Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#35001) Gebriel válasza Sickboy25 (#34999) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Kiválasztod a lejátszani kívánt filet. net, live elérés alap
Mivel nem tudja lejátszani a boxod felajánlja, hogy frissítsd.
Eddig meg van?

Atis mit énekelsz? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#35002) Def26 válasza Gebriel (#35001) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Asszony nyomja, ha a boxra gondolsz. 99 luftballons vagy mi. :DDD

Origin:attila4go

(#35003) Gebriel válasza Def26 (#35002) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Arra arra :DD
Azt hittem készülsz a következő Megasztárra. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#35004) Sickboy25 válasza Gebriel (#35001) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

igen,kiválasztottam a filmet, nah inkább lefotózom, mit ír ki: ezt! Net van! Ha leokézom visszadob a filmlejátszáshoz! Live-om nincs az baj lehet?

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#35005) Csabee. válasza Def26 (#35002) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Def26, Mi a nitro nfs-be? :B

Üdv: Csabee.

(#35006) Def26 válasza Gebriel (#35003) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

:DDD

Csabee. Nem tudom. De azt hittem te besokalltál tőle. :U

Bankkártyát te sem tudod? :U

[ Szerkesztve ]

(#35007) Csabee. válasza Def26 (#35006) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most megint elkezdtem, a Dritfek mind megvannak Tier2-ben full csillagosan, talán belelendültem!
Tier 2-ben amerikába meg japánba milyen autó kell? mert kiírja hogy nincs olyan autóm.. Te melyiket használod azokra?

(#35008) Def26 válasza Csabee. (#35007) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Amerikában még nem jártam. Japánra a Subarut, mert azzal könnyen ki tudok lökni mindenkit és a végén is jobb az 1vs1, mert az első kanyarban padlót fog a másik. :DDD

(#35009) Csabee. válasza Def26 (#35008) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kössz a tippet!
Azt vágod hogy vannak meghívásos versenyek? Back gombbal kell rámenni a menüben!

(#35010) Def26 válasza Csabee. (#35009) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Ahham, jó nehezek is. Legalábbis a Ford vs. Viper az... :(

(#35011) Mazka05

Mazka05
(őstag)

Sziasztok!

Téli kikapcsolodásra tervezek lassan egy xbox360at láttam hogy rá lehet kötni monitorra is valamilyen átalakítóval... Most egy 22'' es 1680X1050 es moncsim van. De Tudom hogy az xbox360 tudja a 1920 x 1200 felbontást is, remélem jól tudom.... És Akkor ehhez már jobban dukálna egy ekkora felbontású monitor is akkor azt rendben rátudom kötni és megy minden fullon gond nélkül?! A másik hogy még egeret meg billt is rátudok kötni, de azt hallottam róla hogy ez nem túl jó ötlet, kérdés miért?! GTA 4 miatt kérdezem.

Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

(#35012) Sickboy25 válasza Mazka05 (#35011) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

hi

Én is gta- zok s hidd el kb 2 óra játék után simán viszed kontrollerrel! Semmi szükség billentyűzetre+ egérre!

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#35013) Gebriel válasza Sickboy25 (#35004) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Kell Live :K
[L:http://xboxlive.uw.hu/]Live reghez[/L magyart ne, UK v US v JAP

Csabee
Nehéz megnézni a kontroller gombkiosztást a menüben? :DDD
Piros gomb

Atis
[link] ;)

[ Szerkesztve ]

(#35014) Xirtam válasza Mazka05 (#35011) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Minden kérdésedre a FAQ-ban ott a válasz ... még az 1920 as felbontásra is! :R

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#35015) Sickboy25 válasza Gebriel (#35013) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

akkor az, hogy is van? Bankkártyával is lehet előfizetni? Mert akkor nyomok egy hónapot asszem!

(#35016) Gebriel válasza Sickboy25 (#35015) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Kihasználtad mind a 3x1 hónap ingyen goldod?
Azt nem tudom, hogy lehet-e azzal fizetni :(

[ Szerkesztve ]

(#35017) Def26 válasza Gebriel (#35013) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

OK. Találtam dolgokat. Úgy néztem csak engem érdekel ez a dolog. :DDD
Viszont most is olvasok olyat, hogy van aki így fizet. Ezért kérdeztem meg hátha valakinek megy.

Sickboy25: Próbáld meg, hátha neked engedi.

