Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#29001) Djuree válasza p_milan (#29000) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

simán megéri :DDD

viccet félretéve tényleg baromi nehéz. én végigtoltam a dmc4-et elég könnyen, gondoltam ez is menni fog. de nem. már az elején úgy felidegesített, hogy abba is hagytam. nem is a nehézsége volt még itt az elején a gond, hanem hogy ritkán ment a gém. checkpointos rendszere van. mindig meghaltam egy helyen és előlről kellett kezdenem az egész pályát majdnem. nem kicsit volt frusztráló. viszont nehéz is, ha nem jól nyomkodsz, egy sima ellen is legyak ha nem vigyázol. amúgy nem lenne rossz játék...
annyiból szimpatikus, hogy nem követi a mostani trendeket, hogy kishugom is megcsinálja hard fokozaton bármelyik játékot...
több ilyen játék kéne...

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#29002) piqla

piqla
(őstag)

Meg messze van a leendo vasarlas, de gyujtom az infokat.

milyen jatekokat ajanlotok, amiket tobben is lehet jatszani (nem feltetlen egyszerre, de legyenek kulon pontok, vagy ilyesmi), magas az elvezhetosegi faktora jelentos merteku bebaszcsizas eseten is (igaz, akkor mindegyiknek az, de mondjuk egy ChessMaster5000 es egy GuitarHero kozott azert van kulonbseg ilyenkor is), es azok is tudnak iranyitani mindenfele nehezseg nelkul, akik eloszor latnak szines tevet es modern technikat?

Szereted az állatokat?

(#29003) tiv83us válasza piqla (#29002) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha van ra zseton, akkor mindenkepp Rock Band, Lips, GH: Metallica/World Tour, ilyesmik.

Mi is csinaltunk egy kis grill party-t egy hete es elojott a Rock Band, mindenki megtalalta a maganak valo kis fokozatot Easy-tol az Expert-en. Full band, basszeros is volt, lead gitaros, enekes /bar az ne lett volna, kubai haverom olyan szinten vonyitott, hogy meg most is faj.../, dobos aztan sor, steak, RB, nincs is annal jobb :)

Hold the line!

(#29004) heihachi válasza Djuree (#29001) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Két dolgot had emeljek ki a mondandódból:
"már az elején úgy felidegesített, hogy abba is hagytam"
"több ilyen játék kéne..."
:DDD
Hát ez tényleg kuva jó lenne, ha több ilyen játék lenne :DD

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#29005) capafog23 válasza bozsik84 (#28992) üzenetére

capafog23
(senior tag)

Amikor földre esik akkor lövöd a fejét amíg odaérsz hozzá és ha odaértél hozzá akkor belelövöd a kezed kampóját és akkor felránt téged a magasba akkor meg nyomni kell a sárga gombot hogy becsapódj rá mint amikor magasból ugrasz le az ellenre.
Phase2-ba meg ilyen hullámokat fog küldeni a földre, amikor odaér hozzád a hullám akkor át kell ugrani simán. Amikor leesik a földre akkor azt kell ismételgetni amit feljebb írtam.

(#29006) 30z.Samu válasza tiv83us (#29003) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi havernál MK vs DC meg Fifa ment, átvittem a controllert és egymás ellen! Nagyon jó volt!

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#29007) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

COD 4 Spoiler!!!

Valaki tud segíteni, vagy tippet adni, hogy vigyek ki a chernobylos pályát veterán fokozaton? Lelőttem zakhaev karját és most menekülni kell de jönnek ezren és mindig leszednek. :W Sajnos és a vége még izgisebb lesz. :W

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#29008) p_milan válasza heihachi (#29004) üzenetére

p_milan
(fanatikus tag)

Akkor felejtsem el, hogy kiszedem belőle az 1000G-t? :DD Vitte ezt már valaki végig egyáltalán? Ha tényleg nagyon kemény akkor lehet kihagyom, most az NFS-UCot törtem madnem darabokra, annyira felbaszta az agyam a sok cheater. :)

(..(.)..)

