Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#351) StLui válasza csdm (#348) üzenetére

StLui
(senior tag)

20g-ért egy ruppót sem adnék, állandóan le-föl akarod a játékokat rakosgatni

gamertag: StLui

(#352) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jeee gépemen van a full verziós LIMBO!!!!Köszönet Iceakosnak.Csak 117mb az egész? vicces. :C

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#353) Djuree válasza csdm (#348) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

akkor már slim inkább :U te aztán jó sokat szarakodsz hallod-é, vegyél már egy géppet osztan jóccakát :C

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#354) csdm válasza Djuree (#353) üzenetére

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt kéne... :D Már csak a slim és az elite közt vacilálok, majd meglátjuk :U

(#355) levi1392 válasza csdm (#354) üzenetére

levi1392
(őstag)

Ha az Arcade Slim és a régi, 120GB-os Elite között kell választani, akkor egyértelműen az Elite a jobb választás szvsz. Semmit nem érsz az Arcade hűtésének halkságával, ha közben meg nem tudsz játékokat telepíteni merevlemez hiányában. Sokkal hangosabb lesz a meghajtó miatt.

[ Szerkesztve ]

(#356) matthew95(2)

matthew95(2)
(senior tag)

Helló! Azt nem tudjátok, hogy az új xbox-hoz is lehet külön merevlemezt venni? Ha igen mennyiért?

YNWA, Forza Juve - Xbox 360 gamertagom: matthew95HUN

(#357) matthew95(2)

matthew95(2)
(senior tag)

Helló! Azt nem tudjátok, hogy az új xbox-hoz is lehet külön merevlemezt venni? Ha igen mennyiért?

(#358) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon nagy game!!!Remélem jó sokáig tart még.Amikor kitéptem pók egyik lábát az valami hihetetlen!!:)

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#359) Mr.Grincs válasza Daert (#327) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Gyurci megválaszolta a kérdést látom. De ha nem akarsz tökölni vele akkor vidd el egy haverodhoz és ott dugd rá a routerra.

[ Szerkesztve ]

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#360) Csaabi

Csaabi
(lelkes újonc)

az mit jelent egy gamen hogy bundle copy? az valamivel rosszabb? vagy miben más?

Csaabi

(#361) woodbear válasza Ripper03 (#352) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Grat! Toljad neki!
Remélem jól szét fogod magad gondolkodni :D Én ma végzek vele (terveim szerint) és már kezdem is újra az acsik vadászatát :)

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#362) levi1392 válasza Csaabi (#360) üzenetére

levi1392
(őstag)

Semmi különbség nincs a játékban, csak azért bundle, mert eredetileg egy bundle csomagban volt, vagyis egy géphez adták (volna). Ezeket általában olcsóbban megkapod.

(#363) Csaabi válasza levi1392 (#362) üzenetére

Csaabi
(lelkes újonc)

köszi

Csaabi

(#364) Csaabi

Csaabi
(lelkes újonc)

halo 3ba hogy tudok meglévő szerverhez csatlakozni mert nem találok ilyen opciót. csak én tudok csinálni de másokét nem látom. plz help. aki tudja magyarázza el hogy kell. plz

Csaabi

(#365) StLui

StLui
(senior tag)

xbox-os headset-et amit adnak hozzá, tudom valahogy pc-hez használni, skype-ra?

(#366) Mr.Grincs válasza matthew95(2) (#357) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Sajnos nem lehet hozzá venni majd csak max pár hónap múlva szerintem. De szerintem jobban jársz anyagilag ha egyből elite slimet veszel, mint utológ görcsölni vinyót hozzá plussz ezresekért.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#367) matthew95(2) válasza Mr.Grincs (#366) üzenetére

matthew95(2)
(senior tag)

Anyagilag lehet jobban járnék csak sajnos 50eFt-om van új gépre most adtam el az 1 generációs konzolom 37eFt-ért.

