Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#12001) (Kolombusz) válasza Kasza08 (#11987) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tök mindegy, ha eredetiként veszed, az MS is profitál belőle.
Az ár egy részét kapják meg, nem ők a kiadók.

(#12002) 1010 válasza (Kolombusz) (#12000) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

dehogy van :((
amúgy meg van itunes acc om ahonnan rendszeresen töltök le zenéket(pénzért)
és mindent megtudok szerezni amit kint lehet kapni.csak pénz kérédse.

amúgy meg jó lenne valami felvilágositást tartani hogyy itunes live és társait itthon is lehet használni :o

[ Szerkesztve ]

(#12003) Kasza08 válasza (Kolombusz) (#12001) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is jobb érzés, hogy eredeti:)

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#12004) Peat;) válasza -=Libria=- (#11999) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Oké, az a mondat amit írtál abbhan a formában nem állja meg a helyét ilyen igényes topikban kérem :) arra amit kiszámoltam abban a mvállaló tiszta megmaradó jövedelme van alapesetben úgy hogy nincs pótlék stb, és én is leírtam a véleményem, amiben van párhuzam :R
Világgazdaság? Csak nem gödöllői egyetem? :DDD (ott ingyenes, amúgy én pénzt nem adnék érte... :) )

Electro Worldben van arcade gép 50-ért, az tuti hivatalos szóval én részemről eldöntve hol vásárolom meg a gépet. Már csak azt nem tom milyen játék legyen hozzá, 1 gta4 vagy inkább kettő régebbi jobb cím (gow és vmi autós kéne), gta4 árát még sokallom.

(#12005) (Kolombusz) válasza Peat;) (#12004) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha autós, akkor PGR4 és Forza2.
Én a gow helyett a helyedben egy COD4-et szereznék be.

A single mindkettőben szuper, de nekem a gow multi egyáltalán nem tetszik.

(#12006) zsocy válasza Peat;) (#12004) üzenetére

zsocy
(fanatikus tag)

Forza 2-t maximálisan támogatom, legjobb autós játék az biztos. Szerintem egy Halo3-at is odatehetsz GOW helyett, már azt is láttam viszonylag olcsón.

GTA4 még drága, kell még 1-2 hónap hogy olcsóbb legyen.

XBOX360 Gamertag : zs0cy54

(#12007) Peat;) válasza (Kolombusz) (#12005) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Autósokból ezeket lesem akkor, láttam pgr3-at valahol nagyon olcsón, lehet az lesz. Cod4 megvolt pc-n, talán végig is vittem karácsonykor, míg gow-al még nem játszottam és x-en olyan alap mint nintendo wiimen zelda volt, állítólag :)

Elősdleges akkor Forza, Halo nekem nem jön be, köszi :)

[ Szerkesztve ]

(#12008) (Kolombusz) válasza Peat;) (#12007) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Forzat mindenképp.
A PGR3 nemrossz, nemrossz, de legalább olcsó. A PGR4 viszont nagyon eltalált játék lett.

A gow sem rossz, beszerezheted nyugodtan. :K

(#12009) 1010 válasza Peat;) (#12004) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

a premium ott mennyi?

gta4
13 a legolcsóbb ahol tudom

(#12010) spammer válasza (Kolombusz) (#12008) üzenetére

spammer
(senior tag)

Először PGR4, aztán Forza 2. Fordítva már kicsit lejjebb esik a PGR szintje és nem tetszik majd annyira :) PGR4 jó alapozni a Forzahoz. De ha csak egyik, akkor mindeképpen Forza 2 :K

Szerintem.

"At the end of pain is success"

(#12011) szkorhetz válasza 1010 (#12009) üzenetére

szkorhetz
(senior tag)

vaterán van 12-ért :D

C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

(#12012) kneedeep

kneedeep
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szeretnék venni egy xbox 360-eat de sehol nem találok 0%THm-eset részletre.. szokott ez a játékgép ilyen konstrukcióval a boltokban lenni, vagy fölösleges várnom?

(#12013) Kasza08 válasza kneedeep (#12012) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Electro Worldben szokott lenni 10 hónapos részletfizetés, a THM-et nem tudom:B Nem kell feltétlen várni, csak körül kell nézni ;)

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#12014) palika90

palika90
(kvázi-tag)

Sziasztok! Az egyik ismerősömnek a gépe ezt csinálja:
"Amikor bekapcsolom utánna: Can't find the update disc. Please reinsert the disc. Disc not deceted . Majd berakok akármit ezt irja Update utánna Update failed.Can't update your console.Please contact xbox customer.Support or go to xbox.com suppork."

