egy új kontroller az átlagosan meddig bírja? 1 év és kuka? vagy azért annél tovább? gondolom h függ attól h mennyit játszik az ember, de azért úgy mégis?
Csaabi

egy új kontroller az átlagosan meddig bírja? 1 év és kuka? vagy azért annél tovább? gondolom h függ attól h mennyit játszik az ember, de azért úgy mégis?
Csaabi

Köszönöm! Akkor új reg. lesz belőle. 
Még egy kérdés.. Sose Live!-oztam még, úgyhogy nem tudom, de ez hasonlóan működik mint PC-n a Steam? Mármint abból a szempontból, hogy ott ha akarom teljes játékokat megvehetek és nem kell bolti dobozos verzió után mászkálni, rendelgetni, vagy itt csak kiegészítőket, kisebb - adott eseteben dobozosként meg sem jelent - játékok megvásárlására van lehetőség?
Konkrétan a Rock Band Green Day érdekelne, amit itthon nem kapni. 
Jó sokat kibírnak, ne aggódj! Én először valami első szériás kontrollerrel toltam, és semmi baja nem volt, pedig már eléggé szét volt kopva a külseje. Nem kell ütni-verni-dobálni, és nem lesz baja.
Trolololololol

Nekem kettő van. Az egyik, amióta megvan a box (másfél év), a másik pedig egy éve. Egyiknek sincs semmi problémája, és itt, a topikban sem hallottam még olyan hibáról, amelyet egy kis szétszedéssel egybekötött takarítás ne oldott volna meg.
(ex)Cat Teljes, dobozos játékokat úgy tudom, nem lehet vásárolni. Csak kiegészítőket, etc., ahogyan mondtad.
A Rock Band Green Day-nek pedig 576 adatlap szerint július 15.-én kellett volna megjelennie, de azóta is csak az előrendelés lehetséges. 
A PGR4 tényleg baromi jó játék, sajnálom hogy eddig a kupac alján hevert kibontatlanul... Arcade autós játékkal szerintem az NFS Underground óta nem szórakoztam ilyen jól. 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

De jó neked, hogy van kupacod, aminek az alján ilyen gyöngyszemek heverhetnek. 
Ja, nagyon jó játék. Ha autós, akkor: szimulátor -> Forza, árkád -> PGR. 
Mikor beszereztem a boxot, akkor egy rakás olyan játékot is vettem mellé, amit tudtam hogy ki akarok próbálni (szerencsére nagy részét elég kedvező áron, a game.co.uk-ről). Forza 2-3 is megvan, viszont nem igazán volt még időm bennük elmélyedni.
A PGR4 viszont tényleg nagyon jól össze van rakva. Sok kiváló autó, elég jó soundtrack, változatos játékmódok. Egyedüli hátránya talán a viszonylag kevés helyszin, viszont szerencsére ezeken többféle útvonal van kialakítva.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Végre kipróbálható a MOH béta xboxra is, hát ez tényleg nagyon beta, a grafika és a játékmenet botrányos minőségű
A házak sem rombolhatók egyelőre. Nem nyerte el a tetszésem
[ Szerkesztve ]

A házakat nem is lehet majd rombolni. Sőt pár kisebb tereptárgy van (dobozok), meg egykét helyen pár téglafal, amit lehet lerombolni.
[ Szerkesztve ]
XBL/WP7: daniLLa HUN

Mihez?
gamertag: StLui

valakit ki kellene dobni az oldalról!!
Ez most ide illik?
Írj egyet egy pü-t, azért ne ők keressenek már fel, ha kell valami... 

de hol találok az oldalon közvetlenül??
azért ide írtam mert Xbox-os téma amúgy!!
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

thx. 

Sziasztok!
Tudnátok javasolni olyan játékot ami elsősorban WTCC-re van kihegyezve?
"Mert megtehetem" by Tirexi

A Race Pro ilyen játék. Liveon keresd meg a demóját, hátha.
mindenhol a legjobb, de a legjobb mindenhol! Gamertag: Gombi1986

Iceakos jóvoltából ismét Gold member lettem, egyelőre még SC Conviction, nemsokára BC2 lesz a fő irányvonal.
Xbox Live: Oberst Don47
Van a marketplace-nek weboldalas változata? Úgy gondolom, mint a Steam-nek is van webes oldala, ahol lehet böngészni a játékokat? ÁRakra lennék kíváncsi. PL 800 opontért mit tudok venni?
xbox.marketplace.com 
Milyen gámával toljátok itt a legtöbbet onlány? Forza3? BC2? Már csak azért, hogy mit vegyek meg első körben...
Itt vacillálok, de nem tudok dönteni, mert most csak 1 megy egyszerre.
Trolololololol
MW2, GH, RB.
És ami nem ilyen gitárhíró, és hasonló marhaságok? (MW2-ből kiábrándultam a pc-s verzió végett).
Bár szerintem most Forza3 lesz, és 1-2 héten belül a BC2. 
Trolololololol

