Passzolom.
Nero-val való kiírást épp leírtam.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Passzolom.
Nero-val való kiírást épp leírtam.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
ok, köszi 

win jel a billen + L...bár nem biztos, hogy erre gondolsz... 
Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?

Hello!
Xp-nél van lehetőség olyan beállításra, ami automatikusan tárcsázná, vagyis csatlakozna az internetre /ADSL/ a windows indulásakor?
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

esetleg vki a #805-ösre?
meg azota felmerült az a probléma is,h ha bekapcsolom a gépet,nem egyböl bootol be,hanem választanom kell 2lehetöség közül:
-michrosoft WinXP magyar (ha ezt nyomom akkor elindul,de csinál furcsaságokat,ezért is akartam ujratelepiteni)
-michrosoft WinXP telepités (ha ezt választom akkor pedig elindul egy csik,de utánna kiirja ezt: ''hiba történt az ap1ymlgf.sys fájl
c:/$win_NT$~BT/ap1ymlgf.sys másolása során. ekkor lenyomok egy gombot és ujraindul és kezdödik elöröl...
nagy megváltás lenne számomra ha vki tudna segiteni
. joéjt
Jelenleg egy 32 bites WinXP teljesít szolgálatot a gépemen. Egy partíciót előkészítettem az x64-es verziónak. Kérdések:
1. Számít-e még, hogy a merevlemez mely területéről akarok bootolni, vagy már nem?
2. Ha elindítom az x64-es verzió telepítését, felülír-e állományokat a mostani rendszeremen, ami aztán a régi rendszer indításánál esetleg galibákat okozhat?
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
az a felhasználóváltás 
a boot.ini fileban szerkeszgessél. beállítod, hogy 0 sec legyen a várakozási idő és elsődlegesként beírod, hogy hanyas partíciót szeretnéd. először azt ajánlom hogy először kisérletezd ki, ogy melyik jó és csak azután rakd át 0-ra az időt.
én már szívtam meg
#805: amikor tölti be a fájlokat (kék képernyö, alul szürke csík és ott írja ki a file nevét) ott hiányzik?
ha igen, akkor sztem meghibásodott a lemez :S vagy vmi gond van vele, mert enem tudja betölteni a cd-ről
[Szerkesztve]

Nem kell a bootolást átállítanod...mivel csak particionáltad ezért jó a régi beállítás. Ha felrakod a 64bitest akkor csak annyiban fog változni a bootolás, hogy elinduláskor megkérdezi melyik rendszert tölcse be a kettő közül.
http://gportal.hu/portal/tomitosz

Hi!
Helyettesítő karakterek használatánál akadt problémám. Parancssorosan szeretném megoldani, h minden .doc kiterjesztésű fájlt kilistázzon, de a .docx kiterjesztésű fájlokat ne.
Azoban a dir *.doc a docx-eket is kilistázza, ahogy a dir ''*.doc'' és a dir ''*.d??'' is. Van vkinek megoldása?

Max csinálj egy ilyen batch file-t és futtasd le
@echo off
@ren *.docx *.xfile
@dir /b *.doc
@ren *.xfile *.docx
vagy ezt írod parancssorba: ren *.docx *.xfile & dir /b *.doc & ren *.xfile *.docx
Csak hogy jobban látható legyen a tagolás vastagítottam az & jelet.
A /b kapcsolót meg te tudod használod-e. Így szebb a listázás, mint fejléc+adatokkal.
[Szerkesztve]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Kösz, de ez nekem is eszembe jutott, viszont nem kínál teljes megoldást. A jokerkarakterek egyébként - emlékeim szerint - dosban még rendesen működtek, vagyis ha ? volt a vége, akkor az egy karaktert jelentett. A WinXP odaképzel egy csillagot a kiterjesztés után.
saját használatúvá tételt -t pipáld ki a felhasználói fiokoknál.
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

Sziasztok!
Nekem lenne egy kisebb gondom,mégpedig hogy minden egyes indulásnál a svchost.exe:debug.exe 100%-osan leterheli a procit,ezért én mindig kilövöm a feladatkezelővel.Nem annyira zavaró,de szeretném tudni,hogy mégis mi ez...Szerintetek mi ez? 

