Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

(#151) sasa311 válasza Polacheck (#141) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

mi őtük, így csináljuk, hogy ez ne legyen:
Mikor felszáll az egyik pala magára rakja a +aggro-s blessét vagy mit (mindenkin szigorúan salvation) és elkezd healelni mint a veszedelem. Onnantól ő kapja az áldást Nightbanetől, healei magát meg ha ráér a raidet is. Mikor száll le a picike erre a palára menne rá, de bubi és kkthxbai! :) Bubi CD lejár mire újra vége P2nek.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#152) MCGaiwer válasza sasa311 (#151) üzenetére

MCGaiwer
(őstag)

nálunk 11-12perces a fight, szal pont nem jár le;) amugy meg nem igy van, valszeg csak pont mákotok van hogy mikor: p2ben csak heal aggro van. mikor vége p2nek(lehet ütni, leszállás elött 2sec) ujra éll az aggrotábla, és resseli a p2ben lévő heal aggrot, ha ilyenkor (leszállás elöt 2 sec, ilyenkor még ne mis üt) nekiáll aggrozni a tank, rá fog fordulni. ha ilyenkor healere fordul, elkésett.

!!!Nem tok irni, ne is foglalkozz vele!!!

(#153) sasa311 válasza MCGaiwer (#152) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Kivétel nélkül mindig erre a palára megy nekünk... nemhinném, hogy ez mák lenne.
És egy P1+P2 nálunk pontosan 5 perc úgyhogy éppen befér a bubi vagy ha más nem a BOP biztos.

(#154) MCGaiwer válasza sasa311 (#153) üzenetére

MCGaiwer
(őstag)

p2-t mi is pala ''tankkal'' csináljuk, de rendre a droodot és a priestet verte le elöbb amikor még nem tudtam hogy korábban lehet ütni...

(#155) Polacheck

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy klántársam ma nagyon betalált, és egy mondatban leírta a WOW lényegét :))

''a legtöbb játékban a játékosok egyharmadának nem abból áll a game hogy zöld csikokat probálnak maxon tartani, a maradék 2/3nak meg hogy egy pirosat levigyenek''

Mennyire igaza van...

less qq more pewpew!

(#156) LucifeI2 válasza Polacheck (#155) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

1%-nak meg arról hogy a piros csík ne forduljon rá a 2/3ra akik meg akarják ölni.

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#157) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ydrit két hete átmásoltam PTR-re, Blizz szerint success. 3 napja megint, újra success.

Persze amikor belogolnék, egyetlen karim sincs PTR-en. :(((

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#158) anulu válasza Polacheck (#155) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ez de igaz :))

kezdek ráérezni nemcsak az MT hanem a raid heal-re is. és ez jó! valamint egyre jobban szeretem is csinálni, ami meg nem hátrány :))

[Szerkesztve]

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#159) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

ma one-shotoltuk Magtheridont végre. szenvedés meg minden nélkül odamentük, levertük és lootoltam a chestem :D

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#160) steveetm

steveetm
(PH! addikt)

61es priestem legújabb epic lootja:
[link]
Már a táskában is imbábbnak érzem magam tőle:D
Üdv.: steveetm

(#161) anulu válasza steveetm (#160) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

hehe, gz :))

(#162) szepi79 válasza steveetm (#160) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

és ezt hogy? egyrészt már az megér egy misét, hogy miként húztad fel ilyen alacsony szinten ennyire a tailoringot, másrészt meg elmenni az oltárhoz repülő mount nélkül még 70es szinten is vicces...

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#163) steveetm válasza szepi79 (#162) üzenetére

steveetm
(PH! addikt)

^^
sokat ah-ztam, tailor enchantnál pár cucc disenchantolása elég durva hasznot hozott néha, hehe:) (meg most is van egy über netherweaveből)
oltár része volt a legegyszerübb egyébként, 100as mount, nem ért utol semmi, csak kifele haltam eccer. Azt nem is mondom már hogy elugrottam netherstormba is spellclothot is legyártatni^^ ott mondjuk levágott a nyomi elementál, őrök nem segítenek:(

Btw meglehetett volna már hamarabb is, de utóbbi időben oan szinten le van robbanva az ah, hogy az hihetetlen, alig kapni vmi cuccot, ha meg be is tettek runecloth/netherweave cloth akkor vagy 7-8-9g /stack vagy vicceskedve 99g /stack.

ty egyébként:)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#164) LucifeI2 válasza steveetm (#163) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Igen, én is eladtam 30 stacket 7g/stack áron. ^^ A primalok ára viszont most lement BS-en.

