hát elvileg igen, de én a sajátját használom. vaterán 4k volt 4 elem meg a töltő....
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

hát elvileg igen, de én a sajátját használom. vaterán 4k volt 4 elem meg a töltő....
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Érted Ati? Miért nem Ati? Pedig jó az Ati 
[ Szerkesztve ]

Ati, a név kötelez 

Megrendeltem a BC2 -őt. Boxon már vannak magyar arcok akikkel tolod?
Origin:attila4go

helyes 
jaja van sok. majd vegyél fel ha nem vagyok meg, és behívunk majd.

Van itt olyan, aki segítene megcsinálni a Halo: ODST legnehezebb achievementjét? Már rémálnmaim vannak tőle 
(#46007) Roland18x válasza Integrator (#46006) üzenetére

Gondolom az Endure acsiról van szó ? Szívesen segítek, de ketten kevesek vagyunk rá...
(Gamertagom itt van aláírásomba -, vegyél fel.
XBOX Live gamertag: M4ST3RCH13F19

Nekem ez akkor állt egyébként keményen össze, mikor az emberek elkezdték linkelgetni a profilokat, és hogy lenne pl kivel Tekkenezni. De egyelőre, míg a gépem moddolt, nem mehetek live-ra, hiába van eredeti játékom
Mondjuk ha meg Live-ra szokom, félek úgy járok, mint a WoW esetében... 
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Energizert NEEE!!! 
Most komolyan, aki tölthető elemet akar távirányítóba, nem profi fényképezésre stb. az vegyen alacsony önkisülésü akkut. Óriási a különbség. Az energizer akksik 20%-ot merülnek feltöltés után 12 óra alatt, használat nélkül, utána ugyan lassul a merülés, de 2 hónap alatt kb használat nélkül is teljesen lemerülnek. Hiába 2700mAh, ha nem tudod kihasználni. Nem terjesztik az igét és nem reklámozzák sehol itthon, de a Varta Ready2Use, a Panasonic Infinium és a Duracellnek szintén van ilyen, 1 év után is 85%-ot megtart használat nélkül, emellett többször tölthető. Azért nem ezt veszik a boltban többnyire, mert az emberek a számok rabjai, és a 2700mAh jobban cseng mint ezeknél a 2100 mAh. De aki kipróbálja, az utána nem vesz már normál akkukat.
A 4db Ready2Use egyébként MM-ban 2600 forint (ennél mondjuk 2-300 forinttal lehet megszerzni olcsóbban), és ezzel még tovább fogja bírni a kontroller, mint az utángyártott akksikkal. (az energizerekkel tapasztalat alapján fele annyi ideig nem birja, mint a play & charge kittel)
Kisülésmentes nincs, csak alacsony önkisülésű. Kisülés nem egyenlő önkisüléssel (kisülésmentes azt jelentené, hogy még használattól sem merülne
), de még önkisülésmentes sincs.
[ Szerkesztve ]
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Ja a töltő
Nos, ez sem teljesen mindegy. Használhatóak ugyan bármely töltővel, azonban mivel nincs két ugyanolyan akksi, érdemes olyan töltőt venni ami egyesével tölti őket. (Varta van ilyen, van PH-n egy arc aki ilyeneket árul, csepptöltéses, tehát a legkímélőbb)

mennyi a PK amúgy game.co.uk-n?

3 font. 
Ha moddolt a géped (gondolom flashelt) akkor add el a picsába, és vegyél egy rendes gépet. Tényleg olcsón hozzá lehet manapság jutni a játékokhoz és Live -al együtt azért marha tartalmas dolog. 
[ Szerkesztve ]
Origin:attila4go

75ezer volt, super elit forza3. Inkább visszaflashelem magam, mint bukjak rajt 10ezret. Vagy többet...
"Energizert ne" 10 óra a töltés ideje,és egy hetet játszok vele !!! (2000mha)

Varta R2U 8 óra a töltési ideje, és 1 hónapot minimum játszom vele... (2100mAh)
A lényeg, hogy ha egy hónapra elmész otthonról, és visszaérsz, játszanál, de lemerültek az akksik, töltheted, a játék helyett. Én elmegyek otthonról, hazamegyek, elemek fullon, játszom. 10 óra a különbség. Plusz, nekem a billentyűzeteim, egereim mind akksisak. Azért ha csak 3 havonta kell töltenem a dinovo-m elemeit, akkor is gáz olyankor, hogy szerezzek bele pótelemet (illetve már annyival több akksim van, hogy a rotációt 1-1 cucc esetében meg tudom oldani
), mert pont akkor lenne rá szükség.
Az az egy hét számomra tökéletes,van 2 garnitura elemem,a fényképezöhőz kaptam.

