Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#15001) Atomgeszi válasza FishAir (#14999) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Csak az utángyártottnál van ilyen gond. Az eredeti MS kábel elég vékony, így elfér egymás mellett! :K

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#15002) Prof01 válasza FishAir (#14999) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

És a HDMI milyen hangot küld? Sima stereo vagy tud 5.1-et?

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#15003) FishAir válasza Prof01 (#15002) üzenetére

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tud 5.1-et, de a tapasztalatok alapján egy kicsit sántít. Néha elmegy és akkor dashboardban kapcsolgatni kell sztereo és 5.1 között attól megjavul. :U

★ Heinekenesis ★

(#15004) bwoay válasza Atomgeszi (#15001) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

utángyártott? :)
attól, hogy egy kábel nem MS, még bőven lehet eredeti...

[ Szeretkezve ]

(#15005) Atomgeszi válasza bwoay (#15004) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Igaz! Rosszul fogalmaztam! :P

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#15006) Prof01 válasza FishAir (#15003) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Am. azért kérdeztem csak, mert Ps3as haverom jött az "áll hdmi" szövegével és tisztába akarom tenni a dolgokat. :D

(#15007) FishAir válasza Prof01 (#15006) üzenetére

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mondjad neki olvasgasson: [link]
A szabvány az szabvány.

★ Heinekenesis ★

(#15008) Atomgeszi

Atomgeszi
(őstag)

[link] Ez a nap is eljött hát.

(#15009) szkorhetz válasza Atomgeszi (#15008) üzenetére

szkorhetz
(senior tag)

a dátum tavaly júliusi....

C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

(#15010) bwoay válasza szkorhetz (#15009) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ja, feltörték anno a tavaly júniusi fw-t,
amivel már egy hónap múlva sem tudtál felmenni a PSN-re :)

[ Szeretkezve ]

(#15011) Kasza08 válasza Atomgeszi (#15008) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt miért ide? :U

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#15012) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kölcsön kértem haveromtól a skate-et. ez sztem tipikusan olyan játék, amit a MM-ba és hasonló helyekre ki lehet rakni, hogy a nép ellegyen vele. nekem a single része annyira nem jött be. multiban viszont nagyon jókat szórakoztunk vele haverral, teljesen más feelingje van. én nem vagyok nagy deszkás, de anno a Héja Antal is nagyon bejött:D

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#15013) bwoay válasza Kasza08 (#15012) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

inkább utóbbi az, amivel könnyedén elszórakoznak a népek,
a Skate-hez nem árt a tutorial, anélkül ollie-zni sem egyszerű,
aztán a komolyabb trükköket beadni meg képtelenség leírás nélkül.

[ Szeretkezve ]

(#15014) kobe24

kobe24
(kvázi-tag)

Szerintetek mikor jön a köv. generációs xbox? csak azért hogyha most veszek egy 360-at akkor meddig nem kell lecserélni? :D

(#15015) FishAir válasza kobe24 (#15014) üzenetére

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A szakik még 3 évet tippelnek.

★ Heinekenesis ★

(#15016) 30z.Samu válasza FishAir (#15015) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha 2 évet kihúz nekem a box, már megérte megvenni. :))

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#15017) Prof01 válasza 30z.Samu (#15016) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Hát azért remélem nem jár úgy, mint a Classic.... :U

(#15018) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Mivel a ps3 10 éves életcilussal született meg, még jópár évig elvileg biztos piacon lesz, az x360 meg elődjével ellentétben felveszi a konkurenssel a versenyt így hasonló ideig lesz a piacon/támogatva. Mivel ugyebár a címek többsége multiplatform. Azt el tudom képzelni hogy pár év és olyan új x jön ki amely teljesen kompatibilis az x360-al és így az x360-as gép árusítását beszüntetik, de ettől még fognak jönni x360-as játékok, szerintem 4 évet simán lehet számolni úgy hogy normális lesz a kínálat is. Kiindulva ps2-ből amit még mindig árulnak és néha jön rá játék, pedig immár legalább 3 éve elavult pc-hez képest. A mostani konzolok meg még mindig tudják hozni azt amit egy viszonylagos csúcspc. De jó lenne ha a következő generáció olyan lenne hogy minden vonalat megszüntet a pc-vel :U

