Haló mindenki! Van egy codegen SP1000-es 5.1-es fadobozos hangrendszerem és nem nagyon tudom hogy kössem rá az x360ra. Ac3 bemenet és dekóder van a mélyládában ennyit tudok meg hogy össze tudtam hozni a pcvel anno hogy ac3-as legyen a hang.
Ja és van egy 1280*1024-et tudó monitorom és ha vennék vga kábelt akkor tudna 720P-t megjeleníteni?
A válaszokat előre is köszi! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! - FAQ és válaszok a #1hsz-ben (téma lezárva)Hozzászólások

darky@
(PH! addikt)

darky@
(PH! addikt)
Mennyit számít ha egy boltban megcsinálják a flashelés mellett a hűtésmodot? Úgy értem 12V-ra teszik a ventiet kb és akkor nem forró levegőt köp majd ki a gép magából hátul?
Ja és lemérte már valaki hogy mennyi a különbség alaphűtés és vmoddolt hűtés között hőmérsékletileg? 
- Privát
- 2007-06-11 17:00:59
Nos igen, én nem tudok segíteni
rajtunk kívül, pedig egy picit meg van dögölve a topic!
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

Angmar
(tag)
Úgyan nem tudom milyen ez a codegen hangrendszer, de ha van jack bemenete ,akkor össze tudod hozzni ilyesmi vga kábellel [link] Én Genius HT 5,1 használom így, és a mélynyomó elején lévő kapcsolokkal [link] (AC3, TV, stb) váltok a PC, és az XBOX hangja között. Ezeket a felbontásokat támogatja [link] A többiről sajna fogalmam sincs
[Szerkesztve]

darky@
(PH! addikt)
Kösz az infót! 
Mire goondolsz?
Gyorsabb nem lesz tőle.
Hány V alapból az amit 12Vra tesznek?
(#858) Partizan182 válasza darky@ (#852) üzenetére
- Privát
- 2007-06-12 16:52:26

Partizan182
(lelkes újonc)
Annyit számít a hűtésmod, hogy nem hal meg a géped. Nem viccelek, a mod nélküli gépek (eredetiek, flashesek mindegy) kb 100%-ban meghalnak előbb-után.
Ha nem módosítod egyáltalán a konzolt akkor ez annyira nem gáz, mert remek az Ms supportja, futár viszi a rossz gépet hozza a javítottat/újat. Ha flashelsz akkor gyak. kötelező a ventimod. Hangosabb lesz tőle a gép, meg jobban tolja ki hátul a levegőt más változás nagyon nincs.
Alapból 3V körüli feszt kapnak a ventik de minden gond nélkül viszik a 9-12 -t is (standard Pc ventik vannak rajt.)
Szal hűtésmod nélkül módosított géppel egy tapodtat se, mert csak sírás (meg 3 vörös led) lesz belőle.
Hanghoz meg vegyél egy kiskategóriás erősítőt amin van optikai bemenet, az mindenképpen kell a valódi 5.1-hez (bár láttam már kompakt 5.1 hangfalszettet is optikai bemenettel, egész jól szólt).

Angmar
(tag)
Most vettem észre elírtam, nem jack, hanem RCA bemenet kell hogy legyen
(#860) darky@ válasza Partizan182 (#858) üzenetére
- Privát
- 2007-06-13 10:58:37

