Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#37001) Ebit válasza szaszlaci (#36982) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

A gyárban eredetileg is RoHS előirásainak megfelelőt használnak,ismereteim szerint.
Véleményem szerint,a konzoljavitók / nem generálnak,egy esetleges újabb javitást maguknak/ a silányabb segédanyag felhasználásával, hanem az aktuális hibát orvosolják,ami nem zárja azt ki,hogy a környezeti hatásokra,ismételten,nem romolhat el.

A javitás utáni várható élettartam becslés,kicsit misztifikáció, valamint kellő számú terméken alapuló tapasztalat ötvözete.

"Majd ha megy 3-5 éven a módosítatlan újragolyózott gép, akkor raktak abba rendes ónt."

A gyártó,által új alkatrészekkel szerelt,nem megy el általában,ennyit,miért várod el azt egy felújtási technologiától,

(#37002) szaszlaci válasza BloodyEddie (#36999) üzenetére

szaszlaci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha sikerül valahogy megoldanod, jelezd kérlek!

Ebit: miért várom hogy elmenjen 3-5 évet? Mert ha a agyárban is ólom tartalmú ónt használnának, elmenne 15 évet, ezt állítják. Ez teljesen hihető is. Egy a gyárinál jóval gyengébb minőségű géppel ezért csak 5 évet várok.
Ha utóbbi esetbnen még az ón is gyenge hozzá, kijön az általad mondott statiszika alapján állított fél-egy év.

Az, meg hogy megfelel a ROHS szabványnak, még nem garantálja, hogy ide is megfelelő. Mint a tapasztalat mutatja, nem megfelelő.
A szerviz meg miért ne generálhatna hibát magának, hogyha utána pénzért javítja meg?

[ Szerkesztve ]

Oldalam: SoundSaxon.try.hu

(#37003) Mr.Grincs válasza zsocy (#36998) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Kicsit kézzel megmozgattam a boxot és igencsak csúszkál a kupakon. Úgyhogy kitaláltam a V1.1 frissítést hozzá, mégpedig következőt: Keresek a garázsba elhasznált bicikli belsőt ami nincs elérve, vágog 8 korongot ráragsztom és nincsen csúszkálás semerre sem. :DDD

[ Szerkesztve ]

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#37004) zsocy válasza Mr.Grincs (#37003) üzenetére

zsocy
(fanatikus tag)

Jó lehet úgy, ha pedig tényleg beválik, lejjebb megy a hőmérséklete akkor akár fel is ragaszthatod hogy nehogy véletlenül belerugj az asztalba és leessen a talpakról.
Tényleg, hőmérsékletnek számít, csökken ?

[ Szerkesztve ]

XBOX360 Gamertag : zs0cy54

(#37005) 30z.Samu válasza Mr.Grincs (#36997) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ez mennyire vitte le a hőmérsékletet? :))

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#37006) Ebit válasza szaszlaci (#37002) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

A szerviz meg miért ne generálhatna hibát magának, hogyha utána pénzért javítja meg?

Szerintem, tételezzük fel mindenkiről a legjobbat, az ellenkező bizonyitásáig.

(#37007) KDavid17

KDavid17
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Szerintetek elég arcade-ot vennem? Vagy vegyek prémiumot? Esetleg elitet?
ahonnan venném ott az arcade és a premium között lenne 10k a premium és az elite között meg 3-4k.
:R

(#37008) alien_ válasza KDavid17 (#37007) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!

Érdemes winchester -rel szerelt változatot venni, mivel így tudsz live-ról ezt-azt letölteni (például játékdemókat), fel tudod másolni a játékaidat a winchesterre, így kímélve az olvasófejet (és a füledet :U ), játékoknak is jót tesz, ha tudnak swap file-t csinálni, de néhány egyenesen megköveteli a HDD-t: Forza3-nál majdnem két gigányi tartalmat kell felmásolnod ahhoz, hogy minden autó/pálya elérhető legyen.
Ha 3-4eFt a különbség a Premium és az Elite között, én az Elite mellett döntenék. Lényegi különbség a vinyó és a színe, nagyjából ennyi.

