1 kérdés. Ugyan még nincs xboxom, de az roppantul érdekelne, hogy ha egy játék 2 lemezes, és tegyükfel nincs HDD-je az embernek, akkor hogy tud játszani egy 2 lemezes játékkal? 
Lehet kicsit pc-s fejjel gondolkodom, de istenem, 4 évig pc-n toltam/tolom 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! - FAQ és válaszok a #1hsz-ben (kiemelt téma)Hozzászólások

Knilee
(kvázi-tag)
hello
ha egy xbox360 kontrollert kötök össze pc-vel akkor az 'LT' és 'RT' gombnál gázadásnál és fékezésnél ugyan úgy működik mint xboxon? vagy ugyan olyan mint billentyűzettel folyamatos padlógáz?

heihachi
(PH! addikt)
Félúton lemezcsere. Játszol az egyik lemezzel, egyszercsak kiírja a játék, hogy akkor most tedd be a másodikat. Nem kell 5 percenként cserélni, hanem kb 1-szer a teljes végigjátszás alatt, bár nyilván játéktól függ.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

heihachi
(PH! addikt)
Amelyik játék tudja kezelni, ott analógként működik, ahogy az analóg karok is, pl a GRID ilyen. A legtöbb játék tudja kezelni.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Xirtam
(PH! addikt)
Korrekt?! Nem lehúzni akarom, de még anno 3 hónapja mikor nem voltam konzolvilágos rendeltem tölük egy terméket. Felhívtam őket h miújság, mert beleírtam a megjegyzésbe hogy hívjanak elötte. Erre mondja h már kiküldték a csomagot , de mondom leszeretném mondani! erre jött a válasz: " Jó akkor nem küldjük ugy is elfogyot" ezt így telefonba.
De lehet csak én beszéltem valami parasztal!
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
Elsőosztályú hozzáállás lehetett akkor 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Xirtam
(PH! addikt)
Nah igen, amúgy már most megszabadulsz az új gépedtől?
Vett valaki mostanában 576-tól xbox 360 Arcade-t? A leírásban azt írják, hogy 256 mb belső memória van. Szerintem a leírás a régi, és nem frissítették, de jasperes-t árulnak ők is 512 mb belső memóriával, ugye?
Ő az
Nem.

Xirtam
(PH! addikt)
Mind Jasperes, csak MS lusta volt és a Jasper alaplapos gépek dobozán is 256MB írnak!
De nem így van! 

Xirtam
(PH! addikt)
De ha már gépet akarsz venni, akkor nehogy már 576-ba vedd meg...Google a barátod 500x olcsóbb helyeket találsz!
Ha az 576-nál a neten rendeli meg, akkor él a 8 napos elállási jog, azaz indoklás nélkül visszaküldheti, és visszakapja a pénzét.
De ez csak akkor érdekes, ha nem biztos abba, hogy az xbox lesz az ő konzolja.
(Ennek egyébként minden törvényesen működő webshopban kötelező érvényűnek kell lennie!
)
[ Szerkesztve ]
Alapból énse szertem az 576-ot, de hidd el elég sok boltot körbe néztem, de 50k-nál olcsóbban nem találtam Arcade gépet 20 GB vinyóval együtt + játékkal.
Legolcsóbb helyen 44,5k-ért találtam új Arcade-t. A vinyót (20GB) újonnan, 6-7k-ért láttam, és akkor még 1-2k-t érhet a játék is. Szerintem jó ez a kis csomag ennyiért, bár nem zárkózom el a használtaktól sem, épp egy használt elite tulajdonosra várok válasz ügyében.
Van vinyóval szerelt Arcade olcsóbban? Esetleg tudsz új vinyót olcsóbban, hogy az a géppel együtt ne kerüljön többe mint 50k?
Akár privátba is jöhet 
Télleg, Arcade csomagban van a táphoz kábel? a 220 fele, illetve a gép fele.
[ Szerkesztve ]
Nem, az arcade-hoz nem jár, nehogymá' tudja használni a júzer.
Egyébként meg: "...tanújjá, mer úgyhogy..."
Persze hogy jár hozzá... 
Egyébként én 24 papírért veszem a gépem (Premium pakk
), már úton van felém, hétfőn-kedden nyomatom a gémörtegem.
Trolololololol

