Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#901) darky@ válasza GyuZa (#898) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Igen ám de az ms-nél nem tartják előnyösnek azt hogy a gépüknek olyan legyen a hangja vmod után kis túlzással mint egy pórszívónak! ;] Inkább kínlódnak a szarráolvadt gépek cseréjével! :DDD :B :W

(#902) darky@ válasza szlosi (#899) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Ja még egy dolog én kikapcsoltam a ruteremben a hardveres tűzfalat mert jó pár gaméval nem tudtam addig multizni amig meg nem léptem ezt a volt pcmen! :R

(#903) szlosi válasza darky@ (#902) üzenetére

szlosi
(tag)

Köszönöm szépen uram :R

(#904) darky@ válasza szlosi (#903) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Ó ne legyek már úr még csak 19 vagyok nem szottyadt öreg! :DD :))

(#905) szlosi válasza darky@ (#904) üzenetére

szlosi
(tag)

Rendben darky@ :DDD

(#906) darky@

darky@
(PH! addikt)

A colin DIRT az eddigi legjobb és legszebb rally-s játék! :Y Végre sikerült a codemastersnek mindenre odafigyelni. :C

(#907) Partizan182 válasza darky@ (#906) üzenetére

Partizan182
(lelkes újonc)

Bár tényleg üt a Drit, de én pl el bírnék volna viselni kevesebb szaggatást...

(#908) darky@ válasza Partizan182 (#907) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Nekem meg se rezdül x360-on! :DD

(#909) GyuZa válasza darky@ (#908) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

sztem csak nem veszed észre... de egyértelmű, hogy a játékot elég pocsék módon optimalizálták, pl amikor előttem van az egész mezőny nagyon jól látszik, hogy elég rendesen be van lassulva a játék... de ettől függetlenül jó hangulata van a játéknak.

VTEC just kicked in, yo!

(#910) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Kevdes XBOX 360 tulajok, szertnék segítséget kérni.
Ilyen gép vásárlása előtt állok, és sok infó kéne róla olyan embertől akinek van ilyen és tapaszatlatokról be tudna számolni. Bármilyen infó jöhet konkrét példák árak stb.
Az elérhetőségeimat a profilomban találjátok. Privát is jöhet.
Előre is köszönöm.
Grincs :R :R :R :R :R :R :R

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#911) szlosi válasza Mr.Grincs (#910) üzenetére

szlosi
(tag)

Nekem egy hónapja van, és megvagyok vele elégedve.
Pedig PC volt sok sok éve de már megúnta a péztárcám a bővítgetést :DDD

A melegedéséről annyi, hogy nyomja hátul ki a meleget de még nem fagyott le stb...
Jól szellőző helyen kell tartani azt jólvan :D

szlosi ;)

(#912) darky@ válasza GyuZa (#909) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Nem nagyon lassul be a játék még tömegjeleneteknél sem csak kicsit és még messze vagyunk a szaggatástól. Ilyen látványvilágnál te hogy optimalizálnád be hogy tükörsima legyen? ;] Mondjuk a flat out ultimate carmage az mégszebb jobban is megy és ott komoly törések vannak de ott ''mese'' a fizika :DDD

(#913) darky@ válasza Mr.Grincs (#910) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Mindenképp csináltasd meg valakivel a hűtésmódosítást vagy meg fog főni a gép az ebből adódó hibákról itt olvashatsz: [link] Meg érdemes hozzá még egy kontrollert venni vga kábelt HD ready lcd tv-t meg sok sok játékot! ;]

(#914) Gebriel válasza darky@ (#913) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Egy kérdés:Garancia idő alatt ha ''besül'' a gépem azt megcsinálják gariba?

Mr.Grincs:
Én itt vettem a premiumus gépem illetve több játékot,én nagyon megvagyok velük elégedve:[link]

[Szerkesztve]

(#915) MUŁĐER válasza Gebriel (#914) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

persze

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#916) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Köszi szépen a válaszokat. Igazságszerint én is unom a bővítgetést.
Az életben nem lehet ennyi pénzből kihozni egy spicc gépet amin fut minden, mint pl a ps3 vagy az xbox360, hát egy nagyonszupivideókártya kerül annyiba mint a ps3 vagy az xbox360.
Jó gépem van nekem is, de ez hosszú távon jobban kifizetődő.
Amit én akarok venni az a prémium pack, most nyomatják a mediában 99K ért de az nagyon drága meg olcsóbban netről lehet venni.
Flashellni hol lehet és mennyiért? :R :R :R :R :R

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#917) Mr.Grincs válasza Gebriel (#914) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Köszönöm a linket nagyon hasznos és az árak is nagyon jók. :R :R

(#918) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Hogy tudok írni játékokat? Van valami speciális módja? Vagy sapeciális igény?
Annyit tudok hogy az írottak azok akkor mennek ha a gép flashelve van.

