A topikcímben szereplő ''energiaital''-ra. Mi van benne?
(o Y o)
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is

A topikcímben szereplő ''energiaital''-ra. Mi van benne?
(o Y o)

Én ilyet vettem ma csak kiváncsiságból:
Booster (Plus 99Ft / 250 ml)
Ez van ráírva:
Koffein 32mg/100ml
Taurint tartalmaz.
100ml-ben:
energia 197 kJ (46kcal)
Fehérje 0g
Szénhidrát 11,6g
Zsír 0g
Niacin 3.6mg
Pantoténsav 1.2mg
B6 0,4mg
B12 0,2 mikrog
Származási hely: Európai Unió
Kicsit savanyú az íze mert van benne citromsav is.
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

Oda van írva
PLUS 

Nem
Szürke alu doboz nagy piros betűvel ráírva, hogy BOOSTER 

Legjobb energy drink amit valaha ittam az a power horse volt.Hatása jobb mint a red bull-é és finomabb is sokkal.
Bővebben: link

Én a multkor Tesco gazdaságost vettem.
A dobozon szereplő értékeke összehasonlítottam a Bombával. Kiderült, hogy több a taurin is benne, meg a koffein is.
A legjobb energia italt idén nyárom ittam. Nyaralni voltam Jordániában, és ott Red bullt ittam. Igen ám, de ott még az eredeti hatóanyag tartalommal, nem azzal amit itt nálunk betiltottak. Mitmondjak, majd kiugrott a szívem.
Amikor születtem az orvos kijött a váróterembe, és így szólt apámhoz: ''Amit tudtunk, mindent megtettünk, de mégis kinyomta magát.''

A bulldózert esetleg próbálta már valaki?
Intel & ATI

Az nagyon rosz sem íze illetve víz ize van

Köszi!
(o Y o)

A leggázosabb szerintem az XTC. attól pocsékabbat még nem ittam.
Amikor születtem az orvos kijött a váróterembe, és így szólt apámhoz: ''Amit tudtunk, mindent megtettünk, de mégis kinyomta magát.''

Kóstoltad már az a ''füves'' energia italt?Na az még szar

Még nem volt ''szerencsém'' hozzá. Egy jó kv-t többre nézek. Bár elég sokat vagyok úton amikor vezetek. Ilyenkor ugye nem lehet kv-zni. Ekkor jön az energia ital. Bár azt tapasztalom, hogyha gyakran fogyaszt ilyeneket az ember egy idő után semmi hatása nem lesz.

Azt vettem észre hogy nekem semmit nem hatnak ezek a szarok. Elvileg milyen hatásnak kell lennie? Direkt ittam edzés előtt hátha jobban megy. Csak rosszab lett mert felpuffadtam tőle.
Intel & ATI

Embere válogatja szerintem. Valakinek hat van akinek nem. A nagy adag koffein miatt nem leszel fáradt egy ideig.

Azért ha elmész biciklizni és 50 kilométer után iszol egyet azt megérzed.
(o Y o)
Nekem az spec nagyon ízlett
Azt vettünk hugival angol nyelvvizsga előtt.
(Mindkettőnknek sikeres lett 1ébként)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

A Big Energy nekem is bejön 
Sok energia lötty ivása is okozhat függöséget.
A hatása gyengül, de kívánja az ember 
Hallottam már több helyen hogy alkohollal rendesen tud ütni. Van valakinek ilyesmi tapasztalata?

Én is bevásároltam multkor 5 doboz XL-t (mer occsó és vizsgára jó lesz).Benyomtam 2-t és utána 3 órát aludtam!Azóta is arra használtam a többit,hogy aludjak egy jót tőle 
Ami nekem tutira bejön,az a Bang! pezsi tabletta.3-mal egész éjszaka fenn lehet lenni,eszednél vagy!Reggel mégegyet be kell nyomni,és akkor a vizsgára is ébren maradsz 

Whiskey-Bomba.Egyszer oszt. kiránduláson ittunk anno,a pultos haver volt és nyomta belénk ingyen
Aznap este elment egy üveg Johhny és egy tálca Bomba...
A lényeg,hogy nagyon finom az íze! 

Jaja! Whiskey-Bomba(Red bull) rulez! 
(Bang-ot utoljára vmelyik cba-ban láttam.. És télleg jó, csak sehol nincs. Hol láttad? Teszkó? Ósön?)
Találmány gyártási joga eladó!

Én ált. a match-ban szoktam venni,de multkor a corában is találtam.

Match-ban szokott lenni.
Intel & ATI
Egyébént azt a cannabisos italt lehet még valahol kapni?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Thx 

A Match-ban néha szoktam látni, de főleg vásárokon büfés kocsiban.