darky@
(PH! addikt)
Csinálják már hétfő óta az x360-asom Debiben. Kapnak a ventik 12V-ot meg a meghajtóban lesz egy kis okosítás!
10k a kettő együtt kicsit sok de megéri. Hát eléggé érdekes a 100%-os halálozási arány!
Ha ezt tudom akkor gondolkodóba estem volna hogy cseréljem a gépem x360ra. Egyszer már volt 3 ledes hibám de akkor fesz ingadozások voltak azóta ment a gép több órát és semmi szerencsére!
Akkor olyan ingadozás volt a hálózati feszben hogy elment a kábel tv meg az internet is!
Csak ruter meg modem reset segített hogy legyen újra internet. Már tűkön űlök nagyon belenéznék a GEARS OF WARba már. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem tudom van e rca bemenet a hangrendszeremben valószínűleg van mert nem gagyi fajta az OZAKI kakiságnál mindenképpen zsírabb. Addig úgy se tom rákötni x-re a hangfalrendszert amíg nem veszek erősítőt vagy vga kábelt minimum 7kba lenne ez a lépés és akkor inkább már utángyártott vezetékes kontrollert kéne venni mer van több sportjátékom amit ketten kéne nyomni minimum! 
- Privát
- 2007-06-13 12:39:32
Nincs valakinek eladó eredeti Gears of War-ja ?? esetleg aki megunta,
nemtom flasheljek-e vagy eredetizzek, így felmértem a piacot, és már csak a Gears of War hiányzik 
Valaki ??
Vannak itt olyanok akiknek tönkrement xbox360-juk ?? Ugyanis azért is nem merek flashelni, mert kimegy az olvasó: 10k... 3 pötty: ''talán'' 10k és stb, míg ha garis akkor jön a supportos és hello/szia!
Valakinek vannak tapasztalatai MS-Support-tal , azt mondják, hogy jó! Ha valaki leírná, azt szívesen venném.
Köszi, hello!

szlosi
(tag)
Lenne egy kérdésem!
A Premium csomagban milyen kábelek vannak?
Mert nekem egy LCD tv-m van de nem hd-s csak 800*600 felbontást tudja VGA-n keresztül.
Erre hogyan tudom rákötni?

darky@
(PH! addikt)
Scart bemenetnek kellene lennie az lcd tv-den hátul! Mert a premium csomagban van egy Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel aminek a vége scart-os és ott van is egy kapcsoló ami két állapotú vagy sima tv-s funkció vagy hdtv-s funkcióra lehet kapcsolni. A tv-sre kell kapcsolni és elvileg működnie kellene! Ezen az oldalon láthatod mit kapsz a premium csomaghoz! [link]
(#864) Partizan182 válasza darky@ (#863) üzenetére
- Privát
- 2007-06-14 08:19:49

Partizan182
(lelkes újonc)
Alap premiumos kábel nem scart-os, egy komponens (három db rca) és kompozit (sárga rca + 2rca sztereó hang) kimenet van rajta.
Ha a Tv-d VGA csatijába akarod beleimádkozni, akkor venned kell egy olyan kábelt amin van vga kimenet is (tapasztalat azt mutatja hogy az utángyártott is elég, jó minőségű ált.).
Gondom még nem volt a box-al (lassan 1 éve van meg), de fórumokon sokan pityeregnek a halott gépük miatt. Az Ms support viszont egyértelműen pozitív, UPS futár viszi-hozza a boxot, 1-2 hét alatt megvan, nem nagyon szívóznak mert ők is tudják milyen hulladék a konzol minősége.
(#865) Eugene Roe válasza Partizan182 (#864) üzenetére
- Privát
- 2007-06-14 10:36:16
Köszi Partizán, lehet elmarad a flash... 
(#866) darky@ válasza Partizan182 (#864) üzenetére
- Privát
- 2007-06-14 14:49:50

darky@
(PH! addikt)
Jaja igazad van mindenben én még új vagyok kicsit a konzolos témában de ami késik nem múlik! 

darky@
(PH! addikt)
Nekem már hozzák a gépet ma vissza irány a GEARS OF WAR! 

szlosi
(tag)
Köszi!
Ma megvettem a gépet és vettem hozzá 4000Ft ért vga kábelt....
Nagyon zsír lett vele a kép.
Sajna a tv csak 848*.....nemtom menyit tud de nem olyan rossz mintha csak simán tv funkciósan kötném.
Viszont rákötöttem a LCD monitoromra ami 1280*1024 en nagyon szép a kép. 