(#919) nagyamte

nagyamte
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok.
mostanában nagyon érdekel az Xbox 360 cucc (GTA 4) :D és talán veszek is egyet.
de lenne egy kérdésem. ősszel koliba megyek és ott nem nagyon lesz TV és sima monitorra rá lehet kötni a konzolt? és ha igen nem lesz annyira élvezhető mint TV-n de olyan lesz mint egy sima PC-s játék nem?
előre is köszi a választ.

Üdv Máté.

apacuka funda luka!

(#920) darky@ válasza Mr.Grincs (#916) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

''Okosítani'' sok helyen lehet főleg Budapesten google a barátod! Én pl a hajdú naplóba találtam egy megfelelő boltot Debrecenben.

(#921) darky@ válasza Gebriel (#914) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Felhívod az ms supportot és viszik a géped majd kapod az újat.

(#922) darky@ válasza Mr.Grincs (#918) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

[link] Ezen a weboldalon jól el van magyarázva hogy kell x-es játékokat kiírni! ;]

(#923) darky@ válasza nagyamte (#919) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Jah a gta 4 nagyon süti játék lesz már csak azért is érdemes beruházni rá én pl a GEARS OF WAR-t akartam már nagyon megnézni az volt a húzóerő! Monitoron még jobban fog kinézni a játék mert valamennyire lehet állítani x360-ban a felbontást. Egy ''mezei'' tv 640-es felbontással rendelkezik ami nem valami sok. VGA kábelt kell venni külön a masinériához és össze lehet hozni lcd monitorral de úgy tudom crt-vel is megy. [link]

(#924) nagyamte válasza darky@ (#923) üzenetére

nagyamte
(tag)
LOGOUT blog

aha értem.
és nem tom ha vennék én úgy gondoltam hogy már alapból úgy veszem hogy vigye a saját lemezeimet szóval ki lesz Flashelve mert azért hogy tudjak neten játszani másokkal azért nem öl meg a vágy. mert pc-n is magamban játszok és nem neten. Na és hogy szerintetek is jobban megérné egy olyan xbox ami már írott lemezt is olvas mint a garanciás gyári ami csak eredeti lemezt olvas? (mert az hogy több 10 e Ft-t kiadjak egy játékért az azé kicsit túlzás.)

apacuka funda luka!

(#925) Gebriel

Gebriel
(PH! kedvence)

Forma-1 játékok lesznek 360?
Vagy a pöcs Sony minden jogot felvásárolt? :((

Gta4 megint 1 év elcsuszással jön ki boxra?

(#926) Partizan182 válasza darky@ (#923) üzenetére

Partizan182
(lelkes újonc)

CRT-n nem érdemes marháskodni mert a 60hz kiveri a szemed. Lcd-n viszont nagyfelbontású f*sza HD-képe van.
Persze a teljes bódottá kedvéért érdemes beruházni egy HDTV-be is :)

(#927) Partizan182 válasza nagyamte (#924) üzenetére

Partizan182
(lelkes újonc)

A legújabb Flash-el el tudod érni az X-box live-ot, azok nincsenek kitiltva.
Flash vs nemflash: mindenki saját maga döntse el.

Szempontok: rengeteg játék jön x-re (ez nem pc), ha mindet lewarezolod soha életedben nem fogod tudni végigjátszani őket (tapasztalat). Mindnek fenn van a demója Live-on, így ki tudod próbálni mielőtt megvennéd. Mivel sok game már Platinum kiadásban is megvan, így rengeteg igazán remek játékhoz már 7-8 ezerért hozzá lehet jutni (sőt, vannak 3-4 ezres cuccok is).

A konzol legendásan megbízhatatlan, elég sok behal (rossz a hűtése). Ha nincs moddolva akor az Ms hozza viszi futárral garanciában, ha flashelt akkor lehet hogy javítgatni kell. Más kérdés hogy a javítás ált. kevesebbe kerül mint egy game.

(#928) nagyamte válasza Gebriel (#925) üzenetére

nagyamte
(tag)
LOGOUT blog

nem a GTA 4 már ősszel jön XBOX ra.
pc re fog késni fél évet vagy akár 1 évet is.
GTA 4:
[link]
ha ez igaz akkor Grand Theft Auto IV premierjére 2007. október 16-án kerül sor.

apacuka funda luka!

(#929) Partizan182 válasza Gebriel (#925) üzenetére

Partizan182
(lelkes újonc)

Sony minden jogot felvásárolt sajna.

A gta annyira nem csúszik hogy az egyidejű megjelenés mellett még Xbox exklúzív epizódikus plusz tartalmak is lesznek Live-on. És a tapasztalat azt mutatja hogy valószínű jobban is fog futni mint a Ps3 verzió (X-es dolgok jellemzően szebbek és gyorsabbak mint a ps3 társai jelenleg).