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#37009) Ebit válasza KDavid17 (#37007) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

A mentések,és egyes játékok+live miatt jó a HDD.
A leirt áraidat olvasva az Arcade-hoz viszonyitva 13 K-ért kapsz egy minimum 120 Gbs vinyot. /lassan már kapható a 250 Gb-s verzió is/

(#37010) szaszlaci válasza KDavid17 (#37007) üzenetére

szaszlaci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Onnét vagy Arcade vagy Elit, utóbbi megér annyi pluszt szerintem.
Nekem elég az Arcade, te tudod rá a választ.
De közben látom válaszoltak..

Ebit: tudod, én úgy vagyok, hogy gyanakszom, ha fizetni kell. Ha te manapság jóhiszemű vagy, gyakorta átverhetnek. Ez meg pláne nem hit kérdése, hogy egy szervizben átverhetnek-e.

[ Szerkesztve ]

(#37011) KDavid17

KDavid17
(fanatikus tag)

Köszönöm a válaszokat :R ! Hamarosan belépek a klubba én is, ha megengeditek :B

(#37012) t|-|om!

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Jelentem múlt hét kedden visszajött a Boxom Németországból és kapott egy új meghajtót. :)

Mostmár minden pöpec ami a lemezek olvasását illeti. :)

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#37013) Sanya válasza Mr.Grincs (#36997) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

az xbox alján alig megy ki levegő.

(#37014) zsocy válasza KDavid17 (#37011) üzenetére

zsocy
(fanatikus tag)

Már hogyne engednénk meg! :)
Csak ne kérdezd meg hogy hol lehet flesselni ;]

(#37015) Sanya válasza Mr.Grincs (#36975) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

igazából tényleg őrült volt. most vehetnél az árkádhoz 5000-ért egy 512mb-os memóriamodult, de ehelyett most ingyen beleépítették.

amúgy meg a 256-os javát ( kb 75%-át) elfoglalná a a dashboard.

végül is igazad van, mekkora barmok.

(#37016) KDavid17 válasza zsocy (#37014) üzenetére

KDavid17
(fanatikus tag)

Nem volt szándékomban, de most, hogy így mondod.... :P

(#37017) kisJack válasza Mr.Grincs (#36997) üzenetére

kisJack
(fanatikus tag)

Hasonló moddingot használok én is egy ideje, csak én két dvd-tokot tettem alá, elöl és hátul! A célnak megfelel... :K

Savanyú a narancs.

(#37018) zsocy válasza Sanya (#37015) üzenetére

zsocy
(fanatikus tag)

Adtak is és el is vettek ezzel a lépéssel szerintem.
A legjobb az lett volna ha lenne beépített memó a dashboard-nak, és kapnád a kártyát is hozzá, így jönne ki az 512 mega.
De így nyilván olcsóbb, nem kell külön tokozni és gyártani egy kiegészítőt.

(#37019) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a boxom aljára (mert akkora volt a rezonancia, mint állat! :D ) fehér színű, csak az egyik oldalán ragadós szivacslapot ragasztottam fel, nem csúszkál, nincs rezonancia, nincs probleme. :))

Trolololololol

(#37020) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!

Az normális, hogy a gépemen bebootolás után (amikor körbe felvillannak a ledek, meg eltűnnek, stb stb..), akkor az egyik led úgy marad? Tehát világít továbbra is az az egy boot után (amikor már használni lehet a gépet), kép róla lentebb látható.

A gép az működik rendesen, meg mittómén, de sok helyen nem marad úgy, és nem tudom mire vélni.

Ez valami hibakód lehet?
Itt egy kép róla, bocsi a minőségért:

[ Szerkesztve ]

Trolololololol

(#37021) zsocy válasza Thome (#37020) üzenetére

zsocy
(fanatikus tag)

Persze hogy normális, ez jelenti azt hogy csatlakozott a kontrollerhez.
Ha kettő kontroller menne egyszerre, akkor a két felső led égne.

no para.

[ Szerkesztve ]

(#37022) Thome válasza zsocy (#37021) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hinnye, köszönöm, már kezdtem parázni! :))

Trolololololol

(#37023) Ebit válasza Thome (#37022) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

A box elején a két memoria foglalat mellett található kerek kis gombot,valamint a távon lévő/connect/ feliratú gombot kell bekapcsolás után, az összeszinkronizálás érdekében megnyomni.,ilyenkor körbevillog a zöld fény majd megáll,a szabad negyed helynél.

szaszlaci

Természetesen, az élet szinte minden területén/ahol nincs meg a kellő felkészültséged,szakértelmed,vagy egyszerúen figyelmetlen voltál/ átverhetnek,de gondolom az erre berendezkedő emberek,valamikor belefuthatnak egy retorzióba.

