Mivel lejárt az 1 hónapos ingyen goldom,így ma beüzemeltem egy másik accot.
Vegyetek fel ha akartok.
Amikkel tudnék játszani:
GTA4&EFLC
Cod 4,5,6
BF
C2
Red Dead Redemption
Far Cry2
Splintel Cell Conviction
GoW 2
[ Szerkesztve ]
Dell XPS M1330 fekete black T9300 2.5GhZ Geeforce 8400 4GB 160GB új alaplappal új fedlap kijelző
Dell XPS M1330 fekete black T8300 2.4GhZ Geeforce 8400 2GB 160GB új alaplappal
Allnet 16 portos rackbe rakható SWITCH, tökéletes állapotban
Dell XPS M1330 piros red T7500 2.2GhZ Geeforce 8400 3GB 160GB új alaplappal
Elcserélhető/Eladó C2D Félkonfig! Intel C2D E8400 + 4GB DDR2 + Gigabyte alaplap

Mivel lejárt az 1 hónapos ingyen goldom,így ma beüzemeltem egy másik accot.
Vegyetek fel ha akartok.
Amikkel tudnék játszani:
GTA4&EFLC
Cod 4,5,6
BF
C2
Red Dead Redemption
Far Cry2
Splintel Cell Conviction
GoW 2
[ Szerkesztve ]

Én a helyedben elkerülném.
Tomics tudna mesélni.
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Én egyszer akartam náluk vinyót venni, soha a többet a környékükre nem megyek.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Lol, a játékoknál van olyan kép amit a cd galaxis oldaláról nyúltak.
Konkrétan a Street Fighter IV-es, a linkelt oldalon lentebb.
matthew95(2) : szerintem 20-as HDD-t ne vegyél ha nem muszáj.
Aki rendelt a zavviról, annak kb. hány nap volt még megérkezett a csomag? Ill. a supergamer-ről?
[ Szerkesztve ]
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Hát ez az oldal nagyszerű... 
[ Szerkesztve ]
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

5 munkanap alatt nekem megérkezett!
Persze, ha van raktáron a játék.
Szerk.: Zavvi.com-ról írtam. 
[ Szerkesztve ]

Hú de vak vagyok. Köszi 
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

Miért? Meséljetek.

zavvi-ról van aki már másfél hete várja a stracraft2-őt, nem ajánlom. én game.uk-t ajánlanám, a hétfői rendelésem még aznap feladták, szerdán itt volt. korrektek nagyon 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

De csak azért, mert szóltam nekik, hogy neked lesz. 
Origin:attila4go
Kíváncsi vagyok szerk előtt mit írhattál oda... 
Sonja : kösz, és az fontban, vagy euroban megadott árat fizetted?
Djuree: a game-ről már én is rendeltem párszor, és én is elégedett vagyok velük.
Viszont amiket kinéztem azok a zavvin vannak jó áron (van amelyik nincs is a game-en raktáron), így inkább onnan akarom beszerezni őket.
A Starcratf 2-ős eset nem a Starcraft 2 miatt van (új játék, esetleg nem kaptak annyi példányt ahány rendelést felvettek, stb)?
Def26:

[ Szerkesztve ]
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

kösz

adalbert1: az is lehet hogy kifogytak belőle 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Jobb ha nem tudod! 

Fontban vonja le, amit a bankod vált át középárfolyamon. 

Az is számít, hogy VISA vagy MasterCard kártyád van. Egyik dollár másik euro alapú.
Anno újként hirdetett vez. nélküli kontrollert hirdettek jó áron. Le is csaptam rá, igaz zacskós kiszerelés volt, nem dobozos. Aztán itthon mikor kipróbáltam érződött rajta nem kicsit, hanem nagyon, hogy ez használt , vagy több darabból összerakott rakás szar (analóg karok nem mentek olyan simán, egyik másik gomb furcsán nyomódott be, illesztési hézagok mintha sorjás lenne a felület...)...visszavittem, szó nélkül visszaadta a pénzt nem is próbált magyarázkodni. Ja és maga a hely is egy lebuj, a pult tele volt szétszedett konzolokkal de nagyon trehány módon... Kerüld el jó messzire.
[ Szerkesztve ]
Kösz, kicsit megkavart ez a font és euro, és az oldalukon nem találtam semmilyen egyértelmű leírást arra vonatkozóan, hogy miért van két pénznem, és vajon a font csak Angliának van, vagy az egész EU-nak? Habár lehet hogy csak én voltam a láma. 
mennyi a szállítási ktg. zavii-n illetve game.co.uk-n?

