Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#8001) Skynet258 válasza dunc (#8000) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Kevésbé ;)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#8002) orkester válasza dunc (#8000) üzenetére

orkester
(senior tag)

:D
Reméljük nem! Én is ezért vágtam bele, mert végre jónak tűnik a cucc. :DDD

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet

(#8003) Scotty válasza tekulala (#7984) üzenetére

Scotty
(tag)

Természetesen működik sima HDMI-DVI átalakítóval. A HDMI és DVI video átviteli szabvány tök ugyanaz.

(#8004) tekulala válasza Keksz (#7994) üzenetére

tekulala
(újonc)

Nincs rajta hdmi csak dvi. Azért kéne a hdmi-dvi kábel vagy átalakító. Tudom hogy van olyan csak azon filózok hogy lenne e azzal kép és ha lenne akkor a boxnak lenne e valami fogalma arról hogy egy monitort kötöttem a hdmi kivezetésére nem tv-t.

(#8005) spammer válasza tekulala (#8004) üzenetére

spammer
(senior tag)

Miért ne lenne fogalma? A csatlakozó, az csatlakozó, a monitor (TFT,LCD) és az LCD TV lényegét tekintve ugyanaz, a jeleket ugyanúgy továbbítja :)

"At the end of pain is success"

(#8006) misirulez válasza tekulala (#8004) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Én már kötöttem rá így, persze csak utána kaptam a fejemhez, hogy mekkora láma vagyok mert hang meg nem volt...
túlképp nem értem el vele semmit. :)

(#8007) misirulez válasza dunc (#7997) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezen van HDMI

(#8008) Djuree válasza dunc (#7996) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

parancsolj:
=2&data[id]=1179]ük
ez tuti a legjobb vétel a legújabb gépből....a legjobb konzolboltan

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#8009) Djuree válasza Djuree (#8008) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

de szeretném tudni hogy ha ük-t linkelek miért lesz mindig ilyen :F

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#8010) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Bully: Scholarship Edition-ről hallot már valaki valamit?

(#8011) Skynet258 válasza misirulez (#8010) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Állítólag bugos mint az állat, a készítők nagyon sajnálják, és tenni fognak valamit.
Egyelőre ennyit hallottam. ;)

Djuree: szerintem a zárójelek zavarnak be :(

[ Szerkesztve ]

(#8012) Ebit válasza Skynet258 (#8011) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

A fejlesztés egyik lehetséges útja:

[link]

(#8013) ellington

ellington
(tag)

7980-ra valaki?

(#8014) Skynet258 válasza Ebit (#8012) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Várható volt... bár ha kijönne sem biztos, hogy megvenném. Inkább a következő generációs boxra lőném el ezt a lehetőséget (sőt, érzéseim szerint ott már kötelező is lesz), bár ha normális árban jönne...
Hát a frász tudja, ha rá leszünk kényszerítve (tehát a játékok nagy része, és az ütősebb címek blu-rayen jönnek), úgyis megvesszük. :D

(#8015) Ebit válasza Skynet258 (#8014) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Szerintem, rákényszerülünk, mert egyre több a sok Dvd-sjáték.

(#8016) woodbear válasza Ebit (#8015) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

2db játéknál tudsz mondani többet? :)

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#8017) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem:

Az első hogy szerintetek rá tudom-e kötni erre a monitorra/TV-re az Xboxot minden további nélkül: [link]

Második: Ezekkel az eszközökkel menne-e gond nélkül az Xbox? [link]

[link]

Harmadik: Tényleg akad a Turok az Xboxon? :Y

Előre is köszi a válaszokat! :B

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#8018) bwoay válasza woodbear (#8016) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de olyat, ami nem 100 órás RPG! ;)

[ Szeretkezve ]

(#8019) Ebit válasza woodbear (#8016) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Jelenleg én is kettőről tudok, de ez nem mérvadó.

(#8020) spammer válasza 30z.Samu (#8017) üzenetére

spammer
(senior tag)

1. Természetesen rá lehet

Ahogy látom sok csatlakozó van rajta, így még válogathatsz is. Kompozit, Scart, VGA (D-sub), akár DVI.

2. Nem tudom pontosan, de szerintem menne, csak kábelezés kérdése :)

[ Szerkesztve ]

(#8021) 30z.Samu válasza spammer (#8020) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy milyen drive-os konzolt érdemes venni? (Hitachi, Samsung, stb)

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#8022) Djuree válasza 30z.Samu (#8017) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

akad ám rendessen :W én csak ezért nem játszok vele. meg az irányítása is fertelem...

minek akarsz te 50k-s erősítőt venni a box-hoz :F :Y

(#8023) spammer válasza 30z.Samu (#8021) üzenetére

spammer
(senior tag)

Szerintem ne drive alapján dönts, hanem típus alapján.

Ha nem fontos neked a demo töltögetés liveról, akkor mindenképp Arcade-ot vegyél. Ez Falcon alaplapos, jelenleg ez a legmegbízhatóbb. Benq drive van benne, kicsit zajos (megszokás kérdése, nem vészes szerintem), de elvileg ez jól olvas mindent és nem karcol.

