Egyén válogatja... 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
Egyén válogatja... 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

Az MS oldalán azt írják, hogy a transfer kit 120 gigás vinyóról 120 gigás vinyóra nem másolja át a cuccokat. Meg lehet ezt oldani valahogy?
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Ahhoz képest, hogy PC-nél én nem sok tönkrement DC/DVD meghajtóról hallottam, X-nél ez is gyakran befosik vajon? Vagy csak rémisztgetés. Vagy felforrósodik és azért.
[ Szerkesztve ]
Oldalam: SoundSaxon.try.hu

uh, ezt gondoltam!

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
tiv83us de van iylen apróhirdetés is ami ezzel foglalkozik! ez nem para?
Üdv: Csabee.
Nem para, csak toroljuk ha megtalaljuk, ahogy idonk/eronk engedi. 
Hold the line!

Szereztem egy plusz kontrollert az xboxomhoz, de nem akarja érzékelni. Elem új, és bár egy régebbi xboxhoz volt (kb 1,5 év van a gyártási időpont között), de nem hiszem, hogy ez problémát kéne okozzon. Any ideas?
I could use a twinky...

van a kontroller elején egy pici gomb! Nah azt nyomd meg.... most!! 
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

Van a controlleren (LB RB között) egy gomb, valamint a boxon is van egy gomb azt a kettőt megnyomod egymás után és érzékelni fogja.

Á, ezt még nem is próbáltam...
(...te most komolyan azt gondoltad, hogy nem nyomtam még meg egyszer sem?)
I could use a twinky...
A boxon levo "pici gombot" is megnyomtad gondolom.
Hold the line!

Rájt.
Ettől független az egyik kontrolleren csak villognak, a másikat meg látja a box.
I could use a twinky...
Akkor irany vissza vele a bótba, vagy akitol vetted.
Hold the line!

ahogy látom nem

A HDMI 1 és HDMI 2 között miért van olyan nagy különbség hogy csak a kettesbe ajánlott használni?
Ma egész nap tezstelni fogom a vasat az biztos.
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

Szerintem ezen tények ismeretében is érdemesebb fektetve használni, ugyanis gari a 3led-re-> 3 év, gari a meghajtóra-> 1 év.
Persze csak annak, akinek él az MS garija, mert sufniban hasonló árban van a két javítás.

Van jelenleg nálam két box, az egyik egy jasperes, a másik egy falconos. Eddig a falconost használtam, most szereztem egy jasperest, szóval gyakorlatban mind a két kontroller jó, mert használtam őket, de a falconoshoz tartozó kontrollert nem akarja látni a jasperes (fordítva nem próbáltam még).
I could use a twinky...

Az odáig oké, de a xboxmenüben hol érem el a pendriveot? 
[ Szerkesztve ]
ilyen a világon nincs, nem lehet összepárosítani a kettőt?
nem úgy érted, hogy alapból nem találja meg?
[ Szeretkezve ]

Szereztem másik HDMI kábelt. Változatlanul elmegy a kép és kiírja a szokásosat HDMI 1, 720P Not support vagy supported.
Haveromnál tökéletesen ment.
[ Szerkesztve ]
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

Nincs más cuccod amivel le tudnád tesztelni a TV -d HDMI bemenetét? Számítógépeden nincs HDMI kimenet? 
Origin:attila4go

Megválnék XBOXomtól
Kérlek ha ismertek valakit, aki most szeretne xboxot vásárolni, szóljatok neki! Köszönöm
Xbox
[ Szerkesztve ]
live gt: Markoka1993
(#34025) Gebriel válasza Markoka1993 (#34024) üzenetére

ment pü

Sajna nincsen a gépemen HDMI cucc.
Átraktam hdmi 2 be az új kölcsön kábelt, azzal is csinálta. Akkor a kábelek tuttira jók így azok kilőve.
Átállítottam mindent automatikus beállításra azzal is csinálta 
Vagy a tv a defekt vagy a gép.

A gépedet próbáld ki egy másik HDMI cuccon.