(#37024) Thome válasza Ebit (#37023) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, de az a vezeték nélkülin van. Nekem viszont a joy-om vezetékes! :))
Mindenesetre köszi a választ, legalább később is hasznát veszem! :)

Trolololololol

(#37025) Mr.Grincs válasza zsocy (#37004) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Szerintem biztos hogy valamivel hűvösebb a vas nem állítom, hogy 5-10 fokkal de szerintem 1-2 fok különség lehet az biztos, mert alatta is jár a levegő.

kisJack: Akkor a dvd tok sokkal stabilabb, mint az én kezdetleges kupak V1.1 em :DDD

Sanya: Értem mit mondasz. De Szerintem sokkal praktikusabb volt a külön memória, független attól, hogy akkor elfoglalt volna 75% ot belőle. Eladható volt a memória, a géphez pedig simán lehet HDD-t venni úgy hogy nem kell kiválasztani hogy hova mentsem.
Beépítettre vagy a HDD re :F

Meg fog szűnni a 60as pack? :Y :Y

[ Szerkesztve ]

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#37026) Thome válasza Mr.Grincs (#37025) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az enyém a legstabilabb, és a magassága is állítható, és csúszásbiztos is! :D

Trolololololol

(#37027) Mr.Grincs válasza Thome (#37026) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Azt gondoltam ki hogy légrugós sportfutóművet fogok csinálni vagy hidraulikusat a nehéz terepviszonyok és a jobb hűtés miatt, lehet majd állítani föl vagy le.
Így néz ki az állítókonzol:

Régen tiv mondta hogy pár dolláros tétel a notihűtő, ami szerintem egy nagyon nagy ötlet. A box bőven ráfér, usb van rajta és már hűti is a boxnak az alját gondolkodás nélkül.

(#37028) Thome válasza Mr.Grincs (#37027) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ergó az alaplapot hűti.

Na már most, ha ez a notihűtő jó lenne neki, akkor a gyári ventilátorai futhatnának a gyári 8v-n nem? Mert ez a 12v ez legyilkol a hangjával. Eleinte bírtam, de most már kezd sok lenni! :D Esetleg valami másik ventilátor nincs, amit a gyárinak a helyére lehet moddolni, és occó'? Tehát nem az a kék ledes csoda hűtőventilátor pár.

[ Szerkesztve ]

Trolololololol

(#37029) szaszlaci válasza Mr.Grincs (#37027) üzenetére

szaszlaci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:)) mekkora állat vagy

Thome: van, Whisper Rock a neve. Meg még egy utótag az újabb hatékonyabb fajtának. Állítólag sokkal halkabban szállít annyi levegőt, a régi helyére teszed. Viszont nagyon nem olcsó, olyan 4-5 rongy talán.

(#37030) Mr.Grincs válasza Thome (#37028) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

2000 Ft ért lehet venni szinte bármelyik konzolboltba gyári hűtőt és akkor az nincsen pörgetve meg tuningolva meg semmi alap gyári hűtő. Szétszeded megnézed milyen a csatlakozója ventinek és olyat veszel. Négyzet alakú 4 pines vagy sor 3as mint a régi 478as alaplapokon, megveszed berakod azt viszlát.

(#37031) Thome válasza szaszlaci (#37029) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

@szaszlaci: Az occó kategória nálam a kb 5 rugó. Tehát az bőven belefér.

@Mr.Grincs: De az csak egy gyári, és megintcsak sz@rul hűt gyárilag, amit fel kellene pörgetni 12v-ra, mint a mostanim, tehát akár ezt hagynám benne. Én olyanra gondoltam, mint amit szaszlaci írt. Tehát halkabban, és ugyanannyi levegőt vigyen.

@ALL: Jól gondolom, hogy ebben a konzolban, a ventiken, és a dvd olvasó kívűl nem zúg, búg, recseg, pörög, zörög, csattog, kerreg, berreg semmi? :D

[ Szerkesztve ]

Trolololololol

(#37032) Mr.Grincs válasza Thome (#37031) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Hát akkor tényleg marad a whisper max cucc.

