Gratulálok! 
Astra F 1.6i
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Gratulálok! 
Astra F 1.6i
Sziasztok!
Először is grat jonesnak!
Az itt látható kábelrögzítőknek mi a neve és mérete? Esetleg honnan tudnék hozzájutni?
[ Szerkesztve ]
hirdetéseim: http://href.hu/x/ga1s || http://andrewtdi.mybrute.com/
HArdverkerben van vagy MDPC, de a hardverkeresnek felvitték szépen az árát 120ft/db kb
van sok méret 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."
Hardverkerben van
albert8: Te mindig itt vagy? 
[ Szerkesztve ]
Kábelharisnya 150ft/m Sűrűbb az MDPC-snél
Msot jöttem haza éppen képeket töltök fel, meg venti hangot tesztelek 
thx
hirdetéseim: http://href.hu/x/ga1s || http://andrewtdi.mybrute.com/
MIlyen venti, milyen hangját?
Ne tartsd magadban majd a végeredményt!
http://kefetemap.deviantart.com/
Irtam feljebb is
régebben is a Xigma ventik voltak a gépembe 12 és 14-es is
a 14-es nagyon szuper közel hangtalan, a 12-es is elég halk bár nem egy Noiseblocker
most beraktam a HDD-khez és ház enyhén süvit sajna, pedig jól néz ki ott is
A radiátoron jó volt itt meg tisztára mintha eszméletlen lenne a szélzaj 
namármost megkérdeztem ezt Atketol is, hogy ő is tapasztalta-e
majd ő is leirja a véleményét
Most nekem a gép tetejében 2 noiseblocker van(14-esek), azért ezeknek is van egy kis hangjuk, de 800-on már tényleg nagy büdös 0!
Ha jól láttam neked is blacksilent van, de tényleg rossz?
nálam a Noiseblocker blacksilent xl1 simén 1000-en megy kb 18-20decibellel
az nem sok szerintem 

sajna nagyon szar árfolyammal került be a boltba, azért drága, de legalább helyben van
Ez még elfogadható, de a csavarokról alátétekről inkább ne is mondj semmit

arra is a lehető legrosszab időben kértél ajánlatot
ugy hogy keressünk is rajta, nehéz kitenni, de lesz raktáron, ami előny..
Ebből van 2db. Mondjuk a háznak spéci "gumiágyas" rögzítése van.
De mindenkinek más a füle.
Jelenleg a GX 650-es táp a leghangosabb a gépemben. De egy laptop hangosabb! 
Azok pedig jó ventik szerintem
szerinted hangosak? 
Más: külföldi oldalakat tudtok ahonnan tudnék venni Gelid winget?
12-es van HUN-ban is, de 14-est még kérésre se hoznak 
Dehogy hangosak! De azért 1 méterről(ahol ülök a géphez képest), max fordulaton, azért ki lehet hallani őket, de mint mondtam 1000rpm környékén már mintha nem is léteznének!

Már mondtam korábban, hogy lemezt hajtattam, de a két elemből, egy még mindig nem készült el. Előző hétre ígérték[link], de nem hozták. Mindenesetre én meg megtaláltam egyik ilyen képet:
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com
Miért hagytad ki azt a kis részt alul?
pincehely: én értettem félre 
most nagy dilemmában vagyok ezekkel a ventikkel, mert ami van az XL1 az olyan lilás szinű és nem kékes mint ahogy én gondoltam 
jones965: Igy utólag is gratulálok a munkádhoz, és a dijhoz. 
[ Szerkesztve ]
♫ http://soundcloud.com/zetorgumi ♫ | Ha mindenki valóban tökön lőtte volna magát, nem csak mondta volna, akkor elég töketlen országban élnénk. |

Az az a lemez, amit még nem készítettek el 
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com
Köszönöm! 
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Ráhibáztam 
Most számoltam ki a Gelid wing ventiket new eggről kb 23 ezer magyar forint lenne posta nélkül 5 venti

Járj utána hogy nem akar-e valaki rendelni és osztozzatok a pk-n
Nekem 14.000 lett volna a 2 nyomógomb ha egyedül rendelek 
Amúgy nem lenne ekkora szívás ha 180 lenne az USD....
De az itthon is elég drága ha nem tévedek...!?
3-4k körül van ami még beleférne
de 220 meg 240-es dollárral már nem 
Urak!
Látott már valaki valamikor valahol olyan alkalmatosságot, amivel a venti madzagok hosszát ki lehetne pótolni?
Kvázi ventimadzaghosszabbítót keresnék. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]
Persze, van 30 centis venti hosszabitó
ha az nem jó akkor biztos van olyan kábel ami annak felel meg az elektronikai boltokba, de nem tudom a nevét 
Az elég lenne, hol találok ilyet? 
PC gear tuti, de szerintem a mezei számtek bolba is van 
Frissítettem az albumomat rossz a minősége, de a teló mindig kéznél van, és csak akkor merül le ha telefonálni akarok...
PCGear-t néztem de nem találtam, mert nem a vetikhez való kategóriában van, hanem a tápokhoz való kábelek között... 
A lényeg, hogy van. 
Köszi! 
Az odd takarót mivel rögzited?
pont most csináltam én is 
Csavarral, nagy mák hogy BTX is lehetne így voltak furatok az odd-n az alaplapi tálca fordított rögzítéséhez. távtartóbele+csavar 

Alakul ez kérem szépen 

szia!
itt: [link]
Köszi! 