Akkor már nem sok dolog maradt, csak a TV kehet a szar.
Még a helyedben annyit csinálnék, hogy kipróbálnák vmi másik HDMI -s cuccal, hogy azzal is produkálja e a hibát.
Most mondanám, hogy átdobom neked a gépem, de Gyulán vagyunk. 
[ Szerkesztve ]

Áthozom hugom tv-jét és akkor eldől a buli.
Kipróbálom még a CMP-t is de azzal sztem tökéletesen kell működnie.
NOT SUPPORT
= nem támogatni
De hiba nélkül megy ment eddig csak most megy el a kép.
[ Szerkesztve ]

Nézd, van most itthon egy sima arcade xbox (ez a falconos), az működik a saját kontrollerjével, van egy pro xbox (ez a jasperes), ez is működik a saját kontrollerjével, viszont nem akarja látni/megtalálni az arcados xbox kontrollerjét, pedig tudom, hogy jó, nem rég játszottam azzal is. Nem értem mi lehet a gond, a boxon is többször rányomtam, hogy keresse a kontrollereket, úgy, hogy mind a kettő és úgy is, hogy csak egyik-másik volt bekapcsolva, de csak azt a kontrollert hajlandó látni, amelyik alapból hozzá volt...
I could use a twinky...
Hát ez elég érdekes... 

VGA kábeled sincs boxhoz?

HD AV kábelem van csak. VGA minek ha van hdmi.

Arra gondoltam, hátha megmaradt az előző gépből vagy mittudomén. Nekem is van egy otthon de nem használom semmire sem.

Sajna nincsen

Kipróbálta már valaki a WET demót. Szvsz nagyon jól sikerült.

Nem tudod, hogy kell témákat felrakni a boxra
Már ha lehet..

Igen. de ha nem live-ről szedem le, hanem pendriveon van 

Nem tudjátok hol tudnám megnézni az eddig megjelent összes x 360-as játékot?
Gugli elso talalat 
[link]
Hold the line!

köszi közben magyar oldalon is megleletem ,de az nem ennyire teljes!
Milyen jó,hogy vagy nekünk 

Volt ott bizony 2 találat is. Magyar - Svéd / 0 - 2 
1-2, de ez most hogy jon ide? Mintha az elnmult 25 evben eddig ne szoptunk volna ki a svedektol ugy az utolso 2 percben mindig? 
Hold the line!

Jah, bocs. 
Mindegy is, csak úgy kijött. A "fontos" meccseket már régóta hasonlóképp vesztjük el.
Gabi:Honnan szedsz le témákat? Meg minek? Úgy is csak a háttér változik meg, nem? 
[ Szerkesztve ]

Nah úgy néz ki a dolog hogy a tv hdmi része fog meghalni.
Foggalmam sincsen hogy mitől és miért.
HD AV kábellel tökéletesen megy hiba nélkül, idáig nyomtuk az osztott képernyős játékot is és semmi sem volt. HDMI vel 3. szintig jutottunk a NAZI ZOMBI ban mert elment a kép addig meg megzabáltak a zombik
Azt gondoltam ha már van a boxomon HDMI akkor kihasználom. De ezek szerint megy a dobozba a jó kis kábel.
Fallout 3 kipróbálva...olyan amilyen. Játszható.
Mirrorrs edge: elmegy. Játszható.
Wolfenstein: A játékment elég lassúnak tűnik, de kifejezetten tetszenek ezek a lehetőségek, hogy pl súlytalanság
Poénos. Nem kötelező de ajánlott darab. A grafikától meg nem voltam elájulva. Többet vártam a videókból meg a képekből.

Szerinted?
Én témáról beszélek nem háttérről, tehát az egész menü változik
Azért mert unnom a mostaniakat.. 
[ Szerkesztve ]
Jah értem
akkor valakinek a boltját most rontottam picit! 
Üdv: Csabee.

ezt mondtam, de te erősödtél, hogy annak semmi baja! 
Akkor holnap, hogy fogadod a futárt? Bocs öreg tévedtem?