2010 őszétől lesz elérhető.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

2010 őszétől lesz elérhető.

Ebből azt szűröm le, hogy egy nagyon kis remény van rá, hogy mikor lesz magyar live, akkor az előző profilunkból átmenthetjük a gamescorejainkat az új felhasználóra vagy szimplán csak átállítsuk a tartózkodási helyet.

A cikkből:
"A gond az, hogy aki nagyon akart, az a konzol premierje óta eltelt öt évben rég csatlakozott már a Live-hoz Magyarországról. Elég ugyanis egy németországi, angliai vagy amerikai címet megadni a regisztrációkor, és máris benn vagyunk."
Elmehet a picsába az ilyen cikkíró, nemhogy kicsit elgondolkodna és örülne, hogy nyitottak felénk, neem, Ő már egyből puffog és keresi mibe lehet belekötni. 
A másik meg ez a 576 -os gyík, aki a majd sírni fog a GS -ok miatt. Engem speciel nem érdekel, ha elvesznek a pontjaim. Sokkal jobban örülök majd annak, hogy tudok vásárolni a bankkártyámmal eddig elérhetetlen tartalmakat.
A Magyar nyelv sem hiszem, hogy akkora feladat lenne, mert Lengyel már megjelent a boxban.
[ Szerkesztve ]
Origin:attila4go

Hellosztok ha pc-n van live accountom akkor feltudom használni xboxhoz is ?

Szia
Igen.
(#48006) Integrator válasza kkk99 (#47997) üzenetére

Szerintem nem, ha csak olvasófej csere történik.
Ha drive csere, akkor ugrik.
És ez nem warez, hanem műszaki jellegű segítségnyújtás volt.
(#48007) Integrator válasza levi1392 (#48002) üzenetére

Több forrás is írta már, hogy a meglévő regeket lehet majd lokalizálni. Szóval reményedni szabad.
Ha minden igaz, július 16-ától lesz majd magyar Live.
(#48008) Thome válasza Integrator (#48007) üzenetére
Júl. 16-tól csak az új keksz megjelenése lesz EU-ban, attól még a hivatalos Live szeptembertől lesz elérhető Mo-n.
Trolololololol
Szerintetek akkor mi van, ha nincs overcooler a boxban, de miután kikapcsolom még egy 7-10 mp-ig meg a venti?
akkor van benne 
[ Szeretkezve ]

Vagy van hozzá ez a PLay and Charge kit. ha jól tudom az is csinál ilyesmit...? 
De nincs benne, csak mostanában kezdte ezt csinálni.
Nincsen bedugva, meg amúgy sincs.

Nekem van play and charge kit, és tényleg megy 10 máspdpercet plusszba a venti 
De nekem amióta megvan fúj 5-10 másodpercet plusszba, és mivel nem volt szétszedve, gondolom a szoftvere miatt 
Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

A Microsoft mai közleménye szerint július 16-tól lesz kapható európában az új Xbox 360. Már az árát is lehet tudni biztosan, 250 euro lesz. A jelenlegi középárfolyam mellett ez 69500 forint, így az itthoni konzolüzletek kb. 80000 forint körül fogják árulni.
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

Lehet, hogy hülyén hangzik,de nekem sem a Gamescoreokkal van a problémám (amúgy sincs sok), hanem inkább a felhasználónevemmel, szeretném megtartani.
Van egyébként lehetőség arra, hogy töröljek egy meglévő felhasználónevet, és utána újra regisztráljak. 

Gondolod 80k lesz?
levi1392:
Igen a név megtartása tényleg problémás lesz.
[ Szerkesztve ]
Szerintem simán lesz annyi, ahogy Mo-t ismerjük...
a P&Ch kit úgy működik, hogy nem plusz 10 mp-et megy még a hűtés, hanem kikapcsolás után addig jár a gép (valami visszafogottabb járaton), amíg nem végez a töltéssel. Ez meg lehet akár 2 óra is.
[ Szeretkezve ]
(#48020) MeszarosB. válasza levi1392 (#48016) üzenetére

Ha törlődik egy felhasználónév, azzal többet nem lehet újraregisztrálni.Végülis érthető lépés az MS részéről.
(#48021) levi1392 válasza MeszarosB. (#48020) üzenetére

Akkor ez a lehetőség kizárva. Remélem, tényleg lehet majd lokalizálni a felhasználót, mert nincs kedvem új nevet keresni.

Kint (USA) is 62.700 Ft itthon se lesz több!
Mihelyst hazavittem az első darabomat majd szólok! 
A Gamertagok miatt meg nemkell bekaksizni. Mert Szépen Microsoft bácsi megoldja! Mindneki átudja majd állítani magyarra a profilját! vagy regét kinek hogy tetszik! 
[ Szerkesztve ]
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

mobicheckVagy nincs. MrGrincs-nek is volt ilyen, én is tapasztaltam ezt, meg még vagyunk egy páran. Kikapcsolás után nem kapcsol le egyből a box, villog a power gomb. Érdekes, h a cache ürítés megoldja a problémát.
Meg egyébként is az overcool általában 4-5p vagy semmi.
Let's begin, de gozaimasu!

