MORGUL!
Szia!
Pár gondolattal járulnék hozzá a kérdéseidhez...
Lehet utólag bővíteni vinyóval... És kell is, egyrészt, h kíméld az olvasódat, másrészt vannak játékok, amik kifejezetten igénylik, h vinyós legyen a gép...
A flash egy érdekes téma... Azt most hagyjuk, h NO WAREZ... Nézzük a tényeket...
Kezdem azzal, h én is flash-elni akartam, ahogy megvettem... Viszont olvasgattam itt kicsit, és elkezdtem gondolkodni... Kezdve azzal, h ugrik az 1+2 év gari... Azért ez nem kevés... Én anno PC-n toltam neten a HALO-t, baromi nagy élmény online játszani, csapatban küzdeni... Ha flash-elt a géped, levágnak (bannolnak) az XBOX Live-ról, ami egyrészt azt jelenti, h nem tudod használni a szolgáltatást, korruptá válik a profilod, másrészt a vinyóra telepítés lehetősége is ugrik a számodra...
Nálam ezek számítottak, ezért maradok tiszta...
Játékokat olcsón (bár ez relatív) be lehet szerezni... Csak pár példát említek: Resident Evil 5-öt 6e-ért vettem postával... Halo 3: 3e postával, GTA 4 5e postával... Halo 3 ODST + Halo 3 Multi lemez 5e postával... Ezek nem rossz árak, ha nagyon keresgéltem volna, lehet, h 1e-t is spórolhattam volna, de így sem panaszkodok... Szóval használtan 3-7e között már lehet találni játékokat, nem is a legrégebbieket... És ezeket Te is el tudod majd adni, v boltban egy összeg ráfizetésével másikra cserélni... Hogy egy viszonylag frisset is írjak... a pár hónapos FORZA 3 újonnan bontatlanul netshopból rendelve 6990Ft... nemrég még 16990Ft volt...
Az aranyozott HDMI kábel meg minőségibb...
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni a kérdéseidhez...
Üdv!
[ Szerkesztve ]
XBOX Live gamertag: sfonarayan

(b+ nem volt igazam
)
Biztos az én készülékemben van a hiba, de nem értem, h a GPU gagyi forrasztásának mi köze van ahhoz, h milyen lemezt használ a júzer...