Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#401) ^Clown válasza cyber86 (#400) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Más eszközzel is tesztelted? Próbálj meg csatornát váltani (megfelelő programmal meg tudod nézni, hogy a környéken milyen csatornán szórnak a routerek), teszted többféle eszközzel (laptop, telefon stb.). Ha a csatornaváltás után is csinálja, akkor majd kitalálunk valamit :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#402) cyber86 válasza ^Clown (#401) üzenetére

cyber86
(fanatikus tag)

már próbáltam mindent. csatornát váltottam, több laptopon is próbáltam. lehet, hogy túlmelegszik a wifi része, mert egy mini szerver van a routerre kötve és úgy vettem észre, hogy mintha azóta csinálná ezt, bár már elötte is kezdte, de akkor nem annyira és mindig estefele, amikor terhelve van a miniszerver, de az az érdekes, hogy a többi gép ami kábelen megy, meg semmi gond, szal nem értem mi lehet a gond a wifivel :(

(#403) ^Clown válasza cyber86 (#402) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehetséges, hogy a router CPU-ja nem bírja, amikor éppen adatmozgás van a szerveren. Érdemes lenne tesztelni a szerver nélkül is.

Gari egyébként van még rá?

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#404) cyber86 válasza ^Clown (#403) üzenetére

cyber86
(fanatikus tag)

Már nincs gari rá. De mondjuk nem értem miért döglik be a wifi és miért nem az egész akkor? kábelen keresztül tök jól megy minden csak a wifi döglik be rajta :( mondjuk csináltam rajta 1 kis beállítást és tesztelgetem hátha most jó lesz. Ja meg most jut eszembe, hogy újra volt indítva a router amikor nem volt jó a wifi kb 2 percig jó volt vagy még annyi se és már megint nem ment wifi.

(#405) cyber86 válasza cyber86 (#404) üzenetére

cyber86
(fanatikus tag)

Közbe megtaláltam a gari papírját és még van rá szerencsére.

(#406) Kami11

Kami11
(senior tag)

Sziasztok!

Rendelkezem én is egy WRT610N-es V1-es routerrel. Szeretném torrentezésre is használni, hogy ne a gép mennyen. Milyen fw.-t kellene feltennem?
Razermazer 385-ös hsz.-ban található jó lenne? Ha igen, valaki le tudná írni, hogy hogyan kell tftp-vel feltenni? Ebben nagyon nem vagyok otthon, de kísérletező kedvű vagyok! ;]

Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

(#407) cyber86

cyber86
(fanatikus tag)

Valaki meg tudja mondani, hogy a Channel Width nél mi a különbség a 20 mhz és a 40 között?

(#408) Tompie

Tompie
(fanatikus tag)

A következő külső HDD-k közül melyik használható hatékonyabban hálózatban úgy, hogy a WIFI-n keresztül csatlakozó eszközök is tudják használni (másolni rá, illetve másolni onnan).
1. USB-re csatlakoztatva.
Ezt gondolom csak Tamotoval kezelné rendesen, mivel ugye csak az tud NTFS-t kezelni, így csak az birkózna meg a DVD iso fileokkal.

2. LAN-ra csatlakoztatva.
Ez vezetékkel kötve az egyik LAN portra.

Mind a két megoldás kivitelezhető? Másolási sebességek milyenek lennének?

Köszönöm

(#409) johnny_gold válasza pH03N1xM (#365) üzenetére

johnny_gold
(tag)

5 GHz-en nálam 200 Mbps körüli VALÓS teljesítményt ad az E4200, 20-25 MBps-el tudok fájlokat másolni WiFi-n, elég kizártnak tartom, hogy ezt bármi kenterbe verné, ez kb. a technológia határa amit tud szerintem...

(#410) lorumLaci

lorumLaci
(kvázi-tag)

hello mindenki

hátha érdekes :B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.