Igaz, ez a lényeg.
Hát, egy dolgot kivéve Nekem sincsen vele bajom. Az aktiválás nem volt éppen zökkenőmentes, elsőre minden oké volt, de azután az már egy kicsit érzékenyen érintette a lelkemet, amikor az alaplapon aktiváltam a hálókártyát (Akkor kötötték be a netemet), és újra kellett aktiválni. És nem is hagyta az Interneten keresztül, kiírta, hogy ez a serial már foglalt, vegyek másikat ('nyád!
). Utána később amikor megjelent az új Chipset és SATA-driver az alaplapomhoz, akkor a feltétele után megintcsak újraaktiválást kért (Inkább visszatettem a régit, no comment.
). Szóval csak ez a baj. Akárhányszor változtatsz valamit a rendszeren (Akár csak driver-t is), újra kell(ene) aktiváltatni. Majd ha megveszem az új VGA-t, akkor még egyszer eljátszom ezt, akkor már kicserélem a driver-eket is. Utána már lehet hogy Én is ''veszek'' másik Vistát... 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222