(#29009) bozsik84 válasza p_milan (#29008) üzenetére

bozsik84
(kvázi-tag)

hát én sem tudtam végigvinni a NG2-t, a DMC4 és az X-Men Wolverine nekem sokkal élvezetesebb kaszabolás volt.

...

(#29010) Djuree válasza heihachi (#29004) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

jó na, nem így értettem. majd elkezdem megint, csak most megint nincs boxom :DDD
sztem inkább legyen nehéz egy játék, néha leteszem, de ha tetszik úgyis folytatom. ha meg nem tetszik akkor meg úgyis mind1, hogy könnyű vagy nehéz :DD

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#29011) bexinho23

bexinho23
(fanatikus tag)

Úgy néz ki h a GOW 1-emet sikerül elcserélni a Mercenaries 2-re. Mivel nem játszok a gow-val és nem is bejövős a stílusa, így egyértelmű h megéri elcserélnem. Viszont van annyira jó játék ez a M. 2?
Néztem videokat, demo annyira nem jött be, de kitudja?! Talán a játék maga megszerethető.
Valaki játszott vele?

Eladó WIFI router, olcsón!!! ----> http://bit.ly/zXfAD7

(#29012) laragirl83

laragirl83
(őstag)
LOGOUT blog

Esetleg valakit nem érdekel Splinter Cell Double Agent, origi game, fent van aprón is?
Cserélni is volna bennem hajlandóság, GTA IVre vagy vmi.... érdekel minden 5let! :B

[ Szerkesztve ]

ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922

(#29013) eddie17

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Ha valakit érdekel egy MK vs. DC Universe és Orange Box még mindig megvannak és elcserélném. :K

[ Szerkesztve ]

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#29014) p_milan válasza bexinho23 (#29011) üzenetére

p_milan
(fanatikus tag)

Csak egy személyes tapasztalat. Nem ismerem a M.2őt, ettől függetlenül.

Eddig én is úgy voltam, hogy csere csere, mindent mindenre. Alig ismretem a játékot, néztem videót, de mind1, jó lesz az. Sikerült így beszereznek vagy 5gamet amiből kb 1 jött be úgy ahogy. Utána megfogadtam, hogy csak azért, hogy új játékom legyen nem fogok ész nélkül cserélgetni, mert nem éri meg. Mind "régi" volt Liveon egy embert nem találtam már hozzájuk... El is cseréltem az 5öt 2mai játékra. Úgyhogy 1évnél régebbi gamére tuti nem cserélek már. :DDD

Megvan az Undercoverből az 1000G. :C Szerencsémre az xbox360achievements.org rosszul írta le az egyik acsit, így nem kellett annyit szenvedni vele. Ha valakit érdekel akkor eladnám/elcserélném Pesten, személyesen. :U

[ Szerkesztve ]

(..(.)..)

(#29015) heihachi

heihachi
(PH! addikt)

[link]
Rendszeres topiklakóknak egy ezres engedményt tudok felajánlani (PGR4 kivételével).

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#29016) efegyke

efegyke
(tag)

Sziasztok!

Sikeresen megjött másfél hét után az "új" xboxom. Alaplapcserét hajtottak végre rajta. Az lenne a kérdésem, hogy a gép hátulján 2008 augusztus 15.-ei gyártási dátum szerepel és mivel a 3led garancia 3évig érvényes ezért jogosan feltételezem, hogy 2011 augusztus 15. az az időpont ameddig érvényes ez a dolog(ha nem a vásárlás időpontjától számolom). Viszont a Microsoft honlapon 2010 augusztus 7 szerepel a garancia határidejeként. Most akkor melyik a valós?Melyiket vegyem alapul?

köszi

[ Szerkesztve ]

AGP forever!

