Az 1 hónapos Gold kártyát hol kéne megtalálnom a csomagban 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! - FAQ és válaszok a #1hsz-ben (téma lezárva)Hozzászólások

Gebriel
(PH! kedvence)

Sanya
(PH! kedvence)
sehol!
regelsz, és megkapod a goldot automatikusan

Gebriel
(PH! kedvence)
Jah
Köszi

Gebriel
(PH! kedvence)
Lost and Damned hogy tudom beszerezni GTA IV-hez? letölteni lehet csak a live-ról?

sch_a
(senior tag)
Egy esélyt azért adok még neki. Még csak kb fél órát láttam belőle. Esetleg meg van neked is?

Sanya
(PH! kedvence)
liveról, és ott is fizetős, 1600 MS pontocska
(#31007) Mr.Grincs válasza Markoka1993 (#30999) üzenetére
- Privát
- 2009-07-17 20:12:12

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Sokan nem szeretik, azert mert tul monoton. Szerintem pedig epp, hogy nem az. Oke hogy kuldetesek vannak es gyilkolni meg meg gengszterkedni kell, de errol szol maga jatek.
Az autok nagyon szepen ki vannak dolgozva, meg ugy minden a GTA 4 ben. Nekem nagyon tetszik a jatek.
Nem ugy van hogy benne van a csomagban? Regen benne volt. A vastag hasznalati utmutatoba volt egy LIVEos narisarga papair vagy mi.
[ Szerkesztve ]
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

mattpaksi
(tag)
valaki küldjön egy linket ahonnan le tom szedni az új dashboardot
és le is írhatná hogy kell feltenni
előre is kössz
A ROCK örök és elpusztíthatatlan!!!

levi1392
(őstag)
Még mindig van, de az csak egy ilyen ismertető a liveról, szóval fizikálisan valóban nincs benne (pl.:kártya).
Na mostmár tudom anno mitől lettem idegbeteg a Dead Rising-től.
Eljutok egy bizonyos részig, fejlődök is, meg felszedtem rengeteg cuccot, leöltem 500 zombit. Átmegyek egy másik pályaszakaszra és videó. Egy néger palit kell kimentenem mert megtámadta egy idióta. Lövöldözik géppityuval. Kapok egy kispisztolyt. Hmm már ez nem fer alapból de mindig ez van, Na szóval. Távolról esélytelen eltalálni a palit. Közelébe menve azomban 1 sorozattól kifexek. Tök jó. Halál esetén meg 30 percnyire rak visza az alvóponthoz. Hát ez így marhára hülyén van megcsinálva.
Aztán a másik: Kimegyek a kertbe. Jön 3 fegyencruhás hammer-rel 90mm gépfegyverrel a hátulján. Esélyem nincs. És megint 30perc-nyire rak vissza. Fasza. Mért kell konzolon csekpontos rendszer??? Ha már van hdd akkor felejtsék már el a picsába.
Bocs de ez ki kellett adnom
.
[ Szerkesztve ]

Djuree
(PH! nagyúr)
"90mm gépfegyverrel"
90mm az már bőven ágyú
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Djuree
(PH! nagyúr)
amúgy attól a kinti kocsitól én is megőrültem anno. valahogy sikerült átverekednem magam a kerten, de sokszor próbálkoztam. buzi egy rész az tény...
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Bocs a 90mm az tényleg sok.
Hát akkor nem is érdemes a csaj megmentésével fáradozni?

mattpaksi
(tag)
Segítsetek!!!
Hogy tom feltenni az új dashboard-t az xboxomra?
Előre is kössz!
Legegyszerűbben úgy, hogy rádugod a netre... 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

mattpaksi
(tag)
tom, de nem jó az IP cím, nem tom miért?!
Router-ről nyomod?
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

mattpaksi
(tag)
ja de csak kicsiről, egy internet kábel fér bele, vagy szgép vagy xbox
Az adsl modem lesz nem router.
Meg kell adnod a betárcsázási adataidat.

Gebriel
(PH! kedvence)

Xirtam
(PH! addikt)
Kösszi! De ma Pénteken Xirtam szülinapos volt így más elfoglaltságai akadtak!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Gebriel
(PH! kedvence)
[ Szerkesztve ]

Xirtam
(PH! addikt)
Kösszi majd teszek fel róla képet!Most lettem 18 és egy hatalmas női nemi szerv volt a tortám!

