Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows Vista - Archívum II. (téma lezárva)

(#4951) Polllen válasza thaler2 (#4950) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha engedélyeztetted azzal a regkulcsal és nincs ott akkor bocsi, de nálam megáll a tudomány... :F Először nem volt ott nekem se, a móka után pedig a legfelső a windows aero! :F

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#4952) anulu válasza nRu3 (#4947) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

7.5 Vista ready, ezt tanúsíthatom, azt használom :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#4953) _ArNi_

_ArNi_
(újonc)

Sziasztok ! Egy érdekes problémám lenne a Vistával, beállítok alapértelmezettre egy programot, pl.: winamp,utorrent, majd miután ujraindítom a rendszert,már nem az alapértelmezett programok ezek, egyszerűen eltűnnek a beállított fájltípusok közül. Van valami ötletetek? :F

(#4954) excalibur36 válasza _ArNi_ (#4953) üzenetére

excalibur36
(fanatikus tag)

probáltad a startmenü alapértelmezett programok menüben?

Az ember jellemét leginkább az mutatja meg, hogy mit tart nevetségesnek

(#4955) _ArNi_ válasza excalibur36 (#4954) üzenetére

_ArNi_
(újonc)

igen, ugyanaz. restart után nincsenek hozzárendelve. vista ultimate van telepítve.

(#4956) Gorneck23 válasza excalibur36 (#4945) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Erre csak annyit, hogy mindig a user a pancser... :P Már nem egy esetben igazolódott állításom...

(#4957) excalibur36 válasza Gorneck23 (#4956) üzenetére

excalibur36
(fanatikus tag)

:D :D :D :D
nekem az van amit beállitottam neki...

(#4958) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Marvell Yukon driverből jelent meg egy újabb...érdemes frissíteni a meglévőt... ;)

(#4959) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

csak azt tudnám miért van néha kék halál csak úgy spontán :F

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#4960) _ArNi_

_ArNi_
(újonc)

Megoldódott, ez a patch kellett neki: [link]

(#4961) Tomitosz

Tomitosz
(fanatikus tag)

Hali!
Végre sikerült találnom kifejezetten Vistara egy norton antivirus 2007-et...de nem igazán úgy megy mint ahogyan elképzeltem. Elősször is a telepítése 48 percig tartott ami eléggé hosszú :F
Aztán meg minden programot és telepítést lefogott...kár...pedig jó lett volna...de lekelett szednem mert megölte a gépet :O
Remélem másnak jobban ment...

http://gportal.hu/portal/tomitosz

(#4962) anulu válasza Tomitosz (#4961) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

NAV-ból az utolsó nagyno jó a 2003 volt, a többi csalódás. a 2006-ot már meg sem néztem. használj valami olyat, ami pici és gyors :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#4963) juliabrilke válasza Tomitosz (#4961) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

48 perces telepítés? :Y :Y :Y
Milyen gépen sikerült ezt elérni? Komolyan hazamegyek és kipróbálom,hogy mennyi lehet nekem.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#4964) tope

tope
(őstag)

Nincsen esetleg valakinek Vista leírás, könyv ?

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#4965) Attila79 válasza anulu (#4962) üzenetére

Attila79
(tag)

NAV 2003 jó volt??? LoL Nekem 900valahány vírus futott mellette, hogy nem jelzett ki semmit, a gép meg meg akart halni. Leszedtem, föltettem a NOD-ot és láss csodát. :Y
Amúgy azóta a NOD se a régi már.

Nokia E51

(#4966) 1face

1face
(senior tag)

Jujj, ma jött meg a Home Premiumom, de csak este lesz időm felrakni.
Olvasgatva a topikot, biztos Nekem is lesz egy-két ''értelmes'' kérdésem :DDD

Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!

(#4967) SP!T

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Olvastam, h több embernek nem megy az MSN! Nekem sem... Feltelepítettem működött, újraindítottam a rendszert és nem megy... Uninstalálom, felrakom újra: működik. Ki-be lépek utána megint elbaxódik! :( Minden más működik. Hibaellenőrzésnél vmi tartomány név miatt meg a portok miatt pattog. Kikapcsoltam a tűzfalat, de úgy sem akart belépni! Mi lehet a gond?

[Szerkesztve]

(#4968) Tomitosz válasza anulu (#4962) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

Hát nekem csak 2002 volt ami bejött...aztán talán még a 2005...a többiért én sem voltam boldog.
Azért probálkoztam nortonnal mert XP-re most raktam fel a 2007-et és mit ne mondjak meglepett milyen jól megy...csak kereséskor fogja le a gépet (ha félévente lefuttatom :P )...egyépként minden gond nélkül megy. Elötte nod és spywer terminátor volt fenn....de nem eszik azoknál sem többet...
Sajnálom, hogy vista alatt nem megy rendesen :O Kicsit többet blokkol mint a másik kettő...