(#368) StLui válasza matthew95(2) (#367) üzenetére

StLui
(senior tag)

akkor gyüjtsél hozzá, nyáron meg ne a konzol előtt ülj inkább, mert 100% felárat fizetsz a sietségért :)

(#369) Ripper03 válasza woodbear (#361) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meglepődöm magamon hiszen mindenre rájövök nagyon hamar.Most ott tartok, hogy egy gombra lépek és lelassulva kell mennem, hogy leessen egy doboz a levegőből és azt vágja szét a still:) Mert ilyen hülye világító van a fejemen.
De az hogy lehet, hogy egyetlen öcsim sincs még meg?Pólós hol van?Meg állatkás?
Álaltkát nem előtte kellett befogni?Mivel csajom játszott elmenekült előle:D

(#370) woodbear

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Végére értem a LIMBO-nak! Fúúú ilyen befejezést vááá kegyetlen. Minden percét élveztem a játéknak. Nagyon megérte az árát.

(#371) woodbear válasza Ripper03 (#369) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

A pólót én a legelején kaptam meg a fán találtam egy tojást.
Az állatkát meg a játék végén automatikusan kapod.

190G/200G :) Nagyon durva játék ez :)

(#372) Djuree válasza woodbear (#370) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

mennyi idő volt?

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#373) woodbear válasza Djuree (#372) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Nem figyeltem annyira, nagyon szaladt az idő a játékkal, de így még utólag a G vadászattal együtt 6óra maximum

(#374) Ripper03 válasza woodbear (#371) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pólót most kaptam meg.Liftel felmentem lift tetejéről szikla szélére egy kötél és ott volt.
De itt el is akadtam.Volt egy kapcsoló meghúzom kötél lejön dobozt felvittem, de nem tudom kötél alá tolni mivel előtte egy deszki libikókázik és kettő doboz kéne:D

(#375) Djuree válasza woodbear (#373) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nem rossz idő az. főleg hogy a mai 12.000ft-so játékok sem tudnak sokkal többet :DDD

(#376) woodbear válasza Ripper03 (#374) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Szerencsére én úgy nem akadtam el, hogy bosszantó legyen a dolog :D
Igaz, volt ahol hosszú-hosszú perceket vergődtem, de sosem zavart.

Ezért nem is segítek neked :D:D úgyis rájössz majd mi a helyzet :K

Úgylátom a pólót akkor az első megtalált tojásért adja.

Djuree Hát szerintem sem rossz idő, de még nagyon nyomtam volna tovább. (tudom, ne legyek telhetetlen)
De a vége ütött :) Nem tudom folytatják-e.

[ Szerkesztve ]

(#377) Xirtam válasza woodbear (#376) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Mostanában egyre több a minőségi Arcade játék! :K

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#378) Ripper03 válasza woodbear (#376) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen első tojás.De te hol találtál még az elején?A fán?De ha segítséget kérek majd pls áruld el, de úgy is rájövök:)

(#379) woodbear válasza Xirtam (#377) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Szerencsére ez így van. Augusztus végén jön a LaraCroft is, arra is kíváncsi vagyok nagyon.
Shadow Complexet ma próbáltam ki. Az is bejön eléggé, de már leárazhatnák 800-ra. Bár szerintem sose fogják :(

Ripper03 : A legelején amikor a vízből kihúzod a dobozt amiről a fákra tudsz felmenni és kidöntöd a fát a vízbe, hogy azon átugorva tovább juthass. Na ott még a fákról ne lefelé gyere, hanem lehet még feljebb ugrálgatni visszafelé haladva.

(#380) Xirtam válasza woodbear (#379) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Lara-t valószínű én is beszerzem! :K De most lelkileg és testileg, na meg amenyit időm engedi ( péntek este->szombat estig ) játszok csak! Befejezem a Red Dead-et aztán ott van, hogy mindjárt Augusztus 24 :B És a polcunkon lesz a Mafia Collector Edition! :C :C Imádom az őszt! Mafia, Reach, F1, MOHA, Fable III csak hogy pár nevesebbet említsek. Azt hiszem a fizetésem 80% az üzletben marad! :D

[ Szerkesztve ]

(#381) Ripper03 válasza woodbear (#379) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oké kössz!Amúgy már utaztam szunyogon is most tartok ott:)

(#382) woodbear válasza Xirtam (#380) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Mafia Collector engem is csábít, fém doboz nyammm. Valami várható ár van kilátásban?
Most azt böngészem, hogy a Lara az csak co-op ban játszható lesz? Mert mindig amiket nézek videókat, ketten mennek, és valaki irányítja a másik karaktert is.

