Összekötöttem a boxot meg a tv-t komponens kábelen, ami az AV kábelen van. A másik végét HD TV-re kapcsoltam. A box menüjében a kijelzős álltásnál ahol van 720, meg 1080i és p stb. mire érdemes rakni?
Ez szabja a képminőséget?
Az av kábelhez képest jobb lett a kép, de érdemes VGA kábellel összekötni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! - FAQ és válaszok a #1hsz-ben (téma lezárva)Hozzászólások

do3om
(tag)

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Igazából azt mondom, hogy költeni nem költenék már rá szívesen mert gari után általában csőstől jön a baj. Egy drive sem olcsó meg egy 3 led megszögelése sem, vagy lap csere vagy ilyesmi. Inkább eladom garival és beugrok egy másikba újabb 3 évvel természetesen NO WAREZ módszerrel.
[ Szerkesztve ]
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /
szerintem az ujjab szériáknak nem lesz baja...
általában így szokott lenni 
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
Demó nem volt nagyon nehéz, de nekem nagyon tetszett
spammer: Nekem semmi bajom a QTE-kel, sőt szeretem őket, és itt legalább az átvezető animációkban is van belőle, ami kifejezetten jó számomra.
Többi részről nem tudok nyilatkozni, kicsit elkeserítő amit írtál, de pl nekem a DMC4 nem jött be annyira elsőre mint ez. Tényleg megfogott az első pillanattól. NG2 még nem próbáltam, sajna a demó lokálzáras.
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!
Természetesen, ahogy érzed. 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Hát lehetséges, mondjuk decemberre lehet már lesz Jasperes Elite gép is. Az lenne a duda
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /
Penteken megveszem ezt a RE5 edition Elite gepet, elvileg ezt mostanaban gyartottak, /mivel pentektol lesz csak kaphato/ majd meglatjuk csapszeres lesz-e mar, avagy nem-e meg-e e.
Hold the line!

spammer
(senior tag)
Oké, hát ízlések, ha a demo nagyon tetszett, akkor kb. arra számíts (+ amit leírtam, hogy rövid és nem elég változatos). Sokaknak tetszik, nem azt mondom hogy rossz, mert el lehet vele ütni az időt, de nekem nem jött be igazán a másik 2 után.
NG 2 demo letölthető netről, a magyar demós fórumban van linkelve, ha érdekel [link]
De én épp a NG 2-vel voltam úgy, hogy a demo annyira nem fogott meg, a teljes játék meg odavágott rendesen 
Viszont a NG sokkal nehezebb úgy alapjában ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"At the end of pain is success"
a NG-ek ugye eleve arról híresek, hogy nehezek.
a NB meg már most arról híres, hogy mennyivel könnyebb
gondolom az volt a cél, hogy szélesebb réteget szórakoztasson,
de azt nem vágom, hogy az ökör mentési rendszer mi célt szolgál
[ Szeretkezve ]
Mostanaban divatba jottek ezek a barom mentesi megoldasok.
Mar en is elgondolkodtam rajta, mire jo/kinek jo ez.
Hold the line!
- Privát
- 2009-03-12 00:39:15
Japser még mindig csak Arcade-ban van itthon? Jó lenne egy vinyó meg WLAN abba a gépbe...tudtommal WLAN sincs az Arcade-ban
(#26012) eddie17 válasza Alvin_ti4200 (#26011) üzenetére
- Privát
- 2009-03-12 00:41:21
Egyikben sincs wlan. Hardveresen nem különbözik az arcade, pro, elite triumvirátus.

mad1
(PH! kedvence)
divixet dvdrol hogy jatszik le az xbox?
marmint az x360 
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! / Steam..
Beteszed a lemezt.
Megkeresed a videos fület a boxon belül.
Bemész, kiválasztod a lemezt mint forrást, és rányomsz amelyiket el akarod indítani.

