Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#251) rocket válasza dime27 (#247) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Hivd fel oket, hogy mivan a rendelessel, ez a legegyszerubb megoldas.
Nem jon ossze a dolog akkor kuldjel privit, nincs messze eltudok ugrani crossbowert, es eltudom postazni, postakoltseg utanvetellel, elsobbsegivel egyutt 1000ft kornyeken lenne.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#252) Pubszon válasza PyroS (#250) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A TX2 ventije 100%-on, 2 perc Prime95 után a magok 83-83-78-78 és sztem ment volna még feljebb, kb olyan 10 perc után áll be, de nem kínzom tovább :K
A Quad 1.3V-al 3.2Ghz-en megy most.

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#253) PyroS válasza Pubszon (#252) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Hát az elég sok szerintem.Az Achilles szerintem lejebb viszi legalább 10-12 fokkal.Bár sok függ a ház szellőzéstől is.

(#254) Pubszon válasza PyroS (#253) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A ház szelőzéssel nem lessz probléma, 5*120-as és 1*140 es venti van benne, meg a TX-en a 92-es. Sztem már azzal is nyernék pár fokot ha kiporolnám a TX-et. :D

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#255) Zájec válasza PyroS (#248) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

azthittem hogy csavaros a lefogatása... de amint látom sajnos pöckös.. :U

(#256) Pubszon válasza Zájec (#255) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet hozzá venni, 1000-1200Ft körül van hozzá, Crossbow néven kapható. :K

(#257) Zájec válasza Pubszon (#256) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

az jó :K legalább gondoltak rá... ott a pirospont ;)

(#258) Pubszon válasza Zájec (#257) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaja, sztem nem kell érte sajnálni azt a kis pénzt. :)

(#259) PyroS válasza Zájec (#255) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Igen pöckös a lefogatása :W .De nekem is tervbe van véve a crossbow rendelés.Bár egyenlőre nem sok kedvem van szétkapni a gépet.

Pubszon: annyi ventivel tuti nem lesz gondod a szellőzéssel :DDD .

[ Szerkesztve ]

(#260) Zájec

Zájec
(PH! kedvence)

Pubszon & Pyros :: megéri, a jobb felfekvés és leszoritás tud hozni
egy jó pár fokot a konyhára.... jobb is hogy a csavarok az ellendarabba kapaszkodnak,
nempedig a lapot húzzák mint a pöckök.. :)

(#261) Pubszon válasza Zájec (#260) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így van, annyi hátránya van hogy ki kell szerelni miatta az alaplapot, de hosszú távra megéri. :K

(#262) PyroS válasza Zájec (#260) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Igen gondoltam,hogy megéri meg venni hozzá a lefogatót.Csak lusta vagyok kiszerelni az alaplapot :O ;] :DD .

[ Szerkesztve ]

(#263) dime27

dime27
(senior tag)

Hali Senerit

Tegnap vki hívta anyámékat asszem Kiss Gergelyként mutatkozott be h engem keres,nem ti hivtatok véletlenül?Mert akkor megszakad t a vonal aztán későb is hívták anyámékat de mire beértek a kertből addigra abbamaradt a csengés,sorry.A cucc még mindíg nem érkezett meg remélem azért már ma megfog.Ezen a héten délutános vagyok szal én már 1óra után nem leszek itthon!Köszi az edigi fáradozásaidat velem kapcsolatba.

(#264) P00By válasza dime27 (#263) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Ez egy topik, az ilyen jellegű dolgokat privátban kell írni.

(#265) dime27

dime27
(senior tag)

Senerit ment egy privi!

(#266) dime27

dime27
(senior tag)

Pü ment Senerit!

(#267) losi73

losi73
(senior tag)

üdv most raktam fel egy 8800gt-re egy xigmatek battle axe-t és nem tom mivel kéne szabályozni a ventik fordulat számát mert a rivával már nem megy :F helpppp

(#268) Pubszon válasza losi73 (#267) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én a VGA 120-as ventijét az alaplapra sugva a speedfannal szabályozom. :K
Próbáld meg.
Ha végképp nemmegy, TTS-nél van szabályzó poti.

(#269) losi73 válasza Pubszon (#268) üzenetére

losi73
(senior tag)

üdv felraktam én is a speedfant de nem vágom hogy tudom vele szabályozni le irnád elöre is kösszi :B

(#270) Pubszon válasza losi73 (#269) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most má minden rendben?
Mennyi volt a hűtő?