(#383) Xirtam válasza woodbear (#382) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Co-Op is lesz benne, de szerintem AI áltla kezelt része is lesz. Legalábbis remélem.

Nálunk előrendelőknek 14900 a Collector Edition.

[ Szerkesztve ]

(#384) woodbear válasza Xirtam (#383) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Lesz benne közben megleltem. online és local co-op is. De természetesen AI is irányítja ha single-be mész.
Jó lesz az.

14900? húhha gyűjtenem kell erősen. Dehát ami jó az megéri az árát.

(#385) Xirtam válasza woodbear (#384) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Én úgy érzem megfogja érni. Az első rész a mai napig nagy klasszikus nálam. Igaz remélem az optimalizálás is jól fog sikerülni, mert azért se a GTA IV és a Red Dead se húú de jól van optimalizálva, akkorákat akad néha! :U Mindenesetre rengetek lehetőségünk lesz a Mafia-ban valószínű sokkal több mint a Red Dead-ben! :C ami nekünk gamer lelkü egyedeknek kifejezetten öröm hír!

(#386) csdm

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Játékoknál feliratozást be lehet kapcsolni? Esetleg magyar felirat telepítésére van lehetőség?

(#387) woodbear válasza Xirtam (#385) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Akadni én is remélem, hogy nem fog. És a textúrák sem fognak késni.
Az első nálam is még #1 helyen van a legjobb játékaimnak állított virtuális listámon.

Viszont a térkép nem lesz valami húúde nagy. De a sztori biztosra veszem, hogy kárpótol érte. Az is tetszik, hogy nem lesz GTA szintű szabadság, mint ahogy az elsőbe sem volt, de azért nyitottabb lesz annál.

Azonnali beszerzős lesz a játék az tuti.

TÉRKÉP

[ Szerkesztve ]

(#388) adalbert1 válasza Xirtam (#380) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is hasonló wishlistem van,j elenleg 17 cím van rajta:) (ugyan ezek egy része már kijött, de nem lehet mindent egyszerre).

Most játszok az NHL 09-cel. Hát egyelőre még bele kellene hogy jöjjek, ugyanis a gép a leggyengébb fokozaton is nagyon elver... Persze az irányítás is furcsa, utoljára talán a PC-s 2006-tal játszottam.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#389) Xirtam válasza csdm (#386) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Játékoknál a feliratozást be lehet kapcsolni, persze ezt is játék válogatja. Elégé sok a lokalizált játék így sokban van magyar felirat. Külsőleg hozzáadni nem lehet feliratot.

(#390) Xirtam válasza woodbear (#387) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Na igen tényleg nem egy húú de nagy lesz a map. De valahogy csak megbékélünk vele, az első résznek sem volt nagy, de annál velősebb volt a story!

adalbert1 engem személy szerint érdekelne a te Whis listád. Ha lehetséges oszd meg velünk.

Az enyém jelenleg így néz ki!

#1. F1 2010
#2. Crysis 2
#3. Mafia II.
#4. Medal of Honor
#5. Call of Duty Black Ops
#6. Monster Hunter (feltéve, ha európában megjelenik)
#7. Fable III
#8. Star Wars Force Unleashed II

Kb. aszem ennyi így hirtelen. Amíg tuti első napos vételek.

[ Szerkesztve ]

(#391) danilla válasza StLui (#351) üzenetére

danilla
(őstag)

Olyan embernek éri meg a 20gb-os verzó, aki megelégszik azzal, hogy egy vagy max két jétékkal játszik csak (mellesleg három játék is ráfér, vagyis a Dragon Ball Burt Limit, Far Cry 2 és a Fear 2 tutira). Például nekem, amíg nem jön be a Magyar live, addig elsinglepléjerezek, egy játékkal játszom csak, és ha végigvittem, akkor beviszem a győri konzolbotba és becserélem valami másra. Ha meg lesz live, akkor is majd csak egy játék lesz multiba. Vagy a Medal of Honor, vagy a Call of Duty Black Ops. Ebből kiindulva nekem teljesen felesleges lenne egy nagyobb winhester, és szerintem sokan vannak még így ezzel.

