Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#9001) F.B.I.

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Dark Sector multija sajnos egy nulla bughalmaz lett. :(((

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#9002) Steven válasza nsrking (#8990) üzenetére

Steven
(őstag)

hogy tudta elindítani rajta az xp-t nem kamu ez?

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#9003) ellington

ellington
(tag)

[link]

ezt ki hiszi el...?

(#9004) palika90 válasza ellington (#9003) üzenetére

palika90
(kvázi-tag)

laza a srác... két WII, EXBÁX 360 :DDD ... 94-es Panasonic :U
unalmában mégis exbáxokat főz meg . gratulálok neki! :DDD :C

[ Szerkesztve ]

Samsung PS51D550 Full HD 3D plazma

(#9005) ellington válasza palika90 (#9004) üzenetére

ellington
(tag)

ps3..

(#9006) proper válasza ellington (#9003) üzenetére

proper
(őstag)

jó nagy kamu, mikor elmegy hogy majd 20 perc mulva visszajön máshogy van becsomagolva a törülközőbe az xbox :U

4.10nél van egy hajtás a törülközön, tedd oda az egeret szépen és meglátod majd a külömbséget ;]

(#9007) mad1 válasza ellington (#9003) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

eleg szegenyes az angolom.mpst ez mi akart lenni??? :B

Ne szemetelj ! / Steam..

(#9008) ellington válasza mad1 (#9007) üzenetére

ellington
(tag)

hogy ha 3ledes lesz a boxod, akkor bekapcsolt állapotban három törcsibe (még el is lövi a southparkos poént, hogy mindig legyen nálatok törölköző) csavard be a boxot, hagyd úgy húsz percig, majd bogozd ki, és negyed óra kikapcsolt állapotban hűlés után, nyomd be, és élvezd 4-5 napig, hogy jó a box. süsd meg, magyarul.

proper: még az egeret se kell odarakni, teljesen máshogy van csomagolva :D:D :R

[ Szerkesztve ]

(#9009) zsoltxy12

zsoltxy12
(újonc)

Hello mindenki.
Most tervezek veni 1 boxot és az lene a kérdésem hogy lesz e hozá valamikor bllu-ray meghajtó.Mert látam hogy lehet hozá vagy lehetett hozá veni HD-DVD meghajtot.
És jó lene 1 ilyen blu-ray ban is

(#9010) 30z.Samu válasza ellington (#9005) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem is Wii

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#9011) spammer válasza zsoltxy12 (#9009) üzenetére

spammer
(senior tag)

Boxba beépített biztos h nem, mivel DL DVD-n jönnek ki a játékok. Hogy külön Blu-Ray meghajtó lesz e később, nem lehet tudni. Viszont attól nyugodtan vehetsz még most boxot, nincs köze hozzá.

"At the end of pain is success"

(#9012) 30z.Samu válasza Steven (#9002) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végülis Microsoft cucc, elképzelhetőnek tartom hogy valahogy rá tudja varázsolni.

[ Szerkesztve ]

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#9013) Prof01 válasza 30z.Samu (#9012) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Biztos nem. Szerintem sima pc alkatrészeket rakott bele. Azért is van ott a cpu-nál kivágva az oldala.

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#9014) 30z.Samu válasza Prof01 (#9013) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk ebben még lehet valami. :K Meg hogy duplamagot látott 3 mag helyett.

[ Szerkesztve ]

(#9015) proper válasza Steven (#9002) üzenetére

proper
(őstag)

ugy hogy egy pc van benne ;] az is a cime a videonak hogy xbox360 pc mod

mondja is az elején hogy pentium 4 3ghz
de a post képernyön is megnézheted

(#9016) bwoay válasza ellington (#9005) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nehéz kivenni, de ahogy elnézem, két Wii jobbra lent,
egy PS3 balra fent, és középen a box.
majdnem mint nálam :D

[ Szeretkezve ]

(#9017) mad1 válasza bwoay (#9016) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

de minek2 wii?lehet hogy halott az1ik ;] ?
proper:crysist megnezned rajta?

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#9018) mad1 válasza proper (#9015) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

mar latom,semmi kulonos,csak box a haz?ennyi lenne :F

Ne szemetelj ! / Steam..

(#9019) bwoay válasza mad1 (#9017) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a két Wii-t még képes is lennék megérteni,
csak nem ugyanabban a helyiségben, egymás mellett.
amúgy erősen néztem, hátha az egyik nem az, de akkor meg mi?

[ Szeretkezve ]

(#9020) Dread

Dread
(tag)

még régen ps2 fénykorában kérdeztem az akkori info tanáromat hogy miért van hogy grafikában veri a ps2 a jobbnál jobb pcket, azt mondta erre hogy a pck op rendszere szoftveres ami marhára elveszi a teljesitményt a géptöl mig a konzoloké hardveres igy van rá külön eröforrás, ugye egy konzolon mégse egy bonyolult windows van hanem egy leegyszerüsitett oprendszer.
ehez még hozzájön a könnyebb optimizálás, ezért én biztos vagyok benne hogy még 2 év mulva sem lesz a pcnek szebb grafikája mint egy konzolnak.