Gebriel
(PH! kedvence)
még szerencse, hogy nem pite 
Ez jóóóóó! 
Boldog születésnapot
. Nekem még 12 nap és 26 leszek 

Def26
(PH! kedvence)
Nah, ennyien vagyunk nyári születésűek? Nekem csütörtökön volt a szülinapom. 
Origin:attila4go

mattpaksi
(tag)
oké, megvan, feltettem az újat. Felmásoltam a vinyóra a fifát. De kéri a CD-t. Nem lehet elindítani CD nélkül akkor sem ha fent van a vinyón?
Nem bizony. Érthető okokból
.

mattpaksi
(tag)
akkor mire jó hogy felrakom a gépre?

Xirtam
(PH! addikt)
Hát a DvD-t kéri nem a CD-t amúgy meg azért jó mert halkabb a gép, és nem koptatja a fejet!
Mellesleg másolásvédelmi szempotnból kell benne lennie a dvd-nek!
Na meg a töltési idők is rövidülnek!
(#31032) mattpaksi igazán Nincs Mit!
Def26 neked is boldogott!
[ Szerkesztve ]

mattpaksi
(tag)
ok, kössz

mattpaksi
(tag)
még egy kérdés: hogy működik az xbox fejhallgató? ha simán bedugom a joyba úgy nem jó, be kell állítani valahol?
És nem melegszik annyira a gép ha jól tudom
.
Dead Rising: Na megöltem 1000 zombit tegnap óta
I am a Zombie Hunter 
Amúgy kötelező megmentenem a sok buta civilt? Állandóan leálnak. Harcolni nem tudnak, beakadnak ide-oda. fotocellás ajtón nem tudnak kijönni csak ha ott vagyok én is.
Amúgy ha lejár a 72 óra akkor utána géame over? Vagy irthatok tovább?
Valakinek valami hatásos módszere civil mentésre?
Ja meg csak a Security Room-ban tudom őket megmentettnek nyílvánítani?? Ha igen akkor ezt komolyan nyomja hogy a pláza egyik végéből vigyem át öket a másik végébe?? Ja és persze ujratermelődnek a rohadt zombik is
.

Xirtam
(PH! addikt)
Csak bedugod a Joy-ba de hangot nem kapsz mármint nem rendes fejhallgató csak egy headset! 
sziasztok beesett egy konzol jó régi 2006-os honnan tudom meg hogy ez milyen?
vinyot lehet bele tenni? sajnos flshelt ha felmegyek a live-ra bannolnak vele? eredeti játékkal is? lenne még egy pár kérdésem ha nem baj
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Djuree
(PH! nagyúr)
olvass ifjú padawan, és megleled kérdéseidre a választ, itt a topikbolygón vannak elrejtve a tudás magjai 
31000 hozzászólást? te tényleg átálltál a sötét oldalra 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Xirtam
(PH! addikt)
Van kereső fent a bal oldalon a lap tetején! Bukott Tanítványom! ![;]](/dl/s/v1.gif)
A box a külső usb-s vinyót nem tudja kezelni
??? Rádugom de semmit nem reagál
. Erre valami megoldás? Csak hogy ne kelljen már pendrive-al nézegetnem a filmeimet.

mad1
(PH! kedvence)
Divixet hogy nezed boxrol? 
Ne szemetelj ! / Steam..

Djuree
(PH! nagyúr)
veszel neten vagy konzolboltban. de neten olcsóbb. ebay vagy gamer365-ön több ember is árul jó áron. kérdezd meg az xbox360 kricsmi topikban
kapsz egy kódot amit be kell írni a box megfelelő menüjében és meg is kapod a pontyokat...
mad1: divx-et kezel a box... 
[ Szerkesztve ]
Eddig nekem mindent lejátszott
. Amit nem tudott ahhoz szedte a codeket 

mad1
(PH! kedvence)
Csak en nem frissitettem,ezert nem jatsza.Mivel regi a fw.nem is fogom.
Ne szemetelj ! / Steam..

heihachi
(PH! addikt)
fat32 vagy hfs+ fájlrendszer kell neki, és menni fog
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
kösz hogy ilyen segitökészek vagytok 

Djuree
(PH! nagyúr)
azok vagyunk pedig. csak ha már 333x kérdik meg ugyanazt, amire mellesleg már leírtuk a választ rengetegszer, akkor már feláll a szőr a hátamon, pedig nem is szőrös a hátam
ott a kereső, ne legyünk már lusták használni. meg ott az 1.hsz, amiben szintén le van írva majdnem minden amit kérdeztél
ha ezután sem találod meg amit keresel, akkor csak sajnálni tudlak...
értem és mit írjak be a keresöbe? hogy fehér az xbox meg 2006-os? az meg kidobja nekem hogy ez ilyen meg ilyen és lehet belerakni vincsit? na mindegy hagyjuk
más topicban én is válaszoltam már meg ezredjére feltett kérdést vagy ha nem volt kedvem válaszolni rá nem írogattam "okosságokat" mindegy ennyi majd megkérdem más oldalon