Sziasztok sziasztok!
Van nekem egy XP SP2 telepítésem ami már majd' 2 éve üzemelt teljesen korrekten, egészen két héttel ezelőttig, amikor is indításkor a következő hibaüzenetet kaptam, bootolás közben, kék háttérrel díszítve:
STOP: c000021a {Helyrehozhatatlan Rendszerhiba}
A rendszerfolyamat {SessionManager Initialization} váratlanul félbeszakadt. Állapot: 0xc0000034 (0x00000000 0x00000000).
A rendszer leállt.
(SessionManager: itt egybe van írva, de úgy a registry nem talált semmit, külön írva pedig a current control set-en belül tanyázik, feltételezem, hogy a programok indításáért felelős - sajnos pontosan nem tudom.)
Nagy örömöm közepette nyomtam egy bizakodó resetet, és a menüből kiválasztottam a csökkentett mód parancssorral nevezetű pontot. Az enter megnyomása után, és a betöltések listázásának végeztével a gép nekiállt valamit dolgozni, bár ezt csak a villogó dos kurzor és a hdd lámpa mutatta, főként utóbibból gondolom, illetve a hdd hangjából (250 GB Hitachi -> két partíció + 160 GB Samsung -> szintén 2 part.).
Ezután se szó se beszéd magától újraindult és utána már bejött rendesen a rendszer. (Talán chkdisk-elt?)
Néhány nap múlva ugyanez a probléma jelentkezett, de sajnos most nem oldotta meg a csökkentett parancssoros móka, ott is megkaptam a kék képernyőmet a szerelmeslevéllel. Az ntbtlog-ból kiderült, hogy az első esetnél nem töltötte be a rendszer erőforrásainak illesztőprogramjait, hanem a mup.vxd után kiakadt és csak bizonyos dolgokat töltött be, viszont a másodiknál már mindent betöltve dobta be a törülközőt, és utoljára a cdfs.vxd-t töltötte be.
A rendszerről egyébként annyit kell tudni, hogy kb fél éve alaplap+proci cserén(Abit AN8 Ultra, AMD Athlon 64 3700+) esett át és az okos google-nek köszönhetően találtam olyan leírást amivel xp újratelepítés nélkül ezt sikerült kivitelezni. Ez valószínűleg sikeres volt, legalábbis a teljesítmény szempontjából mindenképp (és az ntbtlog sem tartalmaz az előző rendszerből ismerhető eszközöket, így vszínűleg ott is stimmel minden).
Az említett hibajelenség után egy régebbi winchesterre raktam egy xp-t (erről írok most).
A nem működő win vinyójára ráereszettem egy scan disk-et (semmit nem talált), majd nekiálltam google-özni, hátha találok valami hasznosat (bár az első eset után is google-ztam egyet, de akkor se akadt semmi használható).
Sajnos semmi használható. Van olyan ami Norton GoBack problémáról ír (nem is volt); olyan, amelyik a winlogon és a csrss problémájáról; illetve ami NT4-hez ajánlja h csináljak egy párhuzamos installt és a hibás win registry-jét betöltve registry editorral nézzem át ezt a szekciót (current control set-ben van a session manager). Gondolom erre XP-ben nincs lehetőség.
Futott még egy olyan is, ami azt állította, hogy egy elég régi update (talán 2005-ös) okozza ezeket a tüneteket, a külföldi fórumok is főleg ezzel foglalkoztak, általában pl. előretelepített xp-s dell gépek/laptopok hibájaként felhozva. Illetve volt egy, ami egy memory dump-ra(memory.dmp) hivatkozott (xp csinálja leállításkor, azt írta), ami szép megoldásnak igérkezett, csak nem volt sehol egy ilyen file. 
Lényegében ennyi a problémám, igyekeztem pontosan leírni. Ha valaki tud valami használhatót/használhatatlant mondani az esettel kapcsolatban az legyen olyan kedves és tegye meg! 
Előre is köszi: DasH
[Szerkesztve]

