Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Energiaital topic

(#101) God Vazzeg válasza darabka (#100) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Sose lehet tudni :D Az ilyen kemikáliák akármire is jók lehetnek :D

Találmány gyártási joga eladó!

(#102) Goose-T válasza ToBeY (#93) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vettem Tesco energiaital-pezsgőtablettát, elég tekintélyes adatai vannak: 32mg koffein, 800mg :Y taurin. Tesóm kipróbálta, este megivott egyet, elment dolgozni és amikor hazajött az éjszakai műszakból, még alig tudott elaludni. Kemény cucc.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#103) KMan válasza Goose-T (#102) üzenetére

KMan
(őstag)

huztam 99ft-ert tecso gazdasagot italt. most a melyhutoben hul, proba fel ora mulva :B

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#104) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

rakatszámra ittam ezt a lötty-t de 6 után mindig megfosatott kurva idegesitő :DD

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#105) KMan válasza KMan (#103) üzenetére

KMan
(őstag)

vááá kurva szar!!!! asszem vmivel kevernem kell tisztan nem jatszik...

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#106) ToBeY válasza Dictator^ (#104) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Energia italból te 6 szoktál meginni?

(#107) Dictator^ válasza ToBeY (#106) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

pár óra alatt 6 ot , annyi simán elég sztem. miért?

(#108) KMan válasza ToBeY (#106) üzenetére

KMan
(őstag)

ez attol is fugg hogy hany ora ebrenlet alatt issza es foleg hogy mit.

(#109) ToBeY válasza Dictator^ (#107) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem tudom én egyszer megittam 3 red bull-t majdnem szívrohamot kaptam szerintem:D
Igaz volt mellete félüveg viszki is:)

(#110) Dictator^ válasza ToBeY (#109) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

jujj, az régebben volt, red bull+whiskey .) amugy mondom nálam nem gáz, csak tényleg 6 körül ha megiszok egy idő után megfosat ;]

(#111) KMan válasza Dictator^ (#110) üzenetére

KMan
(őstag)

en allat egyszer 8 red bullt nyomtam le (sokat vezettem) nem volt semmi hasi probom csak kis emelyges es utana fejfajas. mostmar 4nel tobbet nem iszok.

(#112) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Amúgy szerintem ez az XL nálam valahogy hatásosabb mint a red bull,talán több cucc lenne benne?

(#113) Dictator^ válasza KMan (#111) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

hát azért a red bull jobb mint ez a sima 99ft-s cucc, amugy meg igen mértékkel kell azért tolni..

(#114) ToBeY válasza Dictator^ (#113) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem az árából kell itélni.Mert régebben ittam 450ft-os rohadt szar energia italt,kb annyit ért mint egy tea.
Amúgy power horse-t lehet még kapni?Az volt nálam a best off,de eltünt:(

(#115) KMan válasza Dictator^ (#113) üzenetére

KMan
(őstag)

nyaron pultoztam es a mixer srac kollegam meselte hogy az egyik pincer szivrohamot kapott melo kozben. :Y a nyari csucsban ugy ittak a redbullt mint mas a vizet es az egyik osszeesett egyszercsak. nem ismertem az urget, de tanulsagos eset. :(

(#116) KMan válasza ToBeY (#114) üzenetére

KMan
(őstag)

1k-ert vettem 4 redbull-t pakkban. ez korrekt ar.

(#117) ToBeY válasza KMan (#116) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Inkább 10XL :D

(#118) KMan válasza ToBeY (#117) üzenetére

KMan
(őstag)

nemtom nekez ez bejon. XL-t meg nem ittam ma vettem eletem elso TG energia italat, borzaszto volt. red bullhoz vagyok szokva de legalabb a kaverol leszoktam :DDD

coffee leads to red bull, red bull leads to crank...

(#119) ToBeY válasza KMan (#118) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Előtte én is red bull-t nyomattam,de miután ittam egyszer XL utánna soha nem ittam red bull-t

(#120) koob válasza ToBeY (#114) üzenetére

koob
(senior tag)

isostar milyen?

