Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

(#551) sasa311 válasza szepi79 (#550) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

a bonusról az az igazság, hogy mindeki (aki nem használja) ránéz, és rögtön löki, hogy OMFGIMBANERFERF!!! Közbe állatira szart se ér...
Locknyelvre átfogalmazva kb azt, hogy 2%+ (+20% armorból), vagyis 2,4%-al olcsóbbak a spellek.. hogy oda ne rohanjak. Afflock ígyse tud kifogyni a manából, meg az a 2,4% amúgy se számít semmit.
Arról nem is beszélve, hogy nemmintha így nem lenne elég aggrom, még ez is rátesz egy lapáttal.

Inkább adná ugyan úgy mint a másik 2 szettnél azt, hogy a stamina x%-át adja spell dmg-be oszt csókolom ;]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#552) csontváz

csontváz
(őstag)

Akkor döntöttem, PVP szerver lesz.Erről a Xaviusonról sokat hallottam, valakinek saját tapasztalat?. Ti milyen szerveren toljátok?

msn: freddykruger23@hotmail.com

(#553) Wolverine válasza csontváz (#552) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Main + 6 alt Ragnaroson, egy addonteszter Xaviuson, 5 hordás Twisting Netheren és 4 próbakari Arathoron :DDD

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#554) sasa311 válasza csontváz (#552) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Trollbanen vagyok ally, de itt nagyon kevés a magyar. hordánál állítólag már több.

Twisting netheren és Executuson vagy rugóm / papom, azok UD-k.

(#555) whitezo88 válasza csontváz (#552) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LvL 65 UD afflock @ BS

iPhone 4S

(#556) Ptech

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Tegnapi termés: [link]
Asszem 5. try, jó fight volt. Gruul 60% on, ahhoz még gyúrni kell egy kicsit :)
Ja, a gonosz gnóm vagyok a jobb sarokban ;]

[Szerkesztve]

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#557) sasa311 válasza Ptech (#556) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Gruuls lair előtt álltunk, server shut down in 15 mins.. kkthx blizzard

(#558) anulu válasza sasa311 (#557) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ilyen ez a popszakma :U nálunk múltkor Karathress előtt játszotta el ezt. restart volt, ez éppen elég arra, hogy reseteljen a trash. írthattuk végig újra. és nem dobta a gatyám, a szemétláda :O ma meg nem tudok ott lenni :O:O

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#559) sasa311 válasza anulu (#558) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

azért maulgar lement.

Gruul sajnos nem. Sok volt a melee, meg összvissz 2 tryra maradt időnk azután, hogy visszajött a szerver, mert egy valag ember nem tudott bejönni a raidbe, végül az volt a megoldás, hogy legalább 2-3 percre ki kellett logolni és/vagy resetelni az internet kapcsolatot és akkor beengedte őket... szánalmas így karbantartás után :(((

(#560) anulu válasza sasa311 (#559) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

gz :)

az az érdekes, h vhogy mindíg a szerdai a leginkább szívás nap szerverszinten. nemtom, h mit lőnek át ilyenkor, de én tartom, h ''ami működik, azt ne javítsuk meg!''. lehet, h jobb lenne, ha csak akkor rúgnák újra a szerver(eke)t, amikor gáz van vele. előre félek, h jövő7en mi lesz :S

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#561) -conrad- válasza csontváz (#552) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Xavius alli oldalon vagyok, viszonylag jó a magyar társaság, nem megy a flame a csatikon, néha van poénkodás de ennyi. Legalább 4 magyar guild is van.

(#562) Jarlaxle válasza anulu (#558) üzenetére

Jarlaxle
(senior tag)

Még nem maradtál le semmiről, tegnap köszönhetően a lámulásnak és a servernek, csak leo meg lurker ment le annyi idő alatt mint múltkor az egész insta. :W

(#563) Polacheck válasza csontváz (#552) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én a Ragnaros ally oldalon nyomom.

less qq more pewpew!

