Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#23001) Daemon09

Daemon09
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Xbox játékaimról szeretnék csinálni egy bizt. másolatot. Csak simán kiirom dupla rétegü lemezre és lehet is játszani vele? Sima dvd kell hozzá, vagy valami direkt xboxhoz való?

Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

(#23002) Kasza08 válasza tiv83us (#22967) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DD:C

Koncerten a pussy lesz az előzenekar:DDD

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#23003) 30z.Samu válasza Skynet258 (#23000) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tehát a Japán régiósra nem tesznek zárat és így tud menni PAL-os gépben is? :Y

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#23004) asbi_

asbi_
(tag)

hehe, válaszolt vaterán a 'premium' árus :D

Kösz a kedvességedet, de ez alaplap szerint prémium, csak nincs meg minden tartozék, ezért ennyi az ára.

erősen no comment kategória :)

(#23005) 30z.Samu válasza asbi_ (#23004) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha Arcade áron adja, akkor tök mindegy, nem? ;]

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#23006) asbi_ válasza 30z.Samu (#23005) üzenetére

asbi_
(tag)

arcade áron memóriakártya nélkül.. én annyira nem örülnék neki, ha így átvernének, mert akárhogy is nézem ez megtévesztés :)

szerk.: Figyelj, ha nem értesz valamihez akkor ne okoskodjál, a prémiumnak más a kimenete a hűtése stb.

[ Szerkesztve ]

(#23007) OddMan válasza 30z.Samu (#23003) üzenetére

OddMan
(őstag)

Tehát a Japán régiósra nem tesznek zárat és így tud menni PAL-os gépben is?

Nem biztos, hogy mindegyik NTSC-J régiómentes, de az említett Fable II az tényleg az és ráadásul még magyar felirat is van rajta.

[ Szerkesztve ]

''A szíved szabad! Légy bátor és kövess!''

(#23008) 30z.Samu válasza asbi_ (#23006) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem okoskodtam, csak feltettem egy kérdést. :P

(#23009) asbi_ válasza 30z.Samu (#23008) üzenetére

asbi_
(tag)

az okoskodós rész nem is neked szólt, azt másoltam vateráról, nekem írták. :) ne haragudj, ha félreérthető voltam!

(#23010) titko válasza OddMan (#23007) üzenetére

titko
(tag)

Bocsi, hogy beleszólok a diskurzusba, előrebocsájtom nem vagyok túlképzett a témában, de szerintem a PAL-NTSC és a régiókód nem függ szorosan össze,

www.hitelotthon.com

(#23011) OddMan

OddMan
(őstag)

A régiófüggetlen NTSC és PAL szabványok között mi a különbség? :U

Annyit tudok, hogy a képfrissítés a PAL rendszereknél 50Hz az NTSC-nél pedig 60Hz.
A kérdésem, hogyha a tévém támogatja a 60Hz-es képfrissítést, különösebb probléma nem adódhat a régiófüggetlen NTSC-s lemezek lejátszásával? :U

(#23012) OddMan válasza titko (#23010) üzenetére

OddMan
(őstag)

Igen, így van.

A PAl és NTSC egy színnorma.
A régiókódmentes lemezeknél pedig csak lehetővé teszik egy másik régiójú készüléken a lejátszást.

[ Szerkesztve ]

(#23013) titko válasza OddMan (#23011) üzenetére

titko
(tag)

Valahogy így van. A régiókódokat azért találták ki, hogy megakadályozzák pl az USA filmek illegális dvd importját.

www.hitelotthon.com

(#23014) Skynet258 válasza titko (#23013) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Így van. A playasia-n árulnak PS3 játékokat is, amin ugyebár nincs régiózár - ezt mesterségesen hozzák létre azáltal, hogy EU-ba nem szállítanak egy csomó PS3 játékot.
De egyébként PA-n könnyű a döntés: amihez oda van írva, hogy fut PAL gépen (tehát ott a pipa mellette), az 100%, hogy futni fog.
Oda lehet írva akár, hogy ABCDNTSC, akkor is futni fog :D

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#23015) hdman

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Kész...

Végleg megfertőződtem... Holnap megpróbálok venni egy Guitar Hero III Les Paul gitárt!

Annyi kérdésem lenne hogy az a gitár ami magában van az fehér, ami bundléban az meg fekete?

A másik: ha Rock Bandet tolok GH3 gitárral, akkor a dobot meg a többit a gép átveszi?

Sopron city :) Osztrák munkát keresek! PÜ!

(#23016) Prof01 válasza hdman (#23015) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Csak egy fajta GH3 gitár van, és az fekete.
Nem veszi át, hanem csak gitáros lesz, te.