Sziasztok!
Van egy GMC r2 toast házikóm.
Szerintetek mit lehetne vele kezdeni?
Én oldalát tervezem plexizni, esetleg a tetejét, az eleje nagyon nem tetszik azt úgy ahogy van kidobnám, és valami fémhálóból szeretnék újat csinálni.
Színre fújás kívül narancs, belül fekete.
Egyenlőre ennyi tervem van 
privit veszem észre a leghamarabb... ))))---->>

A szín választás nem rossz, de az elejével elég sok munka lesz. Ha jól tudom, ez az a ház amiben ott elől van állítva a slim olvasó. Azt a részt eltüntetni onnan elég sok munkával járna. Vagy kompletten új frontlemezt csinálnál?
Nem slim, sima 5,25.ös, szerintem jól néz ki az eleje... Nehéz dió erre a házra valamit kitalálni.

Hát én optikai meghajtót már évek óta nem használok asztali pc-ben, szoval az a része nem fog hiányozni.
Arra gondoltam még hogy esetleg a mélyedés részére egy nagy ventit beeszkábálok, de a műanyaggal nehéz lenne dolgozni...:S
Jobban átgondolva, lehet előkapok egy régi házikót, lecsupaszítom és csinálok valami egyedibbet 
Én is azt csinálom, csak most bejött egy kis családi probléma, és most áll a projekt.
De ha minden jól alakul 1-2 hét, és nekiállok. 
♫ http://soundcloud.com/zetorgumi ♫ | Ha mindenki valóban tökön lőtte volna magát, nem csak mondta volna, akkor elég töketlen országban élnénk. |
Volt már példa GMC házra. Szerintem tetszetős: zefir
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

Én egy kicsit átszabnám a házikót szerintem, ez igazából csak fújva van. 
Megcsináltam a képeket. Lett pár elég jó is szerintem. A végére belejöttem. 
PC-STYLE.hu

Valóban
Sokkal jobbak a képek. Vágtál belőle vagy ilyen szűken fényképeztél? Elég keskenyek érzem a képeket, ami főleg a háttér adta szűk lehetőségből adódik szerintem. Látom egy két képnél igen csak belelóg a háttér vége. Ezt nem szekálás képen, csak engem a tárgyfotózás mozgat a leginkább, és mindig kíváncsian figyelem az otthon készült képek megvalósítását
A belsőről készült képek igazán jók. Fények nagyon átjönnek. Az oldallapos képen kár, hogy a növény betükröz
Ott egy kis árnyékolást használtam volna.
De, sok a felesleges duma
Sokkal jobbak mint az udvaros képek 
szerk.: És érdekesség képen. Ha valakinek van kedve és ideje+ elég nagy síktükre az ki próbálhatná ezt a verziót is: [link] Sajna, nekem nem volt elég jó minőségű a tükröm, ezért nem lett túl jó.
[ Szerkesztve ]
Gratulálok! Nagyon szép lett! Amikor nekiálltál nem gondoltam volna, hogy ebből jó fog kisülni, de a végeredmény önmagáért beszél! 
De! Teljesen pipa vagyok a hűtésed miatt!
Ellőtted a HR-02-t (pedig én is erre alapozok), ráadásul ugyanilyen ventit akartam rá - lenyúltad az ötletet.
A hűtő már megvan, de most kereshetek valami másik légszállítót...
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
Köszi. 
Igen, valamennyire korlátozottak voltak a lehetőségeim... Amelyikbe belóg a tapéta, az úgyse lesz feltöltve vagy ki is lehet vágni esetleg. A legrosszabbakat nem raktam fel.
Ha besötétítek, akkor meg túl sötét lett volna, nameg ez egy olyan gép ami lezabálja az elemeket így sietnem is kellett.
A képek egyből a gépből mentek fel, nincs benne semmi utómunka.
Prison85 Köszi
Ez HR-01 Plus. De ne aggódj az én ötleteimet is viszont láttam már máshol. 
Talán ez a gép valamennyire egyedire sikerült.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

Hát igen
Tudom milyen az, mikor jót szeretnél, a legjobbat ami tőled telik (ahogy a gépnél is), de a felszerelés nem teszi lehetővé
Ezért gyűjtök én is folyamatosan a fotós felszerelésre
Nehogy már a fényképen bukjak
Sajna az is sok pénz
nagy háttér, csíptethető lámpák, hogy mindenhol tudjam használni... stb. De megéri 
Nem sötétítésre gondoltam, hanem árnyékolásra. Tehát, te belenézel a fényképezőbe, és mögötted egy karton lapot valaki tart. Addig mozgatjátok a lapot, míg a plexin a virág árnyéka el nem tűnik. Bár igaz, az árnyék többi része beleérhet a gépházba is... 
Mind1, azért szép munka 
Sajnos tempósan kellett csinálnom.
Persze az ember minél többet csinálja annál jobb képeket tud összehozni. Feltéve ha van valami érzéke hozzá. De jó lenne valóban egy rendes fotós felszerelés. A kartonlapos jó lett volna szerintem. Nem baj, tanul az ember minden hibából.
Meg ez az üveges is tettszik.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Jó lett, nekem is csak a háttér nem illik oda
Ha már itt tartunk egy fótós mennyiért csinálna meg ilyesmit?
Igazi fotóstúdióban? vagy hogymondják ezt

Három lehetőség van:
1. Jó arc a fotós és a stúdió bérlést fizeted ki órára, és segít is neked vagy ő maga fényképez.
2. nem valami rendes a csávó és azt mondja hogy terembérlés/óra és te magad csinálod ahogy akarod, ő csak ad fényeket ilyesmi. (gépet általában nem)
3. Vagy megcsinálja ő neked, és fizetsz terembérletet+fotós/óra
értelem szerűen az első eset a legjobb, a harmadik a legrosszabb. A második meg nagyon pepecs munka és sok óra kell hozzá mire a fényeket belővőd ilyesmi. Így értelem szerűen ez többszöri alkalmat vesz igénybe, de beletanulsz kicsit a fényképészetbe. Költséges.
Az első a legjobb megoldás.