Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#40001) SFONarayan válasza Morgul (#39998) üzenetére

SFONarayan
(tag)

MORGUL!

Szia!

Pár gondolattal járulnék hozzá a kérdéseidhez...
Lehet utólag bővíteni vinyóval... És kell is, egyrészt, h kíméld az olvasódat, másrészt vannak játékok, amik kifejezetten igénylik, h vinyós legyen a gép...
A flash egy érdekes téma... Azt most hagyjuk, h NO WAREZ... Nézzük a tényeket...
Kezdem azzal, h én is flash-elni akartam, ahogy megvettem... Viszont olvasgattam itt kicsit, és elkezdtem gondolkodni... Kezdve azzal, h ugrik az 1+2 év gari... Azért ez nem kevés... Én anno PC-n toltam neten a HALO-t, baromi nagy élmény online játszani, csapatban küzdeni... Ha flash-elt a géped, levágnak (bannolnak) az XBOX Live-ról, ami egyrészt azt jelenti, h nem tudod használni a szolgáltatást, korruptá válik a profilod, másrészt a vinyóra telepítés lehetősége is ugrik a számodra...
Nálam ezek számítottak, ezért maradok tiszta...
Játékokat olcsón (bár ez relatív) be lehet szerezni... Csak pár példát említek: Resident Evil 5-öt 6e-ért vettem postával... Halo 3: 3e postával, GTA 4 5e postával... Halo 3 ODST + Halo 3 Multi lemez 5e postával... Ezek nem rossz árak, ha nagyon keresgéltem volna, lehet, h 1e-t is spórolhattam volna, de így sem panaszkodok... Szóval használtan 3-7e között már lehet találni játékokat, nem is a legrégebbieket... És ezeket Te is el tudod majd adni, v boltban egy összeg ráfizetésével másikra cserélni... Hogy egy viszonylag frisset is írjak... a pár hónapos FORZA 3 újonnan bontatlanul netshopból rendelve 6990Ft... nemrég még 16990Ft volt...
Az aranyozott HDMI kábel meg minőségibb...
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni a kérdéseidhez...
Üdv!

[ Szerkesztve ]

XBOX Live gamertag: sfonarayan

(#40003) baliii

baliii
(senior tag)

Sziasztok!
ha banolva van a gép live-ról és le van tiltva a vinyóra másolás, akkor azért például zenét, videókat tudok rá másolni csak játékokat nem? esetleg demókat? vagy ez mind ugrik?

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

(#40004) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Szeretnék venni PC-hez X360 kontrollert. Kérdésem az lenne, hogy tudnám X360-hoz és PC-hez egyaránt használni? Illetve kell hozzá valamilyen adapter a vezeték nélküli kontroller esetében?

Hörcsög Powa'

(#40009) Mr.Grincs válasza StLui (#40007) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Mit nem értesz? 45K nál többet egy új Arcade packért nem nagyon szabad kiadni.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#40011) StLui válasza Mr.Grincs (#40009) üzenetére

StLui
(senior tag)

Hát ponnt ezt nem értem, hogy Kelzsoca ezt miért linkelte be, nagyon drága.

gamertag: StLui

(#40012) Dj Polc válasza norbitális (#40006) üzenetére

Dj Polc
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Opsz.Igaz :B (b+ nem volt igazam :D )

(#40016) SFONarayan válasza Morgul (#40015) üzenetére

SFONarayan
(tag)

3 LED garancia és Verbatim lemezek? :)) Biztos az én készülékemben van a hiba, de nem értem, h a GPU gagyi forrasztásának mi köze van ahhoz, h milyen lemezt használ a júzer... :D

MORGUL

Te tudod, ha eldöntött tény, h flasheled, akkor tedd... Nem tudom, h olvastad-e a viszonylag hosszabb hozzászólásomat a feltett kérdésedre...

[ Szerkesztve ]

XBOX Live gamertag: sfonarayan

(#40017) kelzsoca válasza StLui (#40011) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mert okosított esetleg azért?

Bár ez esetben én sem értem hogyan lehet rajta 2+1 év garancia :)

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#40018) baliii válasza Sundesz (#40004) üzenetére

baliii
(senior tag)

vegyél vezetékeset azt tudod használni mindkettőhöz
mod: de azért menteni lehet a vinyóra akkor is ha a másolás le van tiltva?

[ Szerkesztve ]

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

(#40020) pspfan11

pspfan11
(lelkes újonc)

Erre valaki?