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#23017) Kasza08 válasza hdman (#23015) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a gh2 fehér, de az nem les paul asszem. a gh3 fekete. minden formában az.

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#23018) hdman válasza Kasza08 (#23017) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi a válaszokat.

Aham,tényleg. Benéztem ezt: [link]

Akkor holnap gitárkeresés projekt :D

[ Szerkesztve ]

(#23019) Kasza08 válasza hdman (#23018) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"mi a fasz ez tesó?":Y

Profnál a pont!:R

[ Szerkesztve ]

(#23020) Prof01 válasza hdman (#23018) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Azért fehér ez, mert Wii-hez való, de X360-hoz csak fekete van Les Paul-ból! (rossz képet raktak be)

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#23021) hdman válasza Prof01 (#23020) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Oks,így már világos! :)

Most éppen egy custom made GH II. vel nyomom, teljesen kicserélték benne a számokat!

(#23022) darky@

darky@
(PH! addikt)

gsfranz kolléga egyre jobb mortalban :C De azér még fel lehet baszni könnyen térdelés master on fokozattal :D :DDD

(#23023) tiv83us válasza darky@ (#23022) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

En is toltam vele egy par round-ot nehany napja, egesz jol jatszik, fejlodo kepes ;]

Hold the line!

(#23024) 19870820

19870820
(senior tag)

hali el tudná nekem valaki mondani hogy mibe más az uj dashboard a régitöl? de ugy részletesen érdekelne.

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#23025) tiv83us válasza 19870820 (#23024) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link]

ps: Jobaratod a gugli.

Hold the line!

(#23026) eddie17 válasza darky@ (#23022) üzenetére

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Ehehe, messze vagyok még attól:) És igen, nagyon bosszantó legszívesebben akkor hozzáb*sznám a tv-hez a joy-t:D

tiv83us: De te még mindig jobban nyomod:)

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#23027) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ime az uj Rock Band 2 dobosom, ezzel jarok mostanaban online.
Igen kedves kinezettel rendelkezik ;]

Hold the line!

(#23028) p_milan válasza asbi_ (#23006) üzenetére

p_milan
(fanatikus tag)

Most miért verne át bárkit is? Ha valaki nem olvas utána, illetve nem néz szét egy két helyen, hogy pontosan mit is vesz, annak tök mindegy, hogy arcade vagy premium...

Aki meg tudja, hogy mit szeretne, azt nem lehet "átbaszni". Szerintem semmi probléma nem volt ezzel, nem dőlt össze a világ :C

(..(.)..)

(#23029) asbi_ válasza p_milan (#23028) üzenetére

asbi_
(tag)

igaz, csak én is jártam már meg a tudatlanságom miatt, és azóta marhára allergiás vagyok az ilyenekre :)

(#23030) Mr.Grincs válasza Lamair (#22975) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Épp ezt akartam írni. Tegnap elmentem én is a Savoya parkba nagy akciból, csak néhány játék volt 3490 Ft ért Carbon, Airborne, Most Wanted meg valami king kong féle, meg volt még valami ratyi. Ezek közül megvettem 3490 Ft ért a Medal of HonorAirborne-t mert az volt a leghasználhatóbb.
De én is felszívtam a vizet hogy ekkore kamut leírni hogy 31 cím. Jah megnéztem hogy ott mennyi a GTA 4 16990 majd rosszul lettem. :W

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#23031) 30z.Samu válasza asbi_ (#23009) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah oksa! Semmi baj! :) Ha adna hozzá legalább egy 256MB-s kártyát akkor nem is lenne nagy gond! De így... :U

(#23032) sch_a

sch_a
(senior tag)

Tegnap nézelődtem én is játékok után... Alig látni xbox360-as játékokat.. :( PS3-ast még annyit se.. Persze ps2-es játékokkal teli van minden... Ráadásul még az a kevés is nagyon drága.. Halo3-at láttam 17 ezerért!!! Forza2-t 14-ért... Volt olyan üzlet is, ahol egyedül a HL-orange boxot lehetett kapni 360-ra.

(#23033) 30z.Samu válasza sch_a (#23032) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Forza 14? :Y :Y Jesszus! Én 3000-ért vettem!

(#23034) Rosep

Rosep
(senior tag)

Én meg láttam PGR 4-et 18000-ért EW-ben. :)

Nem tudom kinek fogják eladni...