(#4969) Tomitosz válasza SP!T (#4967) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

Próbáld meg a 7.5-ös MSN-t....néha az jobban megy mint az ujabb.

(#4970) Tomitosz válasza tope (#4964) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

Ha valamit nem tudsz a Vistaval kapcsolatosan akkor a winportal.net oldalon megtalálod a választ.

(#4971) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Üdv,

egy régebbi játékot szeretnék futtatni (w3) wide monitoron 1280x960-as felbontáson, nyújtás nélkül (szélek feketék maradnak). XP alatt nem volt semmi gondom, az nVidia control panelban rögzített oldalarányra váltottam, és a így a két széle fekete maradt, a kép nem volt kinyújtva. Vista alatt szintén megvan a megfelelő menü az NV contr. pan-ban, de nem állít át semmit, rögtön visszavált alapértelmezettre, bármelyiket is válasszam a 4 opció közül. Semmi ötletem nincs mitől lehet, ráadásul nem találtam semmi más módot ennek az állítgatására. Bármi ötlet?

(#4972) Ginbo

Ginbo
(újonc)

Helló mindenkinek.
Egy régebben már felhozott téma iránt érdeklődné.
Ac3- hang s/pdif-en keresztül divix-el megy valakinek???

Egy másik kérdés: Miért lehet az, hogy energiagazdálkodás tulajdonságaiban beállítom hogy a monitor soha ne kapcsoljon ki, majd újraindítás után mindíg kikapcsol 20 perc után, pedig már új saját profilt is létrehoztam, mégis újraindítás után ez is átáll 20perc kikapcs....

Köszi

(#4973) Tomitosz válasza Ginbo (#4972) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

Ha crackelt verzíód van akkor előfordulhat, hogy az okozza. A mai legtöbb cracknek az a lényege, hogy visszaállitja a 30 napos probaidőt...Előfordulhat, hogy a beállításokat is viszarakja az akkorira. Persze ez csak feltételezés...

(#4974) DrGonzo22 válasza Tomitosz (#4973) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Az én problémám is nagyon hasonló, ott is azonnal visszaáll alapértelmezettre, csak nálam semennyi időnek sem kell eltelnie, beállítom, alkalmaz, rászámolásra ok-t nyomok, ok-val kilépek, és ha újra megnyitom, megint az alapbeállításon áll... Csak nálam monitorbeállítási gond van, nem hang.

(#4975) Tomitosz válasza DrGonzo22 (#4974) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

Ez ismerős...nekem XP alatt is ezt szokta csinálni...a videók miatt kell...és mindig kilóg a felirat...A végén Riva tunnerel sikerült kiküszöbölnöm. Ott is belehet ugyan ezt állitani...Vista alatt elfut a legujabb...próbálkozzál meg vele.

[Szerkesztve]

(#4976) excalibur36 válasza Tomitosz (#4968) üzenetére

excalibur36
(fanatikus tag)

Szia4
neked melyik norton van fennt a vistán?
Nekem egyik sem akart települni :O :O :O

(#4977) DrGonzo22 válasza Tomitosz (#4975) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Köszi a tippet. Igazából nekem csak a warcraft3-hoz kéne. Elég régi játék fix látótérrel, és sajnos macerás vele wide monitoron:(

(#4978) Tomitosz válasza excalibur36 (#4976) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

A 2007-et akartam felrakni.
Innen le is tudod tölteni...kifejezetten Vista-ra átszabva :DD [link]

(#4979) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

tegnap védtem a ndo32 és a winsaját tüzfalát, ma viszont olyan szépen átment egy féreg és semivel nem lehetet kiszedni, újra pakoltam a vistat, de ezekután mitt rakjak fel? :F

rá jöttem mi okoza a kék halált, az azerus torrent progi :F

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#4980) Tomitosz válasza nRu3 (#4979) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

Probáld meg a Pandát...vagy a Kaspersy-t....azthiszem ezek kompatibilisek :F ...de egy jó tüzfal mindentől megvéd...ha azt találsz akkor talán az is elég ideiglenesen.

(#4981) Attila79 válasza nRu3 (#4979) üzenetére

Attila79
(tag)

uTorrentet használj, nekem műkszik!

Egy kollega javasolta a Kasperskyt, nekem nagyon nem tetszett, mert a múltban összevesztünk párszor :DDD , de ez eddig jónak tűnik és nem fogja meg a gépet, mint régen.