(#15019) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

eladó Condemned 2
8k :o

(#15020) Prof01 válasza Peat;) (#15018) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

"De jó lenne ha a következő generáció olyan lenne hogy minden vonalat megszüntet a pc-vel :U"

Hát az M$ nem erről híres... Sony legalább más procit rakott a Ps3-ba, de az M$ meg telerakta pc-s cuccokkal. Nem csoda, hogy egyszerűen tudnak rá fejleszteni. :U

(#15021) zsocy válasza Prof01 (#15020) üzenetére

zsocy
(fanatikus tag)

A DVD meghajtón kívül nincs semmi PC alkatrész a boxban tudtommal. A processzora 3.2 GHz PowerPC Tri-Core Xenon, a videochipet az ATI gyártja de nem PC-s chip, az alaplap is spéci.

Azért is tudták olyan könnyen flashelni az elején mert egy sima SATA-s DVD olvasó van benne.

XBOX360 Gamertag : zs0cy54

(#15022) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

vigyétek:

Virtua Fighter 5...6k
Turok...6k
NBA Live 2008...6k
Clive Barkers Jericho...6k
Condemned 2...7k
Call of Duty 3...5k
Frontlines Fuel of War...7k

Egyben a pakk 36k...Mindegyik gamma hibátlan, kiskönyv + borító is van.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#15023) Peat;) válasza Prof01 (#15020) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Nem is a fizikait értettem egyébként. Nyújtson annyival másabb játékélményt a konzol hogy ha a pc már 100x szebb grafikára képes akkor is éljen és viruljon, de ne úgy mint wii, hanem minőségi játékokkal.

Ja leírtam már a kulcsszót, játék. Csináljon az MS és Sony külön akár konzolhoz kapcsolható médiakütyüt, de miazmár hogy lassan egy komplett pc a konzol... :(( wincsi, telepítés, patchelés, netezés(nem a multira gondolok, pl oldalak, torrentezés ps3-on állítólag..) meg ezer más tököm tudja mik jönnek. Ps3 fura mód nem lett hatalmas siker, talán ott is kicsit oda kellett figyelni volna arra a tényre, hogy a vásárlók a konzol=játékgép tudattal élnek a fejükben. Ha nincs elég és jó játék letojják az ezer magos cellt meg a nasa által írigyelt optikai meghajtót.....

[ Szerkesztve ]

(#15024) Prof01 válasza Peat;) (#15023) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Netezés tényleg nem szükséges, de nem árt ha filmet nézni, zenét hallgazitni azért lehet rajta. Winyóra telepítés gondolom azért kell, mert lassú lenne a 20GB-s játékokat lemezről olvasni és a fejet is kevésbé használja így. Sztem ez nem rossz dolog. 5-10 percet mindenki ki tud várni. :U

(#15025) Ukraan

Ukraan
(tag)

Sziasztok!
Újabb kérdésekkel szeretnék Hozzátok fordulni. Még mindig 360 Arcade a téma. Az új Arcade-ok tulajdonosaitól szeretném kérdezni, milyen hangosak ezek a gépek(sok helyen elrettentő dolgokat olvasni). Ezen kívül szeretnélek Titeket megkérdezni, milyen játékokat ajánlanátok a régebbi megjelenésűek közül. A géppel együtt ui. max. 3 db használt játékot tudok megvenni, ezek közül kettő a Dead Rising ill. a Burnout Revenge lenne. Köszi a válaszokat :R!!!
Ja, és még valami! A kontrollert sima AA-s tölthető elemekkel lehet használni? Ha hülyeségeket kérdeztem(ami nincs kizárva :)) ), bocs, és mégegyszer kösz!

[ Szerkesztve ]

T-s Nokia E6 kedvező áron eladó!

(#15026) kobe24 válasza Ukraan (#15025) üzenetére

kobe24
(kvázi-tag)

Hát az én ismerősöm most vett egy arcade gépet, de én nem találtam hangosnak, pedig én is sok helyen olvastam ilyen elrettentő dolgokat, hogy milyen hangos.Lehet csak én vagyok halláskárosult :D. Meg szerintem ha az ember nem arra figyel, hanem arra amivel játszik akkor észre se veszi, de lehet csak én vagyok ilyen, hogy annyira bele tud merülni a játékokba, hogy mást észre se veszek :D.