Xirtam
(PH! addikt)
Mutas légyszi róla, akár privátban is valamit hogy kötelező.
Előre is köszöntem.
Jobbnak éreztem megkérdezni, nehogy meglepetés érjen MS módra 
Parancsolj:
Elállási jog fogalma és gyakorlásának feltételei

Xirtam
(PH! addikt)
Igen ezt végig is olvastam, de nem találtam arra utaló nyomot, hogy már pedig kötelező ezt gyakorolnia a webshopnak. Nekem kontrétan arról mutas valamit légyszives.

Def26
(PH! kedvence)
Ezekre a szerződésekre pedig a 17/1999. Kormány rendelet az érvényes.
És itt az, amire nem terjed ki ez az elállási jog.
Ide vág a szoftverekkel kapcsolatos rész:
"Mikor veszítjük el elállási jogunkat műsoros CD, DVD lemez, illetve számítógépes szoftverek vásárlásakor?
A lemezen tárolt szerzői művek (CD, DVD), valamint a számítógépes szoftverek esetében akkor nem gyakorolhatjuk elállási jogunkat, ha a csomagolást (védőfóliát) már felbontottuk, hiszen ilyenkor lehetővé válik számunkra a szerzői jogi védelem alá eső termék használata, valamint többszörözése is, amelyért szerzői jogdíjat kellene fizetni. Ha azonban a terméket az eredeti csomagolásban, felbontatlanul visszaküldjük vagy visszavisszük az eladó üzletébe, az eladó köteles az általunk kifizetett összeget részünkre visszafizetni."
"Erre mondja h már kiküldték a csomagot , de mondom leszeretném mondani! erre jött a válasz: " Jó akkor nem küldjük ugy is elfogyot" ezt így telefonba. De lehet csak én beszéltem valami parasztal!"
muhháháháhá, szerintem te a legnagyobb királlyal beszéltél, baszki! bárcsak én is ilyen dolgokat mondhatnék be büntetlenül... ez olyan, mint az "ördögöd van, vagy vaslogikád!" 
[ Szeretkezve ]

Xirtam
(PH! addikt)
Köszöntem! 
bwoay Hát nah jah, igazából nem nagyon érdekelt. Megvan azóta is a véleményem róluk! Na meg mostmár végkép! 

Norb€€€
(kvázi-tag)
Konzolokszervizénél lesz Slim Arcade 55-ért,én inkább várnék egy picit és plusz rádobnék még 5 ezret,és lesz egy brend nyú szuperboxod 

Gebriel
(PH! kedvence)
Konzokszervize-től én egy doboz gyufát nem vennék nem, hogy Xbox-ot. 

Xirtam
(PH! addikt)
Van ahol 50 ezerér lesz az új arcade. Csak szétkel nézni!
Én csak jót akarok ha olcsón akartok venni boxot. 
Gabriel 
[ Szerkesztve ]
Lesz máshol is, csak gondolom még nem sok helyen tették fel.
Én is hétfőn fogom még csak előrendelhetőbe feltolni az oldalra.
Áh
én olcsóbbnak vártam a Slim Arcade-t. 4 gb se sok, wifi nem érdekel különösebben.
Azért ennyi, mert ingyen sem adhatják. Szépen a jelenlegi Arcade helyét veszi majd át.
Bár azért az a 4Gb az csak mentésre jó, másra nem.

Norb€€€
(kvázi-tag)
Én ott vettem uncharted 2-t,másnapra ki is hozták,semmi bajom nem volt velük
Játékok terén viszonylag olcsók
[ Szerkesztve ]
Forza 2, Halo3 ODST, PGR4 egy 20Gb-os vinyóval mennyire jó 13.400-ért?