Gabi:ÁÁÁ, mekkora király is vagyok. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#35018) Sickboy25 válasza Gebriel (#35016) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

nem tudom használtan vettem! Hogy tudom azt megnézni? Ehhez a live részhez sem :DDD értek! És ha létrehozok egy live azonosítót akkor magyart ne hozzak létre?

(#35019) Gebriel válasza Djuree (#34979) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Na hála Def26-nak kiderült, hogy nem csak egy mód van és megnézve a multiját igen csak játszanak vele.
Aki FPS fun és kihagyta ezt a játékot az elég nagy hibát követtet el szvsz.

(#35020) Gebriel válasza Sickboy25 (#35018) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

[link] Live reghez
Magyart ne UK v US v JAP

(#35021) Sickboy25 válasza Gebriel (#35020) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

hú köszi ez hasznos lesz!

De még annyit, hogy azt amit mondtál a 3x1 hónapot valahol meg lehet nézni, hogy kihasználták e már?

(#35022) levi1392 válasza Sickboy25 (#35021) üzenetére

levi1392
(őstag)

Csak úgy, ha beregisztrálsz egy online profilt és megnézed, hogy átvált-e goldra vagy sem.

(#35023) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Vettem boxhoz tv -t =) Minden szép, minden jó, kivétel a GTA4, mert az valami egyméletlen ronda full hd-ben.. Eredetileg PC-n nyomtam, lehet azért, de többet vártam. Többi játékot viszont hatalmas élmény egy 37" -es képernyőn nyomni :D

Swarm is coming.

(#35024) Csabee. válasza Gebriel (#35013) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi, ahogy leírtam a kérdést, utána jutott eszembe hogy megnézzem :)

Előbb kilöktem a dodge-t a rajtot követően és rögtön nyertem :DD Ilyen gyorsan még nem nyertem a Shift-ben! :P

[ Szerkesztve ]

(#35025) Sickboy25 válasza Gebriel (#35020) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

nem hiszem el már nem is stimmel valami!

Regeltem már régen a windows live-ra, tehát az adott működik is! Joinra megyek az xbox-on megadom a felhasználói nevet és a jelszót, majd kiírja, hogy nem egyezik a kettő amit beírtam! Pedig jót írtam be! Mi lehet a baj?

(#35026) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

LOL!
Az OXM (Official Xbox Magazine) honlapján fent PS3 banner megy :D

Swarm is coming.

(#35027) Def26 válasza Sickboy25 (#35025) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Tiszta lappal kezdj mindent. Hozz létre egy új windows live profilt.

(#35028) Xirtam válasza alien_ (#35026) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

nekem nem! :U

(#35029) alien_ válasza Xirtam (#35028) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Itt egy screenshot =) Ez azért poén..

Swarm is coming.

(#35030) Sickboy25 válasza Def26 (#35027) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

köszi mindenki segítségét!

Sikerült is! És van 1 hónap ingyen gold-om! Ki is próbálom a fifát, végre játszhatok online is!!

Még egy kérdés: tehát olvastam a lentebb belinkelt oldalon, hogy viszi az xbox sima játékot is! Az emulatort ha ilyen játékom van alapból felteszi? Ha nem honnan tudom letölteni?

gamertag: sickboyhun

[ Szerkesztve ]

(#35031) Xirtam válasza Sickboy25 (#35030) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

alapból tartalmaza a dashboard

(#35033) Sickboy25 válasza Xirtam (#35031) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

köszi, de sajna régió kód hibát ír ki, tehát nem emulátor kellett, hanem valszeg NTSC-s a drága!

És a divx is elindult! Hipp-hipp hurrá! És még1x köszi a segítséget mindenkitől!

(#35034) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Beszereztem az Orange Boxot kölcsönbe. Idáig a Portal 2 nél ragadtam le az nagyon gyere be eddig :) Érdekes nagyon. Csak ajánlani tudom.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#35035) Gebriel válasza Mr.Grincs (#35034) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Team Fortress 2 is nagyon ott van :K
PS3 nagyon sokat nyomtam...
Avatárom is onnan van :B

(#35036) Sickboy25

Sickboy25
(PH! addikt)

nah megvolt a fifás live-os élményem két zakó és 8 lett mind2! Azt hittem tudok játszani :DDD :DDD

(#35037) szpal17

szpal17
(senior tag)

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni az xbox 360 hálózati beállítással kapcsolatban. Adott egy xbox360 összekötve PC-vel Lan kábellel. A gépre routeren keresztül jön a net, és egy másik lan csatin menne az xbox-ra (alaplapomon két lan csati van). Próbálja azonosítani a Pc-m az xbox-ot azonban azt írja ki, hogy nem azonosított. Egyszer már sikerült a media centert összehangolni, de ez most nem megy. Hogy tudnám a gépemen a netet úgy megosztani, hogy az xbox is kapjon belőle? (reseteltem a routert stb, kapott ip-t a box..)
Próbáltam közvetlen a netre kötni a boxot de akkor sem sikerült kimennie a netre tesztnél.

