MDPC created by: Nils "dualbrain" Papke 
Milyennapvan?
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
MDPC created by: Nils "dualbrain" Papke 
Milyennapvan?
Így már tiszta. Ő volt az, aki b@szott válaszolni 2 mail-re is, mikor készen lettem a géppel.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
pedig szerintem simán mehetne a géped az mdpc-re is.
A vas megyeget, én is ketyegek, olykor-olykor van munka, igaz elég gané, meg nem is fizet sokat, de a lényeg, hogy van. Talán jövőhéten is lesz még munka. Bátyám építőanyag kerben dolgozik, udvarukról felszedték a viacolort (térkő), agyagos a talaj ott, vagy 30 raklappal szedtek fel, azokat kellett sikálni. Vagy úgy porolt, hogy az ember mindene telement porral, vagy amikor esett az eső, akkor "nyakig szaros" volt. 3000/nap, 8 óra, 375/óra. Mindegy, ez van, csinálni kell, pénz sajnos nem terem a fán...
Tudom, hogy nem akartál senkire se célozni, csak úgy általánosságban mondtad. 
(#500) jones965: Nem emlékszel a mesére? Nils Holgerson. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Na, akkor megyünk és megagyaljuk az ürgét. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát, te biztos nem akartál neki adni 300€-t. 
Milyennapvan?
azt hiszem ez megmagyaráz mindent.. 
Én naív, azt hittem, nekem akarnak ennyit fizetni. 
(#503) BR4D :-az volt az első naívságom. Hittem a mesében.
Viszont ha az MDPC-re nem is, de az idei MTH-ra biztosan, így aki élőben szeretné látni, az valszeg megteheti.
[ Szerkesztve ]
Az idei MTH mikor lesz?
PC-STYLE.hu
Szép lesz ez.
Erre az MSI 3850-re mindig azt hiszem, hogy valamilyen 4770.
Már így is fényévekkel jobb, mint az enyém. 
[ Szerkesztve ]

Írok egy kisebb regényt a gép fejlesztéssel kapcsolatosan. 
A 4870x2-m behalt ahogyan csak a csere kártya is egy 9800gt, a tápom berántotta őket.
Tápomat leadtam végre garanciába, gondoltam úgyis sok idő lesz vettem egy Corsair HX750-et nagyon jó imádom hogy moduláris nincs többé felesleges kábel, ám de még így is rövidke a pci-e kábele hogy ellehessen rejteni rendesen ami negatívum számomra, az nzxt-s kábeleket nem tudtam átvenni idő hiány miatt nem nagyon voltam itthon. (Sebaj úgyis modosítani kell a rendelést)
Ahogy sikerül a garanciáztatásokat elintézni újra folytatom a moddingot, most már nem lesz akadály az sli rendszer kiépítése.
A terv még mindig hasonló kábelek harisnyázása, immáron 4db pci-e kábelt kell rendelnem mivel gtx 460 sli lesz.
cars1dA
460 sli?
Mihez kell ekkora erő?

Hát amire nem volt elég a 4870x2. 
cars1dA
A kis telhetetlen.
BC2 @ Full HD? ![;]](/dl/s/v1.gif)

hát igen máma örülni kell ,hogy van munka bakkikám 
aero.- egész tökös lesz, kábel ügyben még majd kell picit ,,finomhangolás,,
, proci hol van
?, láttam lapot cseréltél, mondjuk jobban is illik ide a fekete nyákos
(remélem válaszolsz
)
Az még titok, de valószínűleg 2 napos lesz. 
(#512) aero:- alakul-alakul. Csak lesz ebből valami.
[ Szerkesztve ]
Sziasztok, valaki megvenné az aurorámat 17 ért
de addig hova teszem a gépet?:S
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D
Éjfélkor nekiálltam még kcisit rendezgetni, úgy érzem ezen már csak a harisnya javít. A procinak elvileg ma kell érkeznie, majd lövök képeket.
http://pc-style.hu
Kipakolod az asztalra, működik az úgy is. Bekapcshoz csak a power gomb két tűjét kell rövidre zárni.
elég kezdő vagyok! kiteszem az asztalra egymásra a cuccokat és nem robban meg ég meg stb,?
hogy kell rövidre zárni a POWER gombot?
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D
Nem lesz semmi baja, de tedd alá az alaplap zacskóját. Bekapcsolni úgy tudod, hogy fogsz két csavarhúzót és összeérinted a power gomb tüskéit.
jones965: 
#524: nem fog
[ Szerkesztve ]
kösz csak meg ne b..szon az áram 
Nem fog, pláne, hogy a csavarhúzóknak műanyag a nyele. A két tüskét összeérinted egy csavarhúzóval, ennyi.
[ Szerkesztve ]

Grat az új házikóhoz! 
Kiváncsi vagyok mit hozol ki belőle 
Harisnyák honnan lesznek majd? Milyen proci hűtő lesz?
• www.pc-style.hu •
Köszi.
A harisnyát Atke-tól megrendeltem tegnap, egy kevés idő mire ideér. Procihűtő egyelőre az EKL, mindenképpen szeretnék cserélni, de még nem tudom mi lesz. 6k fölé nem szeretnék menni, már azt is sajnálom rá.
[ Szerkesztve ]

Na és milyen színű lesz a harisnya?
Az aprón biztos találsz valami jó hűtőt, esetleg hyper 212 plus? Használtan 5-6k körül biztos kapsz.
• www.pc-style.hu •

a két sata kábelt kábelkötegelővel összfoghatnád és egyik a másik mögött menne párhuzamossan
, és a 6pines kábel jobban betürhetnéd az alaplapi tálca mögé ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Titok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy Hyper-re gondoltam én is, de majd kiderül még, hogy mit lehet intézni.
Stirbi: Már elvégeztetett. Nem is akartam úgy hagyni. A satát kicsit nehezebb igazítani, de éjfél körül azt is megoldottam.
[ Szerkesztve ]

jaaj, akkor az utso kép nem a legfrisebb?