UT2004 és xDk rulz!

(#9021) Ticsike

Ticsike
(kvázi-tag)

Srácok amit a [link] oldalon árusítanak játékokat azok nem régiófüggőek? Mert láttam, hogy a playasia.com oldalon vannak olyanok is.

Más:
Van aki már rendelt ettől a sráctól eredeti bontatlan játékot? Ez a mail címe: adam062@gmail.com, Pintér Ádámnak hívják. Ha igen megbízható korrekt?

Köszönöm

(#9022) CosmoBacsika

CosmoBacsika
(lelkes újonc)

Ez a konzolteljesitmeny vs pcteljesitmeny vita alapvetoen teljesen felesleges.

Eleg egyszeru belegondolni.
Te egy szoftverfejleszto vagy. Tegyuk fel h te irod a Doom 4-et.
Fejlesztes PC-re: Mivel kb annyi gép ahány ember, ezért az adott jateknak futnia kell minden alaplapon, processzoron videókártyán, kevés elég és sok memóriával, különböző hangkártyákkat. Ezeknek a dolgoknak mind mind kulonbozó specialitásai vannak, amelyekre optimalizálni kell jatekot, ami ha teljesen tökéletest akarnának alkotni, akkor kb 5 év is kevés lenne, arrol nem is beszelve, h ez ido alatt sorra jonnek ki az uj procik, vgak stbstb

Fejlesztes konzolra: 1, azaz 1 db hardver van, 1 tulajdonság, 1 specialitás. Tökéletesen kiismerhető periféria. Adott játékot csak egyetlen hardverre kell megirni, igy amikor azt programozzak tokeletesen figyelembe tudják venni az adott hardver minden egyes tulajdonságát. Tökéletes optimalizáció.

Az h egy ido utan szebb a pc, az egyszeruen csak az erő miatt van, ami soksoksok pééézzzz

(#9023) Steven válasza ellington (#9003) üzenetére

Steven
(őstag)

Szerintem elég sok van aki idiota :D :C :Y elég ha körbenézel bp utcáin...

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#9024) Skynet258 válasza Def26 (#8962) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Persze, rá van írva, hogy videójáték, sőt, az ára is rajta van (ha vámolnak, akkor ez alapján szoktak), plusz ahonnan jött (play-asia logo is, igen). Ha lopós a postásotok, akkor húzós... nekem szerencsére még minden csomag megjött. :K

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#9025) Skynet258 válasza Ticsike (#9021) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ott is vannak olyan cuccok, amiket nem szállítanak ide (meg még pár unios országba), de ez csak akkor van, amikor itt később jelenik meg az adott játék.Így mesterségesen fenntartják azt, hogy ne legyen idő előtt olyan országban a játék, ahol még meg sem jelent.
De az adott cucc alatt írják is, ha nem tudják ide küldeni.

adam062 pedig egy másik fórumon megbízható embernek számít emlékeim szerint.

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#9026) Spidee

Spidee
(senior tag)

Valaki használ vagy használt már Logitech DriveFX Racing kormányt?
Mik a tapasztalatok róla?

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#9027) Djuree válasza Spidee (#9026) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nekem volt. nem volt vele probléma...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#9028) Djuree válasza Ticsike (#9021) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

game-en csak pal-os van...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#9029) BITBOYS válasza CosmoBacsika (#9022) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Ideje lenne kihozni egy 3DMarkot konzolra is :D

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#9030) mad1 válasza BITBOYS (#9029) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

ezen mar en is elgondolkodtam.nem egetik a vga kat le vele...szerintem.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#9031) BITBOYS válasza mad1 (#9030) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Az biztos ;)

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#9032) 30z.Samu válasza mad1 (#9030) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg egyáltalán minek? Minden Xboxnak ugyanolyan a hardvere. :U

(#9033) Def26 válasza Ticsike (#9021) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

2 napja rendeltem a game.co.uk -ről a Prey címü játékot, ami használt. Kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotú, mert ha nem agyon karcolt, akkor késöbb még rendelni fogok használt cuccokat.

Jah, meg most fizukor rendelek (2-3nap) egy GTA IV -et és egy Rainbow Six vegas 2 -őt.

Origin:attila4go

(#9034) Inuprince

Inuprince
(újonc)

Sziasztok!

Egy gyors kérdésem lenne, az mitől függ hogy milyen meghajtó van az X360ban?
Az Arcadeban Benq van vagy az teljesen random???

