nálatok mi az ebéd? itt most elég fincsi kaja van, rizs rántott hússal és uborkasalátával. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés

Nálunk még semmi.
Milyennapvan?
figyi, hogyha ma nem lesz nálatok ebéd, nyugodtan szólj, itt most van elég! megosztom veled az ételt!
1órája keltem fel és még nem ettem semmit. 
de a borsóleves mindjárt kész.. 
just be
Meg a gondolataidat is úgynézem. 
Ha ez ilyen csevegős topik lesz akkor hamar beéri az eredetit aszem. 
Köszi, de azóta unlockoltam egy kis őszibarack-krémlevest és némi rakott kurmpilt.
Hogy egy kicsit off is legyek: tegnap méregettem, és sztem fel tudom aplikálni a külső tripla radit.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Nálunk húsleves volt, főtt hússal, aztán sült krumpli grillcsirkével, meg dinnye. 
D1Rect: Milyen skillel nyomod be a levest?
Az OFF-topikban az OFF is ON. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
uuuh dinnyét lehet hogy én is eszek mindjárt.
de egyébként srácok, ez egyáltalán nem rossz, hogy ilyenekről csetelünk. enni/inni mindenkinek kell, és ez fontos ahhoz, hogy teljes energiával modolhassatok.
Nekem asztali géphez volt egy ilyen, jó szar volt.
Eltört(!) a görgő(!) és csak forgott, nem érzékelt semmit, szétszedtem, nézem, nemcsak eltört a kiskerék, ami érzékel, hanem úszott a dzsuvában. 
BR4D: Meghát ez egy OFF-topik, itt mindenről lehet szó, még a hüvelygombáról is.
De SP-ről, JB-ről is...
Hova lett a komoly vízhűtésed, mert látom léghűtésre cseréltél. 
Egy kis szakmai: Találtam egy elég best-buy szagú, ügyes kis házat, kicsit olyan, mintha egy CM692-t Tesco gazdaságosítanánk. [link]
[ Szerkesztve ]
kiittam belőle a vizet! ![;]](/dl/s/v1.gif)
a vga blokk, cpu blokk, és a tartály még megvan, úgyhogy végülis a fele rajtam maradt...
3600-on megy az i7 4000 helyett, a gtx285 meg alapon 750/1550/2700 helyett. ennyi teljesítményt vesztettem, de nem bántam meg hogy légre váltottam. pénzt nyertem és legalább nem kell minden hardver cserénél +30k-t költeni a vízre...

a sharkoon ház, amit linkeltél, tényleg nem rossz az árához képest.
[ Szerkesztve ]
Úúúú, dinnyét én is ennék.
(#109) EarL 007: Azért a JB nem fér bele az alapelvekbe. 
Sztem ennyiért drága. 10K-ért van használt 690. Tudom, hogy használt de akkor is.
(#110) BR4D: 30K-t? Azt hogy csinálod? Én a 4870/4890 Koolance blokkot 8K-ért vettem. 
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
3600-on nem melegszik nagyon az i7? Hát, léghűtés nem kicsit olcsóbb és tud olyan halk lenni, mint a víz. 
D1Rect: JB, ó jeee.
10k-s 690? Ide vele rögvest! 
[ Szerkesztve ]
tegyük fel, hogy veszek egy új vga-t. mondjuk 5850-re váltok.
ha nem akarom a gyári hűtőt hagyni, mindenképpen el kell csesznem 20k-t egy új blokkra. van 30k-s blokk is, csak egy példa volt na 
Eddig 2 embertől hallottam 10-ks 690-et.
Mind a kettő meg is vette. Szóval lőhető.
BR4D:
Tudom, de ha 20K-s blokkot veszel, és 10-ért adod el, akkor az 10K bukta. 
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
elég az is, a fene essen már beléd, ne kötekeggyééééé'

007-es ügynök: 3600-on eléggé melegedik az i7, de csak ha 32c+ a szobahőmérséklet. normálisnak nevezhető szobahőmérséklettel teljesen türhető. 
el torado vagy mi a neve egy háznak ami nagyon tetszik de 30-40 egy olyan:S
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D
De kötekszem.