(#40022) kelzsoca válasza Mr.Grincs (#40019) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vannak itt furcsaságok :DDD

3x1 hónap az tényleg lol, hiszen addig párszor bannolhatják szerencsétlent :)

[ Módosította: philoxenia ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#40023) Mr.Grincs válasza Morgul (#40021) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

NO WAREZ!! Te dolgod mit csinálsz. És tökmindegy mennyi gari van rá ha heréled nincs gari és ha bedöglik a saját zsebedből kell állni a javítási költségeket.

kelzsoca: Szerintem a 3x1 hó live az a 3 szori reggelésre vonatkozik:D USA UK és Japó regg:)

[ Szerkesztve ]

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#40025) Dj Polc válasza pspfan11 (#39963) üzenetére

Dj Polc
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nme, azt a kontrollerbe dugod.Pc-hez veszel minden második boltban.

(#40026) StLui válasza kelzsoca (#40017) üzenetére

StLui
(senior tag)

a "+fl.." elkerülte a figyelmem, mondtam, hogy ma semmit nem értek :))

gamertag: StLui

(#40027) Thome válasza SFONarayan (#40016) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oszt' deríjje' már ki a kedves boltos, hogy te éppen milyen lemezeket használtál... :DDD :C

Trolololololol

(#40028) kelzsoca válasza Mr.Grincs (#40023) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És mostanában mennyi esélye van túlélni egy bant a herélt gépnek a neten? :DDD

1 hónap hosszú idő :)

(#40029) Mr.Grincs válasza kelzsoca (#40028) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

0% a túlélési esélye:D Mellesleg olcsóbban jövök ki ha megveszem a multiformatban és hozzáviszem kiherélni úgy csak 61K ő meg 76,9K ért árulja:D Mennyi is a haszon? Biztos a TESCOBAN veszi és azért adja ennyiért.

(#40036) SÜN!

SÜN!
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Most mi lett, hogy senki nem mer rendelni a konzolvilágtól?

Mi annak a cuccnak a neve amit a box hátuljához csatlakoztatsz és lesz net? (mintha valami wireless lett volna ennek is a neve)

(#40038) Dj Polc válasza SÜN! (#40036) üzenetére

Dj Polc
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A konzolvilág hazudik,német cuccokat árul és az eladó sem egy leányálom.
Wireless adapter 13.000- de természetesen ha wifi-s a neted.

[ Szerkesztve ]

(#40039) Gebriel válasza Dj Polc (#40038) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Miben hazudik :F

(#40040) SÜN! válasza Dj Polc (#40038) üzenetére

SÜN!
(kvázi-tag)

LOL, eddig ha valakit megkérdeztem, hogy hol vegyek boxot szinte mindig a konzolvilágot linkelte.
Mi a baj a német cuccokkal? :D

(#40041) csaba1203 válasza SÜN! (#40036) üzenetére

csaba1203
(senior tag)

Te onnét rendeltél már? Van valami pozitív tapasztalatod?Ha igen oszd meg velünk légy szíves.Egyébként én is sok mindent rendeltem már a neten de ilyen "céghez" még nem volt szerencsém.Mindegyik nagyon pontos és korrekt volt ügyfél centrikusak.Ezeknél ez nem számít de holnap nagyon beolvasok nekik az tuti :D :))

(#40042) Dj Polc válasza Gebriel (#40039) üzenetére

Dj Polc
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A cuccok raktáron levésében.Behív, majd közli veled keményen h nincs cucc.

SZERK.:Morgult kirakták mert NO WAREZ?

[ Szerkesztve ]

(#40043) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

A topik címében nem volt elég leírni, hogy nincs warez?

(#40044) SÜN!

SÜN!
(kvázi-tag)

Ehh-ehh

Akkor azthiszem veszek majd 1 forzás packot konzolstúdióban.

Morgul adatlapján nincs kiírva, hogy bannolva lenne.

(#40045) baliii

baliii
(senior tag)

na megint felteszem: ha banolt a gép akkor is lehet menteni a vinyóra?

(#40046) csaba1203 válasza Dj Polc (#40042) üzenetére

csaba1203
(senior tag)

Igen hétfőn mikor felhívtam a kis csajt nagyon laza volt.Sejteni lehetett,hogy kamillázik :DD

(#40047) Dj Polc válasza philoxenia (#40043) üzenetére

Dj Polc
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez nekem szól hogy ja morgult azért rakták ki vagy a többieknek vagy mi?
Csaba : Nekem még azt mondta van,aztán h nincs és akkor bezzeg nem hazudott!De végül mégis vettem náluk egy fár kráj kettőt.:D

[ Szerkesztve ]

(#40048) csaba1203 válasza SÜN! (#40044) üzenetére

csaba1203
(senior tag)

Én is azt néztem ki és az egyik barátom is tőlük rendelte a boxot.Remélem korrektebb cég.Bár ettől már nem nehezebb jobbnak lenni :D

(#40049) Gebriel válasza baliii (#40045) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Menteni lehet.

(#40050) philoxenia válasza Dj Polc (#40047) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Mindenkinek szól, aki nem akarja megérteni, nem Neked ment válaszként. :F

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.