Valóban én is meglepődtem, hogy nem úgy reagál a ?-re, ahogy én is gondoltam volna... 
Ennél jobb ötletem meg nincs, max az, hogy használj linux-ot 

nem
''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

Hali Mindenkinek!
Nem tudom volt e szó róla, de az lenne a kérdés, hogy a Win Xp meg tud e osztani egy internet kapcsolatot két felé. Konkrétan egy lanos hálózat és egy wifi hálózat felé egyszerre. Külön-külön megy mindkét felé, de egyszerre nem. Azt szeretném elérni, hogy müködjön mindkettő.
Köszönöm: Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, csináltam egy jelszavas védelmet rendszergazdához a Felhasználói fióknál, de már nincs szükségem a jelszóra, na már most, hogy tudom törölni, hogy ne kérje a jelszót? Eddig csak jelszómódosítás találtam olyat, hogy jelszótörlést nem, erre kérnék segítséget. Előre is köszi

Hi!
A módosításnál ne írj be semmit új jelszónak, így elvileg el kéne fogadnia, és nem is fogja kérni.
Üdv
Hali csak nem az autobelépést gondoltad?
Nem igérek semmit..... de azt betartom..
Szaiasztok!
Szeretnék tanácsot kérni.
Van 1 gép (amivel már nyaggatnak egy ideje
), melynek problémája, hogy indulás után bejön a Winfos logo és kiírja, hogy ''x'' idő mulva újraindul.
Újraindulás után ugyan ez várja a kedves felhasználót.
Egyszer már találkoztam ilyen problémával, de elfelejtettem, hogy mily módon oldottam meg.
Nincs kedvem és időm újratelepítéssel foglalkozni
, így szeretném más módon megoldani.
Ebben kérnék tanácsot.
Szerintem vagy spam, vagy vírus ami talán a kernelt mevarjálta, vagy valami más.
Ötleteiteket és segítségeteket előre is köszönöm! 
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...

Szerintem futtas le pár spyware írtót virusírtót.
talán ez
? [link]

Mint utalógag rájöttem,saját használatúvá tettem a dokumentumok könyvtáramat.
A legnagyobb baj,az ,hogy ez a mappa meg kell,hogy legyen osztva nálam,mert ketten
dolgozunk ugyanabba a könyvtárba hálózatról.
Hogyan tudom visszalállítani,hogy megosztaható legyen a dokumentumok könyvtáram?
plííz valaki 
A gond az az, hogy a winfos folyamatosan újraindul, tehát se telepíteni, se ellenőriztetni, alapból magát az oprendszert használni se fogom tudni valószínűleg... 
A gépet igaz még nem láttam, de elmondták, hogy mi a hibajelenség.
Csökkentett móddal fogok valszeg próbálkozni, úgy emléxem raktam fel anno minden értelmes progit. Ezt csak remélhetem, mert ugye a telepítés nem igazán lehetséges ilyenkor.

XP? SP1 vagy 2? Csökkentett mód, spyware, illetve ha korábbi verzió, akkor utánna az SP2 telepítése.
Ember tervez, Isten perverz...

3 hónapos Vista használat után vissza tértem xp-re. 
Na olyan kérdésem van, hogy automatikus frissítést lehet e engedni. Vistán ez nem volt gond mert leszedett mindent amit kell de xp-n elfelejtettem, hogy mehet-e vagy sem. 
Köszi a választ, a kérdés arra vonatkozott, hogy muszáj-e a merevlemez első 8 gigája alól bootolni, vagy ez a korlát megszűnt (azaz, a meglévő rendszeremen fog-e felülírni állományokat a telepítés során a jelenlegi C: partíción, vagy sem?)?
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

ha cd-röl akarom használni az XPt akkor enged,csak telepitésmél kiválasztom azt h 'frissités',és akkor csinálja ezt...(és a lemezzel bizti nincs gond m most hoztam ujra a másik gépemet,és ott végigcsinált mindent jol..)