Zolko001
(kvázi-tag)
Hali !
Azt lehet tudni, hogy hol vetted a vga kábelt?

darky@
(PH! addikt)
Na végre hazakeveredtünk anyámékkal Debrecenből és hoztam a kis x360asom is.
Elég hangos lett a hűtője mert vmoddolták de 1 óra GEARS OF WAR után is HIDEG
levegő jött ki a gép hátuljából.
Nagyon jól eltalálták ezt a beállítást mostmár 35 fokba sem sül szét a gép.
Néztem a media marktba vga kábeles scartos meg audio-s kábelt ezek mind egy csomagba voltak ott 6K lett volna a corába meg 8,5 K
Végül egyiket sem vettem meg majd jövő hónapban. Amugy a mediába eléggé reklámozzák az x-eket egy standnál két srác crack downozott nagy fun az a gém egy kicsit arrébb meg qva nagy plazmatévé előtt ülve nyomta szintén két srác a forza motosport 2-t impesszív volt a látvány!
Már mentünk volna el és leragadtam egy orbitális plazmatévénél és ismerős látvány fogadott a nfs carbon menüje volt az odamegyek és mit látok egy ps3 pihen a gép mellett! 
Ki is próbáltam a carbont de annyira nem nyűgözött le grafikailag de a hang egy 5.1-es hangrendszerből szépen szólt. A gamepad eléggé el volt használva már
Na ennyit mára a kis történetemből.

Yamaha R1
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Valaki tudna tanácsot adni, hol kaphatok 360-hoz optikai kábelt? Az is érdekelne, hogy milyen vastagot kellene venni, illetve milye márkájút? Vagy az nem igazán számít? Végre ki akarom próbálni milyen a gép által generált 5.1-es hang.
Üdv.
Ui: Kb mennyiért osztogatják ezeket?
[Szerkesztve]

vante
(senior tag)
Egy wide-os lcd monitorral is lehet jól nyomni az X gamékat 360-on? Vagy ha nem jó, akkor lehet állítani a felbontást, vagy valahol hogy wide vagy nem wide-os?
(#873) Partizan182 válasza vante (#872) üzenetére
- Privát
- 2007-06-18 09:47:39

Partizan182
(lelkes újonc)
Sokan nyomják Wide-monitoron az x-et, mindenki meg van elégedve.
Az viszont engem spec. zavarna, hogy mivel az okos PC-szabvány wide 16:10 a 16:9 helyett, kicsit torzul (nyúlik) a kép. Felbontást lehet állítgatni a boxon (bizonyos határok között).
(#874) MUŁĐER válasza Partizan182 (#873) üzenetére
- Privát
- 2007-06-18 09:55:56

MUŁĐER
(PH! addikt)
nem lehet látni a különbséget 16:10 és 16:9 között....
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
(#875) Partizan182 válasza MUŁĐER (#874) üzenetére
- Privát
- 2007-06-18 12:09:58

Partizan182
(lelkes újonc)
Ezt így pontosan hogy?
A képarány más, kicsit megnyújtja a képet.
Más kérdés hogy megszokható, de az hogy nem látni erős túlzás

szlosi
(tag)
Media Markt ba vettem Tatabányán a plázába. 

szlosi
(tag)
Teljessen mind1 hogy milyet veszel az a lényeg, hogy optikai legyen én egy sony márkaboltba vettem azthiszem 1800Ft kürül volt, mondjuk elég rövid. 

Daved007
(újonc)
Valaki nem tudja véletlen hogy az Amerikai Xbox 360 lejátszae az Európai játékokat??? 

darky@
(PH! addikt)
El kéne hogy indítsa őket.
(#880) Partizan182 válasza Daved007 (#878) üzenetére
- Privát
- 2007-06-19 10:19:46

