Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#151) szigmat

szigmat
(tag)

Meg vettem a forzát és már level 3as sofőr vagyok egy Yaris-szal. :D

(#152) woodbear válasza Ripper03 (#139) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Még nem nyomtam végig, de 1-2szer úgyis újra fogom még, ha a végére érek. Mert van egy olyan achievement, hogy egyhuzamba nyomd végig, kevesebb, mint 5 halállal :D elég durva.

Eddig egyszer sikerült csak játszanom vele, mert elutaztam, de több, mint felénél vagyok 2,5 óra játékkal.

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#153) bwoay válasza z0d1AK (#142) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tényleg az Eneloop a legjobb, illetve az a technológia, amit képvisel. Ezek az alacsony önkisülésű cellák összehasonlíthatatlanul jobbak a korábbi "hagyományos" akksiknál. A polcon tárolva is megtartják a töltés 80%-át akár egy év után is, miközben a "sima" akksik már 3 hónap után is drasztikusan lemerülnek. Az Enelooppal az a gond (?), hogy a kiváló akkumulátor mellé egy rémratyi töltőt csomagolnak, tehát érdemes külön kiszerelésben beszerezni csak az akkukat. Nyilván nem rakhatnak egy prémium töltőt mellé, nem is ezt kifogásolom, inkább azt mondanám, hogy nem igazán érdemes töltővel megvenni, sőt, ezek az időkapcsolós szarok úgy általánosságban nem tesznek túl jót a MH celláknak. Magyarán aki ki akarja hozni ezekből a legnagyobb elérhető kapacitást, meg a legmagasabb élettartamot, az szerezzen be mondjuk egy Voltcraft IPC-1L-t.

[ Szeretkezve ]

(#154) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Ha már akksi téma, én két fajtáról tudok,
-az egyik amikor a teljesítményre mennek rá pl fényképezőgépekhez. Viszont ezek ha nincsenek használva lemerülnek.
-a másik az amelyik bár nem tud leadni akkora teljesítményt mint a másik fajta, de nincs veszteség, ha egy hónapot áll még úgyis lesz benne kraft. Illetve keveset fogyasztó eszközöknél is célszerűbb, vagy olyanoknál amelyeket ritkán tölt az ember. (pl x360 joy nyugisabb időszakban)

Lehet félreolvastam anno valamit, de ha így lenne akkor honnan lehet felfedezni a különbséget? Van valami megnevezés?

(#155) Athanáz9 válasza Xirtam (#148) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Többek engedelmével tehát:

Az interneten hirdeti magát egy Share360 Pro letöltő program (49 euró). Fel kell hozzá iratkozni, email-cím, stb. Jelszó, stb. Bármilyen keresett filmet, zenét (kulcsszót vagy címet kell beírni) utána villámgyorsan, max. 30 másoperc letölt iso, zip vagy rar formátumban. Utána viszont vagy nem lehet kitömöríteni, vagy kitömörítés sikere után nem indul el.
Interneten nézelődve francia és angol vitafórumokat találtam, hol több tucatnyian panaszoltáők ugyanezt. (2007 és 2008-as dátumok) Végül a fórumban néhányan közölték, h. jogi útra terelik, feljelentik.
Ez 2008 májusában. és a fórumban nincs további bejegyzés.
Ma, 2010 nyarán viszont a feljelentett (?) program továbbra is él, hivatalosan bejegyzett, működik, pénzért arusít, stb.
A fejleményeket nem értem, a 49 euróért beszopott program nem működik (ja igen:. trójait viszont akar telepíteni, minden letöltés után ki kell irtani).
Akinek ötlete van: 2007/8 ótai angol és francia panaszok, intézekdések után hogy létezhet ez még, és mit kéne tenni (esetleg utánanéz a progr. nevét beütve a Gooogle-ba - ilyenkor még semmi baj nem történehet!) - megköszönném.

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#156) csdm válasza Gebriel (#150) üzenetére

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Mégiscsak ki lehet fogni jó cuccokat a tescoban is :D 4 db-ot adnak ennyiért? Töltővel?

(#157) Ripper03 válasza woodbear (#152) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na akkor egész jó.Én is a demot vagy 4-szer végig vittem:)
Dobsz egy linket ahol fennvannak az achievement-ek? :R

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#158) Gebriel válasza Athanáz9 (#155) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Na akkor gyorsan válaszolnék is.
Ha maradnál az eredeti játékok használatánál akkor nem történt volna ilyen veled.
Továbbiakban meg szerintem kövesd z0d1AK tanácsát mert ez a téma így nem ide való.

csdm
Igen. 4 db akksi, és a töltő.

[ Szerkesztve ]

(#159) z0d1AK válasza Athanáz9 (#155) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Bármilyen fimet, zenét, játékot fél perc alatt letölt? Akkor ne is csodálkozz, hogy nem nyitja meg. Az mindössze a vírus, amit letöltesz. Fél perc alatt akkor tudsz bármit letölteni, ha kellően gyors, neted van, úgy 100MB-es.