(#29017) bozsik84 válasza bexinho23 (#29011) üzenetére

bozsik84
(kvázi-tag)

még pc-n játszottam kb. fél órát a Mercenaries 2-vel, de olyan sz@r volt, hogy utána töröltem is. Csúnya és gagyi játékmenet, közvetlen közelről belém lőtt a tank 3x és éltem :D

...

(#29018) Mr.Grincs válasza bexinho23 (#29011) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

PC-n kipróbáltama teljes játékot. A garfika kb két évvel ezelőtt jó lett volna. Ha majd játszol vele bemész az erdőbe vagy rögtön az elején a parton a bokrok közé meglátod mennyire kockás minden:D. De ha most játszol vele szerintem hamar el fogod cserélni. GTA stílusú külsőnézetes játék és ölni meg robbantani kell ezerrel. Nekm sem volt gyere be.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#29019) Djuree válasza bozsik84 (#29017) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nekem meg nagyon bejött. abszolút szabad játékmenet, a legutolsó halászcsónakkal is lehet menni benne, sztem a graf sem csúnya (én boxon nyomtam nem pc-n), persze vannak benne hülyeségek, a harc elég szar lett benne, de bőven kibírható, vannak szarabb játékok is bőven. meg legalább van valamicske története is.

(#29020) hdman

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Megvan az Undercoverből az 1000G!

Drakula, 7végén remélem én is beszámolhatok hasonló örömteli eseményről! :)

Sopron city :) Osztrák munkát keresek! PÜ!

(#29021) bozsik84

bozsik84
(kvázi-tag)

végigvittem a Bionic Commandot, kezdetben nem tetszett, de a végére már nagyon élvezetes volt, csak meg kellett tanulni rendesen a bionikus kar használatát.

elsőre volt vagy 10 óra a játékidő, most elkezdtem hardon és 1 óra alatt 26%-nál tartok :D

...

(#29022) 30z.Samu válasza hdman (#29020) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem lassan a Most Wanted-ből lesz meg az 1000G, csak a 2. helyezettnél már kicsit szívós a helyzet! :Y :DD

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#29023) Xirtam válasza bozsik84 (#29021) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

háhá örülünk a WAREZ-odnak! :C :C :C :W

Este felé, felrakok 3 képet erős idegzetűeknek! ;)

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#29024) p_milan válasza Xirtam (#29023) üzenetére

p_milan
(fanatikus tag)

Már megjelent a game hivatalosan is nem? Vagy miből gondolod, hogy warez? :)

Valaki este egy GOW1? Fusion HUN állítólag szerzett pár embert már rá. :K :K

(..(.)..)

(#29025) bozsik84 válasza Xirtam (#29023) üzenetére

bozsik84
(kvázi-tag)

más is írt már korábban ezzel a játékkal kapcsolatban, nem tudom mi bajod :F

...

(#29026) bozsik84 válasza Xirtam (#29023) üzenetére

bozsik84
(kvázi-tag)

egyébként az Überkonzolnál már kapható a játék, bárki legálisan játszhat vele! azért írtam a játékról, mert lehet, hogy van akit érdekel, hogy milyen. tudom, hogy sok tesztet lehet olvasni, de a személyes tapasztalat is érdekes lehet

egyébként okosított a gépem, de nem tudom ez miért zavar, nem azt hirdettem, hogy egy boltban még nem kapható játékot végigvittem :U

[ Szerkesztve ]

...

(#29027) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Erre vki? Nem szívesen venném meg ha nem jó, kipróbálni sajnos nem tudom. :(
Az is kiderült, hogy a sima változat lesz, nem a V2.

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#29028) _ak_

_ak_
(PH! addikt)

Általában nincs bajom a nehéz játékokkal, de ettől a Ninja Gainden 2-től lassan kihullik a maradék hajam is. A 2ik chapter boss egyszerűen pofátlanul brutális. Csak viszonyításképp, ha nem nyomok semmi gombot, akkor kb. 4-5mp alatt darál be, de az sem zavarja különösebben, ha zúzom, mint az állat. Nincs olyan, h megakasztom a támadását, ha egyszer elkezdi kaszabolni a karjával (vagy a karmaival), akkor azt be is fejezi, mindegy, h ütöm közbe vagy sem.