(#121) ToBeY válasza koob (#120) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Az sport ital, nem energy drink. Az akkor jó pl ha sokat bringázol,futsz és leizzadsz, mert pótolja az ásványi sókat meg hasonlókat.

(#122) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Energia italal foglalkozó oldal,angol [link]

(#123) koob válasza ToBeY (#121) üzenetére

koob
(senior tag)

Tudom, csak én mint energiaital iszom, mert van egy raklapnyi. :)

(#124) Baboon

Baboon
(senior tag)

BIG Energy
169ft / 1,5L (talán Auchan)
---
Koffein: 100mg/l (igen liter)
Taurin: 200mg/l
+
C-vit, Niacin (hiánya szép bőrbetegségeket és elbutulást eredményez), pantoténsav (magyarul B3-vit), B-6 vit, Folsav (vérképzéshez kel)
100ml-ben RDA szerint 22%-ban fedezi a szükségletet (de az RDA hülyeség, szóval 10%-ban fedezi kb, persze csak ha egészséges vagy)
---
Energy: 149KJ/100ml
---
Gyermekek és terhes nők nem fogyaszthatják :D szopás :D
MOD:
Jó az íze :))

[Szerkesztve]

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

(#125) Drizzt válasza KMan (#96) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, én ilyen adag mellett szerintem kb. szívrohamot kaptam volna. :Y A rekordom 2 Red bull volt, de utána nem bírtam aludni vagy 1 napig, s a szívem is totál összee-vissza vert. Néha még egy kávétól is nagyon megerősödik a szívverésem, de a kávé vizsga előtt musthave. :(

(#126) rzoli

rzoli
(fanatikus tag)

Itt egy cikk/teszt az energiaitalokról. Ugyan nem mai darab, de én jól szórakoztam annó... :)

[link]

(#127) Baboon

Baboon
(senior tag)

Most hogy vissza olvastam a többi adatot rájöhettünk miért ilyen olcsó a BIG energy.
Inkább üdítő mint energia ital :)

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

(#128) KMan válasza Drizzt (#125) üzenetére

KMan
(őstag)

ha hosszutavon iszod hozzaszokik a szervezeted nagyon konnyen hidd el, egy ido utan egyre kevesebbet fog hatni sot legrosszabb hogy kivanni is fogod. ovatosan kel veluk banni. mostmar sokkal kevesebbet iszom mint elozo vizsgaidoszakban.

(#129) Drizzt válasza KMan (#128) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én már a napi egy kávénál meghúztam a minimumot egy ideje, de azt is szigorúan csak akkor, ha tényleg muszáj. Mondjuk mellette tea sajnos igen sok lecsúszik(3-4 csésze/nap...), amiben szintén van valamilyen ''fáradtságűző'' anyag, asszem abban is koffein, mondjuk mennyisége érdekelne...

(#130) TexT-BoY válasza Drizzt (#129) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A teában a tein című anyag találato aminek az az előnye hogy a kávéval ellentétben egy stabil koffein szintet ad és nem szivodik fel olyan gyorsan. Ergo egy kávét iszol sokkal erösebb a hatás de sokkal gyorsabban csökken, a 2 kávé hatása alacsonyabb és gyorsabban veszti a atását 3. után meg már olyan szinten megnő a rezisztencia a kávé/koffeinal szemben ogy az ihetetlen és a tea ellentétben monjuk napi 3csésze csak folyamatos tein adagolást eredményez..

a jól figyeltem az órán ez volt a lényeg és nálam ez akkor bukott ki amikor vizsga miatt 60órát tanultam egybe ugy ogy közbe voltam suliba 17tanitási órán és minden szünetbe kávétztam hogy háta segit.. azóta tea megy és sokakl jobb. :C ( a vizsga sikerült:D)

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#131) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Én is csak akkor iszom(most már) ha buli van, és akkor is mértékkel.Pl most szilveszterkor 14:00 óra és hajnal 2 között 2db fogyott el,direkt csak 3db vettem,hogy ne essek kisértésbe. :)
Egyszer vettem 10db redbull-t majdnem szívroham lett a vége.