(#930) nagyamte válasza Partizan182 (#927) üzenetére

nagyamte
(tag)
LOGOUT blog

aha értem.
ezt nem tudtam hogy a live-ról lelehet szedni a dogokat. (de nem csak 1 hónap reg van rá?)
és mi ez hogy nem lehet végig vinni a gamékat?

apacuka funda luka!

(#931) Gebriel válasza Partizan182 (#929) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

A Sony elmehet a jó ***** ****** és ***** meg aki kitalálta :(( :W :W

(#932) darky@ válasza nagyamte (#930) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Ha új az xboxod akkor 1 hónap live GOLD előfizetésed van utánna átvált SILVER-re ami annyit tesz hogy nem tudsz akkor már multizni a gamékkal meg pár tartalmat nem tudsz letölteni stb. Végig lehet vinni a játékokat de mindenhez idő kell azt vettem észre hogy kicsit hosszabb az x360-as játékok játékideje mint a pc-s társaiké azért dupla dvdre csak több anyag fér rá! :C

(#933) darky@ válasza Partizan182 (#926) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Nem mindenkinek van a bőre alatt is KP hogy LCD vagy PLAZMA tv-vel ''marháskodjon'' ! :P

(#934) darky@ válasza nagyamte (#924) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Megéri a flashelt gép de csak akkor ha a hőtésmod is meg van csinálva rajta másképp idővel behal és a flash miatt ugrik a gari! :B Jobb helyeken 10K a két mutatvány egyben.

(#935) darky@ válasza Gebriel (#931) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Van ez így szerintem is marhaság volt ezt meglépni! Nagyon csipáztam én is pc-n az F1-eket! :O

(#936) darky@ válasza Partizan182 (#929) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

''(X-es dolgok jellemzően szebbek és gyorsabbak mint a ps3 társai jelenleg).'' Mondj már példát erre az állításodra pls. :R

(#937) Partizan182 válasza darky@ (#936) üzenetére

Partizan182
(lelkes újonc)

Csak hogy rendkívül friss legyek: a héten 2 említésre méltó multiplatform jelent meg amcsiban: a Darkness és a baseball-os Bigs.
A Darkness Ps3 verziójában nem túl jó az AA és néha röcög, X-en vajsima (tapasztalat) és recék sincsenek. Bigs-ben néhány jópfoa effekt hiányzik a ps3 verzióból.

Régebbi címek amik szebbek/jobbak x-en csak random ami eszembe jut: THPS8 (Ps-es játszhatatlanul szaggat néha), NFS Carbon (mosott textúrák Ps-en ill. néhány hiányzó fényforrás), NBA Homecourt (1080p-ben szaggat ps3-mon, néhány textúra mosottabb), F.E.A.R (sokkal gyengébb textúrák, röcögős framerate) stb.

A gamespot néha csilál ilyen nagy összehasonlítgatósdit, érdemes rákukkantani.

2 olyan cucc van ami szebb ps-en : Oblivion és a Fight Night Round 3. Viszont mindkettő egy évvel (!) később jelent meg a sony gépére, volt idő csinosítgatni.

(#938) Partizan182 válasza darky@ (#933) üzenetére

Partizan182
(lelkes újonc)

''Végig lehet vinni a játékokat de mindenhez idő kell ''

''Nem mindenkinek van a bőre alatt is KP hogy LCD vagy PLAZMA tv-vel ''marháskodjon''

A dolgozó ember 2 dologról ismerszik meg:
1. van otthon HDTV (nem azért mert dúsgazdag, nem azért mert az anyjától kapott, hanem mert megdolgozott érte
2. Cserébe nincs ideje mindent végigvinni. (Már most 300+ cím van a boxra, ebből 40-50 simán érdemes legalább egy végigjátszásra)

(#939) darky@ válasza Partizan182 (#937) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Hát érdekes a ps3 ebből is látszik hogy marha nehéz rá programozni feleslegesen túl lett bonyolítva még a valvés srácok is leszólták nemrég! ;]

(#940) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok Xbox tulajok!

Az lenne a kérdésem, hogy nem tud valaki egy esetlegesen megjelenő rev2-ről, amit már új hűtéssel adnának ki? Mert elég gáz szerintem, hogy ha veszek egy gépet, akkor rögtön hűtésmoddal kellene kezdenem.
A másik kérdésem, hogy csak D-sub vga kábel létezik hozzá, dvi nem? Ill. egy 1680x1050-es natív felbontású monitort milyen felbontásokon tud meghajtani?