HI!
Segítsetek honnan rendelhetném ezt elő!?
[link]
Mármint a “Halo: Reach” Legendary Edition -t!???
Magyar oldal lenne a legjobb, de egyéb is érdekel.
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

Ma reggelre a boxom érdekes hangot kezdett adni, amikor bekapcsolom. Mintha a bentiben lenne vmi, vagy nem is tudom 
nemtom mit csináljk vele 
lehet, h szétkapom, azt megnézem, h mi a helyzet belül
Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)
Tuti csak ganyés a venti,kívűlről nem nagyon érdemes fújkálni.....

én is arra tippelek... szétszedem, és megfújkálom belülről kifelé IZOMBÓL 
inkább tüdőből 
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....
Sűritett levegő powwááá 

megfújkáltam, de sajna maradt ugyanaz
nemtudjátok hol lehet ventit venni boxhoz? még ma kéne. Elszaladnék újért 
[ Szerkesztve ]
Szerintem vegyél valamilyen pc-st,és rakd át rá a csatit.(nyílván mokolt boxod van)

azért ennyire nem szeretném sufnimódon csinálni
lehet kapni boxhoz ventit, cska kérdés, h hol 
szerk: Platinum Shopban találtam, de nem vmi olcsó 
[ Szerkesztve ]

Ja hát ami van azt lecserélni persze nem érdemes, de ha valaki újat vesz, akkor érdemes a jobbat venni, főleg ha ugyanannyiból kijön. 
Amúgy fényképezőben dettó. Először akkor vettem észre, mikor egyre kevesebbet bírták az akksik a fényképezőben (1 hetes nyaralást nem húzta ki); aznap 100 kép után lemerült (mondjuk töltés után 3 nappal, mert akkor kellett először az elem). Nem viszel pótelemet, aztán szevasz, buksz 1-2ezret, veszel elemet, vagy nem fényképezel. Alacsony kisülésűvel meg 1 hetet lazán végigfényképezek, ha két héttel indulás előtt töltöttem, akkoris (nem kell mindenre gondolni állandóan, kevesebb macera) Nyilván ha 500 képet tudsz vele össz, akkor az nem lesz több itt sem, viszont az önkisülés nem játszik legalább.
A mérés egyébként Energizer 2500mAh akksival történt. Feltöltéskor valamivel 2400 felett volt, 12 óra múlva meg 1900 alatt..
Nem tudok róla,hogy lehetne külőn kapni,talán bontottat !

Leszeded a matricát, és a csapágyak közé öntesz egy kis gépolajat. Mondjuk valszeg csak 1-1 hónapra tudod így megoldani a problémát, de már ez is félsiker... 
Nekem tegnap fagyott először a box, meg is ijedtem... De hátul nem volt túl meleg, így remélhetőleg nem amiatt fagyott be, távirányítóra nem reagált, de a boxon kikapcsoltam, meg be és ment tovább minden.

wd40 megfelel szted? 
(#46030) karakpecze21 válasza FefeeX (#46028) üzenetére

Nekem kb.3-4 hónapja van meg a box.Eddig 2x fagyott meg.Az elsőnél én is majdnem a gatyámba csináltam, de a gép szinte hideg volt úgyhogy szerintem az enyém is valami más miatt fagyott meg.
G^zC^mp€r : Olaj helyett inkább valami gépzsírt tegyél oda.Az olajjal az a baj, hogy hamar szétveri a ventillátor és után megint zörögni fog.
A zsír elég sokáig segít a dolgon, persze az sem a végtelenségig.
Nekem otthon valami kék színű, szilikonszerű zsírom volt, az nagyon tuti volt.
[ Szerkesztve ]
----Nem érzed a lábaidat? Akkor szagold az enyémet!!!:)-----

sajnos a lehetőségeim erősen korlátozottak
így a wd 40-et használtam, de úgy néz ki bevált
nagyon sézp csnedben forognak most a ventik. Azért tervbe marad az új venti vásárlás, mert ahogy nézem halkabb is lenne, de egynlőre most ez megteszi
Kiváncsi vagyok meddig lesz most csendben.
Köszi a segítséget 
aki Fifázni akar live-on, az vegyen fel 
tegnap írtam be a nickem 

