Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Energiaital topic

(#551) darnellsmith válasza máyköl (#549) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

azért nemegészen ugyanaz a kettő szerintem

Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!

(#552) Tomics válasza darnellsmith (#551) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

állítom kólába több méreg van mint ezekbe a löttyökbe :DDD szvsz

(#553) darnellsmith válasza Tomics (#552) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

pl tesóm mondta hogy vki kólával szokta a retyót pucolni, garantáltan mindent leszed róla, és működik :C gondolom a fogaknak se tesz éppen jót :DDD

(#554) máyköl

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó az igaz, de finom. Ráöntöttek egy kísérleten kólát egy betonútra és kimarta. :R

(#555) Tomics válasza darnellsmith (#553) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah kb :DDD

amugy te még érzel valami hatást ennyi megivott redbull után?

(#556) máyköl válasza Tomics (#555) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Te mennyié veszed a red bullt?

(#557) darnellsmith válasza Tomics (#555) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

persze, fincsi :DDD
most pl egy hetéig nem ittam, úgyhogy ma ebéd elött lelöktem egyet, meg utána egyet, így már 704 doboz van a gyűjteményembe :D

(#558) máyköl válasza darnellsmith (#557) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az szép! Nem unod?

(#559) máyköl

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#560) fanofmanu válasza máyköl (#559) üzenetére

fanofmanu
(tag)

azzigen :Y gazdaságos energiaital lol :D ilyet se láttam még... gondolom ezekután jön az energiatakarékos energiaital teszkóéktól :DDD

Red Nation

(#561) Tomics válasza máyköl (#556) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

999 4espack profiba, legutobb ennyiert vettem. en nem vagyok fuggo (meg) de tanulas,edzes,munka elott jol fog jonni :DDD

(#562) darnellsmith válasza máyköl (#558) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

ezek szerint nem

(#563) máyköl válasza darnellsmith (#562) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kemény ez a tescos.

(#564) dragonfx válasza Tomics (#561) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem rossz ár, de szilveszterkor olcsóbb volt hülye voltam csak 4 packot vettem vagy 10et kellett volna.. :))

Na ééésss?::DDD

(#565) darnellsmith válasza dragonfx (#564) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

nemrég a sparba egy napig 50%os áron volt, vettem is egy kartonnal (24doboz) többet kellett volna...

(#566) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Kezdek én is rákattanni erre az energiaital témára. Hétvégente jól jön az a kis plusz kitartás meg energia a sok bulihoz meg a jó hangulathoz :D

Nincs ezeknek valami rossz hatása hosszú távon? Bár mondjuk én nem sűrűn iszom és akkor is csak 1 dobozzal, szóval elvileg nem szabadna semmilyen kárt okoznia. Ja és csakis a Red Bull :P

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#567) ML320 válasza The DJ (#566) üzenetére

ML320
(senior tag)

Úgy négy éve napi egy-két doboz. A legdurvább: egy este 6 doboz, előtte napközben 2 doboz. Egy kis lábremegés, de aludni is tudtam :D Max csak lököttebb lettem.

Amúgy mi egészséges manapság? Mármint egészséges, olcsó, és finom?

Ember tervez, Isten perverz...

(#568) The DJ válasza ML320 (#567) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Hát akkor hozzád képest én még nagyon kezdő vagyok a fogyasztás terén :D Abban viszont teljesen igazad van, hogy lassan már az egészséges szót is törölni lehetne a szótárból :U Helyette használhatjuk bátran a káros és a kevésbé káros kifejezéseket.

Az biztos, hogy engem is felpörget és ez jó, mert általában mikor megyünk hétvégén valahova társasággal akkor én vezetek és mivel nem ihatok, ezért ennél maradtam, de hatásos, úgyhogy a továbbiakban is vásárolni fogom eme nedűt :)) Hetente 1x-2x néhány doboz. Viszont olvasgattam, hogy van aki a Hell-re és egyéb márkákra esküszik, azokat is ki fogom próbálni, hátha találok valami szimpatikusat.

(#569) Tomics válasza The DJ (#568) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vezetésnél ismerős, mindig van valaki (szerencsére nem én :DDD) aki csak azt ihat :DDD napi 1 még nem káros, mert akkor a levegő is az ezzel az erővel. kérdezd darnellsmith-t, ő itt a guru a témában :DDD még én is csak red bullt ittam, az XL-t akarom majd kipróbálni, anyagilag mindenképpen jobb lenne

(#570) The DJ válasza Tomics (#569) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Nővérem mondta mindig, hogy: "Minden csapatba kell egy balek" :DDD Hát ez vagyok én, mivel enyém a kocsi és a társaságot mindig én szállítom erre arra. Most hétvégén is igazoltattak, úgyhogy ha bátor lennék se merném bevállalni, hogy iszom. De hála az égnek nem is létszükséglet, én alapból olyan vagyok, mint akiben már van 3-4 sör, hát még ha megiszom 1-2 Red Bull-t na akkor le se lehet engem lőni :D Függő úgy sem leszek, még semmire nem szoktam rá (kivétel talán a gép meg a nők ;] )

(#571) dragonfx válasza darnellsmith (#565) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja lassan elfogy nekem is..1 db van már csak....ha valaki tud jákcíót...akkor szóljon. :))

Na ééésss?::DDD

(#572) ML320 válasza The DJ (#570) üzenetére

ML320
(senior tag)