és mivel én nem vok nagy x360 guru kiváncsi lennék h szerintetek mi a megoldás??? :F

:R

Samsung PS51D550 Full HD 3D plazma

(#12015) Xelo válasza palika90 (#12014) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyilván vmelyik játék csak úgy lett volna futtatható ha updatelődik az xbox software, de ezt nem tudta elsőre megtenni, ezért ismerősöd ki is szedte a gamét azzal a felkiáltással hogy: há ez sz@r. pedig van ilyen, általános dolog hogy az update nem megy elsőre. tegye be azt a játékot ami updatelni akarta magát, és addig indítgassa újra amíg be nem jelentkezik. nállam nyolcadszorra sikerült :B

(#12016) Peat;) válasza 1010 (#12009) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Felejtős, asszem 70 felett. De fennt vannak neten, van netes áruházuk is. Gta-t én is annyiért láttam, konzoljatek.extra-án.

Kérdezte valaki a hitelt, az oldalukon a mostani szórólap végén a szokásos apróbetűt el kell olvasni, hogy van-e 0%-os. De most olyat inkább lcd tvkre adnak.

[ Szerkesztve ]

(#12017) palika90 válasza Xelo (#12015) üzenetére

palika90
(kvázi-tag)

:R

Samsung PS51D550 Full HD 3D plazma

(#12018) K3NZO

K3NZO
(senior tag)

Hol lehet törlni a már meglévő profilt?

"Per aspera ad astra"

(#12019) greeny7

greeny7
(lelkes újonc)

Sziasztok!

most szeretném első alkalommal az X360-at netre kiengedni (UEFA 2008 játék kéri). PCmmel patch kábellel kötöttem össze. A pc-n van net, valamint az XP beállításainál engedélyeztem hogy más gép is használhassa az internet kapcsolatomat. Most már IP camet kijelez a box is, teszten ezem átmegy, viszont a DNS-néél bukik... :O

Tudna valaki segíteni, hogy mit nem tettem meg és mit kellene csinálnom? :F

Köszönöm

(#12020) Vekiboy válasza Peat;) (#12007) üzenetére

Vekiboy
(tag)

Szia. Nekem van pgr 3-am, ha érdekel.

"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton

(#12021) szkorhetz

szkorhetz
(senior tag)

máshol nagyon ajánlgatják a vga kábelt, van valakinek?

C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

(#12022) Buldozer99 válasza Xelo (#11888) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

Mármint a Box van gariban,a TV tökéletesen működik. Sorry rosszul írtam... :B

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#12023) Atomgeszi válasza szkorhetz (#12021) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Nekem van! Arra nagyon figyelj, ha utángyártottat veszel, akkor abba nem lesz Garder Charger tehát, ha monitorra kötöd, annak tűs a vége,viszont a vga kábelnak is tűs a vége, magyarán nem tudod összetudni. Az az átalakító meg két hüvelyes résszel rendelkezik, szóval azzal összetudod hozni. Viszont ha LCD TV-re kötöd, abba sztem van anyás csatlakozo, szoval abba belefog menni.

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#12024) Xelo válasza Buldozer99 (#12022) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

áhh megnyugtattál :DDD akkor azt hiszem én is benevezek egy LG-re. :K

(#12025) Xelo válasza szkorhetz (#12021) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem speedlink van de a tesztje még várat magára egy-két hetet, addig is nézz körül itt, illetve egy link ha árak is érdekelnének. én innen választottam az SL-2317es jelölésűt 2k ropiért hosszú kutatás után :)

(#12026) szkorhetz

szkorhetz
(senior tag)

és akkor ha egy hdmi vs vga-t nézünk? :D
hd readyt natívban

(#12027) Buldozer99 válasza Xelo (#12024) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

nyugodtan nevezz be egyre,nagyon jó kis TV. :)

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#12028) Xelo válasza szkorhetz (#12026) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hdmi nyilván jobb, de ha monitorokról beszélünk csak a vga jöhet szóba (jó néha összefuthatunk ilyen mutáns egyedekkel amik tvként is funkcionálnak, néhánynak pedig van hdmi bemenete is), illetve én esetemben nekem régi x360om van amin nincs hdmi :)

(#12029) dewfah válasza tiv83us (#11989) üzenetére

dewfah
(lelkes újonc)

"Legkozelebb arrajarok, egy csomagnyi 360 game-t becsekkolok a gepre es feldobom aprora olcsoe."
azért az NTSC / Pal problémát vedd figyelembe szerintem előtte, lehet nem lenne az év biznisze.