(#37033) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezek a Whisperrock ventik beférnek egymás mellé? Mivel ez 2 különálló egység.

[ Szerkesztve ]

Trolololololol

(#37034) Mr.Grincs válasza Thome (#37033) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Ha kiveszed a dvd meghajtót akkor lehet beférnek.

(#37035) alien_ válasza Thome (#37033) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Veszel valami leharcolt pici hűtőgépet, fúrsz rajta lyukakat a kábelkivezetésnek, belerakod az xbox -od, és meg is van oldva a hang- és hőszigetelés. Garantált a hűs működés :D

Swarm is coming.

(#37036) Mr.Grincs válasza Thome (#37031) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Vegyél egy elektromos hűtőtáskát és kész:D A meghajtónak pedig fúrsz majd rést, hogy kidugja a tálcát, körülötte meg szilikonnal körbenyomatod hogy ne szökjön ki a drága hideglevegő:D

(#37037) kutyman

kutyman
(fanatikus tag)

Sziasztok !
Monitor vásárlás előtt állok és a kiszemeltem felbontása 1600×900
Most egy 19" monitort használok 1440×900 -ban.
Az a kérdésem hogy be tudom-e állitani a box-on az 1600×900-at,
mert most nincs ilyen beállítási lehetőség.
Csak ezek vannak : ........; 1440×900; 1680×1050; 1920×1080

(#37038) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Ötlet valakinek erre?

(#37039) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örülök neki, hogy viccesnek találjtok a helyzetet, de ha normális választ nem tudtok mondani, akkor inkább tartsátok meg szebb időkre...

Trolololololol

(#37040) Mr.Grincs válasza Thome (#37039) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

A Whisper max cucc elég jó, én is azt nézegetem. 4-6 ezer ft körül be lehet szerezni Budapesten vagy ha neten rendeled meg és házilag is be tudod szerelni.

(#37041) zsocy válasza BloodyEddie (#37038) üzenetére

zsocy
(fanatikus tag)

Nekem van ötletem, de nem fogsz örülni : szerintem nem lehet összekötni a kettőt. Az a tippem hogy más frekvencián sugároz a kettő, ezért nem hinném hogy összeköthető.
Bár az is igaz, hogy hirdet itt a PH-n egy srác mindenféle tartozékot, és találtam közte ps3 kontroller átalakító eszközt. Ha az működik, és valahogy össze lehet hozni a gitárral is, akkor esetleg megoldás lehet.

(#37042) Ebit válasza Thome (#37039) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Ezt tudod a box szétszerelése után,a gyári helyére beépiteni.

[link]

(#37043) Gebriel

Gebriel
(PH! kedvence)

(#37044) Mr.Grincs válasza Gebriel (#37043) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Nagy az év végi hajrá.....Lesz ez még olcsóbb is figyeld meg.

(#37045) Thome válasza Ebit (#37042) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, majd veszek egyet szerintem! :)

Trolololololol

(#37046) BloodyEddie válasza zsocy (#37041) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Vezetékes ps2 gitárt is találtam, és van ps2 to usb átalakítóm, azzal lehet hogy megérne egy próbát.

(#37047) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv. 3,5" ATA 300GB Samsung winyót rá lehet-e kötni valami módon Arcade X360-ra úgy, hogy ne legyen sokkal lassabb, mintha 120-as gyárival venném? Ha igen hogy, és mi kell hozzá?

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#37048) szaszlaci válasza BloodyEddie (#37046) üzenetére

szaszlaci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PS2 gitár létezik, nahát? Ha olcsó megér egy próbát, bár nem nagyon hiszek benne.

(#37049) Gebriel válasza szaszlaci (#36994) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Ezért nem kéne ezt csinálnia.
Azért mert nem írja ki, hogy az írott Forza3 második lemezét nem tudja "telepiteni" attól még valljuk be több mint amit a topic címe megenged.

(#37050) Mr.Grincs válasza CHIPman (#37047) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Sehogy! Már a házilag mókolt 120as HDD ket is lerugdossák meg kezdik lerugdosni és azt nem tudod már használni, csak vissza notiba ahonnan jött. Egyedül a gyári megy hiba nélkül. 20/60/120/250

Illetve a 250es még csomaggal együtt lesz majd kapható. Külön még nincsen meg szerintem egy darabig ne is nagyon számíts rá.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.