(#15027) Peat;) válasza Ukraan (#15025) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Forza2-őt nagyon ajánlom 3. játéknak (komolyabb fajta autós), vagy gears of wart(menj és lőj szép grafikával).
Bármilyen AA-s elemmel megy a kontroller, abból kiindulva hogy noname 2000 és duracell 2650mah-es elemmel is megy.

Nem maga a gép hangos(az még elviselhető), hanem a dvd olvasója. Mivel mostanában volt meghajtó beszállító váltás xboxnál lehet hogy az újabb darabok már halkabbak. Az előző szériás, benq márkájú dvd-s változatok nekem még hangosnak minősülnek, de elviselem. Ha csak ez tart vissza, akkor vedd meg bátran.

[ Szerkesztve ]

(#15028) Fusion01 válasza Ukraan (#15025) üzenetére

Fusion01
(tag)

Igaz nekem premiumom van de Benq drive van benne ami az arcadokba van.Hát filmeknél kattog 1percig, játékoknál olyan mint egy repülőgép hajtóműve.Meg lehet szokni.Játék közben nem is hallod.Persze 2 db AA elemmel működik.Mindegy hogy vartas e vagy energizer.Forza 2 (5k a bundle kiadás amihez kapsz viva pinatát),Gears of War( 5-6 k) ,Call of Duty 2 vagy 3 (ez is kb 5-6k)

Xbox Live gamertag: II GHOS75HO7 II

(#15029) gaborbol

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

ÜDV!

Lehet nagyon lámi kérdés lesz ,de csak pár napja vagyok boldog tulaja egy x-360 arcade gépezetnek. Azt szeretném megkérdezni, hogy pl a halo 3-mal játszunk 1 gépen 2 kontrollerrel, akkor nem lehetne esetleg 2 külön tv -n vagy 1 tv 1 monitoron játszani valahogy? Egy régi 72-es tévém van csak és azon a 2 játékos mód élvezhetetlen.
Sajna nagy lcd-plazma vásárlása felejtős.....

2007-09-es gyártású Arcade benq meghajtóval ,maga a gép tök csendes és hideg, az olvasó kicsit súg,először paráztam mert ha pc-ben lenne már vittem volna is vissza garba, de egyre jobban kezdem megszokni...

[ Szerkesztve ]

(#15030) szkorhetz válasza gaborbol (#15029) üzenetére

szkorhetz
(senior tag)

Tudomásom szerint nem lehet....
Gyenge ahozz a Xenos.....
meg amúgy sem, deshboardban sincs sehol oan funkció
Ez sajnos nem ps3, ott megoldható lenne, de ott meg no halo 3 :D

[ Szerkesztve ]

C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

(#15031) gaborbol válasza szkorhetz (#15030) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyenge nem lehet, mert megosztott képernyőn is fut rendesen, csak élvezhetetlen.
Ha már megy megosztott képernyőn akkor ennyi erővel mehetne 2 megjelenítő eszközön is.Max esetleg nem akarják megoldani, mert majd vesz a parasz még egy x360-at meg még egy halo3 példányt,+ ne adj isten előfizet mind2 a live-ra...

ahh,de kár ....

De egy barominagytvé is jól jönne :)

[ Szerkesztve ]

(#15032) Prof01 válasza gaborbol (#15031) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Bizony! Haveroméknak 2 van és mindegyiken van live. :D

(#15033) K3NZO válasza Peat;) (#15023) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Abszolut nem értek veled egyet. Én nagyon is szeretem, hogy lassan olyan funkciókat tud mint pc és szeretem is használni, lásd madia center és társai. Aki meg nem akarja , használja szimpla konzolként.

"Per aspera ad astra"

(#15034) 1010 válasza kobe24 (#15026) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

relative hangos
de egy ps3 halkabbmert abba a blu rayt nem kell annyit pörgteni

(#15035) K3NZO válasza gaborbol (#15029) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Moderátor erre jár kérem törölje ezt a hozzászólást köszönöm.