mad1
(PH! kedvence)
Ezt probaltam!
No videos found you can watch video content from xbox live marketplace a dvd data disc or a portable device or by connecting to a windows based pc.Ezt irja...
Meg nem volt neten,de kellene ahhoz hogy filmet nezzek?Vagy nem vagom 
Ne szemetelj ! / Steam..
(#26016) Alvin_ti4200 válasza eddie17 (#26012) üzenetére
- Privát
- 2009-03-12 02:12:24
ez de gáz!
Még a szaros WLAN-ért is külön kell fizetni? No comment...Akkor már csak a vinyó a döntő a Premium javára. Thx az infót!
- Privát
- 2009-03-12 06:15:20
Hi!
Lenne egy kis problémám
Próbálom offline frissíteni dashboardot, DVDről, leszedtem netről update csomagot, az útmutató szerit kiírom lemezre (vagyis a lemezen a főkönyvtár a "$SystemUpdate"), de hiába rakom be boxba, azt írja Mixed Data Disc, és nem tud mit kezdeni lemezzel, nem is frissít.
Esetleg vmi 5let? 
ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Köszönöm
Amúgy neked elite géped van, minek mellé még egy gép?
Vagy behalt a másik vagy csak szimplán jól néz ki és azért veszed meg?
Kár hogy nem adják ki a boxot több színben és árnyalatban. Mondjuk ilyen lime zöld színben, vagy narancssárga színben, vagy kék színben. Vagy gyöngyház vagy metál fényezéssel, mintha autót vennél
Más: A fable 2 ben érdemes megvenni a boltokat? Fog az termelni pénzt vagy valamit? Mert a házakat kli tudom adni és abból dől a dudva rendesen +25% al megemelem a lakbért és akkor mindig úgy adom ki. Érdemes magasabbra állítani a lakbért? Nem fognak elmenni a lakók? 
[ Szerkesztve ]

gabesz82
(senior tag)
Előbb kérdezek aztán látok... bocs, és kösz 
"Gyalog jártam, mint az állatok és vizet ittam mint a palánta!"

ezozo
(kvázi-tag)
Sziasztok havernak három ledes lett a gépe két év után és azt szeretném kérdezni hogy a futártol számitva kb hány hét amíg visszakerül a masina kinek mi a tapasztalat köszi

Mr.Grincs
(PH! addikt)
KB 2-3 héten közöttt van amíg visszaérkezik.

ezozo
(kvázi-tag)
Köszi a gyerek xbox függö ezt nehezen fogja kibirni elvonási tünetei lesznek 

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Kibírható. Eddig mindenki kibírta tömeggyilkosság és elmeháborodás nélkül. Azt már nem állítom, hogy gond néklül, vígan és dalolva de addig van idő másra is nem csak boxolni.
Sermmi baja a mostani elitemnek, csak sok a szoba, keves a box. 
[ Szerkesztve ]
Hold the line!
Akkor kell a media update.
Fel kellene dobni a netre a boxot.
Alvin_ti4200: Nincs mit.

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Jah értem
nekem egy bőven elég.
Még
Nekem is eleg lenne, ha nem kene osztozkodni rajta a csaladom szebbik felevel...
Hold the line!

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Sajnos nálunk csak én boxozok
Még az asszony sem akar. Hugomra néha rátör, hogy pinatazni akar, vagy észnélkül pusztítani a GTA4 ben kb 15 percig utánna föladja, de semmi több sajna....
Erre valaki?: A fable 2 ben érdemes megvenni a boltokat? Fog az termelni pénzt vagy valamit? Mert a házakat kli tudom adni és abból dől a dudva rendesen +25% al megemelem a lakbért és akkor mindig úgy adom ki. Érdemes magasabbra állítani a lakbért? Nem fognak elmenni a lakók? 
[ Szerkesztve ]
Persze, hogy fog termelni pénzt. Még akkor is ha nem játszol, de ez a házakra is igaz. Nyugodtan vehetsz boltot is.

zsocy
(fanatikus tag)
Sőt, az egyik achi is erről szól, asszem a Ruler of Albion, ahol majdnem mindent meg kell venned. Érdemes már a játék elején megvenni a boltokat, főleg a kocsmákat, mert akkor is ad pénzt ha ki van kapcsolva a géped. Amit csak találsz vegyél meg 
Ha megemeled a lakbért nem mennek el a lakók, csak növekszik a "gonoszságod" tőle.
XBOX360 Gamertag : zs0cy54

