Nekem a HDMI csatlakozo melle adtak egy masik dugaszt, amelyen egy sztereo output van, meg egy optikai. Azt a dugaszt kell betolni a Box HDMI csatlakozoja fele. Meg of korsz szukseged lesz egy optikai kabelre.
Hold the line!
Nekem a HDMI csatlakozo melle adtak egy masik dugaszt, amelyen egy sztereo output van, meg egy optikai. Azt a dugaszt kell betolni a Box HDMI csatlakozoja fele. Meg of korsz szukseged lesz egy optikai kabelre.
Hold the line!

Igen, ezt akartam mondani, hogy nem a boxon van kivezetve, hanem külön kábellel érhető el.
Esetleg a TV-d is tudhat olyat, hogy tovább küldi optikain a hangot.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Miért nem jó az MS support?
"Ezen a számon előfizető nem kapcsolható."
0680018590, ez a számuk nem?
szerkesztés: lol, már nem mod van, hanem szerkesztés?
[ Szerkesztve ]
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

jah igy már ok. ez kell nekem
600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

már mióta 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
én ma láttam először. inkább azt mondd meg, miért nem jó az ms support telszáma?
[ Szerkesztve ]
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

sztem csak egyszerűen vagy nem jól ütötted be vagy nem az a számuk. vagy megváltozott de ezt nem hinném. de az is lehet hogy nem fizették a számlát és kikapcsolták a vonalat 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Vettem egy guitar hero aerosmitht.
Azért ezt, mert 1k-val olcsóbb volt, mint a legends of rock, az meg már kiírva úgyis megvan.
Nem, próbáltam többször is. Egyszerűen megszűnt.
Kolombusz:Szerintem nagyon rossz az aerosmith

annak nem aki szereti az aerosmiths-t 

Melyik játék pörög jobban neten? COD4 vagy BFBC? Úgy értem melyiket tolja több magyar?

egyértelműen cod4. már a barátlistámról nem is nyomja senki a bf-et, a cod4-et viszont nagyon sokan.
De gitárral milyen rohadt nehéz játék ez.
(#19014) (Kolombusz) válasza (Kolombusz) (#19013) üzenetére
De sokkal jobbanm élvezem.

Na srácik mi lehet a gond bekapcsolom a boxot 1-2 mpig jó a venti zaj utánna elviselhetetlenül zörög és hallható hogy visszaesik a fordulat is na már most kikapcsolom bekapcsolom van mikor 3x és megszűnik ez a jelenség mit tegyek? Cseréltessek benne ventiket? Egy magát konzol szakinak mondó illető aki egy konzolbolt tulaja igy látatlanba nem tudja megmondani mi lehet szóval nem tudom ja egyépként 12v-os mod van rajtuk.
(#19016) zsocy válasza (Kolombusz) (#19014) üzenetére

Mennyi most egy ilyen pakk?
Nekem elég lenne egy gitár is, csak nem merem megvenni, mivel még sosem próbáltam.
Egy helyen láttam a GH2-őt, gitárral 12-ért, de szerintem az csak elírás volt...
XBOX360 Gamertag : zs0cy54
(#19017) (Kolombusz) válasza zsocy (#19016) üzenetére
ÉN 25ért vettem az 576-ban, ennél tuti van pár ezerrel olcsóbban, de már annyi ideje vadásztam rá és nem jött össze, hogy nem érdekel.

Nem "egyépként", hanem egyébként, és egyébként, ha 12 voltos mod van rajta, akkor meg is érdemled, hogy zörög. Szerintem köttess rá 220V-ot, attól a zörgés meg fog szűnni.

Ez nagy 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Valószínűleg nem a voltmod miatt zörög, hanem csapágyas a venti. Úgy kezdik mindig hogy zizegnek, amit az elején még abbahagynak kis idő műlva, de később már mindig hörögni fog.
Ha nem múlik a hang, akkor csere. És tényleg nem érdemes 12v-ra moddolni, elég a 8 is, és kevésbé hangos úgy a cucc.
Szerintem.
XBOX360 Gamertag : zs0cy54

visszaveheted 5v-ra nyugodtan. nekem is 12v-on ment mégis 3ledes lett...

Te sem vagy teljesen ép hallod e?! Ha nem tudsz normálisan válaszolni másnak akkor nem is kell senki nem erőszakolja rád. 

Én is arra gyanakszom hogy az egyik nem teljesen százas mert a légáram csak az egyik venti felől jelentős a másik mintha nem is menne asszem a gpu felőli nyomatja a levegőt jobban. Cseréltetem mind2-t úgyis 1,5 évesek. 

Látom, sikerült levenned a mondandóm lényegét 

Érdemes feltolni a beta dashboardot szerintetek? Nem tudom de én csapdát szimatolok ezzel könnyebb lesz az msnek kibannolni azokat akiknek a filmware mókolt nemde? Meg hát 19.-éig vagy meddig aki ezt feltolja nem tud felmenni a livera. Nem sok értelmét látom.
Nem csal a szimatod, az új dashboarddal együtt érkezik egy bann hullám. A letöltést nem tudod elkerülni, ha meg kihúzod, akkor ugyanott tartasz - nem játszol. De jó, hogy nekem már nincs okom félelemre
Akkor ezt most jol megbeszelted magaddal ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem igaz, hogy nem birtok ki /akinek nem inge/ 2 hetet, meg kijon a teljes, bugmentes, Live-on is hasznalhato dashboard...
Hold the line!