azt hiszem a Sasser az.... régen nagyot tarolt.
(ha ilyen ntlm authnentikációra panaszkodik és visszaszámol...)
Asszem csökkentett módban is csinálja.
kezdésnek:
[link]
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
sp2
Remélem van rajta spyware... 
Köszönöm, megnézem!
Ennyire fos? ![;]](/dl/s/v1.gif)
egyébként lehet, a vezérlőpultban
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

Hali!
A problémám a következő. Van egy üres lomtáram elviekben mert intézővel nem látszik semmi. Mappa beállítások megvoltak látszódnia kéne a rendszer ill rejtett fileoknak is. De a lomtár ikon telit mutat. Elviekben lehetne üríteni is. Ekkor a directx_9c_redist... file-t szeretné üríteni. Mondom neki hogy ok. Erre valami TEWY mappát nem talál és az ürítés megszakad! Próbáltam újraindítást, chkdsk-et néztem vírust. Egyéb ötlet hogyan tudok megszabadulni ettől?
Előre is köszönöm
Gigabyte 965P-DS3, Intel Core Duo 6400, 2*512DDRII 800Mhz, Gigabyte Nvidia 7600GT, 80GB SATAII 16mb Samsung, Pioneer 112D, Chieftec Dragon ház, Chieftec 450W táp

ha kikapcsolod a lomtárat.... majd vissza, akkor hogy reagál?

Próbáltam már kikapcsolni ill. azt is hogy 0%-ra állítom a belehelyezhető tartalmat, de semmi javulás. Próbáltam a lemezkarbantartót. De az nem lát benne semmit. Így az szépen le is fut. Törli a temp-eket meg a többi szemtet és ha kipipálom a lomtárat akkor az nem akad ki de nem is tesz vele látszólag semmit.
Gigabyte 965P-DS3, Intel Core Duo 6400, 2*512DDRII 800Mhz, Gigabyte Nvidia 7600GT, 80GB SATAII 16mb Samsung, Pioneer 112D, Chieftec Dragon ház, Chieftec 450W táp

file-visszaállítás ->kiveszi a lomtárból?

mivel nem látszik a file így nem tudok rá visszaállítást kérni, ha pedig a mindent visszaállításra kattintok nem történik semmi. Se hibaüzenet sem visszaállítás.

kemény...
eventlogban nem ír semmi érdemlegeset ilyenkor?

Nem találtam semmit amiből kiderülne miért csinája. Megpróbálok egy rendszervisszaállítást hátha az megoldja.

Azt hiszem lassacskán agyvérzést kapok tőle. Rendszervisszaállíáts nem jött be. Újra telepítettem a partícióra a windows-t. És a frissen telepített gépen is ugyan az van. Másik partíciót is törölnöm kell hogy eltűnjön ez a fo*?