(#271) Nescafé

Nescafé
(senior tag)

Én is cserélni akarom az asus silent square pro-t egy Achilles-re vagy Red Scorpionra,bár Gorneck23 azt mondta fölösleges lenne,nem tudom eldönteni mi legyen.
Xigmatek sztem halkabb lenne mert az max 1500-öt pörög,ez meg 2500-öt.

[ Szerkesztve ]

Nokia Lumia 800 - Smoked by Windows Phone

(#272) kingabo válasza Nescafé (#271) üzenetére

kingabo
(őstag)

Ha csak a venti halksága miatt cserélnél, lehet olcsóbb lenne egy jobb ventit venned. Szerintem...

(#273) Gorneck23 válasza Nescafé (#271) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én is egy venti cserére szavaznék...persze ha lehet...

(#274) 58522

58522
(újonc)

Az RS ventijét lecseréltem egy CM ventire. Nos, az RS 900-as fordulaton kb. 6-7 fokkal hűvösebben tartotta a procit (idle!) mint a CM 1100-on. Jó az a venti, csak kár, hogy hangos

(#275) Nescafé

Nescafé
(senior tag)

Köszi mindenkinek megnézem.

Nokia Lumia 800 - Smoked by Windows Phone

(#276) dime27

dime27
(senior tag)

Senerit pü ment!

(#277) dime27

dime27
(senior tag)

Nah felraktam ezt a crossbowt és nagyon megvagyok vele elégedve!Ajánlom mindenkinek sokkal stabilabban tartja a hűtőt és nyertem vele 3 fokot terheletlenül és terhelve is(proci 3.6ghz-ig huzott q6600as)!Ráadásul a gyári ventit is kicseréltem egy Artic Colling pwm-es 400-1500rpműre és most halkabban dolgozik mint az eredeti és jobban is hűt ráadásul nem forog terheletlenül csak 500at mig a gyári ilyenkor már 700-900között forgott.Sztem megéri kiszerelni a deszkát emiatt!Szereléskor csak a bordát tegyük fel aztán keresztirányosan meghuzni a rögzítő csavarokat egy csillagcsavarhuzóval és csak aztán tegyük rá a ventit mert ha előtte teszitek fel akkor csavarhuzóval nem lehet meghuzni a 4 közül kettőt mert takarja a venti ill meglehetne azzal a villás kütyüvel amit adtak hozzá de az igy kényelmetlen lenne nagyon igy előre szólok inkább!Köszi Senerit a Crossbowt és Nyugdijasnak ezer hála ezért a fasza folyadékcsapágyas ventiért egy ezrest simán megér és hát nem sokkal hangosabb az s-flex-eimnél mig azokat anno 5rongyért vettem darabját.

(#278) Akos1994

Akos1994
(újonc)

melyiket válasszam xigmatek s1283 vagy -||- red scorpion?azt mondták hogy a simának jobb a ventije.igaz ez? :F meg hogy a skorpión a nikkel csak ront a hőleadáson... :Y most akkor melyiket?

Gigabyte GA-G31M ES2L . C2D E6600 @3,3Ghz . ASUS HD5770 1GB . 2×2GB Kingmax @1110Mhz . Samsung Spinpoint F3 1TB . M-tech 550W . IBM P275

(#279) Gorneck23 válasza Akos1994 (#278) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mindkettő jó nagy baromság...
Ha kell a ledes venti akkor RS ha nem akkor sima. Teljesítményük uaz...elvileg az RS ventije erősebb így maxon pörgő ventivel Ő az erősebb...

(#280) Akos1994 válasza Gorneck23 (#279) üzenetére

Akos1994
(újonc)

na akkor asszem hétfön megyek megvenni. :K :R ja és láttam hogy beszéltek a seneritről.akkor ott lehet kapni?

Gigabyte GA-G31M ES2L . C2D E6600 @3,3Ghz . ASUS HD5770 1GB . 2×2GB Kingmax @1110Mhz . Samsung Spinpoint F3 1TB . M-tech 550W . IBM P275

(#281) Gorneck23 válasza Akos1994 (#280) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Igen ott...ők a hivatalos forgalmazók...