Magyarán az a hülye, aki ezért kiad 50€-t, az azért fizet, hogy vírust töltsön le a gépére.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#160) Peat;) válasza bwoay (#153) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Na nekem ez az info kellett, köszi.

(#161) woodbear válasza Ripper03 (#157) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

öcsívmentsz
Ja és még van 2 avatar award is benne. Az egyik egy póló, a másik egy kisállat :)

(#162) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a Banjo-Kazooie Nuts & Bolts játék élvezetes? Látom minden boxhoz hozzádobják, de a gameplay videót elnézve teljesen jónak, élvezetesnek tűnik, de mielőtt megvenném, inkább rákérdezek... :K (Valami Crash Bandicoot féleséget keresek, nosztalgia gyanánt)

[ Szerkesztve ]

Trolololololol

(#163) Xirtam válasza Athanáz9 (#155) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Hát ennek sok értelme nincs, eleve letöltöttél zenét,filmet a netről így hogy akarnád jogi útra terelni a dolgot?

Thome egy hulladék

[ Szerkesztve ]

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#164) Ripper03 válasza woodbear (#161) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jee ty
És a pólót vagy a kisállatot ms pontért tudom venni vagy ha az összes öcsi kész akkor?
Mert marad 400 ms pontom lehet elköltöm pólóra:D

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#165) Thome válasza Xirtam (#163) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor kimarad. Valami hasonló játék, mint a Crash van?

Trolololololol

(#166) Ripper03 válasza Thome (#165) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van 3 féle Crash xboxra igen

(#167) Gebriel válasza Xirtam (#163) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Úgy, hogy a letöltést jogilag engedik, csak a feltöltést nem. ;) :P

(#168) woodbear válasza Ripper03 (#164) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Nincsmit.
Ezek ingyenesek, nem kerülnek pontba! A pólót megkaptam az egyik "tojás" megtalálásáért, a jószágot meg asszem a játék befejezésével kapod majd. Amit aztán a dashboardban az avatarodnál be tudsz állítgatni.

(#169) Ripper03 válasza woodbear (#168) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És lesz mellettem egy kis állatka?:D
És pólót is dashboarba tudom majd beállítani?Kiírja hogy kaptam a pólót és már be is állíthatom?

(#170) Thome válasza Ripper03 (#166) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom, csak baromi drága, és nincs használtan.

Trolololololol

(#171) Ripper03 válasza Thome (#170) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt valakit láttam hirdetni 5K-ért Crasht.Igaz boltba 5,7 szerintem 4-ért odaadná biztosan.

(#172) woodbear válasza Ripper03 (#169) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Igen konkrétan ez a kettő: limbo

(#173) Athanáz9 válasza z0d1AK (#159) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kösz mindenkinek. Mondom, angol és francia fórumokban több tucatnyian panaszolták, nemcsak én vagyok a balek. És a rejtély azóta is megvászolatlan: az angol és fr. feljelentés után hogy is létezhet, virulhat, árusíthatja még mindig ez az internetes cég?
(Zárom témámat, kösz.)

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#174) Ripper03 válasza woodbear (#172) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jézusom, de gusztustalan az az izé:D:D
Viszont a póló az vicsájd :DDD

(#175) Thome válasza Ripper03 (#171) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már nem találom, tehát úgy tűnik, elvitték... :B

Trolololololol

(#176) woodbear válasza Ripper03 (#174) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Ingyen mit vársz? :DDD
A játékban is szerepel az a dög amúgy :) aranyos

(#177) Lacazr93

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

Ki milyen szimulátor játékokat ajánl xboxra? :)

Családi okok miatt pár napig nem leszek elérhető!

(#178) Ripper03 válasza Thome (#175) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd utána nézek és küldök egy privit ha megtaláltam ;)

woodbear: Azt hittem legalább kinéz valahogy:D

(#179) Xirtam válasza Lacazr93 (#177) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Forza 3 aztán majd szeptemberben F1

(#180) woodbear válasza Lacazr93 (#177) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Forza3 ha autó szimulátor. Esetleg még SHIFT

(#181) Lacazr93 válasza Xirtam (#179) üzenetére

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

Az F1-re nagyon kiváncsi leszek. Amit néztem videókat róla, azok nagyon bejönnek :K Még a Hot Pursuit-ra is kiváncsi vagyok. Shift annyira nem jön be :F Forza 3-at kipróbálom még :) Dirt2 idáig a #1 :D

(#182) Ghost79 válasza Lacazr93 (#181) üzenetére

Ghost79
(tag)

Hali

Hát igen,talán végre egy f1 game ami tényleg jó lesz.Bár nem vagyok fan de sok haver igen és azt mondják állat lesz az új.

(#183) Lacazr93 válasza Ghost79 (#182) üzenetére

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

Énse vagyok valami nagy Forma 1 rajongó, de az a grafika.. :Y :Y

(#184) Ghost79 válasza Lacazr93 (#183) üzenetére

Ghost79
(tag)

Igen az odaver.

