Kevésbé 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

Kevésbé 

Reméljük nem! Én is ezért vágtam bele, mert végre jónak tűnik a cucc. 
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet

Természetesen működik sima HDMI-DVI átalakítóval. A HDMI és DVI video átviteli szabvány tök ugyanaz.

Nincs rajta hdmi csak dvi. Azért kéne a hdmi-dvi kábel vagy átalakító. Tudom hogy van olyan csak azon filózok hogy lenne e azzal kép és ha lenne akkor a boxnak lenne e valami fogalma arról hogy egy monitort kötöttem a hdmi kivezetésére nem tv-t.

Miért ne lenne fogalma? A csatlakozó, az csatlakozó, a monitor (TFT,LCD) és az LCD TV lényegét tekintve ugyanaz, a jeleket ugyanúgy továbbítja 
"At the end of pain is success"
Én már kötöttem rá így, persze csak utána kaptam a fejemhez, hogy mekkora láma vagyok mert hang meg nem volt...
túlképp nem értem el vele semmit. 
Ezen van HDMI

parancsolj:
=2&data[id]=1179]ük
ez tuti a legjobb vétel a legújabb gépből....a legjobb konzolboltan
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

de szeretném tudni hogy ha ük-t linkelek miért lesz mindig ilyen 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Bully: Scholarship Edition-ről hallot már valaki valamit?

Állítólag bugos mint az állat, a készítők nagyon sajnálják, és tenni fognak valamit.
Egyelőre ennyit hallottam. 
Djuree: szerintem a zárójelek zavarnak be 
[ Szerkesztve ]

A fejlesztés egyik lehetséges útja:

Várható volt... bár ha kijönne sem biztos, hogy megvenném. Inkább a következő generációs boxra lőném el ezt a lehetőséget (sőt, érzéseim szerint ott már kötelező is lesz), bár ha normális árban jönne...
Hát a frász tudja, ha rá leszünk kényszerítve (tehát a játékok nagy része, és az ütősebb címek blu-rayen jönnek), úgyis megvesszük. 

Szerintem, rákényszerülünk, mert egyre több a sok Dvd-sjáték.
2db játéknál tudsz mondani többet? 
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem:
Az első hogy szerintetek rá tudom-e kötni erre a monitorra/TV-re az Xboxot minden további nélkül: [link]
Második: Ezekkel az eszközökkel menne-e gond nélkül az Xbox? [link]
Harmadik: Tényleg akad a Turok az Xboxon? 
Előre is köszi a válaszokat! 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
de olyat, ami nem 100 órás RPG! 
[ Szeretkezve ]

Jelenleg én is kettőről tudok, de ez nem mérvadó.

1. Természetesen rá lehet
Ahogy látom sok csatlakozó van rajta, így még válogathatsz is. Kompozit, Scart, VGA (D-sub), akár DVI.
2. Nem tudom pontosan, de szerintem menne, csak kábelezés kérdése 
[ Szerkesztve ]
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy milyen drive-os konzolt érdemes venni? (Hitachi, Samsung, stb)
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

akad ám rendessen
én csak ezért nem játszok vele. meg az irányítása is fertelem...
minek akarsz te 50k-s erősítőt venni a box-hoz

Szerintem ne drive alapján dönts, hanem típus alapján.
Ha nem fontos neked a demo töltögetés liveról, akkor mindenképp Arcade-ot vegyél. Ez Falcon alaplapos, jelenleg ez a legmegbízhatóbb. Benq drive van benne, kicsit zajos (megszokás kérdése, nem vészes szerintem), de elvileg ez jól olvas mindent és nem karcol.
Ha kell a vinyó, akkor HDMI-s prémium. (Ami nem HDMI-s, az még a régi széria, jobban melegszik)
DVD drive infok itt: [link]
Hello amibe van hdmi az már új procis?, a hdmi nem érdekel de a proci igen!
[ Szerkesztve ]
Emberek mi a jelenleg legjobb game x-360-ra ami tényleg ütös?
PL mint ps3-on a ,Grant Turismo 5,Final Fantasy,Tekken,MG4 stb
[ Szerkesztve ]
Nem csak az Xboxra lesz kötve az erősítő, azért esett a választásom erre 
spammer: Hát jó lenne Live-ról is töltögetni, de azt meg tudom tenni a Premiummal iis, nem? 
Ha szaggat a játék Xboxon, akkor miért nem csinálnak vele valamit? Így ki játszik vele? 

Igen, a proci 65nm-es, a GPU maradt 90nm. Ez a falcon lap.
Jó játékok, a teljesség igénye nélkül:
Autós: Forza 2, PGR 4
Akció: Gears of War, Halo 3, COD 4
Jó most az Army of Two is, Devil May Cry 4, meg van még sok, attól függ, milyen stílus érdekel.
gametrailers.com -on tudsz nézni videókat.
[ Szerkesztve ]

Azért említettem a demo letöltést, mert ahhoz kell ugye vinyó, ami a prémiumhoz van.
Arcadehoz csak 256 megás memkártya van, ami mentésekhez elég, de arra demokat nem tudsz letölteni.

valahol azt olvastam hogy szaggat a turok x-en ez igaz?
hmm...
Jaja igaz! És tudtommal a Crysis-t is ki akarják hozni Xboxra! Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből... csak azt tudnám hogy akkor miért nem butítják kicsit a játék grafikáját. (Bár ahhoz képest elég hamar kéne butítani.)
[ Szerkesztve ]

szep. amugy eppen most keszulok venni 1 x-et pont raszantam magam mert mar elegem lett a szgep allondo fejlesztesebol de ez elgondolkoztat. szerintetek meddig van meg jovoje a 360-nak? 3evig meg fog menni?
egyebkent meg ez idegesit a szgepbe hogy szinte mindig kijon olyan game ami szaggat 1 kozepes konfigon ezt szerettem volna megszuntetni 1 x-el erre most olvastam a turokhoz hasonlo szaggatasrokrol........
[ Szerkesztve ]
hmm...