Egyszer egy többdobozos este után vittem haza a bandát. Egy rendőr megállított, egy enyhe pörgés még volt bennem. Be akartak vinni drogtesztre... :F

Továbbra is HELL!!! Az alkoholnál tuti kevésbé károsabb. Töményet, sört, bort meg kb 10 éve ittam utoljára. Túl jól sikerült anno az a buli :B

(#573) ML320 válasza The DJ (#566) üzenetére

ML320
(senior tag)

Hoppá, még egy dologgal számolj: az energy drink kicsit meggyorsítja a vízháztartásodat :P

(#574) Mawyx válasza ML320 (#572) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Én is Hell-t tolok mostanában, még van egy 6os pack, meg egy megkezdett pack a hűtőben. Ha ez elfogy, aztán Bomba lesz, kaptam egy karton nagymenőt (3dl) :C :R

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#575) ML320 válasza Mawyx (#574) üzenetére

ML320
(senior tag)

A Bomba édesebb - IMHO
Meghalt a szerverünk, nem tudok dolgozni :D És egy Hell elfogyott, egy XL meg felbontva... :K

[ Szerkesztve ]

(#576) Tomics válasza dragonfx (#571) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tescoba most 319 a 355 ml-es Red Bull, tehát 899 egy liter. Lehet hogy ma meg is nézem :)
Mondjuk jobb lenne ha a sima 250ml-es lenne olcsóbb mert hiába 899 egy liter akkor is 4 db már 319*4=1276. Egyet meg ugye ha felbontasz már megiszod.. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#577) Mawyx válasza Tomics (#576) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Ha van pár üres 250ml-es dobozod, akkor szét tudod öntözni és celluxszal leragasztod :DDD

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#578) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

2db Booster most csúszott le :R

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#579) Tomics válasza Mawyx (#577) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm jó ötlet :DDD

(#580) máyköl

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ti naponta mennyit isztok?

(#581) Csyppa válasza máyköl (#580) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

Én pl. mostanába semennyit :)

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#582) Tomics válasza máyköl (#580) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

napi 1, de csak 3-4x 1 héten

(#583) Bon3ss válasza máyköl (#580) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Egy-egy hajnali meló alkalmával 2-4 is lecsúszik egy nap alatt. :)

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#584) darnellsmith válasza dragonfx (#571) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

vmelyik aukciós oldalon láttam 190es dobozonkénti áron red bullt. beszéltem is a gyerekkel hogy 2 karton kéne (48 doboz) de mondta hogy drága a posta, 4kartontól viszont (96 doboz) ő állja a költségeket, mondjuk az árba 18240ft... :DDD

(#585) máyköl válasza darnellsmith (#584) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyit költesz rá?

(#586) darnellsmith válasza máyköl (#585) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

nem végül nem vettem semmit, "csak" két karton kellett volna de úgy meg +2000huf lett volna a posta :DDD

(#587) máyköl válasza darnellsmith (#586) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

up

(#588) Mawyx válasza máyköl (#580) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Én csak egyet, de azt szigorúan felkelés után minden reggel. Nagyon ritkán engedélyezek magamnak még egy második dobozt is

(#589) soulcube

soulcube
(fanatikus tag)

Hú, de jól fog jönni 1-2 doboz Vörös Bika a hajnali F1 alatt. :K

(#590) máyköl válasza soulcube (#589) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az jól. Kibírnátok,ha egy hétig nem innátok? :F

(#591) Eagl3 válasza máyköl (#580) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én a Lidlis löttyből iszom többet (99Ft és kb olyan íze van mint a redbull-nak, a többi pl. bomba nekem túl édes.) de a redbullt is iszogatom :) ma mind a kettőből lecsúszott egy-egy.

(#592) bandus válasza máyköl (#590) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én ezt most az alkohollal próbálom :P :D

A lidl-ös löttyöt énis szeretem, annyit meg még fizetek is érte, csak itt a XI. ker környékén (petőfi híd, budai hídfő) nem nagyon láttam még lidl-t. tudna mondani valaki egy közeli áruházat?

[ Szerkesztve ]

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#593) Eagl3 válasza bandus (#592) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont most építettek egy Lidlit arra az útszakaszra amerre járok a városba minden nap, így be tudok ugrani egy üccsiért. Ráadásul nem is olyan forgalmas szal általában sor sincs :)

(#594) Mawyx válasza máyköl (#590) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Ki van zárva :U

(#595) Probiker

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Ma volt szerencsém venni abból a SPAM energia italból. Hát nem a legjobb, nálam nem annyira bejövős, maradok a másfél literes Kobránál ;]

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#596) máyköl válasza Probiker (#595) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem finom ez az olcsó is.

(#597) Blaise válasza Probiker (#595) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Hol lehet venni ezt a híres Kobrát ? :D

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#598) darnellsmith

darnellsmith
(senior tag)

sajna a plusba véget ért az az akció hogy egy ezresért 4dobozzal lehetett venni, így csak 2 dobozzal vettem 600ért :(

(#599) KMan válasza darnellsmith (#598) üzenetére

KMan
(őstag)

Tescoban mar evek ota 4 doboz 1050 ft. :U

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#600) darnellsmith válasza KMan (#599) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

már ahol van, itt nálunk csak 355ml-es van egy jó ideje :(((

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Energiaital topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.