Szal ez a winfos tűzfal is kaki? Tűzfalból mit érdemes Vistára rakni?

Nokia E51

(#4982) Attila79

Attila79
(tag)

Meg tudnátok mondani, hogy mit tegyek ahhoz, hogy ne kérjen jelszót hálózaton a másik gép, mikor a Vistás gépre akarok csatlakozni? Pedig elvileg kikapcsoltam a jelszavas védelmet...

Ja és mivel nincs is jelszó beállítva egyszerűen nem tudok belépni a megosztott könyvtárba. :F

[Szerkesztve]

Nokia E51

(#4983) VladimirR válasza Attila79 (#4981) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

''Szal ez a winfos tűzfal is kaki? Tűzfalból mit érdemes Vistára rakni?''
mar miert lenne az?

(#4984) Gabás válasza Attila79 (#4981) üzenetére

Gabás
(őstag)

igen, a winfos tűzfal kaki, találó megfogalmazás. ne felejtsd el magad után lehúzni a vécét.

[ Szerkesztve ]

(#4985) Attila79 válasza VladimirR (#4983) üzenetére

Attila79
(tag)

#4979 #4980

Ezért kérdeztem.

Nokia E51

(#4986) VladimirR válasza Attila79 (#4985) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

az a fereg milliomindentol bemehetett, aminek semmi koze a tuzfalhoz (leggyakrabban ilyeneket maga a user telepit)
jo volna picit pontosabbat tudni

(#4987) Attila79 válasza VladimirR (#4986) üzenetére

Attila79
(tag)

Na igen...
nRu3?

Nokia E51

(#4988) Attila79 válasza Attila79 (#4982) üzenetére

Attila79
(tag)

Segítsetek plz! :O

Már úgy is ok lenne, ha csak jelszóval menne, de nem tudom hol kell megadni. Vagy az csak akkor működne, ha a felhasználói fiókomba csak jelszóval tudnék belépni?

[Szerkesztve]

Nokia E51

(#4989) nRu3 válasza VladimirR (#4986) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

tudom hogy én telepitetem, de figyelmeztethetet volna, vagy késöbb kiszedhete volna és törölhete volna de nem tudta sajnos.

(#4990) nRu3 válasza Attila79 (#4987) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

virusirtoval könyebb a helyzet, a tüzfal a gond amiket probálok keresni nem mentek fel , nem ismerik fel a vistat :F vagy angol nyelven vannak, ami nekem riasztásnál és beálitásnál csak macera.

igy még keresgélek, addig nem megyek veszélyes oldalakra.

(#4991) Attila79 válasza nRu3 (#4990) üzenetére

Attila79
(tag)

Az AVG-t próbáltad? Azt a verziót, amiben tűzfal és spyware írtó is van. XP-n sztem az egyik legjobb védelem és van belőle magyar változat is asszem.

Nokia E51

(#4992) VladimirR válasza Attila79 (#4988) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

control panel -> network and sharing center es itt kikapcsolod a password protected sharing-et

vagy erre irtad, hogy megvolt?

[Szerkesztve]

(#4993) nRu3 válasza Attila79 (#4991) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Ott külön kell valamitt álitgatni a tüzfalon vagy automatikusan elvan a hátérben, mert a win tüzfal az bevan kapcsolva és igy akkor 2tüzfal van vagy az avg nem müködik mig a win be van kapcsolva?

(#4994) Attila79 válasza nRu3 (#4993) üzenetére

Attila79
(tag)

XP-n az AVG kikapcsolja a win tűzfalat. NemtomVistánálmi a helyzet. Gondolom itt is ki lehet kapcsolni vhogy.

Nokia E51

(#4995) Attila79 válasza VladimirR (#4992) üzenetére

Attila79
(tag)

Igen erre, de perpill azzal szívok, hogy nem akarkikapcsolni a gép, se újraindulni. :O

Nokia E51

(#4996) nRu3 válasza Attila79 (#4994) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

a win tüzfalat gond nélkül ki tudom kapcsolni, de honan látom tudom hogy az avg tüzfala aktiv?

(#4997) Attila79 válasza nRu3 (#4996) üzenetére

Attila79
(tag)

AVG Internet Security kell neked.
Van neki egy vezérlőközpontja, ahol tudod állítgatni.

Nokia E51

(#4998) excalibur36 válasza Tomitosz (#4978) üzenetére

excalibur36
(fanatikus tag)

:R :R :R

(#4999) Gorneck23 válasza nRu3 (#4979) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nod32+wintűz+counterspy teljesen hibátlan évek óta a gépemen...persze csak ésszel kell netezni...jahh és csakis FF-ot használok böngészni.