Let's begin, de gozaimasu!

(#29029) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Nah akkor ígéretemhez hűen, amit mondtam! Csak erős idegzetűeknek! Bementem ma MM-be, hogy szétnézek van-e valami megvételre érdemes játék! De mást nem találtam, mint ezt! A képek magáért beszélnek és, hogy mennyire hozzá értő és okos emberek dolgoznak ilyen helyeken! Mások, akik talán konyítanak is valamit a dolgokhoz munkanélküliek! :U: U

1. Ergo MM

2. Xbox360™

3. Az érdekesség!

Képek minőségéért sry! :B

(#29030) _ak_ válasza Xirtam (#29029) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

LOL! :DDD

Let's begin, de gozaimasu!

(#29031) Mr.Grincs válasza Xirtam (#29029) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Szétcsúszott az av kábel?:)

(#29032) Xirtam válasza Mr.Grincs (#29031) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Nemtom gyanús hogy 3 LED :D mert mind a 3 led villogot! LCD hez nem nyúltam, de amúgy sem tartom előnyősnek a GoW2 kipróbálhatóságát ebbe a dobozban! a hátulján hiába van két + ventrilátor ha nem megy! :D

(#29033) Mr.Grincs válasza Xirtam (#29032) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Ahhhhhaaaaa már lotm a 3.at is. eddig csak kettőt láttam:) Ilyen döglött gépet én is láttam már:D

(#29034) capafog23 válasza Xirtam (#29029) üzenetére

capafog23
(senior tag)

Ennyi eszük van hogy berakják egy búrába.

(#29035) 30z.Samu válasza Mr.Grincs (#29033) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is! Örs vezér terén található MM-ban is volt ilyen. És nem csináltak vele semmit, pedig ott voltak mellette az ott "dolgozó" emberek.

(#29036) Djuree válasza Xirtam (#29029) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ez semmi!
én már tavaly láttam olyat, hogy az 5db kiállított gépből 3db 3 ledes volt :U
mondom megkérdem az eladót mit mond, mi lehet a bajuk, gondoltam, hogy röhögni fogok :D
ezt mondta: azért világítanak így, mert azokban nincs játék :DDD :C
mondom akkor jó :O :W

(#29037) 30z.Samu válasza Djuree (#29036) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y

Hát igen! Nagy az Isten állatkertje! :(

(#29038) WARZ válasza Silent77 (#28979) üzenetére

WARZ
(újonc)

Szia!
Én is 2napja ezen vaciláltam sima vagy V2 én a v2őt vettem meg! Ha minden igaz annyiban tér el az elődjétől hogy az a sok játéktól elfüstöl valami benne és annyi a V2ben ezt már megoldották!
Én most a Forza motorsport 2őt tolom és hát nagyon állat, alig bírom otthagyni a kormányt!
A játékban elég sok mindent be lehet állítani a kormányon rezgések, visszahatások akkor a pedálok érzékenysége is állítható stb...
Szerintem megéri az árát és tuti nem fogod megbánni, sokkal jobb kormánnyal tolni a versenyeket mint controllerrel!!! :DD

[ Szerkesztve ]

(#29039) capafog23

capafog23
(senior tag)

Érdemes olvasni a kommenteket:
Link
Itt is nagy az isten állatkertje, néhány ember annyi hülyeséget hord össze hogy az csúcs.