(#12030) tiv83us válasza dewfah (#12029) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igaz, erre nem gondoltam.

Viszont ha mar igy az ejjel kozepen postolok, hadd osszam meg oromom, ma sikerult a Rock Band-ben a 69. szamot Hardon /az utolso es legkemenyebb/ szamot eljatszani 89%-ra es megnyitni az "Axe Assasin" Achievementet;

A GH3 viszont megfogott Hardon a Smashing Pumpkins-nal, a Cherub Rock-on, bar sokat meg nem foglalkoztam vele...

Szorri az offert, de most virul a fejem, mert kb ket hete gyakorlom a szamot hardon, hogy atkuzdjem magam rajta. Amugy itt egy video rola /nem en vagyok/, hogy milyen szinten szopatja az embert meg ez a szam.

ps: A video expert, de proba keppen eljatszottam experten is, ugyanugy eljatszottam ugy is, csak kevesebb szazalekra, nincs tul nagy gap ennel a szamnal a nehezseg kozt. /Meg mielott valaki belekot/.

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#12031) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van egy kis eladó árum ;) GTA4,FNR3

(#12032) 1010 válasza Atomgeszi (#12023) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

az én monitorm nem tűs
le tudom veni róla a kábelt
akkor ezt csak simán rá kötöm :U

felbontást ugye lehet állítani pl 1024x768
hogy azt adja ki a box

(#12033) K3NZO

K3NZO
(senior tag)

Egyik profilból a másikba át lehet tenni a mentéseket?

"Per aspera ad astra"

(#12034) ez_meg_emaz válasza hocika (#11984) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Ja de ha nincs blokk akkor honnan tudják majd mikor vetted? :)

Többször irták de még nekem se tiszta ez a regelés dolog. :D (részletesen érdekel, esetleg linket egy hsz-ra ahol rendesen le van irva.)
Szal felhivok egy számot (amit tököm tudja honnan szedek de mindenki erröl beszél hogy telefonálok :DDD ) aztán meg neten is beregelem és aztán már él is a gyártoi(ms) gari, ami ugye teljesen független attol hogy a boltba ahol vettük mennyit adnak rá!? Tehát a telozást és regelést letudtam akkor nyugodtan hátradölhetek mert él a 3 év gari!?
Szal lehetnénk ujra on, vagy ha már unjátok mert 100 volt akkor (sry és) linket pls(hsz-re vagy bármire ami segit). Thx

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#12035) K3NZO válasza ez_meg_emaz (#12034) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Veszel akárhol akármilyen box-ot. 2 év teljes körű és 1 év 3 ledre vállat garancia él MS jóvoltából. A számot majd a xbox360 dobozában találod. Igen csak felhívod bediktálod az adataidat és kész. De ha meghibásodik kiküldenek egy futárt és csak akkor viszi el ha kap a blokkról egy fénymásolatot.

Amit a boltokban írnak, hogy 1 év gari nagy valószínűséggel azért írják mert a gép flashelve van és akkor bukó az MS gari.

Remélem minden kérdésedet sikerült megválaszolnom.

"Per aspera ad astra"

(#12036) 1010 válasza K3NZO (#12035) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

bediktálod az adataid egyből ugrott a live
mivel gondolom serial numbert is kérnek szevasz :C

majd diktálom
1010
US
orange megye
montgomery :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12037) Def26 válasza ez_meg_emaz (#12034) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Megvan a géped, és nincs flashelve (mert ugye igy legális az MS gari), tök mindegy, hogy mikor regisztrálod be (telefonon) a lényeg, hogy ha baj van akkor a vásárlás napjától számított 3 év él a 3 ledes hibára. Egyéb hibákra 1 év.

Regisztrálás ugy történik, hogy felhívod ezt a számot és elmondod az üfsz. -nak, hogy nincs probléma csak regisztrálni szeretnéd a gépet. Ekkor ő kére a széria számot esetleg címedet, nevedet elmondja, hogy blokk legyen a gépről és ennyi. Neten nem szükséges külön regisztrálni, mert a telefonban a csaj ugyanazt megcsinálja.

Interneten akkor szükséges a reg. (de ez is csak kényelemi okokból) ha egy esetleges hiba miatt elviszik a gépet és nyomon szeretnéd követni, hogy épp merre jár a masina (mint a postai csomagkövetés).

