Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#251) -=Libria=- válasza okoli16 (#250) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

javaslom a 249 es hszt elolvasni illetve az alapelveket, ez is törlésre itéltetett hsz sztem :)
az iylet mér itt ?

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#252) SzlobiG válasza feki80 (#247) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Enyém samu driveos remélem nem dob ki ms valami frissítést ami kinyírja liveról.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#253) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Ma ment a gép egyfolytába kb 6órát és semmi fagyás nem volt. Nyomattam cod3-at multiba nagyon brutál pc után.:D

(#254) GyuZa válasza SzlobiG (#253) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

cod3 hat órán keresztül?! az szép teljesítmény, én úgy tudtam a cod3 szinte mindenkinek megfagy bizonyos időközönként... egyébként van vmilyen hűtésmodod?

VTEC just kicked in, yo!

(#255) SzlobiG válasza GyuZa (#254) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Nem cod3-at, minden félét.:D Emelve vannak a ventik feszei.

(#256) Segil

Segil
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Xbox 360-ra rátudom kötni a pc-s hangfalamat??

(#257) SzlobiG válasza Segil (#256) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ha RCA bemenet van a hangfal rendszeren, vagy optikai akkor igen.

(#258) feki80 válasza Segil (#256) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Vagy pedig egy konzol adapter segítségével!

(#259) feki80 válasza GyuZa (#254) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Én is volt hogy játszottam vele kb. 5 órát, és végig is vittem de nem fagyott.Nekem a meghajtó ki van téve a doboz tetejére, plussz tettem még egy 12cm-s ventit (trafóval meghajtva).

(#260) GyuZa válasza feki80 (#259) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

én cod3 multiplayer fagyásokra gondolok, nem single playeresre... egyébként nem mondod komolyan, hogy a boxod tetején feszít a meghajtó, sztem elég ocsmányul nézhet ki

VTEC just kicked in, yo!

(#261) SzlobiG válasza GyuZa (#260) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Multiba igen van kifagyás, de az a cod hibája.

(#262) feki80 válasza GyuZa (#260) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Hát ocsmánynak nem nevezném, de tény bennt szebben néz ki!Ugyanakkor fontosabbnak tartottam a külalaknál a gép épségét, ugyanis ''mod'' miatt a gari ugrott, szóval csak magamra számíthatok.

(#263) GyuZa válasza feki80 (#262) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

az ocsmányt inkább visszavonom, egy kicsit télleg durvának hat... a lényeg az hogy pl én tuti nem raknám ki az olvasót a box tetejére, nálam a külső is számít :)

[Szerkesztve]

VTEC just kicked in, yo!

(#264) feki80 válasza GyuZa (#263) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Persze nálam is számít de még hogy.De egyszerűen mikor kivettem régen a lemezt a meghajtóból elfogott az az érzés hogy ez a gép nem húzza sokáig.Ilyen tré hűtési megoldást ilyen géphez vicc.És még tetézik azzal hogy a GPU felé teszik közvetlenül a meghajtót!LOL.

(#265) SzlobiG válasza feki80 (#264) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Így se lesz semmi baja, vannak jó páran akinek megjelenés után vettek és megy nekik.

(#266) GyuZa válasza feki80 (#264) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

most így elgondolkodtam azon, hogy a proci is még csak 1 magot használ és elég meleg a gép...mi lesz, ha működni fog mind a 3 mag? folyékony nitrogénnel kell majd hűteni?

VTEC just kicked in, yo!

(#267) SzlobiG válasza GyuZa (#266) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

GOW elméletileg már kihasználja az összeset.:U

(#268) Chilli

Chilli
(kvázi-tag)

Mikor dobnak már ki valami értelmes média lejátszót x360ra hogy vigyen minden formátumot?..A vinyójára sem lehet felrakni videókat se képeket....Csak ha letöltök Live-ról vmit. + az sem ártana ha láthatnám valahol hogy mekkora hőfokon üzemel a box...ezek a sima boxnál már mind alapdolgok...( kicsit idegesítő ).

[Szerkesztve]

Xbox 360 PREMIUM PACK eladó !!!

(#269) GyuZa válasza SzlobiG (#267) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

nagy tévedés...idáig még egyetlen játék sem használ 1-nél több magot, tudniillik 2 magra is már jóval komplikátabb megírni egy játékot mint 1-re, a 3-ról nem is beszélve...egyébként jópár készítő ezért hanyagolja el a ps3-at, és ezért nyer meg egyre több exkluzív ps3 címet az x360. az a 7magos cell processzor a ps3-ban van nagyon bonyolult és k**va nehéz lenne olyan játékot írni rá, ami kihasználná mind a 7 magot... sztem még a processzor feltalálói sem értik hogyan működik a dolog :))

VTEC just kicked in, yo!