Adom a bankkártyás dolgot. Én is le szeretnék majd szedni a OCD WAW hoz a kiegészítőket és egyszerűbb kártyával fizetni mint feltöltőkártyával görcsölni.
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

Forza 3-al sokan tolják, és nem csak a köridő versenyt, hanem az online gamet is. Itteni és Gamer 365-ös arcok együtt.
BC2-ről majd Djuree nyilatkozik.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Akkor Forza3, mán veszem is meg, de azonnal. 
Djuree kolléga egyetlen szavát sem hiszem el, mert már megint eladta a szeszboxát...

Trolololololol
Úgy emlékszem (tehát asszem), hogy nem lehet beállítani, de megtudnátok mondani, hogy belehet-e állítani a kimenő felbontását a gépnek? Tehát hogy leskálázza mondjuk 480p-re a játékot.
Trolololololol
[ Szeretkezve ]

Nálam ezek a lehetőségek vannak:
480p
720p
1080i
1080p
optimal resolution (ami meg 1360*768-at eredményez nálam)
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Trolololololol

Nem tudjátok, hogy a DLC-ket csak úgy tudom leszedni ha már megvan a játék?
Mert van most az AC2 12. és 13. Sequence akciósan és hát a játék még nincs meg de tervezem a megvételét...
(Gondolom letölthetem mert a felhasználónévhez tartoznak a letöltött dolgok...csak biztosat szeretnék)
Köszi
Xbox 360 Gamertag: szpal1986

Részvétem! Amúgy is meleg van...
Igen, csak akkor tudod, legalábbis tudtommal.
8500Ft-ért tényleg elég barátságos a Forza 3 ára.
Bár én egy hete csak az 2-t vettem meg.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
azzal meg elleszel addig, amíg ki nem jön a 4 
[ Szeretkezve ]
Igen, valószínűleg nem veszem meg a hármat.
Mondjuk láttam valami promós csomagot, amiben jó áron volt.
forza 3+ GoW+20gb-os hdd 14-ért.
Ezzel még jól ki is jönnék, csak még előtte megvettem a GoW-ot, meg a Slimhez már nem kell a vinyó, szóval is is felesleges volna

Erről a boltról valaki tud valamit:
http://www.konzolokszervize.hu/microsoft-xbox360-x360/forza-3-es-halo-3-odst-pack-jatek
Elég jó árban van a két játék, de tényleg egy dobozban vannak (4 dvd)? 
Konzol szervize?
Ezt milyen jó magyarsággal írták?
Amúgy nem hiszem, hogy együtt van, két külön játékot adnak. Vagy esetleg valami konzolhoz járó verzió, amit ők lecsíptek, és nem is értékesíthetnék külön.
Bár nem tudom, nem sokat írnak erről.
Korrekt bolt. Ismerősöm dobot vett itt, de szétverte
és aztmondák nem tudják cserélni, úgyhogy a vételárat vagy levásárolja, vagy visszaadják. Szerintem korrekt.
Ja és igen, 1tokban van a két játék összes lemeze!
kép
[ Szerkesztve ]
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....
konzolok szervize! többesszámban van írva
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

Tényleg nagyon korrekt ez a garancia intézés MS-nél. Az UPS futár már másnap jött a hibás boxért. Ügyfélszolgálatos azt mondta, akár egy hét múlva vissza is kerülhet. Bár úgy lenne. 
Szerintem az elég rossz ár, én átszámítva ~4800-ért vettem, igaz akkor akciós volt (a 2-t meg olyan 1500-ért
). Mondjuk volt kb. 1 ezres a postaköltség, de mivel 10 fele oszlott el, így nem sokat dobott 1 darab árán.
Már túl az 50 ezer hsz-en!

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
Azert a mindenkori ar mindig dragabb, mint egy akcios. De akcio meg csak korlatozott idotartamu.
Igen ez így van. Viszont én örülök hogy meg tudtam venni sokkal olcsóbban szinte mindent az akkori aktuális itthoni árnál, 14 játékon egy fél konzol árát megspóroltam.

Én a megjelenés után nem sokkal vettem a játékot nyolcezerért, úgyhogy szvsz azért már lejjebb kellett volna mennie a játék árának mostanra.
Miért csak most írtad be? 
Előbb rendeltem meg faterán egy Forza 3-at 4 papírért, előreutalással... Ez a 2000ft még belefért volna! 
Mindegy, úgyis csak a forzát használtam volna belőle... 
Trolololololol