Ha a telefonos regelés, megvan akkor nyugodtan hátradőletsz. De ezt akkor is nyugodtan megteheted, ha nincs regelve a gép, mert az is jó ha akkor hívod őket ha már gond van. Nem hajtanak el csak annyi történik, hogy akkor regisztrálod be a masinát és visszamnelőleg él a gari a vásárlás napjáig. Tehát 1 éve van meg a géped, majd beszarik (3 led) telefon üfsz. -re és onnantól még 2 év gari van a box -ra.

Origin:attila4go

(#12038) K3NZO válasza 1010 (#12036) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Live másik rendszeren van de semmi baj.

"Per aspera ad astra"

(#12039) Def26 válasza 1010 (#12036) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Ahogy nézem az adataidat te a számok embere vagy. :DDD

Egyébként nincs belőle probléma. Ők is tudják, hogy valahova külföldre regisztráltad be a gépet. mondjuk igy belegondolva szívás lenne, ha a regisztrált címre küldenék vissza a boxot, akkor nálam is jóljárna valami Londoni légkondiszervíz. :DDD

(#12040) K3NZO válasza Def26 (#12039) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

:D Nálam Basingstoke-i posta örülne nagyon :D. Jót derültem a hozzászólásodon :D.

"Per aspera ad astra"

(#12041) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

MS lekenyerez :D
Másfelől, nagyon korrekt.

Wáá, az url nevét nézzétek :C

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#12042) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

Ez volt az első és utolsó dolog amit a golemnél vettem. a Box megjött. de tele van karcolásokkal a burkolat itt-ott meg van ütve. És mondanom sem kell h. a kábel nem ért (még) ide... Ha hétfőig nem jön meg akkor megint felhívom őket h. mi van. Nem azért de ha kedden észreveszi h. kihagyta a csomagból akkor szerdán posta és már rég itt kéne lennie csak szarnak rá.

(#12043) alien_ válasza Tommmmka (#12042) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ráadaásul a site-jukon szereplő info is helytelen, a garancia menüben:
"3ÉV teljeskörü garanciát vállal a Microsoft (csak legyen a gépeden sértetlen Microsoft plomba)!"

1 év a telejskörű MS garancia, és 3 év a 3 ledre, ha jól tudom..

Swarm is coming.

(#12044) K3NZO válasza Tommmmka (#12042) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

HOgy hogy tele van karcolással? Nem újjat vettél? Ha meg újjat akartál verd ki a balhét amiveb tudok segítek.

"Per aspera ad astra"

(#12045) K3NZO válasza alien_ (#12043) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

2 év teljeskörő gar jár a gépekre. MS supporton legalábbis ezt mondták tegnap.

"Per aspera ad astra"

(#12046) Tommmmka válasza K3NZO (#12044) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

újat vettem, a ház ahol szétszdték (gondolom a hűtésmódostás miatt) szét vannak barmolva a sarkok, a gép oldalán 3-4 karc van. + az alján egy 2cm hosszban meg van ütve a széla a burkolatnak... csodálatos.

És mivel nincs TV-m (sz.g-épről megy tunerrel) ezért még ki sem tudom próbálni mert csesznek elküldeni a kábelt tegnapelőtt felhívtam h. akkor a kábel mikor jön azt mondja holnap vagy holnapután feladom... hát ha elbassza a csomagolást akkor siettesse már meg magát...

[ Szerkesztve ]

(#12047) K3NZO válasza Tommmmka (#12046) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Ezt szerintem írd meg a fórumukba! Azt olvassa mindenki vásárlás előtt, biztos mondani fognak rá valamit. Említsd meg a kábelt is.

"Per aspera ad astra"

(#12048) Def26 válasza Tommmmka (#12046) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Dobj egy pár képet fel a netre.

(#12049) Tommmmka válasza Def26 (#12048) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

amint hazaértem teszek fel képet.

(#12050) Tommmmka válasza K3NZO (#12047) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

ma délutánig várok vele mivel még "megjöhet" az ominózus VGA kábel. Ha nem jön meg felhívom őket aztán hangnemtől függően fogom közzétenni a gondolataimat ezzel kapcsolatban :D
Mivel már 2 napja hívogatom őket kíváncsi vagyok h. mit mondanak erre, utolsó alkalommal is eléggé le lettem rázva, h. majd holnap vagy holnapután feladjuk...

Meg amúgy is hiába írok a fórumukra kimoderálják aztán csókolom

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.