Xirtam
(PH! addikt)
Ha te adod el akkor jó. Ha vennéd akor drága! 

bognar110
(őstag)
Hellosztok xbox 360-ra ha felmásolok egy játékot dvdről akkor utána kérni fogja még a dvd-t ?
Igen, az indításhoz szükség van az eredeti lemezre.

bognar110
(őstag)
Oks, Amugy ti mindig megveszitek az elemet a controlerbe, vagy elemfeltöltöt használtok ?

Gebriel
(PH! kedvence)
Egyértelmű, hogy az utóbbi.

Xirtam
(PH! addikt)
Amúgy lesz most új joy csomag is. A Slim féle full fekete joy + play & charge kit! 
~13 ezer ft-os fogyasztói áron kb.
[ Szerkesztve ]
Nem nagyon értelek téged.
Ezt személyes tapasztalatból mondod?
Mert én vettem tőlük, és nem volt semmi gond.
Én tölthető akksit használok.
Most éppen 4 Energirzer-em van, de holnap jön még mellé 4 Sony is.
Na hétfőn vagy kedden végre meglesz a Limbo.Valaki végig tolta már?Játékidő mennyi?4-5 óra?
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Sanyo Eneloop a legjobb. Most van 6 db, néha fényképezőbe is használom, 1 hetet kibírt nyaraláskor
Joy-ba is kibír 2 hetet simán. Csak a töltője gagyi, 10 óra után le kell venni mert úgy felforrósodik, hogy szétfolyna még pár órát ráhúzva. Nincs benne védelem, vagyis van, de időhöz van kötve (asszem 16 óra, de 10 óra elegendő hogy felöltse). De ettől eltekintve tökéletes
előtte nekem is volt energizer, panasonic, de egyik se ér a közelébe, 1 év után már szarakodtak
[ Szerkesztve ]
Mennyiért lehet kapni mostanában mondjuk 2x 2 db tölthető akksit töltővel?
Amit adnak gyárilag a Joyhoz az Duracell? Az tölthető?
[ Szerkesztve ]
Nekem az Energirzer megvan vagy 2 éve, fényképezőgépben használtam, nem volt semmi baja, még mindig jól teljesít.
Csak valami normális töltő kéne hozzá.
4-5ezer
gyárilag csak elemet adnak ami nem tölthető. asszem duracell volt. jó sokáig bírta
[ Szerkesztve ]
Jaja, duracell-t adnak hozzá.
Üdv.
A moderátort, avagy a topik rangidősét szeretném kérdezni, hogy egy bizonyos 360Share nevű eu-fizetős letöltő-programról (valószínűleg csalás!) - ennek kártevéséről egy károsult itt kérhet tanácsot, vagy itt sem, és hol?
Kösz.
Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

Gebriel
(PH! kedvence)
Nem, nem személyes tapasztalatból mondom hanem csak úgy kitaláltam.

Athanáz9
Szerintem jöhet ide, majd ha nem tetszik a modiknak kitörlik.
[ Szerkesztve ]
Mekkora akksitok van, és azzal mennyi ideig bírjátok? Esetleg valami márka, ami köztudottan jó?( Ugyankkor nem kerül 7-8-9k-ba)

Xirtam
(PH! addikt)
Bőven elfér jöhet. Aztán ha én ezt mondom valamire, az nagyszó!

Ugyanis, lehet mások is megszívják. Így várjuk a beszámolódat. 
csdm 2800mha Varta elemem van, tökéletes a célra. Főleg amenyit most a munkám miatt a boxom elött tudok tölteni!
[ Szerkesztve ]
Célszerűbb logout-on egy személyes bejegyzésbe beleírni a történteket, ott többen fogják megtalálni.

![;]](/dl/s/v1.gif)