Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
niklebi
(tag)
Gratulálok bárkinek is volt az ötlete ez a topik
Nagyon sokat olvastam a "Hogyan is néznek ki a gépeink" topikot, de mivel nem akartam a hü... kérdéseimmel elérni,hogy azt kapjam "ne offold szét a topikot" inkább nem is kérdeztem
Itt legalább mindent megtudunk beszélni
Szerintem az első hsz.-t olyan jól kellene megcsinálni mint a saját gépeinket is szeretnénk moddingolni. Igényesen, hogy látsszon akik itt beszélgetnek azért teszik, hogy a végén olyan gépet tudjanak maguknak csinálni ami bárhol megállja a helyét még talán az eredeti topikban is 
Jó kis hsz. gyűjtő topik. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
De nem szakmai. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyennapvan?
Megnyílt a pc-style chat szoba így legalább az illetékesek duplán tudnak gyűjteni mert gondolom a másikban is lesz észrevétel. 
No offense, de a chat.hu óta kiver a hidegveríték a chattől.
Milyennapvan?
Tudom, hogy nem annak készült de aki a másik topikban is beszélgetett az itt méginkább fog vagy pont nem mert itt nem tilos. 
Pont emiatt nem akartam, hogy külön legyen bontva, mert nem működik ez így egyszerre. Sőt, eddig minden jól ment a másikban is.
http://pc-style.hu
Nem a legjobb megoldás, de ellenségeskedést szül az állandó egymás oltogatása, hogy "OFFolsz!"
"Te is OFFOLSZ azzal, hogy én OFFolok"
"Látod már megint OFFolsz, be kéne fejezni"
"Ha nem írod, hog OFFolok, akkor 3-al kevesebb OFF lenne"
stb.
Milyennapvan?
Aki így fogja fel,hogy hsz gyűjtögetés,annak egészségére!
De itt legalább nem mindig azt kapja az ember,hogy ne 1 soros hsz-t írj,meg ne offold szét meg stb...
Roccat Taito-t keresek!
ne 1 soros hsz-t írj,meg ne offold szét a TOPIKOT. 
Milyennapvan?

zalman90
(őstag)
azzal hogy leszidod hogy ne offoljon csak te is offolsz , ugyhogy ne szidd az offolót ogy ne offoljon 
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
Ennél jobban hogy lehetne szét offolni a topicot,mikor a címe sem normális 
Amúgy meg te is offolsz 
[ Szerkesztve ]
Roccat Taito-t keresek!
Na, jól van én már nem is tudom mit mondjak, valami megváltozott. Harisnyával hogy álltok?
http://pc-style.hu
Vérbeli újonc, vagy valaki másodregje?
De legalább a nevéhez hű... tapsikol. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Lehet csak megörült, hogy rálelt a topikra. 
Sziasztok! Követtem a másik topikot is (szemmel) kb ezt is nézegetni fogom. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Milyennapvan?
ehhez az egész témához csak ennyit szólnék hozzá:
...se többet, se kevesebbet...
Most megölted a topikot.
képzeld, az egyik lábujjam nagyobb az összes többinél (bocs people, muszáj volt tisztázni)
[ Szerkesztve ]

pl
az én fényképezőm elég béna
és a gép alatt parketta felette fehér fal, és az nem ilyen hatást kelt:S
sp@rtan: kösz. megpróbálom
[ Szerkesztve ]
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D
fotóbolt
photoshop ra gondolsz? 
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D
igen..
A linkel képet épp BR4D fotóboltozta meg újra nem túl régen.
Milyennapvan?
mondjuk az én gépem kívülről elég ronda! mindig is utáltam a gigabyte 3d aurora 570 et....
Akkor cseréld le. 
Azért ez nem olyan bonyolult.
Milyennapvan?
Egyébként az anyatopik 1-es hsz-ére csak szerintem férne rá egy ráncfelvarrás?
Pl. a linkek jelentős része nem működik. 
Milyennapvan?
Az az első hsz. már szinte őskövület.Amikor beregeltem az oldalra,akkor is alig volt jó pár link.Azóta meg gondolom még több url veszett el.Kicsit rövidebbé kellene tenni és aktualizálni.
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤
Igen, erre gondoltam.
Volt itt egy szép 1.-es hsz aero.-tól.
Lehetne ajánlásokat tenni, hogy ne 15 megapixeles képeket rakjanak be a topikba, hanem picasa vagy imageshack stb.
