Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#27001) Mr.Grincs válasza 30z.Samu (#27000) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Van egy csomó szivatós küldetés amir sokszor azt mondtam hogy itthagyom az egészet a francba. De aztán csak sikerült megoldani őket.
Hát ha nem jött be anyira akkor tényleg nem éri meg beszerezned.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#27002) (jan)

(jan)
(őstag)
LOGOUT blog

Amikor bütykölte ma boxot észrevettem valamit...

zörgésre lettem figyelmes aztán rájöttem hogy valami kis érzékelő kapcsoló lehet ami azt csekkolja hogy fekszik vagy áll-e a box.

szerintetek is az lehet ? és ha igen akkor mi különbség van a fekvő és álló mód között ?

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#27003) -kdM- válasza (jan) (#27002) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

link

gyakorlatilag csak a led miatt

We all have our delusions - Aria

(#27005) 30z.Samu válasza ,,no name" (#27004) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kedves Kollega! Ezt mondtam neked a tegnapi nap folyamán! :))

Mr.Grincs: Szerintem inkább valami autósat fogok beszerválni. :DDD

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#27006) Mr.Grincs válasza 30z.Samu (#27005) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Én az undercovert fogom beszerezni hamarosan ha minden jólmegy.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#27007) levi1392

levi1392
(őstag)

Fifa09-el menedzser módot játszok. Szimulációnál 18%-nál lefagy a box, nem reagál semmire. A legnagyobb baj az, hogy lejátszott meccs után is ezt csinálja (amikor leszimulálja a többi csapat eredményeit)... :(
Valaki találkozott már ilyennel, mi lehet a probléma?

(#27008) heihachi válasza ,,no name" (#27004) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Lehetne 100 értelmes okot mondani, ami miatt inkább boxot érdemes venni, és nem PS3-at, de ez mondjuk pont nem az.

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#27009) 30z.Samu válasza Mr.Grincs (#27006) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én azt annyira nem csípem, én szerintem a régi jó Most Wanted-et veszem meg. :K

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#27010) Mr.Grincs válasza 30z.Samu (#27009) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

AZ jó mert most olcsó áron lehet hozzájutni az ilyen classikusokhoz. Carbon is jó móka ennyiért, Airborne is van.

(#27011) 30z.Samu válasza Mr.Grincs (#27010) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja, lehet csemegézni. :))

(#27013) 30z.Samu válasza ,,no name" (#27012) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És egy utolsó válasz ( :DDD :DDD :P ): Ha ne adj Isten szétkarcolja a meghajtó a lemezt, be kell telefonálni a céghez és kicserélek. Rockstar-nál legalábbis így megy a móka, ha már neked a GTA 4 volt a téma. :))

(#27014) Mr.Grincs válasza ,,no name" (#27012) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

PÜ ment!!!

(#27015) Mr.Grincs válasza ,,no name" (#27012) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Nem jellemző, hogy az xbox 360 karcolja lemezeket hanem az a balfék aki leejti meg hagyja porosodni meg balf@szul rakja be a tokba és a tálcába pörög össze vissza benne öntudatlanul...A másikról lecsúsztam, lejárt az idp sorry....
De ha meg karcos akkor az a verzió van, hogy lemezcsere, de azt látom 30z.Samu
írta már.

[ Szerkesztve ]

(#27016) Xirtam válasza ,,no name" (#27012) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

De ha felmásolod HDD-re tádá nem karcolódik! De viszont ha felmásolod a HDD-re akkor is be kell tenni a játékot tartalmazó lemezt a meghajtóba! Másolásvédelmi szempontból! ;)

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#27017) Fusion01 válasza Mr.Grincs (#27015) üzenetére

Fusion01
(tag)

Nem vagyok balfék(XD),de én nem porosodni hagytam.:D
Ja és NE vedd meg az Undercovert mert egy FOSSSSSSSS....
És ez nem vicc.Kegyetlen.
A storyja úgyahogy, de ha végig játszod,akkor már nincs semmi.
Multi az meg rosszabb mint a GoW2-é,és ezt nem részletezném. :DD

Xbox Live gamertag: II GHOS75HO7 II

(#27018) Mr.Grincs válasza Fusion01 (#27017) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

DEMO van belőle a liveon?

