Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! - FAQ és válaszok a #1hsz-ben (kiemelt téma)Hozzászólások

Gebriel
(PH! kedvence)
Wazze, senkinek se hiányzok? 
Gamertag: Thomahu
Trolololololol
Ja, én is csak Limbot vettem meg mostanság.
400pontért full játékot nem nagyon kapsz. De van sok jó DLC.
Én forza3 hoz vettem 1-2pakkot, meg a TrialsHD-hoz kieget.
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....
Na majd ha lesz értelmes játék amire elkölthetem akkor.Majd limbohoz veszek bonus mapokat ha lesz
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
A Lara Croft engem érdekel majd: video
Ha 3at megveszel, akkor 400pontot vissza kapsz, ha mindet, akkor 1200-at.
Valaki ismeri a http://jatekcsere.hu oldalt?
Vannak vélemények róla? mennyire megbízható stb... Köszi 
boxon néztem ezt a videót.Régen sokat toltam psx-en laraval.Várom már legyen pár jó arcade game.Ezt a Limbot nagyon eltalálták.Jöhetne pár hasonló, vagy folytatás.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Eladó egy NFS Most Wanted és egy Carbon!
Bocsi, de gondoltam hátha érdekel valakit.

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

Yatoak
(újonc)
ja és még az, hogy a kutyát lehet harcoltatni?
Sziasztok.
Lehet hogy nemsokára összejön egy Xbox ára(65-70 ezer).
Szerintetek érdemes most venni egy új kiadású Xboxot, vagy még várjak vele , hátha lejjebb megy?
Hol mostanában a legolcsóbb a gép, ahol ki is szállítják, és megbízhatóak is?
SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html
Én a konzolvilágot ajánlom.Minden remekül megy és megfelelő.Ár is a legjobb.És szerintem nem mostanába megy le a slim ára

Csaabi
(lelkes újonc)
Hello! én az 576nál vettem 70ért. megvagyok elégedve vele. egyszer se fagyott le semmi. nem melegszik nagyon még akkor se volt vele gond mikor a nagy melegek voltak. pedig akkor 35 fok volt alapból a szobámba. ennél van olcsóbb hely is de én nem akartam rá várni mert sehol nem volt. legalábbis akikkel én beszéltem boltok. remélem segitettem.
Csaabi
Megnéztem. Tényleg elég olcsó 65ért.
Láttam közben hogy lement az ELITE ára is. 56000 HUF 
Megéri.
Érdemes egyébként az új Slim-et venni? Megéri az árát, vagy megfelelő az Elite is.
Pro - Kontra?
Köszi Csaabi! Te mondjuk elég drágán vetted.
[ Szerkesztve ]
SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html
Mivel nekem első gépen én slimre voksolok

Gebriel
(PH! kedvence)
Egyértelmű, hogy a Slim. A Fatnak szvsz még nem kicsit fog esni az ára.
Na meg korszerűbb is a Slim + ott a wifi. Később a Kinecthez nem kell külön áramforrás.

levi1392
(őstag)
Kontrát nem hiszem, hogy lehetne írni a Slim ellen, de a próhoz is szerintem csak az átalakult, kisebb és szebb dizájn írható, meg persze a 250GB-os merevlemez.
Én biztos, hogy mindenképpen törekednék arra, hogy Slim-et vegyek, nincs olyan sok árkülönbség a kettő között.
Mod: Kifelejtettem a WIFI-t, amelyet Gebriel írt. Nekem speciel jól jönne.
[ Szerkesztve ]
Nekem jobb lenne a Slim a nagyobb HDD és az alacsonyabb zajszint miatt. Viszont ezek nem érnek 20-30k-t (szerintem ennyit biztos buknék a cserén).
Hülye kérdés: a Batman : AA Goty-hoz csak opció a 3d-s játékmód, ugye? 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Ripper03, Gabriel, levi1392 : Köszönöm a kielégítő válaszokat. Meggyőztetek.
A Slimre esik majd a választásom. Csak itt lenne már a pénz. Alig várom.
Addig is mindenkinek jó játékot.
20 ill. 120 gigás vinyónál mennyit foglal le a rendszer?

Ez a játék nincs fenn Indie gamek között véletlen? 
Ateszzero:Igazán nincs mit 
[ Szerkesztve ]

Mr.Grincs
(PH! addikt)
Elküldtem a motivációs levelem, és az önéletrajzom. Még szerencse, hogy munkanélküli vagyok.
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

szigmat
(tag)
Már "csak" 49679 hozzászólás 
[ Szerkesztve ]

levi1392
(őstag)
A 20-asból 7GB-ot, a 120-asból pedig 17GB-t, ha jól emlékszem.
adalbert1: Ja, én sem valószínű, hogy lecserélem a mostanit, mert ahogyan írtad is, buknék rajta mindenképp valamennyit, és a különbözetet akkor már inkább játékra költöm vagy valami másra.
[ Szerkesztve ]

Osiris
(senior tag)
Ma éjfél kürül bármelyik játékom akartam indítani mindegyik elején kapok egy üzenetet, hogy jött valami frissítés, a GOW1 azért a frissítés nélkül is elindult, de a Forza3 nem hajlandó a frissítés nélkül indulni, azt mondja valami Cím frissítésre van szüksége és indítsam újra..
Csak nem egy újabb dash verzó frissítés kopogtat?
Milyen gyakran szokott a dash vrzió frissülni?
[ Szerkesztve ]
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

levi1392
(őstag)
Úgy emlékszem, pont a közeljövőben esedékes egy.