Azért nem jellemző a szaggatás, nem kell ettől félned. Előfordulhat h megreccen, de az közelsem vészes. Akad persze 1-2 ilyen is mint a Turok, de mondom, nem jellemző.
Jövője van szerintem, 3 évig is akár, ha meg nem döglik előtte, márpedig addig szerintem nem fogja húzni a jelenlegi széria.. Szóval jövő van, élettartam meg zsákbamacska..

Az xnek még lesz jövője pár évig.3év mulva csak generációváltás lesz ami nem azt jelenti hogy nem fognak 360at gyártani.(plul ps2).
Másrészt nekem a turok nem szaggat 
HTC Sensation --Sense 4.0--
"elegem lett a szgep allondo fejlesztesebol de ez elgondolkoztat."
Teljesen egy a gondolkodásunk!
A gépemet meg akarom tartani, mert ez így egy atom stabil gép, de fejleszteni nem nagyon akarom "hardcore" szinten. 3 évig tuti lesznek még játékok, lásd PS 2. Több mint 6 éve van és még van hozzá játék, több mint PC-re szerintem.
pap: Neked melyik Xbox van?
Egy kis OFF: Szerintem a Crysis-re jobban oda fognak figyelni, mielőtt kidobják Boxra

nem a grafot kell butitani henem normálisan megkódolni a játékot. ezeknél 10x jobban kinéző játékokat is elbírnának a mai hardverek (john carmack is mondta) de olyat nem lenne gazdaságos csinálni mert akkor ki fejlesztené a gépét ha a gyengébben is elfutna minden 
a turok egy szar játék lett az elődökhöz képest és gyenge programozók csinálták a motort ezért szaggat. nem érdemes megvenni, van rengeteg jobb játék, sőt fps is...
Látod, erre nem is gondoltam, pedig az Xbox PC alapú konzol. Kicsit korai lenne a butítás szerintem, főleg ha figyelembe vesszük az Xbox hardverét. Crysisről kinek mi a véleménye? Szerintetek sikerül kiadót szerezni a brigádnak, hogy lehessen X360-on is?

Ha több gamer profil van akkor a játékok külön mentenek és igy mindenki csak a saját profilján lévőt tudja betölteni és igy több helyet is foglalnak? (kicsit zavaros de most ez a legjobb amit össze tudok fogalmazni lényeg hogy ha több profilon ment ugyan az a játék akkor többet foglal?)

engem nem érdekel a crysis, a grafon kívül egy nagy üresség az egész...

akkor megnyugodtam koszi a valaszokat mindenkinek hamarosan jovok en is x tulajkent!
hmm...
Én is lassan belépek az x-360 táborába, személy szerint egy prémiumom lesz,hdmi-s új cpu val és elöszőr egy gamát veszek hozzá,nem lesz flasholva.Egyenlöre azonban egy sima gagyesz tv-re lesz rákötve mert ennyi a likvár... 
Egyetértek anno a far cry sokkal nagyobbat ütött!!!
Most nagyon láma kérdés jön!! Felkészülni
Van rajt usb csati,ha igen bill.egér combo?
Nekem van egy logitech wave rádiós ganyém és cuppantanán ha menne vele! 
Ja annyit dumáltunk már száraz hardverekről ,kéne egy kicsit élvezetesebb téma egy kis kedvcsináló valami ütös gaméról?
[ Szerkesztve ]

Van usb csati, de a billt és egeret nem kezel játékok közben. Ahhoz kell egy xfps sniper 3.0 nevű átalakító és egy vezetékes controller. Előbbi 25-30 ezer forint. Nem éri meg, drága és nem lesz tökéletes. Ott a controller, simán meg lehet vele tanulni, kényelmes, játékokban jól configolt, élvezetes.
Más:
engem érdekelne a crysis, kiváncsi vagyok, milyen lenne boxon 

Ha több profil van, akkor az adott profil csak a saját mentéseit látja és módosíthatja, szerintem ez egyértelmű 
Annyival foglal többet, mint amennyi a mentés amúgy is, tehát ha egy mentés 200kbyte, másik profillal ugyanaz 200 kbyte lesz és stb.
Tehát ha van 100 mentés egyiken, 100 másikon, igen, akkor 200-nak megfelelőt foglal, nyilván 
Szerintem ütős kis játék! Már kipróbálnám. 
Lenne egy kérdésem: Tegyük fel flashelt konzollal rendelkezek, de ha veszek egy játékot eredetiben amivel akarok Live-on játszani, akkor is ledobnak, mert flashelt a box? Mert én ilyen infot is szereztem. 
[ Szerkesztve ]
Nem fognak egyből ledobni, de van rá esély.
Isten útjai kifürkészhetetlenek.
Értem! De hogy tudják ezt meglesni hogy flashelt-e a box vagy sem? 
Jó embertől kérdezed...
Egyáltalán nem értek hozzá, ez olyan mint a politika...mindekinek van egy elmélete...de olvassál már utána légyszi, különben is offolszmegvarezolsz itt nekünk és mindjárt jön a kőkemény adminátor aztán jól rákoppint az orrodra.

pc-n kivul soha nem jatszottam massal ja es csak eger+bill, hetvegen volt nalam 1 box 2 nap alatt vegigvittem a halo 3-at kb 1ora alatt ugy megszoktam a vezerlest eszre sem vettem hogy nem bill+egerrel jatszom.
[ Szerkesztve ]
hmm...