(#27019) 30z.Samu válasza Mr.Grincs (#27018) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézd meg... :P ;]

(#27020) Mr.Grincs válasza 30z.Samu (#27019) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Csak videjó de azt már láttam:(

(#27021) sch_a

sch_a
(senior tag)

Volt már valakinek olyan, h be-beragad az egyik gomb a kontrolleren? Nálam az A, néha játék közben elkezdi, h beragad egy pillanatra, és ilyen fura csattanással "ugrik" a helyére, elég idegesítő tud lenni.

Amúgy akartam a hétvégén kicsit játszani live-on a Forza2-vel... Hát csak olyanokat találtam h 75 kör a Nordschleifen... A többibe meg hiába léptem be, csak ketten voltunk, és a másik meg csak állt... :U

(#27022) ibri

ibri
(újonc)

Haliho!Valaki segítsen nekem légyszi!!MOst vettem a boxot használtan elég fasza meg minden csak kicsit félek a 3piros rettenettől!Ezt meg lehet előzni hűtésmod nélkül?ÉN ráraktam 1 kis bakra ami elemeli az asztaltól!De a legfontosabb letöltöttem egy játékot és az a kérdés hogy azt pedrive-on keresztül fel lehet e másolni a vinóra?És ha igen akkor hogy?Volt már menü csere!Csak simán kicsomagolom a játékot bemountolom daemon tools-ba és fel a pendrive-ra?KÖszike[B][/B]

(#27023) 30z.Samu válasza ibri (#27022) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát így, hogy a hozzászólásodban kifejtetted, hogy nem teljesen gyári terméked van Google a barátod. :)

(#27024) ibri válasza 30z.Samu (#27023) üzenetére

ibri
(újonc)

Igen ott néztem szét először!És semmit nem találtam csak részleges említést !Ezért gondoltam h aki konkértan tudja hogy lehet e pednfrive-on kersztül játékot másolni a gépre az ír majd!

(#27025) 30z.Samu válasza ibri (#27024) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én úgy tudom, hogy nem lehet.

(#27026) Xirtam válasza ibri (#27024) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Pendrive-ről csak filmet nézni zenét hallgatni vagy az új frissítéseket tudod feltenni! :K

De legközelebb ha WAREZ a téma!Akkor mint mélyen tisztelt fórumozó társunk 30z.Samu mondta Google a barátod! ;)

(#27027) ibri válasza Xirtam (#27026) üzenetére

ibri
(újonc)

sorry!És köszi

(#27028) Xirtam válasza ibri (#27027) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

én nem haragszom, csak szóltam! ;)

(#27029) 30z.Samu válasza Xirtam (#27026) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"mélyen tisztelt fórumozó társunk "

Óóó! Igyekszem, hogy ne csak megelőlegezett legyen a bizalom! :)) :R

(#27030) bwoay válasza Xirtam (#27026) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tiv meg bwoay is barát, ha warez a téma ;]

[ Szeretkezve ]

(#27031) mergal

mergal
(senior tag)

Üdv! Van egy eladő Left 4 Dead-em. Palos szép állapotban! Posta vagy Dunaújváros. Ára:8k

[ Szerkesztve ]

(#27032) Sanya válasza ibri (#27024) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

persze hogy lehet! csak előtte futtatni kell egy exe-t a gépen, aminek a newe: conflicter, vagy vmi hasonló! a vírusírtók kiakadnak tőle, de te ezzel ne foglalkozz, csak át akarnak verni, összeesküvés az egész világ!!! hajrá!!

(#27033) hdman

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Végigvittem az Afro Samurait, hát vazz, nem volt egy könnyű darab! :)

Most elkezdtem hardon, de olyan nehéz,hogy egy pillanat alatt felhúzom magam, és legszivesebben belevágnám a kontrollert a Tv-be :) Néhol nagyon idegesítő!

Az új projekt: Mirror's Edge!

Sopron city :) Osztrák munkát keresek! PÜ!