Xirtam
(PH! addikt)
fél évente, vagy negyed évente, igazábból attól függ, az MS hogy gondolja, de álltalában évente szott egy nagy dashboard frissítés lenni
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
Megpróbáltam és nem megy 
Ethernet kábel bedug,Box-ban beállítom a kapcsolódáshoz szükséges felhasználónevet és jelszót,de semmi,nem talál IP címet,sem mást.Nem tud kapcsolódni a net-re.
Esetleg egyéb 5let?
A router-hez nem férek mert el van zárva a lépcsőházban.Esetleg beszéljek a szolgáltatómmal?
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Djuree
(PH! nagyúr)
lehet a box ip-je nincs engedélyezve a szolg.-nál. nekem is volt ilyen. hívd fel őket....
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Köszi,megpróbálom.
Kérlek segítsetek!
Vettem kódot beírom erre ez: Can't retrive information from xbox live.Please try again later
Gondolom nem valósak az adataim amit megadtam?Mi ilyenkor a teendő?

ViTaZi
(senior tag)
Hali
Valaki ismeri ezt az oldalt: http://www.zavvi.com? Vásárolt már innen valaki?
Érdemes innen bármit is vásárolni? Csak azért mert ezeket néztem ki magamnak:
Xbox360 slim Dante Inferno Forza Motorsport 3 Gears of War 2 (Game of the Year Edition)
Választ előre is köszönöm
braner00 kerüljétek!
Na elvileg szerverekkel van hiba kitöltöttem rendes adatokat.Kicsit várok szerencsére iceákos segít nekem
Valaki esetleg nem tudja ms mikor lesz újra jó?
[ Szerkesztve ]
Vásárolt, megbízható hely! És occsó.
Trolololololol

ViTaZi
(senior tag)
Ha bármi gond lesz a géppel akkor hova kell küldeni? Esetleg Mo-n is megolható a javítattása ha külföldön veszem a gépet?
Előre is köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
Ez csak feltételezés, más majd biztosat mond:
Mivel az MS garanciáztatja a gépet, az MS vállal rá garanciát (izé.. jótállást) és ők jönnek ki érte, gondolom, Mo-n is lehetséges, attól függetlenül hogy külföldön vetted.
Trolololololol

Roland18x
(kvázi-tag)
Szerintem zavvi csak Anglia területén postázza/szállítja ki az xbox360 alap gépet. A játékokat persze elküldik ide is...
XBOX Live gamertag: M4ST3RCH13F19

ViTaZi
(senior tag)
"Important Note! We can only ship this product to United Kingdom addresses. We apologise for any inconvenience. All prices include UK VAT and delivery" - igen sajna. Még a postaköltséget keresem h mennyi. Meg ezek nem bundle verziók ugye?
braner00 kerüljétek!
Legjobb tudomásom szerint csak akkor van probléma, ha a gép nem európai.
Egyébként személyes tapasztalat (még) nincs, de sokak ajánlják a Zavvi-t. Egyébként a nagyobb webshopok mind megbízhatóak - a kis szarokkal + a magánszemélytől rendeléssel kell vigyázni, ezen felül meg a magyar posta, ami még probléma lehet, bár szerencsére csak ritkán történik gebasz.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies

matthew95(2)
(senior tag)
Helló! Azt nem tudjátok, hogy az új xbox-hoz is lehet külön merevlemezt venni? Ha igen mennyiért?
YNWA, Forza Juve - Xbox 360 gamertagom: matthew95HUN
Konzolvilágnál most nagyon jó árban vannak a konzolok, és az eddig biztosnak hitt régi Arcade +20Gb kombó már a multé, és azon gondolkodom, hogy Slim Arcade 51k-ért vagy 120GB Elite 57k-ért? Szerintetek? 
[ Szerkesztve ]

matthew95(2)
(senior tag)
Én is most fogok megtisztulni (áttérek a sötét oldalról)
, így nemigen volt még részem multis mókában(kivéve fifa,gta4). Tudnátok nekem egy fps-t meg egy autós gamet ajánlani, ami mindenképp megéri a multi miatt?
[ Szerkesztve ]
YNWA, Forza Juve - Xbox 360 gamertagom: matthew95HUN
Forza 3 és Halo 3, illetve most már inkább Halo Reach, mindjárt itt van.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Mikor lehet már aktiválni az ms kódot?
szarok a szerverek.

ViTaZi
(senior tag)
Gears of War 2 amit tudok ajánlani multira 
braner00 kerüljétek!
Sajna ők sem tudtak segíteni,végigzongoráztunk minden beállítást,de vagy nem kapcsolódott vagy nem jegyezte meg a gép a manuálisan bevitt port címeket 
Azt ajánlották próbáljam meg a netet a gépbe majd egy hálókártyával ethernet kábelen összekötni a box-al hálózatban talán felismeri. 
Hát nem tom. 

Djuree
(PH! nagyúr)
jobb 5letem nincs 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Djuree
(PH! nagyúr)
120gb 
amúgyis már a régi gép kiforrott, az új gép hibái meg majd jönnek nemsoká
ha egyszer tévedett az MS, többször is fog 
[ Szerkesztve ]
Nah igen, de nekem a zaj is számítana, mert az asztalomra tenném közvetlenül a monitor mellé.
Ha régi Arcade +20 GB 50k-ért vagy Slim Arcade 51k-ért közül kellene válaszatni, melyik lenne a nyerőbb?
[ Szerkesztve ]

StLui
(senior tag)
Mit lehet gondolkozni 6-ért egy 120-as winyón 
gamertag: StLui