[ Szerkesztve ]

"Per aspera ad astra"

(#15036) Kasza08 válasza Peat;) (#15023) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem tetszik, akkor ne használd :U ennyire egyszerű.
Sztem is okos dolog, hogy megveszed most a PS3-at 100-ért, netezni, filmet nézni lehet vele, PC se kell, és még 5-6 évig jó.
5-6 év alatt a egy gamerPC-be 1,5 milliót is beleölhetsz.:(

A telepítés viszont tényleg hülyeség. Ezt sosem hiányolom a konzolban.:W

(#15037) bwoay válasza Kasza08 (#15036) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

akkor kívánom, hogy életed végéig PS3-on kelljen netezned ;]

[ Szeretkezve ]

(#15038) Kasza08 válasza bwoay (#15037) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hehe..nem lesz PS3-am:D, jó hát persze nem olyan gyors mint a PC, de attól még jó hogy van. (olyan mint a térfogat leves: nem finom, de azért sok! by: Besenyő Pista bácsi:DDD)

(#15039) FishAir

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hogy mekkora nagy hallgatás van Jasperrel kapcsolatban hihetetlen. E3-on se mondtak semmit, meg a mostani Gamefest-en se. Remélem az augusztus 6-ain valamit benyögnek végre. Itt egy tag a megbízható forrására hivatkozva állítja, hogy augusztus 22-re készül el az első adag belőlük.

★ Heinekenesis ★

(#15040) zsoltxy12

zsoltxy12
(újonc)

Melyiken lenne szebb a kép 1 52cm-es tv-n vagy egy 17 colos monitoron?

(#15041) Mákos7észta válasza zsoltxy12 (#15040) üzenetére

Mákos7észta
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyértelműen az utóbbi.

Csak óvatosan, még nem kávéztam..

(#15042) szkorhetz válasza FishAir (#15039) üzenetére

szkorhetz
(senior tag)

igen, elég érdekes ez a kuss
Kb minden xbox-os várja mint a messiást, ezek meg semmit nem mondanak róla

(#15043) bwoay válasza szkorhetz (#15042) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

szerintem akinek van gépe, az azért olyan nagyon nem várja

[ Szeretkezve ]

(#15044) late válasza bwoay (#15043) üzenetére

late
(lelkes újonc)

Ja, ja! Meg vagyok én elégedve a falcon alaplapos cuccal, ha kipurcan ez is, mint az előző HDMI nélküli gépem, akkor már nem veszek több keksz boxot. :K

Gari meg tart úgy kb 2,5 év.

Inkább játszon mindenki, mint sz@rakodjon a hardverrel.

(#15045) 30z.Samu válasza bwoay (#15043) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja, nekem megfelel ez a box is, ami nekem van. :DD

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#15046) bwoay

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

sőt, aki warezolni akar, az meg pláne nem várja.
gyakorlatilag teljesen jól ellennénk nélküle :D

[ Szeretkezve ]

(#15047) tiv83us válasza bwoay (#15046) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

En azert varom, mert a sok csorikam jon majd kapkodni erte, en meg veszek az arabol egy vadi ujat, meg meg hot-dogra is marad :))

Hold the line!

(#15048) 1010 válasza tiv83us (#15047) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

nemm tudom msot már van kb 15$ ért is játék boxra
tényleeg nem tom mit akarnak :(
annak hogy legyen egyszerre 500millió játékom semmi értelme
én megveszem, kijátszom aztán eladom, veszek árábol másikat. igy csak 1-2játékom van egyszerre de azzal tényleg foglalkozok

(#15049) Kasza08 válasza 1010 (#15048) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1-2 játéknak sincs több értelme. Szvsz. min. 5 játék kell, hogy unalom nélkül tudjak játszani.
Másoltat meg nincs értelme cserélni. inkább ki ír egy újat, meg mégegyet, megmégegyet és így lesz belőle 500millió...

[ Szerkesztve ]

(#15050) 1010 válasza Kasza08 (#15049) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

nagy kanálal eszed az életet hallod :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.