Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#28001) Djuree válasza efegyke (#28000) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

koliba box? ejnye-bejnye. tanulni kéne, nem játszani ;]

amúgy nem tudom mi lehet a baj. esetleg nem húzodott ki a tápból, az a kábel ami a konnektorba megy? meg ha még nem tetted, mozgasd át az összes kábelt.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#28002) efegyke válasza Djuree (#28001) üzenetére

efegyke
(tag)

E76 hiba most kiírt legalább valamit.Amúgy pont egy hónapja diplomáztam le meg szakdogát is leadtam szóval jogosan használok Xboxot :) Valami ethernet chip hibát találtam hirtelen

AGP forever!

(#28003) Djuree válasza efegyke (#28002) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

az bizony az. azt le kell gariztatni. lassan ezt is felvehetik a +1év garis hibák listájára :U

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#28004) Silent77 válasza bexinho23 (#27986) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Én tőlük hozattam most 2 játékot, bontatlan volt mindkettő, teljesen újak, Fabel 2, és Tenchu. :K

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#28005) eddie17 válasza efegyke (#28000) üzenetére

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Efféle hangot az enyém is ad ki(rezeg) az nem köthető a hibához. (Ne hogy a végén valaki azt higgye)

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#28006) Mr.Grincs válasza eddie17 (#28005) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Szerintem minden box af ki ilyen hangot indulás előtt.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#28007) efegyke válasza Mr.Grincs (#28006) üzenetére

efegyke
(tag)

Akkor jó. Délelőtt viszem is el a gépet...Hogy leszek meg nélküle? :O :O :O :O :O

[ Szerkesztve ]

AGP forever!

(#28008) Sanya válasza gyuromoj (#27990) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

végül is hamarabb megpusztul az olvasód. GRATULÁLUNK!!!

(#28009) hdman válasza Boyfish (#27998) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugye-ugye :)

Sopron city :) Osztrák munkát keresek! PÜ!

(#28010) hdman

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Épp most értem el a 3.000 Gs-t :) :C

(#28011) t|-|om! válasza hdman (#28010) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Én tegnap a 8000-et :D

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#28012) hdman

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

:P :DDD

(#28013) t|-|om!

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

A rezgő hang akkor tapasztalható, ha a bekapcsolás során nincs lemez a meghajtóban. Olyankor lehet hallani a meghajtó pörgető motorjának "üres" járati hangját.

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#28014) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

Sziasztok

Tervezem egy Xbox 360 beszerzését, így 27 éves fejjel ez elég érdekes feladat:)

Kinéztem egy gépet, kérem adjatok tanácsot, hogy jó árban van-e, illetve kipróbáláskor mire kell figyelnem.

Köszönöm

[link]
Ő lenne az 20GB-os hdd-vel

''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit

(#28015) t|-|om! válasza Boyfish (#28014) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Jónak tűnik. :)

(#28016) K3NZO válasza Boyfish (#28014) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Ha van rá garancia és hdmi kimenetes akkor nem egy rossz vétel szerintem, hogy mennyi játékot ad hozzá.

"Per aspera ad astra"

(#28017) Boyfish válasza K3NZO (#28016) üzenetére

Boyfish
(senior tag)

Ha a vége kérdés volt a válaszodnak:) úgy látom 3 db-ot
- GTA IV
- Burnout paradise
- Gears of war 2
És azt mondta, hogy van rá garancia.

Üdv

[ Szerkesztve ]

(#28018) Djuree válasza Boyfish (#28014) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

JÓ VÉTEL :K

(#28019) K3NZO válasza Boyfish (#28017) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Nem kérdés volt, megjegyzésnek szántam csak nem sikerült. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Per aspera ad astra"

(#28020) Boyfish válasza K3NZO (#28019) üzenetére

Boyfish
(senior tag)

köszönöm a tanácsokat mindenkinek:)
Azt hiszem néhány nap múlva csatlakozom az XBOX 360-ok táborához...

(#28021) hdman

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Előre is gratula! :)

Én meg éppen most voltam háztűznézőben :) COD 5-öt toltunk PS3-on, hát nem győzött meg. Hiába az űrtechnika,meg a nagyobb tárhely egy játéknak, a gyenge vga kártya miatt nem volt valami meggyőző. Pedig egy 106 cm LCD-n próbáltuk. A kontroller is elég tápos volt, olyan kis izé :)

És, hogy valami pozitívum is legyen: a gép nagyon halk, a box jóval hangosabb, (főleg 12 volton :D ), viszont hiába halk, 1 perc után ömlik a forróság a gépből. De legalább nem szakad fel a gpu lába :D

(#28022) Def26 válasza hdman (#28021) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Azért ha kell a Cell egyik magja be tud ám segíteni annak a "gyenge" vga -nak. :B Csak rohadt nehéz programozni.