(#132) Drizzt válasza TexT-BoY (#130) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És szerinted azt, hogy nem nagyon tudok aludni éjszaka, legalábbis fixen 2-3-4 óra előtt szinte sosee sikerül elaudni, lehet a megszokott teázástól? Általában iszok reggel egy kávét, aztán 3-4 teát, mondjuk ez sajnos este is előfordul. :U

(#133) TexT-BoY válasza Drizzt (#132) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemtudom probáltam lemásolni a füzetemböl a grafikont..
[kép]
Amugy ez igaz az energia italokra is csak sokkal nagyobb dozisként..
Ugy is irattam volna ogy Tein és Koffein...
Amugy egyértelmüen mind2 okozhat függőséget (akár a ph!;]) de a koffein függőség sokkal roszabb.

[Szerkesztve]

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#134) KMan válasza Drizzt (#129) üzenetére

KMan
(őstag)

En a napi 0 kavenal meghuztam ket eve es ezt tartom is. kicsit sokat ittam belole es a pocimnak nem volt jo. teat ruhellem, mondom azt a herba relaxacios teat probaltam, de kegyetlen az ize es a buze egyarant :) most multivitamin-red bull kombo megy iden.. :U

(#135) ToBeY válasza KMan (#134) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Pedig az igaz gyümölcs tekák nyaon finomak.

(#136) KMan válasza ToBeY (#135) üzenetére

KMan
(őstag)

azt max ha beteg vagyok.

(#137) b_anita

b_anita
(lelkes újonc)

sziasztok!! szerintem sem a legegészségesebb dolgok közé tartozik az energy drink :))
viszont vizsgaidőszakban eszméletlenül jó barátságba lehet vele kerülni :C

"Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek; ezt a gyámságot ránk ruházták."

(#138) darnellsmith

darnellsmith
(senior tag)

na majdnem nyitottam egy új topikot de látom jó ez
szóval nagy red bull fan vagyok, gyűjtöm az általam kiürített dobozokat, több mint 670 darab van, emelett neon hűtő meg egyéb ereklyék is vannak, air race-en vip jeggyel voltam legutóbb a bátyámmal :D

Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!

(#139) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég sok energia löttyöt iszom. Természetesen a redbull a nyerő :D

Viszont olcsó enerdzsídrink'-ből szerintem a Lidlis a legjobb 99Ft

(#140) darnellsmith válasza Eagl3 (#139) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

most tecsóba meg plusba 999ft a 4db red bull :D

(#141) Boxer001 válasza Eagl3 (#139) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Még 1 szavazat a Lidl-féle löttyre, azt nyomom mostanság. :)

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#142) Hasek

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali!

Ma ki próbáltam kettőt az ilyen 99Ft-os energia italokból. Az egyik az XL, a másik a Mixxed Up Energy Drink. Az utóbbi finomabb volt, de nem übereli a Red Bull-t. Amit viszont még a Red Bullnál is jobban szeretek, az a Burn. Nálam az viszi a pálmát. ;)

[ Szerkesztve ]

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#143) Eagl3 válasza Boxer001 (#141) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legjobb ;]

(#144) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Szerintem a Red Bull annyira nem jó,mármint ízre túl savanyú és keserű az utóize. XL nekem jöbban bejön,talán édesebb valamivel.Burn tényleg jó,de csak azért mert, nem a szokásos tuti frutti ize van....

(#145) t1 válasza ToBeY (#144) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a legjobb sztem HELL illetve a GO de a sparos is jó :D

(#146) Mawyx válasza Hasek (#142) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Hol vettél XL-t 99ért? Nálam most fogyott el, de eleve 145ért vettem, ami drága sztem :(

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#147) darnellsmith válasza Hasek (#142) üzenetére

darnellsmith
(senior tag)

ja burn ilyen erdei gyümölcsös, 1x ittam, de maradok a vörös bikánál :D

(#148) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Plus-os Booster :R

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#149) Hasek válasza Mawyx (#146) üzenetére

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt Pilisen van egy kis bolt...ott szokták felsorakoztatni a 99 forintos löttyöket.

darnellsmith: ízlések és pofonok ;)

[ Szerkesztve ]

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#150) darnellsmith

darnellsmith
(senior tag)

nem is gondoltam hogy ennyi embert érdekel a téma :D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Energiaital topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.