(#564) dilipok válasza sasa311 (#549) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

nem, sajnos az alap blizz cuccban ezt nem lehet belőni :( de amúgy is vhogy jobb ez az sct mint a beépített. És persze sokkal jobban konfigolható is (mint ahogy a helyzet is mutatja :DDD )

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#565) -conrad-

-conrad-
(őstag)

Valaki nem futott még össze olyan NECB-vel ami kezeli az új spelleket is?
Megszokásból használom, de egyre kevésbé vagyok vele megelégedve. :(
Moboknál soha nem látom, ha castolnak, még jó, hogy amikor kicseréltem a ''portrékat'' akkor lett egy olyan plusz is, hogy a képe alatt látom, hogy mit is castol éppen és meg tudom szakítani.
Esetleg ha számolná a VE VT SW: D stb idejét, az sem lenne rossz.. :U

(#566) anulu válasza Jarlaxle (#562) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

de jó, h nem voltam ott ;) lejet, h idegbajt kaptam volna :( ha ma pala gatya esik és rugó vagy sámán akarja elvinni, akkor az nagyon sok DKP-jukba fog kerülni :)

(#567) anulu válasza -conrad- (#565) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

én elkano's casting bar-t használok, és teljesen jó mutat mindent.

(#568) sasa311 válasza -conrad- (#565) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Én egy DoTimer nevű addont használok a lockomon.

Azt hittem csak azon megy, de véletlen bekapcsolva maradt a papomon, és láss csodát nagyon pöpecül működik azzal is!

Gyönyörűen és nagyon profin konfigolható, de ha kicsik az igényeid minden konfig nélkül alapból is király nagyon.
Mutat minden dmg over time dolgot (és a healing over time-ot is!!!) több targeten is, ha raidbe vagy raid target iconnal, ha nem kis portréval és névvel.
Egy másik ugyan ilyen sávon a cooldownokat mutatja (mind blast, PW:shield, meg mindet)

Bármire be lehet állítani akármilyen hangot, ami a gépeden van! (pl arra, ha lejár egy spell kiválasztasz a gépről egy hangot és lejátsza. Vagy ha idő előtt megszakad pl a fear arra is). Ugyan így lehet még raid warninghoz hasonló kép közepérek kirakni (pl. ha megtörik a shackle)

Ha bármelyik spell / cooldown timerére ráklikkelsz postolja raid/party/say chaten, hogy mennyi idő múlva törik a spell melyik mobon (pl banishnél tök jó, kb így néz ki: Histrix: banish (rank2) will be over on [mobnév + raid target icon] in XX seconds.

(#569) szepi79 válasza sasa311 (#568) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

a dotimert minden kaszt használja (legalábbis erre tippelek, mert a sámánomnak is mutatja a totemek idejét, a rugómnak a stun-okat stb.)

az ecb pedig tényleg jó kis addon, a focus targetnek is külön cast bar-t ad, és nagyon szépen lehet formázni is.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#570) csontváz

csontváz
(őstag)

Köszi a hszeket. :R Még el kell hogy döntsem hogy melyik szervere megyek.
Az tuti hogy PVP lehet hogy a Xaviust választom. :U

msn: freddykruger23@hotmail.com

(#571) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

óriási mákom volt ma. van egy srác, akivel csináltatom a Flask of Mighty Restoration-t. jópárat legyártattam már, 1x volt egy 2-es proc eddig. ma délelőtt összeszedtem az anyagokat, Shatt alch lab. gyártja-gyártja, majd a végén kijött, h ...x5! :D úgyhogy 2.1-ig megvan a flask adagom (szumma 6 kell várhatóan), utána már nem fogok flaskozni :)

(#572) ciao válasza anulu (#571) üzenetére

ciao
(senior tag)