(#270) SzlobiG válasza GyuZa (#269) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Én azt hallottam, hogy kihasználja...mind1. A jövőre nézve jó lesz az a 7magos cell proci abba.;] Ha már beleépítik akkor ki is lesz az használva csak idő kérdése.:U

(#271) GyuZa válasza SzlobiG (#270) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

de egyébként az eleve kicsit más, mint a boxos cucc...ha minden igaz akkor a boxban 3db úgymond főmag van, a ps3-ban meg 1 db főmag ami elosztja a munkát a 6db mellékmagon...

VTEC just kicked in, yo!

(#272) SzlobiG válasza GyuZa (#271) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Akkor ezt valahogy úgy kell elképzelni mint az Intel prociknál a Hyper Threadinget?

(#273) GyuZa válasza SzlobiG (#272) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

ööö...mi az a hyper threading? tudom, hogy van ilyen dolog intel prociknál, de nemtudom micsinál...

VTEC just kicked in, yo!

(#274) MUŁĐER válasza SzlobiG (#272) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

nem, PS3-ban van egy 1 teljes értékű mag, ez olyan mint amiből 3 van az xbox 360-ban, és van 7 SPE, ezek segédprocik, nem teljes értékűek, csomó mindent nem tudnak számolni, felépítésben vektorprocik, pl. a GPU-k is vektorprocik.

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#275) feki80

feki80
(kvázi-tag)

A 360 magonként 2 utasítás szállal rendelkezik (inkább ez hasonlítható a hyper threading-re) és én is úgy tudom hogy a GoW már naggyából az összeset használja, ja és a HD DVD lejátszó is megizzasztja az összeset.Ez utóbbin nagyon meglepődtem, de tény.

(#276) SzlobiG válasza GyuZa (#273) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Intel Hyper-Threading technológiája a szimultán többszálú (SMT) végrehajtás egyik sokat ígérő implementációja. Ennek lényege, hogy két architekturális állapotot alakítottak ki a processzormagban egyes erőforrások (pl. regiszterek) számának megduplázásával, aminek köszönhetően a CPU két logikai processzornak látszik az operációs rendszer felé. Így az két független szálat, folyamatot képes futtatni egy időben, igaz, ezek versengenek a változatlan számú végrehajtó egységekért.

Olyan mintha két proci lenne az xp is kettőt lát.:)

(#277) SzlobiG válasza MUŁĐER (#274) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Jaa így már világos.:)

(#278) GyuZa válasza feki80 (#275) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

érdekes lenne, ha 3 magot megizzasztana a HD DVD lejátszó...én a mostani konfigomon szoktam HD filmeket nézni és sztem egy 2600-on futó 3000+os athlon64 proci sokkal alacsonyabb szinten van mint az x360 3 magos procija...

[Szerkesztve]

VTEC just kicked in, yo!

(#279) feki80 válasza GyuZa (#278) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Igen ez engem is meglepett, de bevágom neked az egyik készítő szövegét:
Az Xbox 360 HD DVD lejátszó legnagyobb részben teljesen szoftver alapú. Más lejátszóknak a piacon különböző speciális chipjeik vannak (DSPnek hívják ezeket) amik dekódolják a különböző dolgokat, például a H.264, MPEG, VC1, DTS és más kodekeket. Többnyire úgy működik ez, mint ahogy a kompatibilitás is megoldott az Xbox1-es játékokkal, a munka nagyobbik részét az Xbox 360 három magos processzora végzi.
Az Xbox360 mind a 6 hardveres folyamatszála keményen dolgozik a HD DVD lejátszás alatt. Jelen pillanatban ez jobban igénybe veszi a gépet, mint például a Gears of War még a különösen összetett jeleneteknél is.

Szal hihetetlen de igaz.

(#280) feki80 válasza GyuZa (#278) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Találtam egy készítői blogot is.
http://blogs.msdn.com/xboxteam/archive/2006/11/03/emergence-day.aspx

(#281) GyuZa válasza feki80 (#279) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

azt nem tudtam, hogy szoftver alapú a cucc, így már érthető a dolog, hogy miért használja ki szinte teljesen procit.

VTEC just kicked in, yo!

(#282) feki80 válasza GyuZa (#281) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Így mostmár az is világos hogy miért ''csak'' 250 dollár egy HD DVD lejátszó, egy asztali 500-1000 dolláros példányhoz képest.Hát igen 4.7 millió kódsor segít a hardveren :C

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#283) zsulboy válasza feki80 (#282) üzenetére

zsulboy
(őstag)

Nálunk vajon mikor lesz kapható a HD DVD lejátszó a 360-hoz??

(#284) feki80 válasza zsulboy (#283) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Hát ez érdekes kérdés.Már több hete előrendelési státuszban van egy-két helyen, de nem hinném hogy tudnának hozni.Néztem az amazon.co.uk oldalon és nekik sincs.Biztos hogy máshol fellelhető még Európában, de úgy néz ki hogy hiánycikk.