Origin:attila4go

(#28023) Mr.Grincs válasza hdman (#28021) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Azért most örülök, hogy anno nem ps3at vettem.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#28024) hdman

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Félreértés ne essék,nagyon jó gép a PS3, nekem is kéne vagy 10 darab! :)

De:

Számomra (!!!) nem volt olyan meggyőző, mint amekkora hype van körülötte. Az az igazság,hogy engem ez a nagy hype sem fogott meg iránta. Jónak jó, de valahogy nem fog meg. Ja és csak egyetlen játékkal láttam, lehet hogy a killzone2 től eldobtam volna az agyam.

Bár egy mostani high end PC lepipálja mind2 konzolt grafikában. De én nem is ezért szeretem a boxomat, hanem azért mert patch, online aktiválás, telepítés nélkül tudom küldeni a témát! :)

Viszont maga a gép gyönyörű (többször láttam már élőben,stb), de most tudtam úgy igazán megtapogatni, megvizsgálni.

(#28026) breetai válasza hdman (#28024) üzenetére

breetai
(senior tag)

Én is elgondolkodtam de mivel nekem nagyon drága volt még, a 40GB-os is+nem győzött meg a játék felhozatal sem. A Heavenly Sword mondjuk érdekelt volna de kb. ennyi ami PS3 exclusive, a multiplatformok meg szerintem Boxon is kb. ugyanúgy festenek.
Meg van rajta NG2, DOA4 !!! ... ezek és más olyan Xbox exclusive-ok amik meg mozgattak. Így lett belölle Box.
Mondjuk van PC-m is ... Csk mivel egész nap azt püffölöm a melóhelyen, othon már nem annyira eröltetem.

"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

(#28027) hdman válasza ,,no name" (#28025) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennek fuss neki újra :)

Én már döntöttem, 2x is :)

(#28028) K3NZO válasza ,,no name" (#28025) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Én a joy miatt döntöttem box mellett :D. Ps3 joypad-ja szerintem katasztrofális a boxéhoz képest.

"Per aspera ad astra"

(#28029) Kasza08 válasza K3NZO (#28028) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:K
Ez, és a játéklista nem tetszik. Különben én is azt vettem volna.

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#28030) 30z.Samu válasza K3NZO (#28028) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg szimplán az ára mellett döntöttem a box mellett. :DDD Meg a jóval nagyobb játék felhozatal meg a garancia, stb. :))

Boyfish: Nem kor kérdése az, hogy mikor veszel boxot. :DDD Az én haveri körömben van 43 éves is és játszik (igaz Ő PC-n.) :D

[ Szerkesztve ]

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#28031) Torry válasza hdman (#28024) üzenetére

Torry
(PH! addikt)

Cserébe a kontroller közelébe sem ér az xbox-éhoz...

(#28032) alibaba78 válasza Boyfish (#28014) üzenetére

alibaba78
(őstag)

Elenken emlekszem, amikor kb 14 lehettem, es az ocsemmel elmentunk egy, az eurocenterben meghirdetett ps one: Forma1 versenyre. 3 korbol a legjobb eredmeny vitte a palmat, ami egy ps one volt (Mi mas lehetett volna? :D ). Sok szomoru gyermekarc figyelte, amint egy 46 eves f@szi vette at a trofeat a legjobb teljesitmenyert. :(( No comment...... Jah, ha nem mondtam volna, 31 vagyok, es imadok jatszani. :D

[ Szerkesztve ]

Penz van, esz nincs.....

(#28033) Sanya válasza hdman (#28027) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

LOL.. :D :D
:)) :)) :)) :))

(#28034) K3NZO válasza Sanya (#28033) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Ugyan olyan hobbi mint bármi más szerintem , nem kell ezen meglepődni :). Valaki sakkozik, valaki modellezik, valaki játszik :).

