Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Energiaital topic

(#301) shaft72 válasza Bon3ss (#222) üzenetére

shaft72
(tag)

A Hell szerintem ízre veri a Red Bullt. Legalábbis sok Hell-t ittam egy időben, aztán ittam egy Bullt, és valami furcsa utóízre lettem figyelmes. Ami még jó, az a Tesco Kick. Főleg fél lityós kiszerelésben üt. :D

(#302) darnellsmith

darnellsmith
(senior tag)

még szerencse hogy nem mindenkinek ugyan az jön be :D
amúgy múltkor voltam szlovákiába és kb 15féle olyan energia italt láttam ami itthon nincs :Y

Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!

(#303) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Most is tolok egy jó XL-t. Szeretem...

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#304) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Lidl gazdaságos sárga tigris. Mixxed up! ;]

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#305) AMD Power válasza SzalaiG (#304) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az finom. Majdnem olyan finom mint az XL.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#306) darnellsmith válasza AMD Power (#303) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

látom Te is szereted az energia italt :D

(#307) AMD Power válasza darnellsmith (#306) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Persze jó is. Edzés előtt , buli előtt vagy másnaposan a legjobb. ;)

(#308) darnellsmith válasza AMD Power (#307) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

igen + még úgy akármikor meg tudok inni egy red bullt, mostanába barátnőm is egyre többször iszik :DDD

(#309) Boxer001

Boxer001
(PH! kedvence)

Big energy (ez fél literes, 149 Ft)
Adrenalin (99 Ft)
Watt (129 Ft)
Ezeket vettük az Auchanban. Az elsőt ittam már, a többi még ismeretlen. :)
AMD
Majd kiderül. :)

[ Szerkesztve ]

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#310) AMD Power válasza Boxer001 (#309) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Állítólag a Watt az finom. Bár én még nem ittam.

(#311) darnellsmith válasza AMD Power (#310) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

arról még nem is hallottam :D viszont múltkor láttam a suliba vkinek a kezébe power horse-ot, majdnem elvettem tőle ;] :DDD

(#312) Josh

Josh
(tag)

Én most a Bang pezsgőtablettát próbálgatom, egész jó (800 mg taurin tablettánként, és 30 mg koffein)

Mindezt 428/10db tabletta -> 43 Ft/db

Melyik a fontosabb a koffein vagy a taurin?

Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.

(#313) bandus válasza Boxer001 (#309) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

adrenalint szeretem, hell-t is, xl-t is, meg a lidl-set is :D
redbullra meg bombárasajnálok annyi pénzt kiadni, főleg amíg ugyanannyi hatóanyag van mindben.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#314) darnellsmith válasza Josh (#312) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

800 mg taurin az szvsz elég sok, red bullba 32mg/100ml tehát 250mles flaskába van 80mg

(#315) Boxer001 válasza bandus (#313) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Tudod ki adna ki azokra annyi pénzt. :D
Tényleg még vagy fél éve én is nézegettem ezeket a pezsgőtabikat, lehet nem is olyan rossz ötlet.

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#316) darnellsmith

darnellsmith
(senior tag)

az elöbb ittam egy üveges szlovák red bullt, elsőre az tűnt fel hogy nem hűlt be annyira mint a dobozos, kicsit a fagyasztóba legközelebb be kell rakni, amúgy erősebb íze van szvsz

(#317) Josh válasza darnellsmith (#314) üzenetére

Josh
(tag)

Én azt olvastam az RB-ről, hogy 400 mg/100 ml a taurintartalma.

Aztán ez csak rá van írva, ki tudja, hogy valóban ennyi van-e?

Melyik a fontosabb? Koffein vs. taurin?

Mindenki arra megy rá, hogy milyen az íze, én meg arra, hogy miben van a legtöbb hatóanyag. Nekem arra kell, hogy ne aludjak el, nem pedig üdítőnek. Meginnám én a lóhugyot is, ha az hat. (Lehet, hogy most is azt iszom?)

Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.

(#318) AMD Power válasza bandus (#313) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Áhhh. Én nem ittam vagy 5 éve Red Bullt. 300Ft-ért kell a halálnak.