én még csak 3as proccot láttam azt is csak 1szer :(

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#573) -conrad- válasza sasa311 (#568) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Köszi, meg is van a dotimer, csak még nem állítottam be rendesen, majd megnézem ma ha lesz rá időm. :)
[link] - erre valaki?
Én még soha nem MC-ztem úgy semmit, hogy a sima ütésen kívül tudtam volna mást csinálni vele. Pl mobokat - ha casterek - hiába MC-zek akkor sem tudom használni a spelljeiket. Valaki elmondaná szájbarágósan, hogy hogyan lehet előcsalni a spec. tulajdonságait MC-zett targeteknek? (tegnap végigMCztem mana tombsot, mert kevés volt a CC, és ott is csak ütögettem a darkcasterrel, amikor meg ''elengedtem'' dobálta az 1000 felett tickelő dotjait.. Én is akarom dobálni az ő manájából! :D )

(#574) szepi79 válasza -conrad- (#573) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

amikor MCzel, akkor megjelenik az ellenfélnek a castbar-ja alul, az alap UIban pont a tied felett. (ha megnézel egy lock, hunter, druid vagy warrior képet, akkor pont ott, ahol nekik van saját kis külön bar-juk.) na, ott lehet ezeket kattintgatni.

szerk: azt azért irhattad volna ide is, hogy nem jelenik meg a pet-bar, és azért nem tudod csinálni :(((

de ott mondják a megoldást, rakj fel valami más UIt. pl. bartender3.

[Szerkesztve]

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#575) -conrad- válasza szepi79 (#574) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Azért linkeltem a fórumot, mert megvolt bennem az hogy nincs is ilyen és nem akartam én hülyeséget írni. Tudom milyen a lock pet-bar meg a druida pet-bar mert van mindkét kasztból karakterem, tehát nem ez a gond, hanem az, hogy nem jelenik meg nekem ez a bar. Ha arról lenne szó, hogy betakar az extra actionbar, akkor nem értem, mert a druidámnál és a lockomnál is felette jelenik meg.
Megmondom őszintén, hogy először elrettentem a bartendertől és disable-eztem is, de ezek szerint mégis meg kell próbálnom beállítani.

(#576) anulu válasza -conrad- (#575) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

elsőre nekem is ellenszenves volt a bartender, utána megszoktam, megszerettem :)

(#577) Polacheck válasza anulu (#571) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Erre csak ennyit mondanék: [kép]

Piszkosul örültem neki :)

Egyébként mit fogsz tolni patch után? Én eddig egyértelműen a flaskban gondolkodtam...

less qq more pewpew!

(#578) anulu válasza Polacheck (#577) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

linket pls, mert csak annyit látok, h [kép].

ami tuti, az a healing power. hallottam olyat, h az adept's el ütni fogják egymást, úgyhogy nemtom mi lesz a másik. tegnap mondták nekem, h a sima mageblood poti is elixirnek fog minősülni :(

igazándiból még nemtom. szerintem kijön a patch és rászánok 10 percet meg néhány potit, hogy kitapasztaljam, h mi mivel megy :)

nem fogok flaskolni, mert 25mana/5sec kb semmi. fél wisdom :)

majd meglátom patch után hogy fog módosulni a hup és manaregenem. ahogy most számolgattam olyan +70-80 hup és 6-8mana/5sec.

(#579) Polacheck válasza anulu (#578) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

eh, nem megy a képfeltöltés. A lényeg: 5x primal might egy transmuteból.

Szerintem nem lesz olyan rossza a flask, hiszen talán a mageblood(vagy healing power) és egy adepts kombója tudja majd elérni amit ad. Elvileg a patch után nem lesz akkora hangsúly a consumablen, de hiszem, ha látom...

less qq more pewpew!

(#580) Twiggydoll

Twiggydoll
(tag)

segítsen vki pls,hol lehet letölteni azt az addont amivel koordináták szerint tudok tájékozódni a térképen?

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.

(#581) szepi79 válasza Twiggydoll (#580) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

rengeteg ilyen addon van, javaslom a cartographer nevűt. a www.curse-gaming.com -on biztos fenn van.

(#582) sasa311 válasza -conrad- (#575) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Én erre azt tudom mondani, hogyha a gyári blizzard UI-t használnád látnád ;)

Ha sok a csicsa random UI plug-in, akkor elbaszódhat, mint ahogy egy csomót szívtunk anno BWL-ben, mikor a razorgore-t irányító embernek a csicsa szar UI-ja miatt nem látszott a petbar... ;]

(#583) -conrad- válasza sasa311 (#582) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Az eredeti UI-m volt, csak bekapcsoltam az extra actionbarokat és lehet, hogy alá tette be mindig.