Úgy látom kénytelen leszek megint előfizetni és berendelni a BC2-t

Magyar webshopokba aligha lehet majd megszerezni. ( Halo3 Legendary Editiont se lehetett.) De ne legyen igazam...
Külföldi webshopokból pedig a súlya miatt nem fogják ide elpostázni. (szvsz) Mert így ránézésre akkora súlya lehet, mint a God of War 3 Ultimate Edition-ak, és azt sem lehetett behozatni...
XBOX Live gamertag: M4ST3RCH13F19
(#46034) FefeeX válasza karakpecze21 (#46030) üzenetére

Nekem lassan két hónapos, most fagyott először, meg is állt a szívem egy pillanatra (még szerencse, hogy garis
), de mikor mögé nyúltam, a langyosból is a hidegebb verzió jött a levegőből. Vinyóról játszom, így a DVD olvasás miatt sem lehet, de mivel MS a cuccos, így 2havonta 1 fagyás teljesen normális... 
(#46035) karakpecze21 válasza FefeeX (#46034) üzenetére

Nálam teljesen ugyanez a helyzet, nem tudom mi történik olyankor, de szerintem nem lesz gond vele, legalább is abszolút nem melegszik így csak nem lesz baj.
Mind 2x a star wars unleashed-nél állt meg, lehetséges, hogy a játékban van valami aprócska hiba amitől a gép néha begajdul.
Egyébként van egy Ps3-am is, az kb.2 hónapja, de azt használtan vettem.Ott is volt már 1x fagyásom. 
Már nem ijesztenek meg ezek a dögök. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A box úgyis garis, a ps meg ha behal, akkor úgy jártam. 
Nyáron azért egy laptopokhoz használt usb hűtővel megszellőztetem kicsit játék közben.
----Nem érzed a lábaidat? Akkor szagold az enyémet!!!:)-----

576-nál már előrendelhető poton 26 ezer ft-ért! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

THX! Én még asszem akkor várok 2010.08.28-31-ig, addig csak lesz/ vagy nem a Konvilágnál vagy másütt!
DE! Asszem ezzel a 26-30.000-es árral össze kell barátkoznom. Mert EZ biza mindenütt ennyi lesz. 
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

576-ot ismerve konzolvilágnál 2 ezernél lesz olcsóbb, de ha beszélsz majd IceAkossal ő sztem -5~8 ezerrel olcsóbban meghozza neked!

Semmi google a barátom volt 
[ Szerkesztve ]

Mi ez a kihaltásg megint?! 
Üdv hogy tudom megnézni meddig jó a goldom ?

Haverom vett egy 3LED-es gépet.
Felhívta a MS-t, hogy garis még-e a gép? Mondta, használtan vette egy konzolboltból.
Múlt év augusztusában járt le neki a 3év, de azt mondta neki a ügyfélszolgálatos csajszi, hogy semmi probléma ha elküldi a számlát amit a konzolboltba kapott akkor kitolják még neki a garancia időt 
Kíváncsi leszek a mi lesz a vége.
Dunc
[link] <--itt.
Bejelentkezel és az avatár képed mellett a saját fiók fülnél.
[ Szerkesztve ]
(#46043) Crazyman33 válasza ToBeY (#46039) üzenetére
Nekem meg Wiki a barátném. hehe
G^zC^mp€r!
Wd40 tökéletes, a pc-ben az összes ventit azzal szoktam kenni, nagyon sokáig csendes lesz még!
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.
Köszi.

Neee. Erre én is kiváncsi leszek.

Gyerekek mivan már a topiccal mozogjonmár!

Görgesd fel-le 

Xbox 360 Arcade akció: 38.900 Ft

Ezt a gamercard dolgot egyszerűen nem tudom hogyan kéne és mit csinálnom 
gamertag: StLui
(#46050) Crazyman33 válasza Xirtam (#46046) üzenetére
Mindenki az egyes hsz-t olvassa vagy a guglin keresi a választ! Muhahahahahah
Ma játszottam először onlájn GH: WT. Iszonyú jó volt, nem tudtam abba hagyni!
Micsoda gitárpárbajok voltak, te jó isten. Azt hittem sokat számít, hogy én mediumon, az ellen pedig hardon játszik. De nem, volt mikor simán vertem, viszont olyan is hogy nagyon aláztak.
StLui: ne mááááááááááá!
[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.