"Per aspera ad astra"

(#28035) Mr.Grincs válasza ,,no name" (#28025) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Xbox 360at vegyél. Szívd föl magad manj be az aelső konzolboltba és mond ezt: " Azt kérem kérem!!!!" És rámutataszt egy xbox 360ra és kész:)
Személyes tapasztalat a PS3mal hogy nekem elfáradt a két hüvelykujjam és meg is fájdult egy idő után mert tök más hogy kell kezelni a két gombát mint az xbox 360nál.
Szinte minden nap nyomtam egy félórát anno a melóhelyemen.

(#28036) Djuree válasza Mr.Grincs (#28035) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nekem nem volt különösebb bajom a ps irányítóval sem. megszokás kérdése az egész. volt hogy zsinórban lenyomtunk anno ps2-vel 15 órát és nem volt gáz az irányítás :)
persze most én is azt mondom hogy a box-é jobb :K

(#28037) hdman válasza Torry (#28031) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

#28021-ben írtam,hogy ratyi a kontroller.

(#28038) VD

VD
(őstag)

No a korábban itt kapott infóval ellentétben az új Dash önmagában nem elég a régi Box játékainak futtatásához. :O
Továbbra is kell a patch. Ez még nem is lenne gond. De hogy ezt a 13 megás cuccot csak CD/DVD-ről hajlandó beolvasni a gép, az valami eszement idióta megoldás. :W
A 80 megás dash-t simán befrissítheti az ember pendrive-ról, de az ötöd akkor file-t nem. Érdekes megoldás.

Esetleg tud v.ki v.mi megoldást, amivel elkerülhető egy fölös CD-re kiírás. Nem a 20 ft a gond, csak érdekelnek az alternatívák.
Mielőtt a live-vot ajánlotok, nincs netre kötve a box, és nem is tervezem.

[ Szerkesztve ]

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#28039) Mr.Grincs válasza Djuree (#28036) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Adom én is. Én is tulajdonképpen bármennyit tudnék nyomni a box kontijéval csak legyen elég cobra energiaital:D Ami 200FT itt bicskén:D És 1,5 Liter! És szerintem nagyon jó:)
Aki azt mondja, hogy ratyi az xbox 360 kontrollerje annak tuti, hogy nincs is:D Mert akinek van az nem mond ilyet.

[ Szerkesztve ]

(#28040) K3NZO válasza VD (#28038) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Nem értem miért nem lehet rádugni egy hálókábet és live-ről feltenni. Az túl egyszerű lenne?

"Per aspera ad astra"

(#28041) hdman válasza VD (#28038) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

CD-RW?

Mr.Grincs: Ezen a szövegen behaltam :D :D Cobra energiaital :C

(#28042) gege71.hu

gege71.hu
(PH! addikt)

[VELVET ASSASSIN]
igéretes darab!

http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

(#28043) zsocy válasza VD (#28038) üzenetére

zsocy
(fanatikus tag)

Tényleg nem elég az új dash, külön kell feltenni az update-et.
Mit szólnál az újraírható cd-hez? Arról biztos felmegy.

XBOX360 Gamertag : zs0cy54

(#28044) VD válasza zsocy (#28043) üzenetére

VD
(őstag)

Köszi! Tapasztaltam, csak a korábban itt feltette kérdésemre olyan válasz jött, hogy az új dash már magában foglalja ezt a patch-et is.
Lényeg, CD-RW-re kiírva (THX hdman :R , nekem is eszembe juthatott volna....), simán felment. :DD

K3NZO:

Háló kábelem nincs (tudom, lehet kölcsön kérni :U ), mivel netbookkal rohangálok így csak mobilnetet használok, ergó zsinóros netem sincs amit közvetlen a boxra dugnék. Megpróbáltam megosztani a mobil netet a Box-val, de a korábban szintén itt kapott tanácsok és útmutató alapján nem ment (elismerem , biztos bennem a hiba, meghaladja a képeségeimet :B),és qrvára se időm se kedvem vele b@szkódni többet. A multi nem vonz, a többit meg idáig a pendrive megoldottam. Ez az egy sz@r volt ami nem volt hajlandó így működni. De mindegy,most már ez is megoldva.

[ Szerkesztve ]

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#28045) gege71.hu válasza gege71.hu (#28042) üzenetére

gege71.hu
(PH! addikt)

Van némi magyar vonatkozása is a játéknak. A játék karakterének megalkotását a második világháborúban titkos ügynökként munkálkodó Violette Szabó inspirálta, férje magyar származású volt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Violette_Szabo
45 februárjában intézték el a németek.

[ Szerkesztve ]

http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.