével 
[ Szerkesztve ]
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Azt nem néztem.

SEXXX néven új enerdzsidrink van forgalomban (vagy csak nekem új?)
van benne minden csudajó dolog pl ginseng, akácmézes- citromos ízű a doboz alapján, namost nem tudom a méz teszi -e de valami okádék íze van..konkrétan
többet ilyet soha, + szivatásként nem is olcsón vettem..
nekem a Hell és a Burn az abszolut favorit, Red Bullt az ára miatt nem veszek csak néha néha egyet. nagy kiszerelés nyilván jobban megéri.
én burnt drágábbért láttam mint a red bullt
a hell tényleg finom
én is rászoktam ezekre a szörnyűségekre
amiket szeretek mostanában: RedBull, Bomba, XL, VPower, Hell, Burn. azt észrevettétek hogy az üveges(?) RedBull jóval kevesebb coffeint tartalmaz? ingredients szerint (az is 2,5deci és 1decire vannak az adatok megadva) legalábbis. 
Nekem a hell-től kifordult a nyomrom. Nagyon szarul voltam tőle. Ha már, akkor inkább Bombát iszom. Otthon pedig UP-ot. Itt, Magyarországon, még nem láttam, pedig szerintem nagyon jó. Nyáron napi kettőt megittam meló közben, és fele annyiba kerül, mint a red bull
Nec arte, nec marte