(#9035) Ticsike válasza Def26 (#9033) üzenetére

Ticsike
(kvázi-tag)

Jólvan, akkor majd várom a visszajelzésed :) Ugye csak dombornyomott kártyával lehet fizetni? Annyi játék lenne amit szívesen megrendelnék, dehát pénzzel és idővel se lehet bírni ezt az egésszet :( pl ezen a héten kb ha 3-4 órát tudtam játszani a GOWal. Teljesen kiborító... minden nap várom, hogy játszhassak, aztán mégse tudok mert elmegy mással az idő :D Egyébként ha érdekel mondok egy email címet, akitől eredeti bontatlan játékokat tudsz rendelni jó áron, van olyan jó, vagy még jobb mintha külföldről rendelnéd. Igaz még tapasztalatom nincsen vele kapcsolatosan, de azt mondták megbízható srác, győri és utánvétel kell fizetned. Szóval ha érdekel küldöm az email címét, vagy a játék listáját! De a mail címét egy pár hozzászólással arrébb megtalálod! A GTA-ra én is nagyon kiváncsi leszek. Eddig az összes GTA tetszett. Emlékszem szerelmes voltam a GTA 1 be annyira tetszett amikor még valamelyik pc guru cd-n rajtavolt.

(#9036) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv. BOXTÁRSAK :D
Kiprobáltam ma egy fps-t X-en kontrollerel.....FUUUJ nagyon nem tetszik!
Milyen alternativa van X-re ha bill.és egér kombot akarok?
Linket kérek szépen :B

(#9037) bwoay válasza dunc (#9036) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na bakker... a másik a jó... itt felettem.. ehh

[ Szerkesztve ]

[ Szeretkezve ]

(#9038) bwoay válasza dunc (#9036) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

(]link[)

[ Szeretkezve ]

(#9039) Def26 válasza Ticsike (#9035) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

:DDD
Én szerelmes még nem voltam játékba.
Igen csak dombornyomott kártyával tudsz fizetni neten, vagy igényelsz Internet kártyát valami banktól.
Ismerem én is a címet Adam akármi a neve.
Hát jah, kicsit drágák az eredeti játékok, de belefér bőven a keretbe havi 2 db eredeti játék, és ennyivel támogatjuk, hogy legyen MO. is Live!...

(#9040) Def26 válasza dunc (#9036) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Egy COD4 -et nézz meg, abban van automatukis "rácélzás" vagymi. Ez azt jelenti, hogy ha a célkereszt közelében van egy ellenség, akkor egy gomb nyomására rááll a célkereszted. Szvsz nekem nagyon bejött a dolog 2-3 perc után belejössz. :K

(#9041) woodbear

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Meglesni!

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#9042) borix válasza dunc (#9036) üzenetére

borix
(fanatikus tag)

Nekem sem tetszett eleinte de hamar meg lehet szokni a kontroller-t.
Ajánlom az 1 játékod pl condemned 2 legyen vagy valami hasonló amiben nem kell pontosan célozni itt megszokod az írányitást.

(#9043) Spidee válasza Djuree (#9027) üzenetére

Spidee
(senior tag)

Ok, köszi!

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#9044) Djuree válasza Def26 (#9040) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

mivan :F ilyen nincs is benne...

(#9045) Djuree válasza dunc (#9036) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ne szerencsétlenkedj már :D nekem soha nem volt konzolom az x előtt de mégis 1 hónap után már szinte jobban ment mint egérrel. most meg már egérrel nem tudnék játszani...

(#9046) Prof01 válasza Def26 (#9040) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

AIM? :DDD

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#9047) tiv83us válasza Prof01 (#9046) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Valaki nyomja a Rock Band-et? Hat ez kurvajo, osszultunk tegnap harman egy turnera, hihetetlen jot szorakoztunk :)

ps: Veletlenul neked valaszoltam, oops.

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#9048) Def26 válasza Djuree (#9044) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

De van :DD ! Prof01 asszem ezt írta, AIM. Igazából nem tudom mi a neve, de tény, hogy megkönnyíti a célzást. Lényegében ezt akartam mondani vele... :B

(#9049) sakeee82 válasza Djuree (#9044) üzenetére

sakeee82
(fanatikus tag)

Van benne, a célzás gombot kell megnyomni, és ha közel van a célkereszt a csókához, rááll és lőheted szerencsétlent! De ugye ezt csak a azok használják, akik szeretnek cheatel játszani:D Sztem nélküle az igazi! Igaz hogy pcn könyebb az irányítás, de ez így kihívás!!! COD4 nekem így jobban tetszik!

(#9050) sakeee82 válasza CosmoBacsika (#9022) üzenetére

sakeee82
(fanatikus tag)

A tökéletes optimalizáció sajnos túl sok időt követelne meg, ami nem adatik meg a halandó fejlesztőknek, így jönnek ki olyan gamek, mint pl a Lost Odyssey vagy a Mass Effect, amelyek szaggatnak is rendesen.
Már várom azokat a híreket, amikor leírják egyes emberek, hogy hááhhááá nállam PC-n nem szaggat a Mass Effect...Persze hogynem 1,5 évnyi +idő volt a fejlesztésre, de ugye ez senkit sem érdekel! A ma fellelhető legjobb hardverekre írt játékok is szaggatnak vmnnyire, más kérdés, hogy ki veszi észre és ki nem!! ...persze a doom 1 szaggatásmentes...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.