Látom akkor nagyjából egy rugóra jár az agyunk
Van amúgy egy Asus V60-am eladó.
Ha titok akkor legyen titok, de azért kitalálom: Biztos 2 színű lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
• www.pc-style.hu •
Rózsaszín és hupikék.
Hello Kittys zsugorcsövekkel. 
[ Szerkesztve ]
Hali!
Megjött ma a szabályzóm. 
Bekötöttem minden fasza, kábeleket elrendeztem, de a ventik meg sem moccantak 
Kiszerel, átrak kisgépbe és kiderül, hogy ahol az áramot kapná az a kis sz*r nem érintkezik rendesen, szóval küldhetem vissza 
Roccat Taito-t keresek!

B@sszus
. Pedig vártam, hogy megkapd. Kíváncsi vagyok a tapasztalatodra. Ezek szerint még várnom kell.

LOL 
• www.pc-style.hu •
De ráadásként másik ventiket is szerezhetek be, mert a mostaniak sz.r-t sem érnek...
Roccat Taito-t keresek!

Akkor mégiscsak csúnya Swif 2-esek lesznek
.
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer
Úgy néz ki. 
Vagy F12...
Roccat Taito-t keresek!
lancool k58 lesz.
csak a megrendelés ideje attól FÜGG ,hogy megyünk -e sopronba 1hétre.
remélem nem. 
just be

Arra a 4870x2 is elég volt. 
De tény hogy mostani hónapban gépfejlesztést tartok.
Ha minden jól megy alaplap csere is lesz.
cars1dA
Csak most olvasom milyen dráma van a másik topikban.
Javaslatom a megoldásra:
- Nyitni egy 0 perces topikot "minimal modding (pc-style.hu)" címmel megfelelő 1.-es hsz.-el.
- A jelenlegit meghagyni/zárni/archiválni
- Megvitatni az új toipik helyét, hogy szakmai-e, mert ha nem akkor ezt a topikot törölni és mehet minden egybe.
Milyennapvan?
Sziasztok!
járt nálam egy ilyen:Thermaltake VE7000SNAD ház.
Hát mit mondjak..?! Nagy sz*r ahogy van.
Az én ASUS házam sokkal nehezebb mint ez. Az oldallapot félve mertem felemelni, mert olyan mint a papír.
Kábelelrendezést nem lehet benne csinálni, mert nincs hely
.
Szóval aki ilyen házba gondolkodik 13k-ért azt le beszélem róla.
Lehet, hogy nem ide való, de gondoltam megosztom veletek
.
Roccat Taito-t keresek!

Egyetértek
, főleg ha bekerül a gépem képe az első hsz.-be
. Komolyan kellene venni és csinálni egy normális minimal modding-al foglalkozó topicot, amit nem off-olnak szét és nem hordanak tele sz@rral
. Ez szívből jött
.
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer
Jó, akkor sztem legyen egy:
"Minimal modding [www.pc-style.hu] Olvasd el az első hozzászólást!"
Sztem 99%-ban kész aero. hozzászólása mint 1.-es hsz.
(Ha új topik nyitása lesz sztem legyen Ő a topik nyitó.)
Ebben az első hozzászólásában mint előzmény hivatkozni a "Hogy is néznek ki a gépeink?" topikra.
Rögzíteni mi mehet, és mi az OFF.
Az OFF-nek kijelölni ezt a topikot.(www.pc-style.hu kedvelőinek OFFtopikja)
Át is lehetne nevezni: "Minimal modding [www.pc-style.hu] kedvelőinek OFFtopikja"-ra.
A jelenlegi "Hogy is néznek ki a gépeink?" topikból kivenni a pc-style.hu feliratot, és levenni róla a kiemelést(mondjuk ezt át is lehetne tenni az új topikra).
Így valószínűleg mindenki megtalálja a számítását.
@all:
Ellenvetés, javaslat?
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Az lesz majd a kérdés, hogy ki-hova teszi majd a képeket?
Modding topic már van.
Bár nagy értelmét én nem látom a ketté szakadásnak.
Mert akkor a pc-style os topicba mennének a pc-stylos emberek?!
Bár, lehet, hogy első nekifutásra nekem ködös egy kicsit a dolog...
Roccat Taito-t keresek!
A jelenlegi topik visszakapná az eredeti funkcióját.(havonta 2 ember belinkeli a gépét bármilyen is legyen)
Lenne egy minimal modding topik amiből a "hádehülyékvagytok nem mindengyhogynézkiagép xDxDxD" tipusú hsz.-eket reagálás nélkül ki lehet moderáltatni.
Lenne ez a topik, hogy a "milyen macerás ilyen-olyan ventit szerezni" dolgok kényelmesen elférnek.
Milyennapvan?
Szerintem jó lenne.
PC-STYLE.hu

ezt mire irtad?