(#165) steveetm válasza LucifeI2 (#164) üzenetére

steveetm
(PH! addikt)

naja, az az egy mák, be is vásároltam primal airból:)

(#166) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy én mennyire utálom azt aki kitalálta a respawnot instába...Heroic Arcatrazban uccsó bossnál vagyunk,hát nem könnyű az öreg..3.try-ra sikerült egy 20%-osat nyomnunk,futunk vissza és mikor beérünk meglepően tapasztaljuk,hogy full respawnolt az isnta összes trashe...gg BLizzard....

(#167) sasa311

sasa311
(PH! addikt)

[link]
ROFL
Sör, popcorn, olvas, sírva röhög, félrenyel, 112 tárcsáz és imádkozik :DDD

(#168) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na mai poén is megvolt:

előzmény: találtam egy 60as farmbotot és egyik klántárs eljött. én akartam jelenteni de neki jobb ötlete támadt:
[link]
:C

iPhone 4S

(#169) anulu válasza whitezo88 (#168) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

hehe :D megvan a pénz farmolásom innentől :DDD

(#170) anulu válasza Darth_Revan (#166) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

mi is szenvedtünk vele keményen TK25 küldisorban, de nem sikerült olyan lassan menni, h repop legyen :)

(#171) anulu válasza sasa311 (#167) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

2x kellett elolvasnom, h vmit fel is fogjak belőle :D nagyon csúnyán szappanopera :))

(#172) anulu válasza Polacheck (#143) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

na, megvan az ellenszer. legutóbb is a killnél így csináltuk, ma 1-re ezzel csont és minden különösebb erőlködés nélkül simán lement: miután meghal az utolsó add _senki_ nem heal-el! sem HoT, se flash heal, semmi. a tank kötözheti magát (sőt, jó is ha megteszi). utána bossra misdir, és mehet tovább :)

(#173) sasa311 válasza whitezo88 (#168) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

érdekes egy farmbot ami válaszol..
Én még csak olyat találtam amit nyugodtan le lehet verni, mert egyáltalán nem reagál semmilyen pvp eseményre :)

Amúgy meg hét képe kategória:
[link]
Ajánlom figyelembe a fight hosszát :) Én és a másik lock kölcsönösen kipusztultunk kb 2 perc után.
Feral druid vs holy pala, drood wtfpwn 1hitted :DDD

főleg annak tudatában, hogy a butuska druida (ők is ally volt) még be is szólt mikor már csak 2en maradtak, hogy ''lol low on mana''.... ;]

[Szerkesztve]

(#174) whitezo88 válasza sasa311 (#173) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát gondolom amíg ment botozás, addig kajált a gép előtt vagy nemtom.

iPhone 4S

(#175) -conrad-

-conrad-
(őstag)

Hi,
tudna valaki egy ptr-patch linket adni? le akarom húzni de a blizz downloaderrel nem megy.

(#176) LucifeI2 válasza sasa311 (#173) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Nekem volt 15 perces 1v1-em holy pala ellen, pappal. =)

(#177) Darth_Revan válasza anulu (#172) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes...Nightbane-t nálunk eddig 1x se fordította le senki a leszálláskor heal agróval az MT-ről..csak én 1-2x :DDD :DDD (azt is azért mert valahogy kiment a fejemből az agro reset és healt tolta maz MT-re)

(#178) anulu válasza Darth_Revan (#177) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

mondjuk neked meg nekem könnyű, mert ha kifordul, te átváltasz maciba és rohansz a tankhoz, én meg mellel leveszek 2 normál ütést plate-ben. de ha egy sámánra vagy papra megy, az már cinkes :S

(#179) Darth_Revan válasza anulu (#178) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah,kivéve ha pont úgy fordul le,hogy azonnal lefújja a raidet tűzzel... :( ha valaki túl is éli akkor olyan kevés hp-ja marad,hogy a dot 1-2 sec alatt megöli...

(#180) Wolverine válasza -conrad- (#175) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Indítsd el a Blizzes downloadert, aztán a Cache mappában (ha minden igaz) keress egy torrent fájlt ;) Azt told be torrentkliensbe és már jön is az adat :) Utána a letöltött fájlokat másold be a Blizz által megadott mappába, töröld ki a downloader által megcsinált rész fájlt és újra elindítva a BD-t automatikusan update-el is :)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#181) anulu válasza Darth_Revan (#179) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

:) mondjuk ha erre oda van figyelve, akkor egy piszok könnyű fight. még1 buktatója lehet, az, amikor a csontik el kezdenek özönleni, hogy akkor ki legyen heal-elve mindenki.