Partizan182
(lelkes újonc)
A region-free cuccokat lejátsza.
Listát találsz neten sokat, pl itt:
http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html
(#881) vante válasza Partizan182 (#880) üzenetére
- Privát
- 2007-06-19 13:54:09

vante
(senior tag)
Ide is beírom, hátha valaki csak ide jár 
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=5&y=13467
- Privát
- 2007-06-20 01:48:35
Hali!
Épp X360 vásárlás előtt állok, és mivel nincs LCD TV- m, hát veszek, így elmarad a 5.1 hangrendszer, egyelőre. Szóval adott az X360 rendszer, és adott ez a tévé [link] . Ez amint látom megfelelő felbontásban fogja tolni a játékokat, örvendek. Eddig szép és jó, de az X360 mellé beújítok egy vízhűtést, hogy probléma ne legyen a 3 leddel [link] . Innen kezdődnek a kérdések.
1. A Premium csomaghoz adott kábellel nem lesz probléma a fent említett tévével kapcsolatban, ugye?
2. Bármennyire is úgy tűnik, nekem csak adott kereteim vannak, így a játékokra nem marad pénzem, ergo flesseltetni fogok. Miután flesseltettem, és van hűtésmodom, tudom, hogy ugrott a gari, de ha ebből nem lesz probléma, akkor Isten áldja a garit..
Ha most flesseltetek, és a gép friss, akkor engem nem fognak bannolni live! ról? Vagy a razzia most is tart még? 
3. Hogy lehet megoldani, hogy a PC filmjeit, zenéit áttöltsem a boxra?
4. Pontosan mire jó a Live! rendszer azon kívül, hogy multiplayer-ben tudod tolni, le tudsz tölteni trailereket, demokat, témákat, zenéket?
Nos ennyi eltt volna, remélem tudtok segíteni! Köszi szépen előre mindent!! 
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
(#883) Partizan182 válasza Mákos7észta (#882) üzenetére
- Privát
- 2007-06-20 11:12:53

Partizan182
(lelkes újonc)
1. Premiumban, van komponens HD-kábel, a linkelt TV-n is van kompi csatlakozó, nem lesz gond vele.
2. Vízhűtés sem 100%-os védelem a 3 led ellen. Én inkább ajánlanám a gyári ventik felhúzását (jobb helyen 3000 Ft). Ha a legújabb firmware-rel flashelsz vadiúj, érintetlen konzolt, és figyelsz arra milyen játékokat teszel be miközben live-on vagy (csak stealth-patch-el ellátott gamek jók), akkor jelenlegi állás szerint az Ms nem tud bannolni. Más kérdés, hogy a jövőben nem-e tudják majd ezt is szűrni.
3. Sehogy, max audió cd-t tudsz Mp3-ba grabbelni a HDD-re. Viszont ha össze van kötve a PC a Box-al akkor a zenéket, képeket videókat gyorsan és egyszerűen tudja streamelni, így átmásolni gyak. felesleges.
4. Konkrétan erre jó. Meg van voice-chat, Live Arcade, extra bónusztartalmak (van ingyenes is), néha patchek játékokhoz.

rocket
(PH! kedvence)
Beszereltem az XCM Best Tilt nevu kiegeszitojet [link] , six-axis lesz a controller ezzel mint a ps3 controllere, szokni kell az iranyitast igy, egyelore DIRT-ben fatol-faig megyek
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
(#885) darky@ válasza Mákos7észta (#882) üzenetére
- Privát
- 2007-06-20 14:48:12

darky@
(PH! addikt)
1: Jó lesz a kábel.
2:Ha nincs kp a vizhűtésre akkor sokat tesz tényleg a gyári ventik volt moddolásra 3-ról 12v-ra. De ha a vízhűtést beszerelteted akkor a legbiztosabb az xmedia oldalon egy gpu hibás gépbe tették a vizes cuccot és utánna működött hibátlanul szóval jó a hatásfoka.
Nekem olyan filmware lett betöltve a dvd olvasóba amivel tudok liveozni meg ha játszom másolt játékkal akkor se bannolt le a rendszer közbe online profilommal szedtem videókat.