(#23035) asbi_

asbi_
(tag)

Pécsett a Makay úti Tescoban a következő játékok 3750-ért vannak:

Godfather
MoH Airborne
Ridge racer 6
Burnout Revenge
Nhl 07
Harry Potter és a Főnix rendje
Nfs Carbon
Nfs Most wanted
Fifa 07
The Simpsons
Fight Night Round 3
Bf 2 Modern Combat
Skate

(+ láttam egy benyomott dobozú Nfs Pro Street-et 4-ért..)

volt mindenből rendesen, aki teheti és úgy gondolja nézzen ki :)

[ Szerkesztve ]

(#23036) heihachi válasza OddMan (#22991) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Én itt Mo-on vettem gépet, és van rá pillanatnyilag NTSC, NTSCJ, PAL játékom is, mindegyik megy. Én nem hiszem, hogy lenne olyan lemez, ami nem megy, eddig bármi volt ráírva a lemezre, a játék ment.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#23037) mad1 válasza asbi_ (#23035) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Nekem ami megerne,az a revenge,es a battlefield. :))

Ne szemetelj ! / Steam..

(#23038) hdman

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Na sikerült, bezsákoltam egy GH III. gitárt :) Játék nélkül,csak magában 16,5 k ért.

Az utolsó darab volt :DDD

Hétfőn vagy kedden jön meg.

(#23039) eddy68

eddy68
(újonc)

Sziasztok!

Kérdésem: a számítógépemről tudok-e az xbox360-om vinyójára másolni?

(#23040) 30z.Samu válasza eddy68 (#23039) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem Media Center segítségével igen.

(#23041) JamesHolden válasza eddy68 (#23039) üzenetére

JamesHolden
(fanatikus tag)

connectivy kittel igen, amúgy nem!

(#23042) sch_a

sch_a
(senior tag)

Olvasgattam teszteket, és írják h a Burnout paradise-nak micsoda csodás grafikája van. Hát sztem annyira azért nem ütős. De pl. nem rég kipróbáltam pár demo-t, a Grid sem tudott nagyságrendekkel szebb grafikát felmutatni x360-on, mint anno a pc-men, a Bioshock pedig egy az egyben ugyanúgy nézett ki. Pedig nincs egy túl erős gépem... Ennyire rossz a szemem, vagy a monitorom miatt van? Vagy tényleg csak ennyit tudnak?

(#23043) 30z.Samu válasza sch_a (#23042) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Genyó mode on: Vagy csak túl nagy az igényed! ;]

Genyó mode off: Függhet a monitortól is, bár szerintem nincs olyan nagy különbség egy HD-s moncsi és egy HD-s TV közt. De javítsanak ki a kedves kollegák, ha tévednék. :B

(#23044) sch_a válasza 30z.Samu (#23043) üzenetére

sch_a
(senior tag)

Én igazából azért akartam egy ilyet, mert meguntam hogy állandóan fejlesztgetni kell a pc-met ;) és tényleg nincs túl atom vasam: amd sempron 2800+, 1,5 gb ram, 8500GT 512mb. Szóval azt hiszem azért tényleg sokkal szembetűnőbbnek kellene lennie a különbségnek. De egyelőre annyira nem az :U Persze lehet hogy egy normális TV-n sokkal másabb lenne.

(#23045) Mr.Grincs válasza mad1 (#23037) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Van eladó revengem 3K ért ha érdekel:)

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#23046) Coyote2000 válasza 30z.Samu (#22923) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

Hát az ciki. Akkor meg minek a live... mennyibe kerül a legolcsóbb tagdíj amivel lehet online gamolni?

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#23047) dunc válasza sch_a (#23044) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy monitoron pl egy 22" tft ,a jelenlegi géped jelenthet az x 360-nak.

(#23048) sch_a válasza dunc (#23047) üzenetére

sch_a
(senior tag)

Persze, vágom h ég és föld... Csak nekem annyira nem látszódik... :U
19"-es lcd-m van. Nem wide, és azért ugye az is betesz neki.

(#23049) dunc válasza sch_a (#23048) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amit egy olyan pc mutat mint a tied semptron,8500gt stb az messze elmarad egy x360 tól,idelenessen a 17 moncsi is megteszi akkor csak egy vga kábel kell,és valamilyen hangszórópár.

(#23050) Skynet258 válasza heihachi (#23036) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Mert amikhez hozzájutottál, azok mind régiófüggetlenek. Hidd el, tudok mutatni olyan lemezt, ami meg se nyekkenne a gépedben (több ilyen lenne, mint ami megy) ;)
OddMan jól írta, vagy PAL, vagy régiófüggetlen lemez megy csak az európai gépeken.
Nekem is van mindenféle Play Asiaról, de ezeket mindig úgy veszem, hogy figyelem, mennek e PAL rendszeren.
Ha nincs ott a pipa... akkor nem fog menni, ez 100%.

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.