Ha kell a vinyó, akkor HDMI-s prémium. (Ami nem HDMI-s, az még a régi széria, jobban melegszik)

DVD drive infok itt: [link]

(#8024) dunc válasza spammer (#8023) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello amibe van hdmi az már új procis?, a hdmi nem érdekel de a proci igen!

[ Szerkesztve ]

(#8025) dunc válasza 30z.Samu (#8017) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Emberek mi a jelenleg legjobb game x-360-ra ami tényleg ütös?
PL mint ps3-on a ,Grant Turismo 5,Final Fantasy,Tekken,MG4 stb

[ Szerkesztve ]

(#8026) 30z.Samu válasza Djuree (#8022) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem csak az Xboxra lesz kötve az erősítő, azért esett a választásom erre :)
spammer: Hát jó lenne Live-ról is töltögetni, de azt meg tudom tenni a Premiummal iis, nem? :)

Ha szaggat a játék Xboxon, akkor miért nem csinálnak vele valamit? Így ki játszik vele? :F

(#8027) spammer válasza dunc (#8024) üzenetére

spammer
(senior tag)

Igen, a proci 65nm-es, a GPU maradt 90nm. Ez a falcon lap.

Jó játékok, a teljesség igénye nélkül:

Autós: Forza 2, PGR 4
Akció: Gears of War, Halo 3, COD 4

Jó most az Army of Two is, Devil May Cry 4, meg van még sok, attól függ, milyen stílus érdekel.

gametrailers.com -on tudsz nézni videókat.

[ Szerkesztve ]

(#8028) spammer válasza 30z.Samu (#8026) üzenetére

spammer
(senior tag)

Azért említettem a demo letöltést, mert ahhoz kell ugye vinyó, ami a prémiumhoz van.
Arcadehoz csak 256 megás memkártya van, ami mentésekhez elég, de arra demokat nem tudsz letölteni.

(#8029) Kiskutya

Kiskutya
(őstag)

valahol azt olvastam hogy szaggat a turok x-en ez igaz?

hmm...

(#8030) 30z.Samu válasza Kiskutya (#8029) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja igaz! És tudtommal a Crysis-t is ki akarják hozni Xboxra! Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből... csak azt tudnám hogy akkor miért nem butítják kicsit a játék grafikáját. (Bár ahhoz képest elég hamar kéne butítani.)

[ Szerkesztve ]

(#8031) Kiskutya válasza 30z.Samu (#8030) üzenetére

Kiskutya
(őstag)

szep. amugy eppen most keszulok venni 1 x-et pont raszantam magam mert mar elegem lett a szgep allondo fejlesztesebol de ez elgondolkoztat. szerintetek meddig van meg jovoje a 360-nak? 3evig meg fog menni?

egyebkent meg ez idegesit a szgepbe hogy szinte mindig kijon olyan game ami szaggat 1 kozepes konfigon ezt szerettem volna megszuntetni 1 x-el erre most olvastam a turokhoz hasonlo szaggatasrokrol........

[ Szerkesztve ]

hmm...

(#8032) spammer válasza Kiskutya (#8031) üzenetére

spammer
(senior tag)

Azért nem jellemző a szaggatás, nem kell ettől félned. Előfordulhat h megreccen, de az közelsem vészes. Akad persze 1-2 ilyen is mint a Turok, de mondom, nem jellemző.

Jövője van szerintem, 3 évig is akár, ha meg nem döglik előtte, márpedig addig szerintem nem fogja húzni a jelenlegi széria.. Szóval jövő van, élettartam meg zsákbamacska..

(#8033) pap válasza Kiskutya (#8031) üzenetére

pap
(senior tag)

Az xnek még lesz jövője pár évig.3év mulva csak generációváltás lesz ami nem azt jelenti hogy nem fognak 360at gyártani.(plul ps2).
Másrészt nekem a turok nem szaggat :(

HTC Sensation --Sense 4.0--

(#8034) 30z.Samu válasza Kiskutya (#8031) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"elegem lett a szgep allondo fejlesztesebol de ez elgondolkoztat."
Teljesen egy a gondolkodásunk! :) A gépemet meg akarom tartani, mert ez így egy atom stabil gép, de fejleszteni nem nagyon akarom "hardcore" szinten. 3 évig tuti lesznek még játékok, lásd PS 2. Több mint 6 éve van és még van hozzá játék, több mint PC-re szerintem.
pap: Neked melyik Xbox van?

Egy kis OFF: Szerintem a Crysis-re jobban oda fognak figyelni, mielőtt kidobják Boxra

(#8035) Djuree válasza 30z.Samu (#8030) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nem a grafot kell butitani henem normálisan megkódolni a játékot. ezeknél 10x jobban kinéző játékokat is elbírnának a mai hardverek (john carmack is mondta) de olyat nem lenne gazdaságos csinálni mert akkor ki fejlesztené a gépét ha a gyengébben is elfutna minden :D

a turok egy szar játék lett az elődökhöz képest és gyenge programozók csinálták a motort ezért szaggat. nem érdemes megvenni, van rengeteg jobb játék, sőt fps is...