(#285) Yamaha R1

Yamaha R1
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Elnézést kérek, ha olyan kérdést tennék fel, ami már elhangzott, de nagyon lassú géppel és rossz nettel vagyok, nem szivesen olvasnám át az összes hozzászólást. 2 kérdésem lenne. 1. Van egy 21-es Dell CRT-m, érdemes erre rákötni az Xbox360-at? Ha, igen milyen kábellel kellene és hogyan? Konkrétan a monitorra kell rákötni, vagy a videókártyán keresztül? 2. Milyen DL DVD-t szeret az Xbox360?

Előre is köszönöm a segítséget.

(#286) feki80 válasza Yamaha R1 (#285) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Szia!
1.Érdemes rákötni (nekem is így volt sokáig), ehhez egy MS vagy egy utángyártott HD VGA kábel szükséges(az MS fajta az tartalmaz VGA átalakítót míg az utángyártottak között nem mindegyik)
2.A legtöbben Verbatim lemezt ajánlanak (én Ricoh-t használok).

(#287) Yamaha R1 válasza feki80 (#286) üzenetére

Yamaha R1
(kvázi-tag)

Köszönöm szépen a kielégítő választ! :R

(#288) jimessor666

jimessor666
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali emberek!
Xbox 360 vásár előtt állok és egy Samsung SyncMaster 940BW moncsit szeretnék hozzá kötni átalakítóval....a kérdésem az hogy akkor az 1280*1024-es felbontást tutira be lehet állítani a gépen és ezen a 19 colos moncsin mennyire lesznek ütősek a gammák pl. GOW???
Előre is kössz a választ...

Jim

Multiplatformer - PC,PS3,X360,Wii - GameSCore Leader - 私たちに聞いてください。!

(#289) DCS válasza jimessor666 (#288) üzenetére

DCS
(lelkes újonc)

Tuttira rá lehet kötni, csak azoknál a játékoknál amik nem támogatják a 4:3as üzemmódot nagyfelbontásban, alul és fölül fekete sáv lesz látható mint a szélesvásznú filmeknél. Ettől függetlenül nagyon szépek lesznek a gamék, csak nem lesz bődületesen nagy a kép.

(#290) SzlobiG válasza jimessor666 (#288) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Jobban jársz ha Wide monitort veszel mer Xbox 360 gémek widera vannak opitmalizálva.:D

(#291) slayer006 válasza DCS (#289) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

1280x1024 az 5:4 arány

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#292) feki80 válasza SzlobiG (#290) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Hát igen tényleg jobban jársz ha Wide monitort veszel, mert 19 colnál így sem nagy a kép, de pláne ha még alól és felől megnyírbálja a játék.

(#293) jimessor666

jimessor666
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Képernyőformátum 16:10...
Ezen most akkor mi van???
Nem 4:3-as ez a moncsi nem????Samsung SyncMaster 940BW...
Hmm???
Elvileg ez szélesvásznú vagy nem????
Kössz...

http://www.pixmania.com/hu/hu/270460/art/samsung/syncmaster-940bw-4-ms-19.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui#
itt kapásból azt írják hogy Wide...
[kép]

[Szerkesztve]

(#294) feki80 válasza jimessor666 (#293) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Véleményem szerint is szélesvásznú, gondolom ezért is van a végén a ''W'' jelőlés.De vagy megerősítik vagy cáfolják.Eleve ha a widescreen szerepel akkor kifejezetten az. :DD

(#295) jimessor666

jimessor666
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hmmm...
Akkor most jó lesz ugye s nem lesz fekete csík ha Wide ???
A felbontása egyébbként 1440*900...itt mennyi akkor a max amit a box tud??720p?

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#296) SzlobiG válasza jimessor666 (#293) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Igen ez szélesvásznú. Én a helyedbe inkább LCD Tv-t vennék.

(#297) jimessor666

jimessor666
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát jah...a helyembe legszívesebben én is azt vennék...de a píztárcámnak nincsen hozzá kedve...
:O
Sajna...

(#298) feki80 válasza jimessor666 (#297) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Igen ezt én is javasolni akartam, ugyanis egy idő után kicsi lesz az a képernyőméret.Először én is egy 19 colos CRT-n játszottam, de rájöttem hogy hosszútávon nem lesz jó, így beruháztam egy LCD TV-be.Úgyhogy inkább gyűjtsél még hozzá ha teheted.

(#299) GyuZa válasza slayer006 (#291) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

nekem is 16:10-es a monitorom és 1280*1024-en használom...

VTEC just kicked in, yo!

(#300) jimessor666 válasza feki80 (#298) üzenetére

jimessor666
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Te miet vettél és mennyiért ha szabad megkérdeznem???
Egyébbként még komoly befolyásoló ok hogy koleszos vagyok éscipelném magammal a moncsit is meg a boxot is...a Tv nem pehelysúly azé... :B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.