Előre is köszi a választ!

Xbox 360 Gamertag: szpal1986

(#35038) levi1392 válasza Sickboy25 (#35036) üzenetére

levi1392
(őstag)

Ne aggódj nekem is ilyen szarul ment az elején, nagyon nagy minuszban voltam már az elején, aztán szépen lassan belejöttem és mostanában már több meccset nyerek, mint amennyit vesztek.
Nem akarsz nyomni egy-két meccset? Mi a gamertag-ed?

(#35039) Gebriel válasza levi1392 (#35038) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

(#35040) Mr.Grincs válasza Gebriel (#35035) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Azt tudom, hogy sokat nyomhattad, ami a képedből is kiderült :DDD Ki is próbáltam. Érdekes játék. kicsit szokatlan a COD5 multi után, hogy kb 256 színből áll az egész játék:)

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#35041) levi1392 válasza Gebriel (#35039) üzenetére

levi1392
(őstag)

Köszönöm! :B Amikor olvastam, még nem volt benne a hsz-ben, gondolom utána szerkesztette bele.

bandiras2:
Itt megtalálod a listát.

[ Szerkesztve ]

(#35042) bandiras2 válasza Sickboy25 (#35030) üzenetére

bandiras2
(senior tag)
LOGOUT blog

Milyen sima játékot visz az Xdoboz?

PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...

(#35043) Def26 válasza bandiras2 (#35042) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Lista.

(#35044) Sickboy25 válasza levi1392 (#35041) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!

levi: persze játszhatunk, de nem vagyunk egy súlycsoportban szerintem:) De inkább majd csak hétvégén, ha jó neked:)

(#35045) szaszlaci

szaszlaci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neked is jó reggelt!

Játszogatok az új hűtéses box-al -máramennyi megvan belőle-, és nagyon jó, kétség nem fér hozzá.
Pár dolgot még kell hozzá vásárolni, hogy teljes legyen.
Írok róla ha kész lesz, ígérem. Elkezdtem már a bejegyzést.

Az ugy nem lehet, hogy egy fél év után E74-et egyszer kiírt box, ami ezután ment még fél évet, teljesítményben rosszabb legyen? Túlmelegedés vagy akármi miatt.

[ Szerkesztve ]

Oldalam: SoundSaxon.try.hu

(#35046) Sickboy25 válasza szaszlaci (#35045) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

Tegnap játszottam és ugye melegedett! Filmet akartam nézni utána, de annyira hangos volt, hogy egyáltalán nem tudtam koncentrálni a filmre:(
Viszont ha előtte nem játszok akkor teljesen halk!
Akkor van benne egy venti ami egy bizonyos hőfok után kapcsol be?
Már nagyon kíváncsi vok arra a halk box-ra, mert úgy megszerettem és ha még ez a boeing hang se lenne! :K

(#35047) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üdv!
Ma arra lettem figyelmes hogy játék közbe a gamepad az x jel körül szépen körbe körbe világít a led.. ez mit jelent?:) Demo féle vagy van valami jelentősége?

(#35048) Mr.Grincs válasza Csabee. (#35047) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Azt jelenti hogy nemsokára lemerül az akksi, vagy az elem és cseréld ki amint tudod.

(#35049) szaszlaci válasza Sickboy25 (#35046) üzenetére

szaszlaci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Változtatja a sebességet, gondolom hőfok.
Viszont idnulás után 1 perc dashban és begyorsúl, vagyis ez kb elméleti előny csak, gyakorlatilag szinte mindig fullon pörög.

Csak nekem tűnik úgy, hogy az új LieOn gyorsabban olvas érezhetően, mint az egy éves BenQ?

Oldalam: SoundSaxon.try.hu

(#35050) Sickboy25

Sickboy25
(PH! addikt)

nézegettem a wifi-s megoldást az xbox-mál, de drága nagyon! Pc adóval nem működne? D-linkes usbs wifivel nem megy egyenlőre, mert most próbáltam!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.