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Okés köszi a segítséget.
És még van az hogy áldozzak a fény templomának...Adományoztam egy csomó aranyat és akkor jön az hogy majd a különleges napon is még több pénzt kell adnom..De honnan tudom meliyk az a nap?
Ezzel a mentési módszerrel pont az olyan játékosokat "kergetik el", mint én. Ha van egy szabad fél órám Ninja Bladezni vagy Ind Jánosozni, akkor inkább neki sem állok játszani,mert a pálya feléig elérek, aztán mennem kell a dolgomra,kapcsolhatom le a gépet. Aztán amikor legközelebb bekapcsolom megint előről, és megint......
Inkább neki sem kezdek 
bwoay: Te a győri árkádban dolgozol az 576ban?
Sopron city :) Osztrák munkát keresek! PÜ!

zsocy
(fanatikus tag)
A válasz : "Donate 10,000 gold to the Temple of Light between 12 and 1pm in the noon."
Kapsz érte egy THE RISING SUN nevű fegyvert. Minden nap jó, csak a megfelelő időben kell egyszerre 10K aranyat adni.
Egyébként a Gamefaqs oldal tényleg nem rossz, szinte mindenhez van leírás, ha elakadnál.
- Privát
- 2009-03-12 11:48:30
Burkolt csúnya kérdés, akár privátban is jöhet rá válasz, ha itt nem fér el:
- milyen DL lemezeket szeret/nem szeret a box?
Illetve egy kevésbé gáz kérdés
A vinyóval azon kívül, hogy nem tudom felmásolni a játékokat mit vesztek, ha nincs? Utólag elég drága belerakatni az Arcade-ba gondolom, ha kéne. Mindenképpen Jasperes cuccot akarok venni, ezrét "hajlok" csak az Arcade felé
(#26035) tiv83us válasza Alvin_ti4200 (#26034) üzenetére
- Privát
- 2009-03-12 11:52:20
A DLC-k miatt jol jon, meg nehany jatekban /sport/ a visszajatszas miatt.
Egyebkent utolag sem draga rapattintani a tetejere egy viccmestert, eleg olcson lehet mar oket kapni kulon.
Hold the line!
(#26036) hdman válasza Alvin_ti4200 (#26034) üzenetére
- Privát
- 2009-03-12 12:02:10
PÜ ment 
Lassan már jöhetne a Pro Pack-os vagy az Elite Jasper.
Arcade packban már december óta van csovicsovijászper.
Tiv elvileg holnap megveszi, kíváncsi leszek,hogy az már Jasper lesz-e.
Ha van vinyód akkor:
1, rövidülnek a töltési idők,
2, kisebb lesz a melegedés, mert nem bizergálja folyamatosan a DVD olvasót.
3, DLC, videó, zene, demó letöltés
4, visszajátszások
5, elvileg gyorsabb a játék mert cache-l a gép a vinyóra.
20GB vinyó használtan 8-9 k, 60 GB új ~ 20k.
[ Szerkesztve ]

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Köszi
Ezért valamemnyi G-t is fogok kapni?

zsocy
(fanatikus tag)
Nem, ezért csak a fegyvert kapod, és beleszámít a "paragon" achiba, ha a 100% jó oldalra hajtasz. 10000 aranyért elég sok jó pontot kapsz.

taylorp
(fanatikus tag)
Azt hol tudom megnézni, hogy milyen régióra regisztráltam a profilom?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. Xbox360 Gamertag:taylorp79
a győri árkádban dolgozom, de nem az 576-ban.
de kérdezz, mindent tudok 
[ Szeretkezve ]
Semmi különös, csak érdeklődtem 
Azt hittem ott dolgozol, mert megyek 17.én 576 magazint venni! 

taylorp
(fanatikus tag)
A #26040-re esetleg?

p_milan
(fanatikus tag)
Jelentkezz be weben a profilodba. Ott egyszerűbb szerintem. Itt valahol megvan.
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)

taylorp
(fanatikus tag)
Ott sem találtam. 
Autogramot akartam kerni? 
[ Szerkesztve ]
Hold the line!

p_milan
(fanatikus tag)
Amit belinkeltem oldalon mi van beállítva? Elvileg azokat kötelező lenne kitölteni, abból meg megtudnád...
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
Hehe, tényleg kérek Tőle és kirakom a falra

-kdM-
(senior tag)
valaki nemtudja hogy a guitar hero 3-ban (legends of rock) hol lehet megnezni azokat a videokat amiket megvettem? 
ezen kivul erdekel valakit elado/cserelheto fallout 3 es cod 5?
We all have our delusions - Aria