(#29040) Silent77 válasza WARZ (#29038) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, akkor lehet még is csak a V2-t kéne. :F

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#29041) Mr.Grincs válasza Djuree (#29036) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Nem hiába a szakember az szakember :K Ha csak azért világítanának mert nincs benne játék akkor nem is kellett volna azt az irgalmatlan mennyiségű géptömeget a szervízbe küldeni, elég lett volna berakni egy gémet :DDD

[ Szerkesztve ]

(#29042) efegyke válasza efegyke (#29016) üzenetére

efegyke
(tag)

29016-ra valaki?

Amúgy én is most kedtem el a Forza 2t el vagyok ájulva...

AGP forever!

(#29043) Sanya válasza efegyke (#29016) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

az új időpontot. megint 3 év.

(#29044) CarajoEsp

CarajoEsp
(senior tag)

Jelentem, a gépem megadta magát a teremtőnek és tegnap felvillant az a bizonyos 3 led.
Még annó 2006 elején lett véve, így látható, hogy a 3 évet simán kibírta, pedig napi 5-6 órát, szinte minden nap üzemelt. Mivel garancia sajnos nincs rá, megpróbálom elvinni egy szervizbe, talán tudnak vele valamit kezdeni, szűkös anyagi keretem miatt, most marhára megszívnám, ha újat kellene venni, de amennyiben nem lesz működőképes, akkor marad az megoldás, hogy bedurran a szobába egy Arcade.
Sajnálom, igazándiból ilyenkor jövök rá, mennyivel kényelmesebb, mint a pc, tegnap gyorsan megpróbáltam beszerezni rá a Gh3-at és az istennek nem indult el, pöcsölni kellett vele, úgy felhúzott, hogy majdnem felrobbantam.
U.I:Akinek esetleg van tapasztalata javításról, még ha nem is a Microsoft csinálja, mondjon valami bíztatót:)
Köszönöm.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#29045) zso79 válasza _ak_ (#29028) üzenetére

zso79
(senior tag)

Valóban keményre sikerült a 2. boss, de ha rájössz a nyitjára egyszerű agyoncsapni. A 3. sem volt könnyebb, de a leírások alapján ez a kettő a legdurvább, utánuk már csak könnyebbek lesznek... :)

(#29046) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

3 led gyanús az én gépem is ha kétszer kifagyott a COD 4 rögtön az intrónál?:) Ez tegnapelőtt történt azóta megy minden és szinte egész nap megy a vas:)
És még mindig kerreg néha a ventim :W

[ Szerkesztve ]

(#29047) bandiras2

bandiras2
(senior tag)
LOGOUT blog

Most döglött meg a varázsdoboz DVD meghajtója. Samsung meghajtó van benne. Más típusú meghajtót is lenyel? úgy tudom van vagy 4 típus amikkel szerelik.

PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...

(#29048) hdman válasza Xirtam (#29023) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát Te ki vagy? Mit csináltál a jó öreg Xirtammal? :DDD

(#29049) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Most mi a fenét csináljak mert még garis de már csak 3 ledre? Ugorjona gari és csináltassam meg a ventit? Akkor meg tutti hogy beüt a 3 led :DDD :W Úgy meg bírják vajon csinálni hogy sértetlen maradjon a garimatrica? Legjobb lenne ha leseggelne 3 ledre aztán ott lehet még a ventit is kicserélnék...vagy egy új gépet adnának.... Ötlet, tipp javaslat??

(#29050) hdman válasza CarajoEsp (#29044) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Vidd el Xmedia-ba, ott valószínűleg meg tudják csinálni. Ha a GPU szakadt fel, akkor újragolyózzák (7k), ha kérsz bele hűtésmodot is, akkor 10k.

Xmedia

A főoldalon le van írva, hogy mit kell tenned.

ezt mondta: azért világítanak így, mert azokban nincs játék

:D :D :D :D :D

Ez nagyon ott van, majd elsütöm én is :)

5db kiállított gépből 3db 3 ledes volt

Hát persze, üvegbúrákban sec-perc alatt szétfő. Amúgy is szar szegény box hűtése, erre még agyoncsapják egy ilyen hülye búrával... :W

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.