(#116) tankagogy: Biztosan van más is amivel elégedett lennél.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Jó szar időben adtad el, én most örülnék ha a kórájhét nem fűtené fel a szobámat, pedig a lehető legkisebb feszen van 1,6 Ghz-en
.
Majd az okostojás dólbi hóm tícsőr muki odaadja a szétvert C2Q hűtőt. 
Nem kell, mert réz van benne, és attól szarul hűt.

Meg kéne néznem a sorozatot újra, sztem feküdnék rajta megint.
Milyennapvan?
Ezzel csak az a gond, hogyha nem lenne a pc-style, meg a miegymás minimalmodding, a topic-ba kb 2 havonta lenne 1 hsz, mint régen. Az emberek többsége azért jár oda. Lényegében, ha holnap lenne egy másik pc-style topic, ahova a "minimalmodingosokat" várnák, akkor a normális topic egyszerűen elsűllyedne, mert a kutya nem foglalkozna vele. Néha bekerülne 1-2 kép, azt annyi.
Mellesleg érdekes, hogy megnyílt ez a topic, amikor kb. 1 éve kértük egy ilyen nyitását, hogy ne az legyen szemetelve, akkor a "meggondoljuk" és a "teljesen fölösleges 2 topic" válaszokat kaptuk... 
Szerintem eddig is felesleges volt, de 1 hónap alatt volt 3 moderátori látogatás, okkal. Aztán én próbáltam valamit, de végül ugye az lesz a hibás, aki próbálja megfékezni, mert ha nem írna akkor minden oké lenne. Hát nem. 
Most vagy mi vagyunk hülyék, vagy nagyon megszoktuk az állandó társaságot, vagy a mai fiatalokkal van probléma. ( rám eddig nem panaszkodtak, fura )
[ Szerkesztve ]
http://pc-style.hu
Az újaknak általában minden topicban nehéz, ahol már egy összeszokott brigád van, ez van. Viszont ahol összeszokik a brigád, ott elindul az off. Ez törvényszerű. Valahogy abban a topic-ban sosem zavart az OFF, szerintem az kevésbé szakmai, mint inkább közösségi topic.
"Valahogy abban a topic-ban sosem zavart az OFF, szerintem az kevésbé szakmai, mint inkább közösségi topic."
Igen. De aztán lehet csak azért van, mert jó (volt) a közösség és bármiről lehetett beszélgetni.
Ha azt vesszük, hogy esetleges PC-Styleos topik és normál topik is arról szól, hogy megmutassuk a gépünket, akkor végülis a két topik végülis ugyanarról szólna, így szerintem érthető, hogy miért is tartják fölöslegesnek a 2 topikot.
Ez az off-topik szerintem jó ötlet és hasznos is, mert ne a szakmai topikot offoljuk össze még akkor is ha összeszokott társaság jár oda (bár én szvsz nem vagyok törzsvendég, a rusnya vasammal
), volt/van már példa, hogy egy adott szakmai topik társasága kapott egy off-topikot, pl vizes topik, Dual-Core E2000 topik, stb. Persze off mindig van a szakmaiban, egy poén, vagy 1-2 apróság miatt... Így végül mindent a célnak megfelelően használunk. 
[ Szerkesztve ]
megvan:
- Aplus CS-EL Diablo - Fekete/Titán 34 970 Ft
- Aplus CS-Wind Tunnel - Fekete 33 880 Ft
hát még a soprano is tetszik 
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D
A Soprano-t kerüld el messzire, ha jót akarsz magadnak.
Gondolom a nagy turbinák miatt tetszik. Jó a szellőzése és súlya is van, de ennyi. Semmi kábelelvezető. Mondjuk nem tudom mik az igényeid.
Nem éri meg az árát.
nem nagyon értek a házakhoz, de valami normális kinézetűt szeretnék ami jó is mert ez a aurora 570 elég ronda:S és össze vissza vannak benne a kábelek de szétszedni nem akarom az egészet mert aztán nem biztos hogy össze is tudom rakni... ha veszek majd egy új házat akkor majd normálisan megoldom és pár neoncső meg színes kábel is kerül bele, de ezzel átmegyek a milyen házat vegyek topikba
meg én nem vagyok oda az olyan házakért amin még egy plexi sincs, meg semmi hanem egy kocka az egész és van egy bekapcsoló gomb:S ezért tetszik pl az el diablo
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz a belseje, mint az Aurorának. 
az el diablonak? :S és a Wind Tunnel , vagy raidmay smilidon, vagy thermaltake armor azok jobbak?:S
Ha hahuaaavauaaa. Miért kínoznak, előbb a Lian Li-k most meg ez
!
belsőre biztos jó de külsőre én irtózom ezektől... 