Xirtam, lenne egy bennfentes kérdésem. Tegnap este 9 után rendeltem Xboxot tőletek, ha a státusz az, hogy készleten, akkor ki tudjátok küldeni péntekre? Kösz!
May the Force be with you!
Szerintem simán lesz több. 

Hali, gondolkodom egy új xbox megvételén, ami most fog kijönni júli 16-án, csak lenne pár kérdésem:
- a hátlapon található 3 usb. ha van filmem, és nem akarom kiírni dvd-re, hanem pendrive formájában teszem bele, akkor is le tudja játszani?
- fullhd monitorra lenne rákötve, mik a tapasztalatok, játékok mennek szaggatás nélkül, elviselhető minőségben ekkora felbontás mellett?
- annak a 250 gigás winyónak mi a szerepe?
Előre is köszönöm a válaszokat 

1. Igen, tudsz arról is nézni filmet.
2. Nem függ össze a felbontás és a játékok minősége a box esetében. Nekem is FullHD monitorom van, semmi gond nincs vele.
3. Arra kerülnek a letölthető tartalmak, mentések, és tudsz rá játékokat telepíteni. Ezáltal kíméled az olvasófejet, halkabb lesz a box, és talán kevesebb a töltési idő is a játékokon belül.

ez mind remek hír, köszönöm szépen. 
és mi a tapasztalat kontroller téren? fps-eket könnyű megszokni vele?

LIVE esetén tudsz csak filmet nézni, hacsak nem WMV, vagy orig DVD-ről van szó.
a nem mókolt ugyanis nem viszi az írott dvd lemezeket, illetve, az egyéb fileformátumú videók lejátszásához kell live, ahonnan ideiglenesen leszedheti a kodeket.
ezekhez:
avi
mp4
mpeg
mpg

Nem lesz sztem annyi.
Itt már elő lehet rendelni 65k-ért: [link]
[ Szerkesztve ]

Az az igazság, hogy kb. összesen 30 percet játszottam FPS játékkal boxon, nekem eléggé körülményes volt, ezért nem is veszek soha konzolra FPS-t. Valószínűleg egyébként meg lehet szokni pár játékóra alatt, sokan ezt mondják.

Az első 30 nekem is, sőt az első 1-2 nap is, de könnyen megszokható tényleg. Sokkal kényelmesebb Joy-jal játszani. 

Most csak SuperElitünk van! MInden elfogyot kedden kapunk terméket.
AZ ÁR ÉS A DÁTUM NEM VÉGLEGES!
Hmm... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Üdv Mindenkinek !
A Gamestop-ról mi a véleményetek? Még nem rendeltem innen.
A RDR-t szeretném beszerezni de sehol nincsen, csak itt találtam meg :S
576-os srác azt mondta egész Európában hiány van :S Tiszta gáz.
Válaszokat előre is köszi 

Sziasztok!
Hol lehet most a legolcsóbban "okosított" box-ot rendelni?
Válasz jöhet priviben is!
(#48037) Integrator válasza Mr.Grincs (#48015) üzenetére

Az pont az az ár, amit Én nem adok ki érte 

Eh, honlapon az van írva a rendelt gépnél, hogy készleten, és ebből következtetve gondoltuk, hogy péntekre jönne... na mindegy már, hétvége akkor kilőve 
(#48039) Integrator válasza Prof01 (#48030) üzenetére

Na, ennyit már kiadnék érte 
(#48040) bLaCkDoGoNe válasza Devil111 (#48035) üzenetére

Game.co.uk-nál, Zavvi.com-on is van.
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
(#48041) levi1392 válasza bLaCkDoGoNe (#48040) üzenetére

Szerintem ő a magyar Gamestopra gondolt.
[ Szerkesztve ]
(#48042) bLaCkDoGoNe válasza levi1392 (#48041) üzenetére

Oppardon, nem is tudtam, hogy van magyar is, én rögtön az ámerikaira asszociáltam. 
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

Partnerkapcsolatban vagyunk velük és jó!
Viszont hozzánk ma érkezett RDR Xbox-ra!

Jah meg még azt akarom tőled kérdezni, hogy rendeltünk még fekete joystickot is, az is csak kedden várható?

Ez a Call of Duty 2 demo ez valami hihetetlenül király.
Én nem tudom, hogy ez új demó, vagy csak én most jutottam el eddig, de nagyon tetszik. Pedig PC-n végigtoltam régebben, de akkor ennyire nem tetszett 
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Az a sivatagos, amikor autón konvojban haladtok egy település felé? Repülők repkednek stb.

Jah, úgy kezdődik. Aztán meg négy ágyút kell elintézni.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Áh Köszi a válaszokat !
Konzolvilág? Onnan se rendeltem még 
Azaz akartam FC2 collector's, de nem volt, szóval ugrott 
Ez a : (ellenfél reakcióidejének lelassítása, könnyebb célzás) csak a limited editionba érhető el? Alap játékben nincs ilyen lehetőség?
Ha veszem mindenképp jövőhét valamikor 
Kösz az infót!
levi1392 : Igen arra gondoltam 

Én a teljessel játszottam X360-on veterán szinten, mert ha egyszer végigviszed, akkor megkapod az 1000G-t. De nem volt türelmem. Rohadt nehéz.