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#941) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!
Lehet én is beujitok egyet kb 1-2 hónap mulva,egy core verziót szal az oclsóbbat.Hol kb a legolcsóbb,mennyi a chippelése és hol,mi van az alapcsomagban,és ezek is melegszenek annyira mint az elődeik?Mármitn olvastam hogy első széria Xbox 360 nagyon melegedett!Ezek is? :R Jah és sima 72cm-es normál tv-n tolnám vagy a 19-es lcd monitoromon,de inkább monitor,mikell hozzá hogy ezen is mehssen?EGy wii-nél mennyivel jobb a greafikája?Mivel egy árban vannak ezért nagyon gondolkozom,amellett szól az irányitása,emelett a grafikája!Nem tudok dönteni! :F

[Szerkesztve]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#942) GyuZa válasza adalbert1 (#940) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

Már egy korábbi hsz-ben írtam, hogy a rev2-es hűtésnek semmi értelme, kb 2 fokkal hidegebb tőle a box. Hiába nagyobb a hűtőfelület, hogyha a ventikben nincs elég kakaó hogy kiszívják a meleget. Egyébként a már most szervízbe küldött gépeket rev2-es hűtéssel küldik vissza ha minden igaz...

VTEC just kicked in, yo!

(#943) darky@ válasza djtoomi (#941) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Hát figy elég sok netes boltban nagyjából jók az árak a media markthoz képest. De a premiumot kellene megvenned szerintem mert kb annak az árából jönnél ki a core-nál mert venned kell memória kártyát a játék mentések miatt szóval nem éri meg a core meg nem tudnád hova menteni a játékdemókat mert ugye abba nincs winyó! A coréhoz elég kevés dolgot kapsz:[link]
A premiumhoz:[link]
A wii nem túl erős gép az x360asnak a grafikája a toppon van jelenleg lásd:colin dirt gears of war stb ja és lehet a kontrollerjébe szereltetni mozgásérzékelőt mostmár! Szóval egyértelmű hogy az x360-ast kell választanod szerintem!

(#944) darky@ válasza GyuZa (#942) üzenetére

darky@
(PH! addikt)

Attól még hogy rev2-es hűtős gépet kap a tulaj attól még nem fogja tovább bírni az x360 a strapát! :( ;]

(#945) Icewind

Icewind
(fanatikus tag)

sziasztok

nem értek annyira ehez a HDTV rendszerhez, úgyhogy kérdésem a következö:
Van egy XBOX360-am, meg a hozzá járó component HD-AV kábel. Először simán svideoként kötöttem be, akkor a legnagyobb választható felbontás 480p.
Aztán átkötöttem a HD részlegbe a dolgokat, és megnyiltak a 720p 1080i és 1080p felbontások.
A tévém egy HD képes SAMSUNG LE32R51.

Na mostmár bármelyiket választom kiirja hogy 50hz-n fog müködni, ez rendben van így, vagy vmi nem stimm?

És a fö kérdésem hogy melyiket válasszam, 1080p-n használhatatlan valamiért, szóval marad a 720p és a 1080i.... oké hogy az 1080i a jobb, de a TV felbontása így is ugy is 1366x768 marad maximálisan, az 1080i meg joval több ennél, a 720p pedig hasonlo érték (1280 × 720 ha jól tudom), szóval összességében melyiken lesz szebb a képminőség, vagy melyiket érdemesebb választani?

Bocs a naiv kérdésért, csak tényleg nem értek hozzá.

Köszi elöre is

Ice

(#946) Partizan182 válasza Icewind (#945) üzenetére

Partizan182
(lelkes újonc)

1080i vs 720p

Mindenki döntse el maga, az egyik váltottsoros másik progresszív. Nem vagyon van a 2 között különbség szvsz, én mindenesetre 720p-t használok.

50hz-en meg csodállkoznék, LCD-tv-n 60hz a fix

(#947) Partizan182 válasza djtoomi (#941) üzenetére

Partizan182
(lelkes újonc)

Egy wii-nél sokkal jobb a grafikája, core-t semmiképp ne vegyél, értelmetlen.
HDD + wireless kontroller + headset + hdkábel simán megéri a +15-20k-t.
Hútése meg még mindig szar,

(#948) djtoomi válasza Partizan182 (#947) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hdd nem kéne,wireless kontoroller,szintén,headsetel mi a szart csináljak,nem multiznéka neten,hd kábel is fölös mert nem lessz egy jó darabig hd tv-m.Max a memkari de az emg nem ér 30k-t...

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#949) Icewind válasza Partizan182 (#946) üzenetére

Icewind
(fanatikus tag)

hát nekem ragaszkodik az 50hzhoz amiota hdtv-ként müködik... :F :(

(#950) e.vid válasza Icewind (#949) üzenetére

e.vid
(senior tag)

Van a Komponens kábel, box felöli csatlakozóján egy választó kapcsoló (HDTV/TV) ezt is át kell állítani.

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.