(#282) f4lcon

f4lcon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem tudom mi van, de áll a venti.
a giga lap olyan kevés feszt ad neki (biosban pwm szabályzásra kötve) hogy egészen egyszerűen idle ha elindul a gép, akkor a venti áll? :F
jó 10 perce kapcsoltam be, és néha mintha meg akarna indulni, de aztán semmi.
mindjárt megküldöm egy kis orthossal, de ez igy tuti normális? kezdek aggódni (amugy is terhelve ilyen 500-at meg 600-at láttam a multkor...)

There are two kind of people out there: Those who like me, and those who can go to hell. Igy üzletelünk: http://goo.gl/FjoXF

(#283) Gorneck23 válasza f4lcon (#282) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sztem teljesen jó ez így...minek menjen a ha nem kell...majd egy évig ez volt a Typhoon hűtőmnél is...sztem nem kell aggódnod...

(#284) PyroS válasza dime27 (#277) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Hello.

Tegnap délután megrendeltem én is a crossbowt a Red Scorpionomhoz.A Seneritből rendeltem,remélem minél előbb megjön.Kiváncsi leszek,hogy nálam mennyit jelent majd hőfokban.

(#285) V.L.

V.L.
(senior tag)

hol , kinél érdemes rendelni S1284 Achilles és hozzávaló crossbow-t?

http://href.hu/x/7zz8

(#286) PyroS válasza V.L. (#285) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Hello.

Crossbow-ot én csak a Seneritnél láttam.Én is onnan rendeltem meg.Ha jól tudom van nekik Achilles-ük is.

(#287) dashed

dashed
(tag)

helloo

sry hogy ha lama a kerdes de ezt a Crossbow -ot nem lehet hyper tx2vel hasznalni ugye?
esetleg tx2 re tudna vki vmi csavaros lefogatot? oan kene amihez van hatlapi merevito hogy ne gorbitse az alaplapot..

[ Szerkesztve ]

(#288) dashed

dashed
(tag)

kozbe raleltem nem megy ra tx2 re .. sry akkor az offert :B

(#289) Gorneck23 válasza dashed (#287) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nyugdíjasnál van ilyen...ezzel felrakható...Mondjuk nincs hátsó merevítő, de azt nem nagy dolog sztem szerezni...

(#290) PyroS válasza dashed (#288) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Itt egy jó megoldás Zé Mestertől: [link]

(#291) V.L. válasza PyroS (#286) üzenetére

V.L.
(senior tag)

Kösi. Megrendeltem náluk. :R

(#292) dashed válasza PyroS (#290) üzenetére

dashed
(tag)

koszi..
ez lesz a tuti nekem is , meg a gyari hutom is megvan :R

(#293) PyroS válasza V.L. (#291) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Szivesen :R .

dashed: sok sikert a szereléshez.

(#294) nike_

nike_
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Xigmatek hűtőit nézegetem, elég jónak tűnnek...

Mit tudnátok közülük ajánlani mondjuk 10.000-ig? Ha van annál olcsóbb és jobb, akkor azt...

A HDT-S2183 RS-t nézegettem, ez pont 10.000.

E6550 tuninghoz kéne, a 3.5GHz-et (7x500) minimum el szeretném érni.

Üdv és köszönöm

(#295) Gorneck23 válasza nike_ (#294) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sima is elég 9600ért...

(#296) nike_ válasza Gorneck23 (#295) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Értem.

Hol a legolcsóbbak ezek a hűtők?

(#297) V.L. válasza nike_ (#296) üzenetére

V.L.
(senior tag)

nem az a kérdés hogy hol a legolcsóbb, hanem hogy hol kapsz! nem egy tömegcikkről van szó amit minden sarkon megkapsz. én is csináltam egy pár kört mire ráakadtam seneritékre.

(#298) nike_ válasza V.L. (#297) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

iPonon is láttam..

(#299) Gorneck23 válasza nike_ (#298) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pcgear.hu-tól szereztem Én.

(#300) V.L. válasza nike_ (#298) üzenetére

V.L.
(senior tag)

igen én is megtaláltam őket, de vidéki révén nekem sokat jelent az, hogy ők 2500.- huf.-ért postázzák míg seneriték 1500.- huf.-ért

Gorneck23 esztergomban nekem is van egy Stróbl Balázs nevű ismerősöm. :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.