(#319) bandus válasza darnellsmith (#314) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a red bullban nem a koffein 32mg és a taurin 400gm? :F

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#320) darnellsmith válasza bandus (#319) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

jaja sorry a 32mg az a koffeintartalom 100 ml-ben :B

(#321) bandus válasza Josh (#317) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kicsit hosszú lesz:
Koffein:
A koffein a világon legszélesebb körben használt „drog”, milliók fogyasztják naponta kávé, tea és üdítők formájában. Stimuláló hatása miatt használjuk, egy energialöketért, vagy a fáradtság ellen – és működik is. Amit a legtöbb kávéfogyasztó nem tud az az, hogy a koffein mobilizálja a zsírokat, hogy azokat energiaként hasznosítsuk, ami fantasztikus dolog, ha keményen edzel, és csökkenteni akarod a testzsír mértékét, de nem túl jó akkor, ha egész napodat az asztalodnál ülve töltöd fánkkal tömve magad. A koffein standard összetevője sok stimuláló, súlycsökkentő kiegészítőnek.

Miért használják a sportolók a koffeint?
Kimutatták, hogy a koffein fokozza a teljesítményt, növeli a kifejthető erőt és a hasznosítható energia mennyiségét. Stimuláló hatása növeli az összpontosítást, a koncentrációt, és az energiaszintet. Ez különösen verseny vagy edzés előtt lehet fontos.

Mivel a koffein csökkenti az étvágyat és segíti a zsírok energiaként való felhasználását, gyakorlatilag állandó alkotóeleme a súlycsökkentő termékeknek. Természetesen, mint minden másból, ebből is túlzásokba lehet esni, de ésszel használva biztonságos és nem okoz nagyobb függést, mint mondjuk a takarítás.

Miért használják a sportolók a taurint
Mint sejtvolumenizáló és inzulinutánzó, a taurin a kulcsfontosságú tápanyagok izomsejtekbe történő transzportjához használatos, ilyenek pl. a glükóz és az aminosavak. Az aktív életmódot élők elmondása szerint ez a hatás izomtömeg-és erőnövekedést eredményez. A taurin megnövekedett fizikai és lelki stressz fennforgása alatt is hasznos lehet.

(#322) AMD Power válasza bandus (#321) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Köszi. Jó volt ez a hsz. :R

(#323) mityku válasza darnellsmith (#299) üzenetére

mityku
(fanatikus tag)

nekem bejön, de hát ízlések és pofonok. :))
Mondjuk megiszom a Redbullt, Bomba, tescos, lidl-s energiaitalt si. Szóval szinte mindegy! :D

Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

(#324) darnellsmith válasza mityku (#323) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

mindegy csak csorogjon vmi a belekbe :D

(#325) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

vettem egy zsugor teszkós kick light-ot (az áfonyásat) :D egy darabig el leszek látva...

mondjuk mostanában egyáltalán nem hűtöm be ezeket az energiaitalokat, mert szobahőn valahogy jobbnak érzem az ízüket. lehet, hgoy nyáron más lenne a véleményem, de én már csak ilyen évszakfüggő vagyok az italok terén.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#326) darnellsmith válasza ngabor2 (#325) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

én langyosan nem tudom meg inni egyiket se, általába rá is van írva a piákra hogy "best served chilled" ;)

(#327) Blaise válasza ngabor2 (#325) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

perverz :D

Én ragaszkodom a klasszikus ízekhez :R

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#328) darnellsmith válasza Blaise (#327) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

és mi számít klasszikusnak, tutti-fruttis? :D

(#329) mityku válasza darnellsmith (#324) üzenetére

mityku
(fanatikus tag)

pontosan!!! Ma reggel is egy EVO-val nyitottam! :DDD

Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

(#330) darnellsmith válasza mityku (#329) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

már csak egy evo IX-es kéne hozzá és tökéletes lenne a reggel :DDD

(#331) ML320 válasza AMD Power (#310) üzenetére

ML320
(senior tag)

Watt? Egyszer próbáltam, nekem iszonyat, és többen is ezt jelezték.
Itt a szervízben a földalattiból hozzuk kartonszámra a Hellt, az jött be legjobban. Napi 1-2 doboz / fő már évek óta.
A Redbull néha-néha becsusszan - ajándékba kapjuk. Ilyenkor annak is kesernyésebb íze van. Ellenben pár nap után már fel sem tűnik. Nekem tűnik csak így?

Ember tervez, Isten perverz...

(#332) darnellsmith válasza ML320 (#331) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

hát ha így komolyabban rávagy állva vmi cuccra akkor ha utána vmi másikat megkóstolsz akkor nyilván furának fogod érezni a megszokott íz után, szvsz

(#333) ML320 válasza darnellsmith (#332) üzenetére

ML320
(senior tag)

Evidens. De ennyire? :DDD
És csak a Red Bull esetén. A Hell mellett az XL megy favoritként. Ott nyugodtan váltogathatom a dobozokat, nincs különbség. A Bomba jó, édesebbnek tűnik a többinél, de az is drága. A nagy mennyiség végett inkább az ár a fontos. A múltkor tankoláskor a péntáros kiscsaj mindenáron rá akart beszélni az akciós Red Bullra. 499,- Ft. Igaz, 350ml, de akkor is. A 250ml-es Hell 99Ft. Most miért fizessek ki 4-5x annyit? Annyival nem finomabb nekem.
Ami még nagyon nem jön be nekem: a Bulldoser.