(#185) Lacazr93 válasza Ghost79 (#184) üzenetére

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

Videó
Ezt a videót néztem.. És igazából az a legszebb, hogy még a földön is látszódnak az esőcseppek :D

[ Szerkesztve ]

(#186) Tanker21 válasza woodbear (#180) üzenetére

Tanker21
(tag)

Hali!

Hardveraprón kinéztem magamnak egy Xbox 360 Elite gépet ("extrákkal"). Az lenne a kérdésem, hogy ha eredeti játékkal játszok live-on akkor nem okozhat gondot, hogy Flashelve van? Ugyan úgy bannolhatnak, vagy ez csak akkor van ha másolt játékkal játszik valaki? :F

Tudom hülye kérdés meg warez is, de most váltok PC-ről Konzolra és érdekelne a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#187) Xirtam válasza Tanker21 (#186) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

De okoz gondot. Sőt én nem is ajánlom h használtan vegyél boxot. Ki tudja mien állapotban van.

(#188) Xirtam válasza Tanker21 (#186) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

De okoz gondot. Sőt én nem is ajánlom h használtan vegyél boxot. Ki tudja mien állapotban van.

(#189) Ripper03 válasza Thome (#175) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ment pü megtaláltam ;)

(#190) Ghost79 válasza Tanker21 (#186) üzenetére

Ghost79
(tag)

Szia

Bármikor bannolhatnak ha flashelt géppel játszol de eredeti játékkal.A szoftvert nézik a gépen,sőőőt ahogy olvastam az új frissítés olyan lesz hgyhaaz ms flasht talál a gépen visszaírja az új update a gyári alapra egy finom bann mellett.Csak flasheletlen géppel érdemes live-ra menni,nekem 2 gépem bannolták már:R

(#191) Ghost79

Ghost79
(tag)

A bann ellen nincs védelem csak az eredeti játék.Ezért cseréltem el a flashes x-em egy ps3-ra és mitmondjak abszolút nem bántam meg.Ahogy Xirtam mondja nem is érdemes használt gépet venni.

[ Szerkesztve ]

(#192) Tanker21 válasza Xirtam (#187) üzenetére

Tanker21
(tag)

Okés, akkor maradok az új box vásárlásnál.

Egyébként játszik valaki TFT monitoron? Vagy mindenki FullHD-s LCD TV-n tolja? Tudom hogy úgy sokkal jobb, de nekem egyelőre csak a monitor marad és kiváncsi lennék milyen a képe? Élvezhető úgy is a játék?

(#193) Ghost79 válasza Tanker21 (#192) üzenetére

Ghost79
(tag)

Haverom azon tolja és jó a képe nagyon.Mondjuk az full hd monitor de biztosan tudsz szép képet csinálni rajta.

Ha már itt tartasz nem akarlak lebeszélni de miért nem ps3-at veszel?Netezhetsz vele,mkv-t nézhetsz,igaz ehhez kell a pc is meg egy mediaserver,a játékok meg árban ugyanott vannak valahol.Én is leváltottam az x-et ps-re és nagyon jó,sztem jobb az x-nél de te tudod.

[ Szerkesztve ]

(#194) Thome válasza Ripper03 (#189) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm! :R Még e hónapban megpróbálom megvenni! :K

Más:
Flashelt gép = szarfoshúgy.

[ Szerkesztve ]

Trolololololol

(#195) Tanker21 válasza Ghost79 (#193) üzenetére

Tanker21
(tag)

Gondolkoztam azon is csak az már kint van nekem a keretből és nem lehet monitorra kötni, vagyis lehet, de nehéz kapni átalakítót és így inkább letettem a dologról, pedig tudom hogy jobb lenne mert nem kell külön fizetni a netért. Na mind1. Majd még gondolkozom rajta. Köszi a tanácsot. :R

[ Szerkesztve ]

(#196) Tomics válasza Ghost79 (#193) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt nem egy xbox360 topikban kellene, kevés rá az esély hogy lebeszéld róla a ps3 javára :DDD

(#197) Ghost79 válasza Tomics (#196) üzenetére

Ghost79
(tag)

Dehogy akarom lebeszélni róla,csak említettem neki,nekem nincs bajom az xboxal sőőt sokáig és sok gépet nyüstöltem eddig:D

(#198) woodbear válasza Tanker21 (#195) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

FullHD monitoron nyomatom, de ezelőtt sima szélesvásznú monitorra volt kötve. Tűéles a kép.
Hidd el, hogy a havi lebontásra átszámított párszáz forint megéri a gold előfizu árát. Messze jobb a PSN-nél a live!

(#199) Ghost79 válasza woodbear (#198) üzenetére

Ghost79
(tag)

Maradjunk annyiban hogy mindkettő jó és kész,ezen kár vitatkozni ugyanis már annyian próbálkoztak ezen vitázni,a kérdés pedig még mindíg nyitva hogy melyik és mivel jobb?Kinek mi jön be..:R

(#200) woodbear válasza Ghost79 (#199) üzenetére

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Legyen :C :)
Még akkor annyival egészítsük ki, hogy megéri az árát a Live. :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.