[ Szerkesztve ]
Pedig pont, hogy ezek az elegáns, szép házak.
Semmi extra, teszi amit kell.
Gépet ne lássuk és halljuk mikor megy. Ezek az APlus házak csicsás, biliacélból készült, gémer izék. Egy-két ledes venti jó helyeken elmegy, talán 1-1 neoncső is ízlésesen tálalva, szép, rendezett belsővel okés, mert sokat mutat, de sejtet is.
[ Szerkesztve ]
nem tartom tiszteletbe a véleményed, te kezelésre szorulsz!
ez rohadt szép ház! 
Ebből ki lehet szedni a vinyó tartókat? Mert akkor még látok is benne fantáziát. Szép ez a teli előlap de a szellőzés szempontjából nem tudom mennyire jó, hogy azokon a kis réseken szív oldalt. 
komolyan mondom fogj egy dobozt azt nézd azt
az olcsóbb
Sztem is baromi szép, de ajtós ház nem kell még egy.
Milyennapvan?
de mi lehet szép ezen? egy feketére festett doboz , semmi nincs rajta csak egy kis vonal a tetején kék leddel!
Én nem az ellen szólaltam fel, hogy a pc-style heléyetfoglal a topikban, hanem arról, hogy ne csak! arról szóljon!
Mert azt írták, ha visszaolvasol, hogy az első hsz-ben legyen megkötve ki milyen gépet rakjon fel. Én meg azt mondtam, hogy ne legyen megkötve bárki tehessen fel bármilyet ami a sajátja kinézettől függetlenül.
Az, hogy elegáns, sallangmentes, letisztult mond valamit? Sokkal inkább ezek, mint a girbe-gurba, világítós, turbinás, pehelykönnyű gémer vackok, amiknél imádkozhatunk a normális minőségű kialakításért. Mert mi azon a szép, ha össze-vissza formájú, mindenütt lyukas, plexis és világít? Egy gép akkor szép ha nem látjuk és nem halljuk, hogy megy.
[ Szerkesztve ]
Pont ami ezen:

Persze vezeték nélkül még szebb lenne.
Milyennapvan?
jólvan meki a legszebb gép
elég kocka ami nektek tetszik de elegánsnak elegáns... mondjuk az enyémnél sokkal szebb...
amióta láttam EZT a hsz.t azóta jobban teccik 
[ Szerkesztve ]
Ez egy tényleg nagyon szép házikó, nagyon hasonlít az enyémre, csak az szebb. 
Igaziból csak a letisztultságot szerettem volna megmutatni.
Milyennapvan?
az Imacan látszik hogy jó sokat tervezték de azt a kockát azt nem
de egyszerűen is szép 
na mert ezt a
szart gépházat
tényleg nagyon sokáig tervezhették, kb. reggelente szebbeket csinálok...
A raidmax is ezzel a futószalagos belsővel szúrja el. Ha észrevették volna már a mai igényeket, akkor a neonhuszárok vinnék, mint a cukrot, de ma már kevés. Meg azért van pár nem annyira rosszul kinéző házuk is, ízléstelen belsővel.