Mondjuk ez már jó rég volt, de a lényeg, hogy kinéztem egy 120-as vinyót az oldalukon, ami van raktáron. Felhívom őket, hogy van-e raktáron, van raktáron mondja, menjek be. Elmegyek (még az nap), hát nyilván nem volt raktáron, de minden más szart rám akartak sózni. Kaptam egy névjegykártyát, hogy hívjam őket 3 nap múlva, akkor se volt, aztán még hívogattam őket, de sose volt. Persze, sose azt mondták, hogy ez sose lesz, hanem azt, hogy van helyette 60-as, van 20-as, meg a rák tudja, de már megrendelték, holnapután megjön (sose jött meg). Szóval komplett idiótának néztek. Buktak 30 rongyot, mert akkor még annyi volt a 120-as vinyó 
Másik boltot választottam, felhívtam őket, hogy van-e, azt mondták van, bementem, ideadták, este már arról játszottam. Fél óra alatt megvolt, ami náluk nem jött össze három hét alatt se, és csak 2 ezressel volt drágább.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
A game.co.uk-n 3 font (1 darabra, de 10-re is -ill. lehet hogy súly alapú korlát van, de 10 db sima dvd tokos játékot nekem kihoztak 3 fontért), a zavvin azt irják hogy darabonként 0.99 font.
Azért elgondolkoztató, hogy ilyen hozzáállással még működik ez a bolt... Ennyi átverhető/lehúzható ember van?

Én szintén náluk a super elit xbox-al jártam tökugyanígy! 
gamertag: StLui

"Ja és maga a hely is egy lebuj"
Ilyen ótvaros kupit 20éve nem láttam boltban
gamertag: StLui
Én egyszer webshopon rendeltem tőlük 120-as HDD-t, meg is érkezett időben, bontatlan, eredeti MS csomagolásban, transfer kittel együtt. Nekem ennyi a tapasztalatom 
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

Köszi a hasznos tanácsot.

Kaptam kölcsön egy xbox360 premiumot (flashelt,jasper lapos,de nem moddolt hűtésű),hogy el tudjam dönteni érdemes-e downgradelnem és boxot vennem.Az irányítás nagyon fura (amióta az eszem tudom pc-n játszottam billentyűzettel),de ez szokható.Viszont a hangja nagyon nem tetszik.Konkrétan hangos (a pc-nél csendmániás vagyok,teljes terhelés alatt is alig hallatszik a gépem hangja,sajna a GTX280-am jelenleg gariban van,nem tudom összehasonlítani).Xirtam írta, hogy az új xbox360 slim lesz a nyerő.
Jártam MM-ben,de ahol voltam csak egy premium volt beüzemelve,az új csak mutatóba volt kirakva.Az elvileg halkabb,de melegebb.Nekem fontos,hogy halk legyen,mókoltatni nem szeretném,viszont az se nagyon tetszik,hogy melegebb,mint a régebbi verziók.
Ha tudtok olyan üzletet,ahol működés közben is ki tudom próbálni,akkor ne tartsátok magatokban az infót. 
http://9gag.com/ A függőség garantált.

Nem lehet, hogy a dvd olvasód pörög és annak van ilyen hangja? Csak azért mondom, mert fel tudod installálni a játékokat a hdd -re és akkor szinte semmi hangja nincs a gépnek. Nélküle meg játék közben pörög ezerrel a dvd olvasó és iszonyat hangja van.
[ Szerkesztve ]
Fable III Intro video
Nekem a mostani gép kész megváltás az előzőhöz képest!
(Ugyebár az előző az olvasóról ment + 12v-os hűtésmod, a mostani pedig full gyári, HDD-vel)
Trolololololol

Szerintetek ez megéri ennyiért?
Thome: Nekem ugyanez lesz a helyzet. Az előző gépem hűtésmoddolt, flashelt volt. Állati hangos. A mostani full original lesz, semmi moddolás. 
[ Szerkesztve ]
YNWA, Forza Juve - Xbox 360 gamertagom: matthew95HUN
Persze, ha nem zavar, hogy egy tokban van a két játék összes lemeze!
Igen!
Én 4-ért vettem csak magát a Forzát... 
A konzolt megvetted?
Trolololololol

Az igazából nem izgat.
Persze. Holnap elvileg itt lesz. Bár mindegyik játékot eladom. Gears of war-t végigvittem, forza2-m már volt assassin's creed 2-m is volt. A bevételből meg veszek új gameket. 
[ Szerkesztve ]
Akkor simán megéri! Lehet, hogy én is megveszem, bár allergiás vagyok az ilyesmi kiadásokhoz (bundle/promo/platinum/classic, stb....)

