eléggé meggyőző különbség 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! - FAQ és válaszok a #1hsz-ben (téma lezárva)Hozzászólások

deedee
(őstag)

feki80
(kvázi-tag)
Ugye ugye!Jó kis gép ez, és még egy darabig az is marad. 

deedee
(őstag)
hi!
a core és a premium egyaránt rendelkezik olyan kábellel/hd/,amivel az lcd-tv-vel össze lehet kötni?vagy csak síma tv kábel van pl a core-ban,ami nem viszi át a hd jelet? 

GyuZa
(fanatikus tag)
a core packban én úgy tudom csak sima kábel van, hdtv-t nem tudsz vele rákötni...
VTEC just kicked in, yo!

e.vid
(senior tag)
A core csomagban csak sima av-kábel van. A premium-ban van component hd-av kábel.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

GyuZa
(fanatikus tag)
Sikerült megcsinálnom a voltmod-ot, működik minden faszán, főleg egy Talismoon whisper fannal megdobva. Az egyetlen nyugtalanító dolog, hogy az a kicsi L317-es IC kb 1 perc alatt olyen hőmérsékletet ér, amin tojást lehetne sütni, de múltkor játszottam kb 2 órát, az alatt semmi baja nem lett, szal remélem később sem lesz. A ledekkel sincs semmi gond, nagyobb feszültség hatására egy kicsit nagyobb a fényük. Kb 7-8V-os fesz-t adtam nekik nem hangos, mégis jól hűt. Az elején még borítás nélkül teszteltem a dolgot és már akkor is csak langyi volt a borda. Viszont mikor felcsűrtem maxra a potit olyan hangja van a gépnek mint vmi turbinának, csoda hogy nem száll fel a box.
Ráadásul az még nem is volt 12V, én csak 11V-ot mértem akkor a kimeneten.
VTEC just kicked in, yo!

e.vid
(senior tag)
grat. 

pap
(senior tag)
Sziasztok
Irja már meg nekem valaki privibe légyszives hogy tok xbox360-ra játékot irni.
Köszönöm előrre is.
Nem jön össze sehogyse
HTC Sensation --Sense 4.0--

Zolko001
(kvázi-tag)
privi ment 
[Szerkesztve]

STC Speed
(senior tag)
Engem is érdekel elküldöd nekem is?

Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

STC Speed
(senior tag)
Kicsit égő kérdés,de felteszem valaki tud olyan üzletet,ahol xbox360 at lehet kapni chippeltetve?(esetleg linket ha kapnák
)
Köszi előre! 

GyuZa
(fanatikus tag)
privi ment!
VTEC just kicked in, yo!

STC Speed
(senior tag)
Köszi MSN en felvettelek 

VW
(tag)
szia
ha megoldható kűld el nekem is...köszi

desk
(újonc)
Hali! Meg tudja nekem valaki mondani, hogy honnan tudom meg mielőtt vennék egy gépet ,hogy milyen drive van benne??
(#467) jimessor666 válasza desk (#466) üzenetére
- Privát
- 2007-02-26 12:15:18
Kérdezd meg az eladótól???
Esetleg...

Multiplatformer - PC,PS3,X360,Wii - GameSCore Leader - 私たちに聞いてください。!

e.vid
(senior tag)
Hi!
Pl.: [link] látható a kettő közötti különbség. 
a GPU-k nem lebegőpontos egységek?

GyuZa
(fanatikus tag)
de ezt már csak azután látja miután megvette 
VTEC just kicked in, yo!

e.vid
(senior tag)
Miért ne lehetne a tálcát kinyitatni vásárlás előtt 
Én még ki is próbáltattam.

GyuZa
(fanatikus tag)
ja akkor nem szóltam... én olyan helyzetre gondoltam, amikor bemész a boltba megmondod, hogy kérsz egy x360-at odaadják, fizetsz és már csak otthon tudod megnézni.....
VTEC just kicked in, yo!

e.vid
(senior tag)
Biztos, van olyan hely, ahol nem bontják ki a dobozt, de ha valaki az egyikhez ragaszkodik, akkor célszerű olyan helyet választani, ahol ezt megteszik. Ennek mondjuk inkább az első időkben volt nagyobb jelentősége.
Hali!
Ti milyen lemezre írnátok ha biztonsági másolattal szeretnétek játszani?
Másolt dvd filmet lejátszik az xbox360? Mi van ha flash után dörti disc-et ír ki?
Köszi előre is a válaszokat.

e.vid
(senior tag)
Szigorúan csak elméleti síkon, én Verbatim +DL-t esetleg Ricoh +DL-t használnék.
Olvassa a másolt filmet is.
(#476) jimessor666 válasza e.vid (#475) üzenetére
- Privát
- 2007-02-28 10:26:54
Ricoh DL...
Nekem az a bejövős...

GyuZa
(fanatikus tag)
én idáig biztonsági másolatokat verbatimra, traxdatára és ridatára írtam, mindegyik működött...
VTEC just kicked in, yo!

zeen
(újonc)
Megtudná valaki mondani mi a külömbség a core és a a premium gép között?Azon kívül,hogy a premiumhoz több tartozék van.Ha csak játszani szeretnék számít valamit az a 20Gb winchester?