XBL/WP7: daniLLa HUN

(#392) Xirtam válasza danilla (#391) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Természetesen egyén függő. De pl, aki nem csak játszani akar majd szeptembertől az EKSZBOKSZÁN hanem kiszeretné használni a LIVE adta lehetőségeket kicsiny hazánkban úgy mint a kölcsönzőt. Akkor neki bizony szüksége lesz a HDD-re! Ugyanis egy 3 órás filmet valahova lekel húznia ideiglenesen a gépnek! Stb. Szóval én azt mondom ha 1 játékkal is játszol, ha többel. Jó az ha van egy nagyobb HDD-d! ;)

(#393) woodbear válasza Xirtam (#390) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

#1 Mafia2
#2 TDU2
#3 GoW3
#4 Kane & Lynch 2
#5 NFS: Hot Pursuit 2
#6 Medal of Honor
#7 CoD: Blac ops
#8 F1
#9 Fable 3
#10 WRC

ez az én 10es listám :) az első 4 már rég megvolt, a többi most lett kigondolva.

(#394) Xirtam válasza woodbear (#393) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Fúú tényleg TDU2 lemaradt nekem na meg a Hot Pursuit is! :((( :D

Amúgy az a WRC hiába kötelez a neve engem is vonzana, de amit azzal művelnek az egy kész katasztrófa ami abból a játékból lesz. Fejlesztők megfogták a legrövidebb utat egy játék fejlesztés szempontjából. Kocsi közepe a tengely és az körül forog a kocsi...legalább akkor lenne kevésbé tele licenszelt dolgokkal, de normális fizikai motort vettek volna alá! :O

(#395) woodbear válasza Xirtam (#394) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

ugye-ugye :)
A WRC muszájból van a listán. Ha rallyról van szó, azt be kell szereznem. De sajnos semmi jót nem várok tőle. Ezért a 10. hely. Ha nem így lenne, akkor ott a top5 körül motoszkálna.

(#396) Gebriel

Gebriel
(PH! kedvence)

(#397) Xirtam válasza Gebriel (#396) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Ment neki egy laza Xirtam stílúsú levél! :U

Gebriel tudtad, hogy vérszemet kapok mi?! ;]

[ Szerkesztve ]

(#398) adalbert1 válasza Xirtam (#390) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy részében van átfedés. :) Kicsit szűkítettem a 17 darabon, mert volt benne PC-s cím is, ill. 1-2 olyan is amit csak felirtam hogy majd egyszer érdekelne ha épp nincs jobb dolgom. :)

1. Alan Wake
2. Red Dead Redemption
3. Batman: AA Goty
4. Fallout New Vegas
5. Fable III.
6. GTA EFLC
7. Maffia 2
8. Crash Bandicoot játékok (főleg barátnőmnek, de én is elbaromkodnék vele)
9. Mass Effect 2
10. Assassin's Creed (erre már kíváncsi lennék, lévén nem mai cím, de sok helyen dicsérik)
11. Bioshock 2
12. SSF4
13. F1 2010 (barátnőm odavan az F1-ért, én annyira nem de ennek ellenére szívesen mennék pár kört vele)

Még most szereztem meg a Bully-t, kíváncsi vagyok milyen a bentlakásos iskolás GTA. :)) PS2-n anno már elkezdtem, de mielőtt jobban belemerülhettem volna, a PS2 átváltozott Box-szá. :)

Mondjuk megpróbálok visszafogottan vásárolni, mert mióta megvan a Box már egy rakás pénzt költöttem játékokra :( , még így is hogy átlagban heti pár órám van csak játszani...
Mondjuk legalább jól szórakozok, valamit valamiért. :)

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#399) Gebriel válasza Xirtam (#397) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Ááááá dehogy.. ;] :DDD

(#400) woodbear

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

A Castle Crashers jó cucc? Megéri az árát?
Singlebe is jó (ha jó) vagy inkább liveos mód a húzó dolog benne?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.