(#8036) 30z.Samu válasza Djuree (#8035) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látod, erre nem is gondoltam, pedig az Xbox PC alapú konzol. Kicsit korai lenne a butítás szerintem, főleg ha figyelembe vesszük az Xbox hardverét. Crysisről kinek mi a véleménye? Szerintetek sikerül kiadót szerezni a brigádnak, hogy lehessen X360-on is?

(#8037) Hopsz

Hopsz
(tag)

Ha több gamer profil van akkor a játékok külön mentenek és igy mindenki csak a saját profilján lévőt tudja betölteni és igy több helyet is foglalnak? (kicsit zavaros de most ez a legjobb amit össze tudok fogalmazni lényeg hogy ha több profilon ment ugyan az a játék akkor többet foglal?)

(#8038) Djuree válasza 30z.Samu (#8036) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

engem nem érdekel a crysis, a grafon kívül egy nagy üresség az egész...

(#8039) Kiskutya válasza 30z.Samu (#8034) üzenetére

Kiskutya
(őstag)

akkor megnyugodtam koszi a valaszokat mindenkinek hamarosan jovok en is x tulajkent!:)

hmm...

(#8040) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is lassan belépek az x-360 táborába, személy szerint egy prémiumom lesz,hdmi-s új cpu val és elöszőr egy gamát veszek hozzá,nem lesz flasholva.Egyenlöre azonban egy sima gagyesz tv-re lesz rákötve mert ennyi a likvár... :DDD

(#8041) dunc válasza Djuree (#8038) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyetértek anno a far cry sokkal nagyobbat ütött!!!
Most nagyon láma kérdés jön!! Felkészülni:)
Van rajt usb csati,ha igen bill.egér combo?
Nekem van egy logitech wave rádiós ganyém és cuppantanán ha menne vele! :))
Ja annyit dumáltunk már száraz hardverekről ,kéne egy kicsit élvezetesebb téma egy kis kedvcsináló valami ütös gaméról?

[ Szerkesztve ]

(#8042) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sokat emlegetett.x

(#8043) spammer válasza dunc (#8041) üzenetére

spammer
(senior tag)

Van usb csati, de a billt és egeret nem kezel játékok közben. Ahhoz kell egy xfps sniper 3.0 nevű átalakító és egy vezetékes controller. Előbbi 25-30 ezer forint. Nem éri meg, drága és nem lesz tökéletes. Ott a controller, simán meg lehet vele tanulni, kényelmes, játékokban jól configolt, élvezetes.

Más:

engem érdekelne a crysis, kiváncsi vagyok, milyen lenne boxon :)

(#8044) spammer válasza Hopsz (#8037) üzenetére

spammer
(senior tag)

Ha több profil van, akkor az adott profil csak a saját mentéseit látja és módosíthatja, szerintem ez egyértelmű :)

Annyival foglal többet, mint amennyi a mentés amúgy is, tehát ha egy mentés 200kbyte, másik profillal ugyanaz 200 kbyte lesz és stb.

Tehát ha van 100 mentés egyiken, 100 másikon, igen, akkor 200-nak megfelelőt foglal, nyilván :)

(#8045) 30z.Samu válasza dunc (#8042) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ütős kis játék! Már kipróbálnám. :)
Lenne egy kérdésem: Tegyük fel flashelt konzollal rendelkezek, de ha veszek egy játékot eredetiben amivel akarok Live-on játszani, akkor is ledobnak, mert flashelt a box? Mert én ilyen infot is szereztem. :F

[ Szerkesztve ]

(#8046) misirulez válasza 30z.Samu (#8045) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem fognak egyből ledobni, de van rá esély.
Isten útjai kifürkészhetetlenek.

(#8047) 30z.Samu válasza misirulez (#8046) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem! De hogy tudják ezt meglesni hogy flashelt-e a box vagy sem? :U

(#8048) misirulez válasza 30z.Samu (#8047) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó embertől kérdezed...

Egyáltalán nem értek hozzá, ez olyan mint a politika...mindekinek van egy elmélete...de olvassál már utána légyszi, különben is offolszmegvarezolsz itt nekünk és mindjárt jön a kőkemény adminátor aztán jól rákoppint az orrodra.

(#8049) Kiskutya válasza spammer (#8043) üzenetére

Kiskutya
(őstag)

pc-n kivul soha nem jatszottam massal ja es csak eger+bill, hetvegen volt nalam 1 box 2 nap alatt vegigvittem a halo 3-at kb 1ora alatt ugy megszoktam a vezerlest eszre sem vettem hogy nem bill+egerrel jatszom.

[ Szerkesztve ]

hmm...

(#8050) bwoay válasza Kiskutya (#8049) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

akkor nem lehettél túl jó billentyűzettel meg egérrel :D

[ Szeretkezve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.