Van értelme ezeknek az energiaitaloknak?
Sosem próbáltam...
J. - Annyit dolgozom, hogy az lassan már az ivás rovására megy...

Én az íze miatt szeretm őket. Hatni nem hat semmit.
Intel & ATI

Az túlzás, hogy nem hat. Van benne koffein amitől egy kicsit fittebbnek érzed magad. Bár ez is egyénenként más és más. Nagymértékű fogyasztása függőséget okozhat. Ez pont olyan mint az ilyen olyan multivitaminok. Annak sincs semmi értelme, mégis sokan fogyasztják, mert ''jó''. Majd a szervezet előállítja amire szüksége van neki. Tehát ha valaki csak a vitaminok miatt fogyaasztja az még károsabb mintha nem kapná meg a szervezet.

Nekem nem hat. Lehet hogy másnak igen.
Intel & ATI

Nekem biztos 6na...egy esti pohárka kóla után nem alszom egész éjjel.....
J. - Annyit dolgozom, hogy az lassan már az ivás rovására megy...

Tapasztalatom szerint ezek semmire sem jók, csak a pirosbika, abban van elég taurin. Na attól lehet dobni egy hátast, elég 2-3 flaska + koffeintabletta és go insomnia
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

De asszem már a Red Bull-nak is változtattak az összetételén. Szóval elvileg régen sokkal durvább volt. Most nem tudom milyen. Nagyon drága.
Intel & ATI
a szervezet nem tud mindent előállítani amire szüksége van, többekközt a vitaminok jó részét sem,és a nyomelemeket sem. ezzel együtt, normlis étrend mellett valóbban fölöslegesek a multivitaminok
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Az XL-ben kb. 2.5szer kevesebb a ,,hatóanyag'' mint pl. a Red Bull-ban, ezért is olcsóbb kb. 2.5szeresével.

az ciki, mivel koffeinfüggő lettél ezekszerint
köztudott hogy az ilyen löttyökben fele sincs annak amit ráírnak, legtöbbször csak valami vizezett-koffeinozott málnaszörp, amit eladnak energiaitalként, mert a koffeintől felpörögsz és úgy érzed, mintha valami más serkentene 
engem pisztollyal se tudnának rávenni hogy megigyam :/ ennél már csak a ''cuccozás'' jobb gyúráshoz, amitől fél év alatt impotens leszel 
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

A doboz alapján a 2 energia ital hatóanyaga azonos!Max a vitaminokban és az íz fokozókban tér el szerintem. Azért drágább a red bull mert az már egy jól bejáratott márka+Osztrák.A márkás dolgok mindig drágábbak
Az XL, pedig Lengyel és még nincs jelen a piacon kb. 8éve vagy több, mint a red bull
XL
taurine (400 mg/100 ml)
Koffein (32 mg/100 ml)
Red Bull
taurine (400 mg/100ml)
Koffein (32 mg/100ml)
Plusssz Extractive pezsgőtablettát próbáltátok már? Kicsit más megközelítésű cucc, mint a hagyományos energiaitalok. Van benne ginzeng, L-karnitin és közel kétszer annyi koffein (60mg), mint a Bombában és társaiban. Nekem bejött. 
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

Bombába és társaiban lehet hogy 60mg kevesebb a koffein,de red bull és XL--ben 80mg van a doboz szerint.Az hogy valójában mi is van benne és mennyi, csak az isten tudja meg aki gyártotta

Baromi egészségesek lehetnek ezek a cuccok... 

Annyira kb mint a kóla kávé stb... 

Én kb 1 éve red bull-ozok, es csak rb, de idoszakosan. Ami azt jelenti hogy 2-3 hetig atlag napi2-4 doboz, aztan par honapig semmi. Hamar hozzaszokik a szervezet es kivanja. Van hogy reggelente is iszom. nem ritka a napi 6-8 doboz sem.
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Az tuti, hogy egyszeri túladagolás lehetetlen... 
LAN partykra szoktunk XL-t venni kókadozás ellen. A hatását megteszi, ráadásul egy RedBull áráért benyomhatsz belőle hármat 
Ilyen meg nem fontolásból szoktunk kb. 10-et benyomni fejenként ca. 12 óra leforgása alatt és él mindenki, nem nőnek rajtunk extra testrészeink, a meglévőek nem fejlődnek vissza, tehát ez
JÓ CUCC 
D
To protect trees means exterminating beavers.

Régebben mikor jártam bulikba én is letoltam 4db körűl persze jó kis alkohol társaságában

Azt mondja meg valaki, hogy a metil csoport alfa helyzetben kapcsolódik-e benne, mer ha igen, akkor én is veszek!