Azért nem durvuljunk már. 
[ Szerkesztve ]

Már meg is rendeltem 
Húú már elfelejtettem milyen jó érzés játékot venni. A flashel az a gond, hogy leszedsz egy játékot végig viszed és nem célod az acsik begyűjtése stb., mert simán leszedsz egy másikat.
2006-os boxomat 37eFt-ért tudtam eladni vezetékes joyal 20gb-os HDD-vel. Jó üzletet csináltam?
Már nem azért, de te most a lemezt nézegeted, vagy használod a boxban? 
Speciel ezzel mi a probléma? Szerintem abszolúte vállalható (A felső az enyém, az alsó meg netről lopott, csak szemlélteti a bundle feliratot, mintha senki sem tudná, hogy az ottvan...
):

Szerk: Hopp a lemezekről nincs kép... No mindegy, szép fehérek... Jó az! 
[ Szerkesztve ]
Trolololololol

Jogos!
Töröltetem is!
[ Szerkesztve ]

Van benne vmi. Én ponthogy inkább a bundle kiadásokat szoktam keresni, mert olcsóbban adják. 
Az ilyen fülesekről mi a véleményetek? Jobb mint a gyári?
Thome:
Ráadásul vaterafutárral lett véve így nyomon is követhetem a cuccost. 
[ Szerkesztve ]
Engem speciel, zavar még az akkora felirat is 
De ez még talán a legjobb eset.
A classic kiadásnál amikor már az egész borító is más, meg a tok színe is szürke, na az már túlzás 
Dettó. Aztán a feliratot, meg a lemez küllemét nem lecarom? 
X360-at megvetted már? 
Szerk: Már látom!
Nagyszerű, jó vétel volt! Pláne a játékokkal együtt!
woodbear: Na azt már én sem venném meg, az viszont már okádék, ezt aláírom! 
[ Szerkesztve ]
Trolololololol

Írtam feljebb, hogy meg
Pláne az volt, hogy szar volt a vatera, csak reggel tudtam leütni. Pedig még heihachi kolléga is segített(még1x köszönöm neki), akkor derült ki, hogy nem nálam van a hiba. 
Ha jól láttam az assassin's creed 2 ráadásul limited edition volt. 
[ Szerkesztve ]

Inkább kifizetek +2.000 Ft-al többet, de az az ocsmány "Classic" felirat és elronditott borító ne lenne. UNDORÍTÓ. Összintén MINEK? 

Az ilyen fülesekről mi a véleményetek? Jobb mint a gyári?Nekem nagyon bejön gondolkodom is rajta, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. 
Thome:
Ráadásul 2009. 08 havi a gép. 
[ Szerkesztve ]
Csak hogy közutálatnak örvendj! 
Ezt a pakkot vette meg Mettyú kolléga 40 papírért:

Hát nem szere... fojtogatni való? 
Trolololololol

Nem olcsóbb egy fotópapírra kinyomtatni.? - 2000ft-t?
Bár még nem csináltam sose, de engem mondjuk még, nem nagyon zavart a classic vagy bundle kiadású borító.
Thome
Azért, ezért a pakkért a közutálatól mesze van, de az Ezio figura üt.
[ Szerkesztve ]
Én sem értem miért kell átvariálni. Új borítót készíteni, új tokot gyártani, új lemezt nyomtatni....
Miért nem egyszerűbb a gyártósoron gyorsan kinyomatni még pár ezer olyan darabot, mint a megjelenéskor.
Biztos van rá valami jó magyarázat, de akkor is hülyeség az egész... 
Kabbe Matthew!
nekem kell az az Ezio figura héé!
[ Szerkesztve ]
Hogy a "normális" gyárit továbbra is magas áron lehessen tartani. 
Szerk: Hogy boldogítsalak, Matthew egy jasper alaplapos, 2009.08 gyártású gépet vett. Gondold el, Vagy 30-ért vette meg a gépet, és kb 10-ért a Limited Assassin's Creed 2-t. 
[ Szerkesztve ]
Trolololololol