Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tálydi

    senior tag

    válasz Tálydi #13893 üzenetére

    Közben "Google" barátom segített,ha valakinek hasonló problémája lenne SMC routerral akkor:

    Szóval a kérdéses beállítás a router beállítási oldalán (ezt elvileg már megtaláltad korábban is), a bal oldalon a "Security" -> "Wireless" -> "Wireless encryption" útvonalon van, a jobb oldalon az "allowed client type"-ot állítsd "WPA/WPA2 only"-ra!

    Ez után a bal oldalon a "Security" -> "Wireless" -> "WPA/WPA2" útvonalon találod a jobb oldalon a további beállításokat:

    -Cipher Suite:TKIP+AES

    -Authentication: Pre-shared key

    -Pre-shared key type: passphrase

    -Pre-shared Key: ide írj be egy kitalált jelszót, ezt írd is le valahova, még szükésg lesz rá!

    És nyomd meg a SAVE SETTINGS gombot! Ez után elvileg le fog dobni a router a hálózatról, ha nem, akkor indítsd újra a routert (kihúzod a konnektorból egy kicsit...). Akkor jó a helyzet, ha a géped nem találja meg a netet, hanem jó esetben feldob valami hibaüzenetet.

    Ezután a számítógépen kell beállítani a vezeték nélküli hálókártya saját programjában, vagy ha ilyen nincs, akkor magában a Windowsban a vezeték nélküli hálozatoknál a titkosítást WPA/WPA2-re, és ugyanazt a jelszót megadni, amit a routernél. Pontosan nem tudom megmondani, hogy hogyan kell, általában amikor kiírja az elérhető hálozatokat, kiválasztod a sajátodat (lakat lesz mellette :), és ilyenkor fogja kérni az jelszót.

    Itt egy kis leírás!

    Eeeeh, what’s up, doc?

Új hozzászólás Aktív témák