(#334) shaft72 válasza ML320 (#333) üzenetére

shaft72
(tag)

Én is ezt mondom. Melóhoz tökéletes a Hell, mi is ezt toljuk. :D

(#335) AMD Power válasza ML320 (#331) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Akkor én meg maradok a jó kis XL-nél. :R

(#336) ML320 válasza AMD Power (#335) üzenetére

ML320
(senior tag)

Egy próbát megérhet, de eddig a legtöbb emberrel egyezett az ízlésünk. Apáink megmondták: járt utat járatlanért ne hagyj el. :D

(#337) AMD Power válasza ML320 (#336) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Most is kelleni fog egy XL. A dél előtti edzés nem mehet anélkül... :B

(#338) darnellsmith válasza ML320 (#336) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

nemtom úgy vagyok hogy ha nincs pénzem red bullra akkor nem iszok másmilyet, fanatikus vagyok :D

(#339) mityku válasza darnellsmith (#330) üzenetére

mityku
(fanatikus tag)

na az még egy kicsit odébbvan... :DDD

(#340) darnellsmith válasza mityku (#339) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

de kétségtelenül úgy lenne az igazi. egy evo-val a kezdbe beülni egy evoba :D

(#341) Mawyx válasza darnellsmith (#340) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Van képed Redbullos tartóról? Egyik benzinkúton láttam, direkt bementem vmelyik nap 3kútra, de nem láttam, már nem tudom hol láttam :U Asztali tartó, ha alul kiveszel egyet belőle, a helyére pottyan a következő; kis asztali cucc.

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#342) darnellsmith válasza Mawyx (#341) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

ha minden igaz ilyenre gondolsz ;)

(#343) Mawyx válasza darnellsmith (#342) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Az agyam eldobom, én nem találtam :((( Igen, ez az! :R Ilyet szeretnék, szted honnan lehetne?

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#344) darnellsmith válasza Mawyx (#343) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

konkrétan sehonnan. Elvileg ha nyitsz egy szórakozóhelyet és árulsz red bullt is akkor lehet kapsz + 1-2 egyéb cuccot, pl reklám, neon, hűtő. De amúgy venni nem lehet sehol. max lopni de azt inkább ne :D Esetleg ha vmi hely bezár akkor onnan meg lehet venni netán, de amúgy ez szabálytalan, mind1. nekem is így van red bullos neonom ;)

(#345) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Most jól esne egy XL. Így ebéd után. :B

(#346) Mawyx válasza darnellsmith (#344) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Éttermekben is előfordul, hogy némi borravalóért "összetörik" pl egy Heineckenes pohár, vagy símán ellopják (egy Amsteles pohárnak nem birtam ellenállni egyszer :DDD ).
Van kocsmás meg boltos ismerősöm, megkérdezem tudnak-e, de egyik magának vásárol a Metróban, tehát nem szállítja neki vki a cuccot és egyszerre kis mennyiséget hoz...ő biztos nem tud :( Ez a tartó nagyon tetszik, de németbe azért nem utazok ki érte.

(#347) darnellsmith válasza Mawyx (#346) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

sörös, whiskey-s poharak sima ügy, több mint 50 korsóm van :D
de pl az érdekes lenne hogy egy étterembe lekapnál egy neont aztán futááás :D
elvileg én most fogok ebayről rendelni pár red bullos cuccot, juppí :C

(#348) Mawyx válasza darnellsmith (#347) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Jó, neonra ez érdekes :DDD de az nem is kell. Egy ilyen tartót nem tudnál nekem intézni? Az se baj, ha nem RB-s, majd felmatricázom :D csak adagolja a piát így :)

(#349) darnellsmith válasza Mawyx (#348) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

amúgy ilyen adagolót én 1x balcsin láttam, megis kérdeztem hogy van-e az a pénz amiét eladó de azt mondták hogy nincs ;] :(((

(#350) Mawyx válasza darnellsmith (#349) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

De szemetek :(((
Egyébként hülyeség, az ilyet ingyen kéne osztogatni, nemhogy örülnének, hogy vkinek kellene... és kazalszámra nyomnán az ilyen szóróajándékokat, feliratos nyakbaakasztós madzagot, matricákat, pólókat, esernyőket, hátizsákokat, tollakat stb.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Energiaital topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.