(#182) Kanczy

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

egy 18-as sámlinak melyik a jobb?

r2 flametongue weapon/r3 rockbiter? :)

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#183) szepi79 válasza Kanczy (#182) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

pár szempontot irok, ami alapján könnyebben eldöntheted
1. 18as sámli nem sokáig leszel, ilyen kis szinten amúgy is mindegy, csak legyen valami a fegyvereden
2. amelyik több manába kerül, valszeg egy kicsivel többet sebez
3. nálad 1-2 szinttel kisebb ellenfeleknél a rockbiter jobb, nálad 1-2 szinttel nagyobb ellenfeleknél a flametongue

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#184) MCGaiwer válasza anulu (#181) üzenetére

MCGaiwer
(őstag)

van vmi tuti taxotok maghteridon addok lehető leggyorsabb leverésére?

(#185) Kanczy válasza szepi79 (#183) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

1. thx a választ :)
2. miért nem csökkenti a convection se a lightning bolt,se a shock-ok mana cost-ját? :(

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#186) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

hello!

szeretnék ezzel a gémmel játszani, de csak warezos verzióm van.
ezzel lehet valahogy.
hallottam valami tört szerverekről, nekem ez is jó lenne...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#187) Wolverine válasza Djuree (#186) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Rossz helyen jársz, a topicban nem foglalkozunk tört szerverekkel. (lásd #1.) 6k az alapjáték és havi 3300HUF az előfizetés bankkártyáról, ruházz be; utána folytathatjuk.

(#188) Djuree válasza Wolverine (#187) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ááá, sok az, nem az alapjáték, az még meg is éri, de az a havi 3300 az már sok. (meg még a burning crusade is vagy 9k sajna)
más játékban ingyenes a netes játék, ebben miért nem? :O

még azt hiszem a Guild wars ingyenes, de a warcraft múltam miatt ez érdekelne igazán.
na mind1, majd ha kereső ember leszek beruházok.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#189) szepi79 válasza Djuree (#188) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

van egy rakat játék, ami havidijas, nem a wow az egyetlen.

(#190) ratex válasza Djuree (#188) üzenetére

ratex
(fanatikus tag)

Kábé egy éve azt mondtam haveromnak, hogy nincs az az Isten, hogy én havidíjat fizessek egy játékért. Másfél hónapra rá megvettem a WoWot, azóta inkább kevesebb cigi, de 13 eurót minden hónapban összekaparok. :D

(#191) Ptech válasza ratex (#190) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Velem is ez volt, aztán az lett a vége, hogy leszoktam a dohányzásról és átszoktam a WoWra :D

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#192) Wolverine válasza Djuree (#188) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem sok a 3300/hó; ennyit simán ki lehet spórolni. (pl. két pizzával kevesebbet eszel egy hónapban...)

(#193) anulu válasza MCGaiwer (#184) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

hátööö. ne heal-eljék magukat és egymást, ez az első. a 2. az irgalmatlan DPS :) legutóbb mire Magtheridon kijött banishből már 4 add feküdt, és az 5. 50%-on volt.
az egyik fő dolog, hogy ne a DPS rohangáljon az addokhoz, hanem a tankok húzzák a DPS-hez.

amúgy ha érdekel a honlapunkon rajta van legutóbbi killünk videója. penemy.sytes.net -> videók :)

(#194) MCGaiwer válasza anulu (#193) üzenetére

MCGaiwer
(őstag)

Raidsetup milyen volt?

(#195) anulu válasza MCGaiwer (#194) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

4 warrior, 2 rugó, 4 mage, 2 druid, 2 pala, 1 hunter, 4 sámli, 4 lock, 2 pap.

1-ik druida tankolt maciban, utána meg cicában DPS-elt.

(#196) Djuree válasza ratex (#190) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

lehet én is ígyjárok majd :DD

(#197) Polacheck válasza Djuree (#186) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért hagy ne mondjam, hogy a pofám leszakad, hogy senior tagként még warezt keresel a ph-n. Ugye többet nem fog előfordulni?

less qq more pewpew!

(#198) sasa311 válasza Polacheck (#197) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Ritka madár az offtopicocban :)

(#199) Horny256 válasza Djuree (#196) üzenetére

Horny256
(senior tag)

Szia
Ha megveszed a játékot le fogsz szókni sokk mindenről :DD nem csak a cigiről :R

(#200) anulu válasza Horny256 (#199) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

a ''nem tört'' WoW-ot több szempontból sem szabad összehasonlítani a warezzel. ebben a topicban nem is tesszük meg. amennyiben a full verzióval kapcsolatban van kérdésed ofc szívesen segítünk

''There is no real life, just brb afk!'' :)

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.