3: Én arról tudok hogy lehet audio cd anyagát rátenni xboxra meg tán mp3-as zenéket videókat filmet is ha menüs dvd-s vagy sima dvd-s filmről van szó divxes cuccokat nem játszik le és társai.
Össze kell kötnöd a gépeddel az xboxot úgy valósul meg az adatátvitel.
4:le tudsz tölteni trailereket, demokat, témákat, zenéket béta demókat live arcade játékokat meg ha beteszel egy xboxos játékot akkor letölti a vinyóra netről a kompatiblitáshoz szügséges szoftvert hogy utánna menjenek az x1-es cuccok stb...

szlosi
(tag)
Sziasztok lenne egy kérdésem!
Nem nagyon vagyok képben az Xbox360 ügyekben, de most olvasgattam hogy amikor bejött a gép akkor rengeteg gond volt vele pl. túlmelegedtek lefagytak stb.
Én most vettem 2 hete ezeken a gépeken változatattak már valamit a microsoftnál?
Enyém is melegszik de azért nem forró.
Szóval nekem már nem kell tartanom hogy tönkremegy túlmelegedés miatt?

(#887) Partizan182 válasza szlosi (#886) üzenetére
- Privát
- 2007-06-20 16:11:18

Partizan182
(lelkes újonc)
Nem volt még hardware-revízió, az új gépek is elég megbízhatatlanok.
Ha nem volt benne a hűtés huherálva az alábbi problémák léphetnek fel elég jelentős eséllyel:
- Koszos a lemez hibaüzivel nem tölti be a játékokat (Hulladék dvd-drive)
- Lefagy játék közben (vaszleg túlmeleglés, hulladék hűtés)
- Ha erősebben kihúzod a videó-csatlakozót a box hátuljából lehet hogy felszakad az alaplapról (hulladék forrasztás)
- A dvd-drive mozgását intéző szalag megnyúlik, deformálódik, elszakad (hulladék dvd-drive).
- A drive megkarcolja a lemezeket, néha tönkre is teszi (még mindig hulladék)
- A cucc elszáll 3 piros leddel (felszakad a GPU az alaplapról).
Szóval vannak még problémák...
(#888) szlosi válasza Partizan182 (#887) üzenetére
- Privát
- 2007-06-20 16:18:32

szlosi
(tag)
Na hát ez nem semmi
Most nem vagyok megnyugtatva.
Amióta megvan nem volt vele gond, mondjuk 2 óránál nem játszottam vele többet egyhuzamban.
Ja és nincsen hozzányúlva, nem is lessz 
Gondolom most a 35c fokban nem valami kedvező órákat nyomulni vele? 
[Szerkesztve]
(#889) Partizan182 válasza szlosi (#888) üzenetére
- Privát
- 2007-06-20 16:40:22

Partizan182
(lelkes újonc)
Végül is nem a hosszú játék okozza a gondot alapvetően, hanem az, hogy mikor bekapcsolod a hirtelen hőmérséklet-emelkedés miatt kicsit deformálódik az alaplap, a GPU viszont olyan gány minőségű forrasztással van a laphoz rögzítve, hogy az elpattanhat a deformáció miatt - így készül a 3 led.
Ha nem hekkelt (megvan a gari) akkor nyomd nyudogtan, az Ms gyorsan és kényelmesen kicseréli a tökrement gépet, ha módosított akkor mindenképp legyen benne hűtésmod is, azzal sokkal kisebb az esélye a meghibásodásnak.
Az enyém 8 hónapja hibamentesen duruzsol, pedig megy napi 5-6 órát (kedvesem is imádja, azért ilyen sokat), és panelban légkondi nélkül van vagy 100 fok.
Szóval félni nem kell tőle, de előfordulhat hiba.
Ha nem játszol rajta, az a legnagyobb hülyeség, akkor minek vetted meg..? 
(#890) szlosi válasza Partizan182 (#889) üzenetére
- Privát
- 2007-06-20 16:54:50

szlosi
(tag)
Na most már kicsit megnyugtattál 
Köszi szépen az infókat!
Nálunk is van vagy 100fok a negyedik emeleten panelba 
Abban meg teljessen igazadvan, hogy azért vettem hogy nyomjam 
Úgyhogy az is fogom tenni félsz nélkül
Ha meg behal akkor kicserélik 
szlosi

darky@
(PH! addikt)
Elállítottam a sima xboxomat!
A képarányt valami 16:x-nek állítottam be és ntscre azért próbálkoztam mert néztem volna egy videót és nem volt megfelelően arányos a kép. És most meg be se jön a menü csak az xboxos izé az elején fekete fehéren aztán zöld képernyőre vált egy pillanatig utánna kattan és megint az a ké fogad most mit kéne csinálnom?
Valami bios reset gomb biztos nincs benne.... vagy igen? 
(#892) Partizan182 válasza darky@ (#891) üzenetére
- Privát
- 2007-06-21 13:04:31