Milyennapvan?
Az aero. által elkészített név- és link gyűjtemény nagyon szépen megoldott,még kiegészítenék a fontosabb tudnivalókkal és egy friss,jó megjelenésű első hsz. lenne.a a topic a minimalitásról és a megjelenésről szól,akkor dukáljon hozzá megfelelő nyitás is. 
[ Szerkesztve ]
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤
Most nem tudtok paypalról utalni ezért akadt meg a rendelés vagy mi a gond?
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Igen.800Ft-ért csináltak Neki "internetkártyát".
Egyébként a logoutban le van írva mi miatt késik a dolog.
[ Szerkesztve ]
Így van.
De már dolgoznak rajta, ha minden igaz a köv héten végre megoldódik.
Akkor már csak a cuccok szétküldözgetése marad hátra.
Mondjuk az is biztos, hogy ez volt az első és az utolsó, hogy ilyet lekezdtem szervezni. 
Milyennapvan?
Akkor azért sikerült megoldani.
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Sikerül persze, csak ha 1 héttel korábban amikor voltam a bankban, nem azt mondják erre az internetkártya dologra, hogy nem lehet PP-en fizetni, akkor már a fényképezéssel szöszölnék úgy, hogy mindent harisnyáztam amit kell.
Milyennapvan?
Igen, ez a várakozás kihagyható lett volna, de legközelebb ilyennel már nem lesz gond 
Nehogy már abból a topikból minimalmoddingos topik legyen!
Egyáltalán nem erról szól, nem a megjelenésről. Az más kérdés, hogy az is ott van.
Meg, hogy sokan úgy gondolják, hogy a PC-Style-ról szól, pedig nem arról (csak)!
Úgyhogy az első hsz-be nem kell megmondani az embereknek, hogy a minimalmodding a jó, meg kinek melyik megjelenés a "szép" azt hagy döntse el magának és továbbra is megmutathassa a gépét lehurrogás nélkül!
A minimalitást érthettem volna itt a kosz mennyiségén is.Ellenben az egy elvárható minimum,hogy az illető,aki berakja a gépe képeit,az ne egy Tarzan-féle kábeldzsungellel legyen eltakarva.Ez nem csak kinézeti érdekeket érint,hanem a szellőzést is.
A forma pedig maradhat kezdő hsz-nek,hisz nagyon sok link van benne,hogy kihez lehet fordulni ha éppen plexizni,stb kell a gépet.
Én sose hurrogok le senkit,hogy miként néz ki a gépe és nem is buzdítok senkit sem,hogy öljön tízezreket csak a kinézetbe.
Viszont a mondatom többi része helytálló volt úgy érzem.
[ Szerkesztve ]
Ja, de minenképpen fel kéne újítani az első hsz-t. 
PC-STYLE.hu
Az első hsz-t persze fel kell újítani, de maradjon az, hogy bárki aki csak szeretné megmutathassa, hogy milyen gépe van!
Ha kábeldzsungel akkor kábeldzsungel. Ezt nem szabhatjuk meg, mert akkor már irányítjuk, hogy milyen az ami bekerülhet.
A hurrogásban speciel hogy részt veszel-e vagy nem az nem igazán érdekel. Aki részt vesz az tudja.
Én személy szerint nagyon örülnék annak ha reggeltől estig többnél több "gyönyörű" gépet láthatnék, mert nagyon tudom értékelni ha valaki időt fordít a kinézetre is és nem "összehányja". De nem szabhatjuk meg kinek milyen a gépe, és akármilyen ha szeretné mutassa meg, mert arra való a topik!
Rendben van,igaz a szó.
De viszont én speciel annak örülnék,ha több gép kerülne fel,legyen az csúnya vagy gyönyörű,de legyen.Nem úgy,mint most is,hogy jött a modi takarítani,mert csak egymás fikázása ment,persze OFF-ban.
Nagyot kell változnia a topicnak,ami csak az oda rendszeresen íróktól függ,mert javarészt Ők keltik a felbuzdulást.Én is inkább most már csöndben olvasom ha vki OFF-ol,mert természetesen engem b@sznak le,hogy minek szólok bele.
Szal új nyitóhozzászólás és új hozzáállás kell csupán.
Olyan Genius egerem van a laptophoz 
LC-Power Tápok Topikja: http://href.hu/x/d1cd