(#5000) VladimirR válasza Gorneck23 (#4999) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

jobbat mondok: windoze tuzfal (xp alatt kerio volt fent, mig ossze nem akadt a cfos-sal), windoze defender, viruskergetom nincs es csakis ie-t hasznalok netezni
de bajom nekem sem volt eddig semmi (az xp-m tobb, mint ket eves volt, mikor lecsereltem vista-ra)

(#5001) proper válasza Attila79 (#4995) üzenetére

proper
(őstag)

nekem akkor csinálta mig friss volt de 1-2 hét után már eltünt ez a nyügje

(#5002) Renwick

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Vajon a windows/system32/driverstore/filerepository könyvtárban tárolt drivereket, driverkomponenseket permanensen őrizgeti a Vista? Tehát ha valamilyen eszközt telepítek a gépre, akkor ebbe a könyvtárba törölhetetlenül bekerül az adott eszközhöz tartozó összes eddig installált illesztőprogram?

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#5003) Tomitosz

Tomitosz
(fanatikus tag)

Igaz a mondás, hogy az internet explorer a bátor emberek böngészője :DD
Éljen a Firefox :C

(#5004) Attila79 válasza Tomitosz (#5003) üzenetére

Attila79
(tag)

Vistán jól műxik? Valahol olvastam, hogy még nem az igazi. XP-n én is csak azt használom már évek óta.

Nokia E51

(#5005) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kéne már egy új. :)

Eddig nekem az x64 Home premium szépen megy, csak nemsokára letelik a próbaidőszak. Azon gondolkodtam egyébként hogy a Precache-t kikapcsolva és Readyboostot megnyomva nem épp optimális sebességet kapunk? (nem kerregteti a vinyót folyamatosan, csak egyszer cache-l fel a pendrivera, rendszermemót meg folyton üritgetnie kell ha indítok vmit... :F )

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#5006) Tomitosz válasza Attila79 (#5004) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

Persze, hogy müködik....már a béta 2 alatt is tökéletesen szuperált....bármelyik verziót felteheted...rendesen fog müködni....nem lesznek kompatibilitási gondok.

(#5007) VladimirR válasza Tomitosz (#5003) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

hulye-e vagy? (vagy csak siman beszipkaztak a parasztvakitassal?)
minek flame-elsz?

mellesleg arrol peldaul tudtal, hogy a bugroka fejlesztoi napokat toltottek el a microsoft-nal, azzal kapcsolatban, hogy atvegyek az ie7 biztonsagi megoldasait?

[Szerkesztve]

(#5008) Attila79 válasza Tomitosz (#5006) üzenetére

Attila79
(tag)

Thnx. Amúgy csak tegnap tettem fel a vistát és eddig csak drivereket hajkurásztam. Beírtam keresőbe, hogy firefox for vista és az első találat ez volt: Firefox still struggling with Vista changes. :P

Nokia E51

(#5009) Gorneck23 válasza VladimirR (#5000) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha nem nyírtam volna ki a defendert akkor nekem is az lenne... :D De nemtom mai napig felrakni az újat belőle...:)

(#5010) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

3D-s ablakos, mappás effekteket hogy lehet előcsalni? :B Home Basic-em van...elvileg az nem is tudja...

mod: Közben megleltem... :B

[Szerkesztve]

(#5011) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az MSDNAA-ban elérhetővé tették a magyar Vistát is.

Kérdésem az lenne, hogy az angol verzió telepített business változatát tudom magyarosítani, vagy újra kell rakjam a Vistát?

(#5012) SP!T

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Felraktam az FFDshow-t, amit linkeltetek a topicba. A media player lejátszik minden filmet, de a Crystal fejjel lefele! :( Van vmi megoldás erre? :F

(#5013) Thrawn válasza ALI_G (#5011) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Windows Update nem ajánl fel magyar MUI pack-ot?

VladimirR: Ahhoz nincs? Mert akkor nem szóltam :B

[Szerkesztve]

Different songs for different moods.

(#5014) VladimirR válasza Thrawn (#5013) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

business-e van nekije

(#5015) moonman válasza Renwick (#5002) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

igen, mivel még szükség lehet rájuk, pl. usb meghajtóknál macera lenne minden alkalommal drivert telepíteni. természetesen nem törölhetetlen semmi, ha a rejtett (nem csatlakoztatott eszközök meg vannak jelenítve device managerben, törölhetők a szükségtelen meghajtóprogramok is)

Sent from my Windows Phone

(#5016) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A topic betelt, folytatás itt: [link]

Com'è diverso il mondo visto da qui

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows Vista - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.