Partizan182
(lelkes újonc)
Google a barátod.
''Does anyone know how to reset the XBox to the default settings. I, by mistake, changed my XBox video setting. I can not get any video out anymore. The XBox keeps on resetting when I try to turn it on.
Help would be appreciated.
06-21-04, 04:12 PM
The reset code is linked to your serial code so no xbox has the same..if you call xbox support and make up a lie like your xbox data is all jacked they may give it to you but recently theyve been trying not to..''
Fel kell hívnod a Microsoftot a géped reset kódjáért.
(#893) darky@ válasza Partizan182 (#892) üzenetére
- Privát
- 2007-06-21 13:53:55

darky@
(PH! addikt)
Hmm de jó megpróbálom akkor felhívni őket magyaron tudnak segíteni?
(#894) darky@ válasza Partizan182 (#892) üzenetére
- Privát
- 2007-06-21 14:24:51

darky@
(PH! addikt)
Felhívtam az xbox supportot de a reset kód használatához be kell tudni jutni a menübe !
Nekem a menü nem jön be 
(#895) Partizan182 válasza darky@ (#894) üzenetére
- Privát
- 2007-06-21 15:33:02

Partizan182
(lelkes újonc)
Akkor el kell menned egy haverhoz, akinek a TV-je fogadja az NTSC jelet, ott bebútolni és visszaállítani PAL-ra. Más ötletem nincs.
(#896) darky@ válasza Partizan182 (#895) üzenetére
- Privát
- 2007-06-21 18:38:45

darky@
(PH! addikt)
Viszem szervízbe mert nekem sincs 5-let valószínűleg evox menü csere lesz. 

darky@
(PH! addikt)
Kinek mi a véleménye a COLIN DIRT-ről? Nekem holnap jön meg. 

GyuZa
(fanatikus tag)
Ennek a hűtésnek sok értelme nincs, hiába egészítették ki a vga bordát egy kis heatpipe-al kb 2 fokkal lett tőle hidegebb... ms igazán megemelhetné gyárilag a ventik feszültségét, sokkal többre mennének vele. Egyébként a tönkrement és visszaküldött gépekbe már kicserélik ilyenre a hűtést.
VTEC just kicked in, yo!

szlosi
(tag)
Hogyan kell csatlakozni a live-ra? Mert próbáltam és mindig a kapcsolat beállításánál mindig hibát jezett. Van valami speciális technikája rálépni a Live ra?

darky@
(PH! addikt)
Én is kínlódtam vele nem is keveset de végül csak sikerült! Az a lényeg hogy mindent auto-ra kell tenned az xbox360 net beállításoknál ip config dns stb... ha rutered is van akkor is előnyös ezt meglépni aztán ha mégse megy akkor 192.168.1.1 ezzel gondolom be tudod hozni a rutered setupját és ott beállítod ezt
NS (Dynamic DNS) Settings off-ra kell tenni én ennyit állítottam be és utánna be tudtam jelentkezni! Ja és a profilodat www.xbox.com-on csináld meg a gamer profile-ra gondoltam.Fontos hogy az angol nyelvű oldalt hozd létre a profilod mert különben nem megy majd a bejelentkezés magyar nincs a liveos országok között! Én freemailes mail címemet adtam meg te is hozzál létre egy újat ha kell a bonyodalmak elkerülése végett. xboxlive.uw.hu-ra menj fel és ott leírják részletesen hogy kell a profilodat beállítani hogy menjen is a dolog pl angol formátumba irányítószám és telefonszám kell mert ellenörzi az ms hogy angolra vonatkozik e a cucc meg az időzóna is angol legyen a város is ahol ''lakol'' egyszóval olvasgasd azt az oldalt amit beírtam ide és biztos megcsinálod!