És olyankor mi van, ha valaki netről letölti az új dash-t, aztán kiírja egy lemezre, majd feltelepíti? Arra mit lép az MS? 
[ Szerkesztve ]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. Xbox360 Gamertag:taylorp79
Valaki CoD4 ma este?

Az első live-ra fellépéskor az új dash-al bannolja őket, ha mutyizott, miért mi mást léphetne?
[ Szerkesztve ]
Állitolag BAN de ezt senki nem cáfolta,vagy erösitette meg,már csak azért se mert vannak hivatalos tesztelök akik engedéllyel rakták fel,és tesztelik az új dasht,és érdekes jutalom lenne a BAN ,tehát szerintem nem lenne BAN.
Holnap 

tudtok olyan boltokat ahol viszonylag olcsón lehet hozzájutni játékokhoz? leginkább újak érdekelnek. régebben volt már linkelve ilyen de most véletlenül sem akadok rá.. thx!
Savanyú a narancs.
Szerintem Kasza baratunk arra gondolt, hogy az uj rendszerrel jobban/konnyebben fogjak szurni a ganyolt warez gepeket es azokat tiltjak le, nem a beta dashboard-dal szerencsetlenkedoket.
Hold the line!
Ott a pont
Na meglesem ezt a Mirror's Edget. Kíváncsi vagyok rá, remélem nem fog tetszeni, mert akkor ezt is meg kell venni

Ízlések és pofonok
Már a GAMEREK sem egyformák

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /
nem tud vki egy linket ahonnan nagyon olcson lehet vezeték nélküli x360 kontrollert venni?
Eseteleg vkinek eladó debrecenben?....
valamint továbbra is keressek 20-120gigás winyót....
pmben ha lehet.

Sztem nem rossz. Ami nem tetszett benne hogy amikor elveszem a tagtól a pisztolyt és lövök a másik ürgére na az nagyon gagyi benne. Áll én meg lövöm de nem lesz semmi baja...
A többi része viszont jó... Sztem lefogják húzni a tesztek...

ja tényleg:
tarack obama vagy mekkén? 
Nem tudom míre gondolt. De én is kiváncsi vagyok,hogy jobban tudják-e szürni a modolt gépeket? Mert most sokan simán nyomják online a modolt cumoval,ha felmásolni engedi akkor ott milyen védelem van?

Üdv skacok, ma kaptam ajándékba egy Szexbox 360 premiumot.
Majd ha lesz időm végigolvasom a fórumot.
NFS carbonom van hozzá:_), eddig kétszer fagyott ki töltés közben

üdv a fedélzeten 
érdekes módon az elején mindenkinek fagy
mikor megvettem nekem is fagyott néhányszor, azóta egyszer sem
be kell járatni 

hello!
en most tervezem egy xbox vasarlasat es lenne nehany kerdesem, mivel ezelott konzolhoz meg csak nem is nagyon nyultam, szoval teljesen 0 vagyok a temaban
az erdekelne elso korben, hogy a netes jatek, hogy megy vele? ingyenes-e egyalltalan, mert lattam hogy lehet kapni valami kartyakat hozza
mi a hatranya ha nincs merevlemez? egyaltalan nem lehet menteni a jatekokban?
-----------------------------------------------
Mivel nem szeretnem, ha ezekre a kerdesekre a topikban az emberek elkezdjenek valaszolgatni, tippeket, tanacsokat osztogatni, ezert ezt kimoderaltam.
-----------------------------------------------
es meg annyi hogy hol lehet olcson eredeti jatekokat venni?
[ Módosította: tiv83us ]
We all have our delusions - Aria
En Mekkent szeretnem, de Kajszi fog nyerni. 
Dunc: Nemt tudom, hogy lesz ez a felmasolosdi, dunsztom sincs, hogy tudjak-e csekkolni ugy a szoftver eredetiseget.
Hold the line!

Eddig nem tetszik... de majd csak megszeretem, csak ezt is alig tudtam hozzá megszerezni,.. mármint a carbont.
Kinek van kőcsön játékja
Nah nem is ez, gyors kérdés, lehet le van írva valahol, de ....
HDTV módban milyen tv-n megy a cucc?
HDMI-vel kéne összekötni, mert most csak akis lcd-n próbáltam
De holnap át akarom rakni a 127cm es plazmára
, és ott hdmi volna az ideális, mert itt hiába kapcsolom hdtv re... de mondjuk lehet nem is kell átkapcsolni.
Mingyá olvasom a topicot:, csak most játszodtam
Mindenre valaszt kapsz, ha elolvasod az elso hsz-t /topik cim ugye/ es a benne levo FAQ-t/.
Warezert meg harapas van.
Hold the line!

ja igen, vegulis csak a szememet szurja ki....koszi
We all have our delusions - Aria
Call of Duty: World at War demo live-on emberek!!!

Nah holnap összekötöm a routerrel