(#584) Ptech válasza sasa311 (#582) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Nálunk Maulgarnál is volt már kavarodás belőle.
Egyébként meg néha az alap Blizz UI is bugos és nem mutatja a pet bart, pl Mage Water Elemental :(

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#585) ratex válasza Ptech (#584) üzenetére

ratex
(fanatikus tag)

Nálunk anno rendszeresen előfordult, mikor UBRS kulcsot rakattuk össze a sárkival Dustwallow Marshban. Minden ment, ahogy kellett, csak pet bar nem volt.

(#586) Wolverine válasza Ptech (#584) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ui.worldofwar.net-en van egy PetBarFix nevű addon :) Ez működik szerencsére, így nemcsak hunter/lock esetén müxik az a nyavalyás petbar :(((

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#587) MCGaiwer válasza Polacheck (#579) üzenetére

MCGaiwer
(őstag)

Destilated flask? 65int... +mana+crit+heal

!!!Nem tok irni, ne is foglalkozz vele!!!

(#588) Csipike13 válasza anulu (#567) üzenetére

Csipike13
(újonc)

Hali!

Ezt az addont honnan tudnám leszedni? Mert néztem pár helyen, és mindenütt csak az Elkano's Buffbar van fent. Vagy ez ugyanaz, csak én vagyok béna, és a casting barokat nem tudom benne belőni? Mert most nem látszik sehol, hogy az ellenfél mit castol, pedig az interface optionsben be van kapcsolva, de így se mutatja.

Köszi!

Csipike

(#589) szepi79 válasza Csipike13 (#588) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

a buffbar az más...

(#590) Csipike13 válasza szepi79 (#589) üzenetére

Csipike13
(újonc)

Köszönöm! :)

(#591) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Mostanság hogy fest egy egészséges Wow+Bc telepítés ?

Walter White is Bad*ss!!

(#592) steveetm

steveetm
(PH! addikt)

rated aréna, bemegyünk, egyik spell sincs ingyen, nincs számláló inditásra, és lassan 10 perce be vagyunk zárva^^ pontot veszteni nem akarok, gm ticket meg currently unavailable, zsir^^
Üdv.: steveetm

(#593) LucifeI2 válasza steveetm (#592) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

leave Aréna

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#594) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Melyik mostanság az imba kaszt? Mert mikor abbahagytam, akkor a huntardok meg a lockok verhetetlenek voltak.
Gondolkozom rajta, hogy nyárra veszek egy accountot magamnak egy 60+-os karival. Hálistennek úgy be vagyok táblázva, hogy nem tudnék újra függő lenni, viszont jókat tudnék szórakozni esténként vele. :)

(#595) LucifeI2 válasza (Kolombusz) (#594) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

lock

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#596) Janki

Janki
(újonc)

Sziasztok segitenétek nekem. Nagyon nagyon szeretnék elkezdeni wow ozni de nem akarok 2 havonta fizetni érte ugy hogy segitsetek nekem légyszi .
Kérdések:
1.Honnan tudnám letölteni a TELJES World Of Warcraftot virus Mentesen
2.Mondjatok nekem PATCH okat hogy tört szerveren játszassak
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM :R :R :R

(#597) (Kolombusz) válasza Janki (#596) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia!

[link]
[link]

Ezt a kettőt javaslom, én nagyon élveztem a játékot.

(#598) Wolverine válasza Janki (#596) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem fogunk segíteni. Pápá.

(#599) Ptech válasza Janki (#596) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

ööö, baaaaaaaan! kkthxbai ;]

(#600) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha esetleg valaki nyáron nem tud, vagy nem akar foglalkozni az accountjával, akkor szivesen átvállalom, természetesen valamennyit fizetnék a ''kölcsönzésért'', ebben megállapodunk.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.