Sziasztok sziasztok!
Van nekem egy XP SP2 telepítésem ami már majd' 2 éve üzemelt teljesen korrekten, egészen két héttel ezelőttig, amikor is indításkor a következő hibaüzenetet kaptam, bootolás közben, kék háttérrel díszítve:
STOP: c000021a {Helyrehozhatatlan Rendszerhiba}
A rendszerfolyamat {SessionManager Initialization} váratlanul félbeszakadt. Állapot: 0xc0000034 (0x00000000 0x00000000).
A rendszer leállt.
(SessionManager: itt egybe van írva, de úgy a registry nem talált semmit, külön írva pedig a current control set-en belül tanyázik, feltételezem, hogy a programok indításáért felelős - sajnos pontosan nem tudom.)
Nagy örömöm közepette nyomtam egy bizakodó resetet, és a menüből kiválasztottam a csökkentett mód parancssorral nevezetű pontot. Az enter megnyomása után, és a betöltések listázásának végeztével a gép nekiállt valamit dolgozni, bár ezt csak a villogó dos kurzor és a hdd lámpa mutatta, főként utóbibból gondolom, illetve a hdd hangjából (250 GB Hitachi -> két partíció + 160 GB Samsung -> szintén 2 part.).
Ezután se szó se beszéd magától újraindult és utána már bejött rendesen a rendszer. (Talán chkdisk-elt?)
Néhány nap múlva ugyanez a probléma jelentkezett, de sajnos most nem oldotta meg a csökkentett parancssoros móka, ott is megkaptam a kék képernyőmet a szerelmeslevéllel. Az ntbtlog-ból kiderült, hogy az első esetnél nem töltötte be a rendszer erőforrásainak illesztőprogramjait, hanem a mup.vxd után kiakadt és csak bizonyos dolgokat töltött be, viszont a másodiknál már mindent betöltve dobta be a törülközőt, és utoljára a cdfs.vxd-t töltötte be.
A rendszerről egyébként annyit kell tudni, hogy kb fél éve alaplap+proci cserén(Abit AN8 Ultra, AMD Athlon 64 3700+) esett át és az okos google-nek köszönhetően találtam olyan leírást amivel xp újratelepítés nélkül ezt sikerült kivitelezni. Ez valószínűleg sikeres volt, legalábbis a teljesítmény szempontjából mindenképp (és az ntbtlog sem tartalmaz az előző rendszerből ismerhető eszközöket, így vszínűleg ott is stimmel minden).
Az említett hibajelenség után egy régebbi winchesterre raktam egy xp-t (erről írok most).
A nem működő win vinyójára ráereszettem egy scan disk-et (semmit nem talált), majd nekiálltam google-özni, hátha találok valami hasznosat (bár az első eset után is google-ztam egyet, de akkor se akadt semmi használható).
Sajnos semmi használható. Van olyan ami Norton GoBack problémáról ír (nem is volt); olyan, amelyik a winlogon és a csrss problémájáról; illetve ami NT4-hez ajánlja h csináljak egy párhuzamos installt és a hibás win registry-jét betöltve registry editorral nézzem át ezt a szekciót (current control set-ben van a session manager). Gondolom erre XP-ben nincs lehetőség.
Futott még egy olyan is, ami azt állította, hogy egy elég régi update (talán 2005-ös) okozza ezeket a tüneteket, a külföldi fórumok is főleg ezzel foglalkoztak, általában pl. előretelepített xp-s dell gépek/laptopok hibájaként felhozva. Illetve volt egy, ami egy memory dump-ra(memory.dmp) hivatkozott (xp csinálja leállításkor, azt írta), ami szép megoldásnak igérkezett, csak nem volt sehol egy ilyen file. 
Lényegében ennyi a problémám, igyekeztem pontosan leírni. Ha valaki tud valami használhatót/használhatatlant mondani az esettel kapcsolatban az legyen olyan kedves és tegye meg! 
Előre is köszi: DasH

teljes telepítést (formázással) csináltad vagy javító telepítéssel?
(+ boot f8- csökkentett mód parancs-sorral, vagy boot xp cd) ''dos''-ban:
cd c:\recycler
dir
itt van vlmi? ha igen, szvsz töröld.
(+a a többi partícióra is add ki a parancsokat)

Teljes telepítés partíció törléssel. Amit írtál kipróbálom, de már csak holnap. majd írok, ha van valami fejlemény. Köszi a tippet. Üdv

Total Commanderben kapcsold be a rejtett fájlok mutatatását, és nézd meg a Recycler mappa tartalmát.
http://prohardver.hu/tema/ignition_autoverseny/hsz_1-100.html, Honda Jazz 1.4LS

Helló!
Amikor bekapcsolom a gépet és már írja is ki, hogy kéri a jelszót, annélkül nem is bootol tovább.
BIOS reset 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Alap Win XP-be be lehet állítani azt valahol, hogy egy korlátozott felhasználó csak egy megadott időtartományba tudja használni a netet, vagy egy programot? És ha ezen időartományon kívül esik a próbálkozás, akkor hibával jelezze ezt?
vagy valami segédprogram?
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

Az már megvolt sőt töröltem a recycle mappát úgy hogy a hdd-t átraktam egy másik gépbe.

Segédprogrammal meg lehet oldani. De fejből nem tudom most a nevét. Biztos van több is. Holnap megnézem.