Zolko001
(kvázi-tag)
hello !
olvasd el a #409-es hozzászólásomat. pont egy hozzád hasonló kérdésére adtam azt a választ.
üdv.
Zoli
Szia!
A 20Gb-os merevlemez sokat segít, mert a játékok elmentéséhez és profilok tárolásához, mindenképp venned kellene memóriamodult hozzá, a kábel nélküli controller pedig egy áldás, és ratyi elemekkel is sokáig bírja. DVD nézés közben pedig távkapcsolóként funkcionál.
És milyen DVD íróval írnátok, ha ti is meg akarnátok menteni a játékokat, a játékos gyerek kezétől, akik persze hogy a a drága xbox lemezekkel dobálóznak meg korcsolyáznak

zeen
(újonc)
Köszi neked is a segítséget.Ma vettem egy Premiumot mert amennyivel több dolog van hozzá annyival nem drágább. 
(#484) jimessor666 válasza zeen (#483) üzenetére
- Privát
- 2007-03-01 17:37:37
Grat és jó szórakozást a kicsikéhez...
GoW Powa...ajánlom!!!! 

(#485) zeen válasza jimessor666 (#484) üzenetére
- Privát
- 2007-03-01 17:43:24

zeen
(újonc)
köszi már megvan. 

GyuZa
(fanatikus tag)
én pioneer 111/111D-t ajánlok, de nemsokára megjelenik a 112-es széria, sztem várd meg azt... az ára kb 10e ft körül mozog asszem de lehet hogy csak 8-9. Egyébként a sima és a ''D'' között az a különbség, hogy a ''D''-s nem tud DVD-ROM-ot írni.
[Szerkesztve]
VTEC just kicked in, yo!

feki80
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Gyuza javítanék egy csöppet, mert DVD RAM-t nem tud írni!Amúgy én is 111-st ajánlok, ugyanis a hackelt buffalo firmware felrakásával tetoválni és RAM-t is lehet írni!Így lesz a 111D-ből 111L 
Csak firm frissítés előtt érdemes rendesen elolvasni a dolgokat!
[Szerkesztve]

SzlobiG
(PH! félisten)
Nekem a NEC NDA3540A íróm simán írja a lemezeket Philisp DL-re hiba mentesen.
Persze ettől már újabbat vegyél.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
(#489) jimessor666 válasza zeen (#485) üzenetére
- Privát
- 2007-03-02 08:10:34
Akkor minden okés... 
Insane-en told végig...az az igazi kihívás!!! 

Sikerült Pio 111D-vel gyári firmware-el, Traxdatára olvashatóan rajzolni 2,4x-esen
Megérte 2napig szenvedni a géppel

PPSH
(őstag)
hu emberek milyen kepet produkalna egy Samsung 710N FTF monitoron az Xbox 360? 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

SzlobiG
(PH! félisten)
720P-be tudna menni VGA kábellel szal egész jót.

GyuZa
(fanatikus tag)
egyébként mi az a DVD-RAM? 
VTEC just kicked in, yo!

SzlobiG
(PH! félisten)
Úgy képzeld el mint egy Pendriveot beteszed az íróba és bármit rámásolhatsz író progi nélkül, meg törölhetsz.

GyuZa
(fanatikus tag)
Tud vki vmit arról, hogy az x360 játékok mikor fogják támogatni a bill+egér kombót? Azért kérdem, mert nagyon szeretnék játszani majd a Command...Conquer 3-al és sztem kizárt hogy egy strat-ot normálisan lehetne irányítani kontrollerrel. Egy switchen keresztül rá van dugva a boxomra a billem meg az egerem, a dashboard-ba tudok is lépkedni a billentyűzettel meg szöveget is tudok vele írni, szal maga a box támogatja már ahogy elnézem.
VTEC just kicked in, yo!

feki80
(kvázi-tag)
Szia!
Hát én legutóbb olvastam egy kérdőívet, amiben a Microsoft tett fel kérdéseket a játékosoknak, hogy mit szeretnének leginkább a 360-al kapcsolatban.Ebben szerepelt a billentyű támogatása is.Szerintem elképzelhető, hogy lesz egyszer hivatalos MS egér+billentyű!Nem tudom, hogy tudod-e, de van alternatív megoldás.360 XFPS nevű egér+billentyű átalakító.Itt veheted meg és olvashatsz róla: http://konzolium.hu/.Sajnos még tesztet én sem olvastam, de itt a ph-n is láttam, hogy árult valaki egyet, és a véleménye szerint jó a teljesítménye.Neked kell kalibrálni a szerkezetet a játékhoz.

GyuZa
(fanatikus tag)
Már nem ezért de melyik játékban van ilyen kalibrálási lehetőség?
VTEC just kicked in, yo!

e.vid
(senior tag)
Óvatosan ezzel a 360 XFPS átalakítóval… nem tudod csak vezetékes joy-al bekalibrálni, és ha jól emlékszem írták, hogy az egérrel is vannak gondjai.

GyuZa
(fanatikus tag)
nekem még mindíg kínai ez az xfps cucc... mit kell azon kalibrálni? monnyuk amit meg végképp nem tudok felfogni, hogy a játékok hogyan ismerik fel...
VTEC just kicked in, yo!