(#27034) K3NZO

K3NZO
(senior tag)

Fogok szervezni haverokkal egy kis esti sörözést, és a véleményeteket szeretném kikérni, hogy mik azok a játékok amiket érdemes lenne beszereznem? Gondolok itt azokra, amiket egyszerre ketten vagy többen is tudunk játszani. (Forza2 alap :) )

"Per aspera ad astra"

(#27035) Def26 válasza K3NZO (#27034) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Szar érzés letenni a kontrollert, hogy a kezedbe vedd a sört. A "loading" képernyők meg ritkák... :DDD

Javaslom a Guitar Hero 3 -at. Qrva jó móka egy baráti csapatban. :K

Origin:attila4go

(#27036) VD válasza K3NZO (#27034) üzenetére

VD
(őstag)

Nehéz a kérdés, embere vállogatja mi jön be neki. Ahogy időnk van rá havi rendszerességgel nyomunk "sörözős box-olást".

Ami viszi a prímet az a Fifa (most már 09, idáig 08), Burnout Revenge (ez még megy splitben a paradise már nem. :( Nincs annál állatabb mint amikor felqrod a másikat a falra és megy az anyázás.... ;] ) Ha kevesen vagyunk akkor GOW 1-2 és Army of TWO a coop játék miatt.
Bár sokan oda vannak a Guitar Hero meg Rock Band cuccokért, én nem csípem egyiket sem és a csapatot sem köti le. De izlések és pofonok, ahogy itt olvastam a többségnek nagyon bejön, egy próbát megérhet!

De ami SZVSZ kihagyhatatlan az v.mi VS játék. (Mortal VS DC, Street Fighter 4, Dead or Alive 4, Soul Calibur 4.)

[ Szerkesztve ]

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#27037) spammer válasza K3NZO (#27034) üzenetére

spammer
(senior tag)

GH játékok szerintem is, de verekedős is jó ilyenkor, SF4, SC4.
Ha autós, akkor még PGR4.
Ha pedig sport, akkor FIFA/NHL/NBA/NFL , ki mit preferál.

szerk: megelőztek :P

[ Szerkesztve ]

"At the end of pain is success"

(#27038) -kdM- válasza Sanya (#27032) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

az conficker, nincs .exe-je es semmi baja nem lesz tole, de a tobbi az jo :D

We all have our delusions - Aria

(#27039) K3NZO

K3NZO
(senior tag)

Köszönöm a válaszokat akkor el is kezdek vásárolgatni.

"Per aspera ad astra"

(#27040) (jan) válasza K3NZO (#27034) üzenetére

(jan)
(őstag)
LOGOUT blog

virtua fighter 5... kegyetlen jó tud lenni egymás ellen ;)

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#27041) gege71.hu

gege71.hu
(PH! addikt)

Pár 6-7 éves korosztálynak (kisfiam) való játékcímet ha bedobnátok nekem ,azt nagyra értékelném.
Tudom..googgle

http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

(#27042) sch_a válasza gege71.hu (#27041) üzenetére

sch_a
(senior tag)

Öcsém, aki hasonló korú, a Lego Indiana Jones-al és a Kung Fu Pandával játszott sokat, meg a Burnout Paradise is tetszett neki :) Amit én gondoltam neki, h majd a Viva Pinatával el lesz, nos hát az nem jött be neki, mondjuk ahogy belenéztem nem csodálom... :)

(amúgy a Legon Indiana Jones + Kung Fu Panda eladó h egy kis reklámot is csináljak magamnak :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#27044) tiv83us válasza ,,no name" (#27043) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pedig eskuszom nem saccoltalak tobbnek nyolcnal :U

Hold the line!

(#27046) 30z.Samu válasza ,,no name" (#27045) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezért nem írtuk mi már, gondoltuk mondják helyettünk mások is. ;] (viccelek)

(#27047) K3NZO

K3NZO
(senior tag)

Valaki ismeri ezt a játékot? Dancing Stage Vélemény?

"Per aspera ad astra"

(#27048) Xirtam válasza tiv83us (#27044) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Ne túlozzunk! 5 éves és 4 évet fegyházban töltött! :C :C

Bocs ,,no name" ! :P

(#27049) 30z.Samu válasza Xirtam (#27048) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez kicsit erős volt! :P ;]

[ Szerkesztve ]

(#27050) Mr.Grincs válasza ,,no name" (#27045) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Elolvastad a Privát üzit vagy még nem tudod hogyan kell? Vagy nem vetted észre? Jobb felső sarokba írja hogy 1 új üzenet van. XBOX 360nal kapcsolatos a kérdés:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.