Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#901) moonman válasza pzstm (#885) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

released, tehát nem csak jelölt, hanem ki is adott.

Sent from my Windows Phone

(#902) partymaci

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

erdemes leturni a 6956-ot es feltenni a 7000-st, valami lenyeges valtozas?

Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

(#903) Lord Vader

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Felraktam a 9-es beta MSN-t. Na most, hiába bezárom, itt virít a superbar-on, nem pedig jobb oldalon lent, ahol az óra is van, eddig ugye a régi mindig oda zárt le. Ezt nem lehet visszazavarni oda ahol a régi volt? nem tudom mennyire voltam érthető :F , ja és a plus nem jó hozzá. :W

moonman: hogy mije?

[ Szerkesztve ]

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#904) _ak_

_ak_
(PH! addikt)

A legutolsó 9-es live beta (ha minden igaz 12.02) "always on top" módban fut nálam, legalábbis a főablaka és a tálcára sem tudom visszahívni. Ti nem találkoztatok ezzel?

Let's begin, de gozaimasu!

(#905) moonman válasza Lord Vader (#903) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

nem, de legalább van fasza jump list-je.

(#906) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

6936 x64 - aki ilyen vagy régebbit használ próbálja ki pls: másolás bármire, majd jobb klikk mondjuk az asztalon, és Copy shortcut... nálam erre leáll a Windows Explorer

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#907) Lord Vader válasza Lenry (#906) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem a 6801 64 bit nem csinál ilyet. :(
Gondoltam, hogy a paste-ra gondolsz, de simán kirakja az ikont és ennyi.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#908) Lenry válasza Lenry (#906) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

illetve paste shortcut

LV: nálam igen... most raktam újra, de az előző telepítés is csinálta

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#909) CHIPman válasza Bon3ss (#900) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre nekem az a válaszom, hogy Ubi 8.10 elfelejtette beleírni a Vista bootloaderét a bootmenüba, és ezért újra kellett húznom a Vistát...

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#910) Bon3ss válasza CHIPman (#909) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Grub? :) De ez nem a megfelelő topic. Nálam nem volt ilyen gond, XP és Ubi békességben élnek egymás mellett.

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#911) Lenry válasza Bon3ss (#910) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nálam békében él egymás mellett az Ubi az XP-vel, ezen a gépen pedig az Ubi a Vistával, most meg az Ubi a W7-el
volt már hogy összekaptak ezen a "ki kerüljön az MBR-be" dolgon, de rendet teremtettem köztük :)

(#912) CHIPman válasza Bon3ss (#910) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért írtam, mert minden előfordulhat :P

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#913) laci06

laci06
(senior tag)

Nah lassan leér, és remélhetőleg megváltja a világot....:)
További kérdéseim: driverek:
-ha jól olvastam a vistás driverek gond nélkül használhatóak(catalyst 8.12, creative hangkari driver, alaplapi szirszarok)?

(#914) Lord Vader válasza laci06 (#913) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Creative-ot netről felrakja de a cd-ről a plus cuccokat én nem tudtam hozzá felrakni, meg máshonnan se. Ezért most az alaplapi Realtek HD audiót használom, mert úgy xar volt az 5.1.
Ha jól olvastam a 8.12-es is jó, de van valami béta meghajtója is az ati-nak. (ami nem akar felmenni vista-emulációval felmegy.

[ Szerkesztve ]

(#915) laci06 válasza Lord Vader (#914) üzenetére

laci06
(senior tag)

én csak fejlhallgatóval használom(HD555), szal az 5.1 nekem nem gond...
catalyst?

(#916) Gabis

Gabis
(senior tag)

Hello
bocsi amiért esetleg olyat kérdezek amit már feltettek :F ez az a beta ami elméletileg januárban fog kijönni ?

(#917) dew28 válasza Lord Vader (#903) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

igen, az msn beta 2nek van egy ilyen erdekes tulajdonsaga h nem lehet lezarni systray-re. tedd fel a beta 1-et (es ahhoz meg a plus is jo lesz). lentebb linkeltem.

(#918) Lenry válasza Gabis (#916) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen :K

dew28: én most raktam föl a beta 2-re (build 14.0.8050.1202-re) a Plust

[ Szerkesztve ]

(#919) Gabis válasza Lenry (#918) üzenetére

Gabis
(senior tag)

hűűűűű bakter akkor már szedem is :R

(#920) Lord Vader válasza Lenry (#918) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

belinkelnéd melyik plust raktad fel? Mert én már 3-at próbáltam és egyik se jó :W

dew28: az első bétát raktam fel, de aztán jött a szöveg, hogy van újabb, akarom-e frissíteni. akartam és vége lett a plus-nak. :W

[ Szerkesztve ]

(#921) Zalaymate

Zalaymate
(senior tag)

Na hi-hi! :D

Ment minden mint a karikacsapás, bár nekem kicsit lassabban telepítette fel.... nem tom miért... :((

Aztán az MSN-el voltak problémái, bár én is szivattam kissé, mert új, meg régit bénán telepítettem.... most a 2009-es MSN van és gond nélkül megy.

Eddig Driver gond nem volt, a Vista drivereket szépen megette! :K

Tetszik a kinézet és jó a sebesség, bár nekem ezzel Vista alatt sem volt gondom nagyon.

Majd meglátjuk, hosszabb távon mit produkál.... :))

u.i.: Dualboot-megy szépen! Nem rondított sehová semmit!

THX a segítséget! :R

(= Zala =)

(#922) Lenry válasza Lord Vader (#920) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hivatalos oldalon ott van ,hogy Users of Windows Live Messenger 2009 Beta: download a compatible beta version of Messenger Plus! Live here.

(#923) _ak_ válasza Lenry (#918) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

Lehet, h hülye kérdés, de azért inkább megkérdezem: Használni is tudtad a Plus-t? Nálam az általad említett felállásban nem működött, igaz még vistán próbálkoztam vele.

(#924) God Vazzeg válasza _ak_ (#923) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nálam beépül, de a neveknél a tagekre nem csinál semmit, szóval azok krix-kraxok :U Amúgy átlátszóság, ilyenek mennek :U Vista HP 64bit :F

Találmány gyártási joga eladó!

(#925) Lenry válasza _ak_ (#923) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

most hogy így mondod... abszolút nem hülye a kérdés...
nem próbálgattam eddig ki, csak fölraktam, de most megnéztem... a nevek nem színesek, csak a HTML-szerű kódok mindenfelé... nem működik a Ctrl+fel (ami az előző üzenetet teszi be a beírandó szövgebe)....

akkor ezek szerint nem működik... csak feltelepült :W

mod: átlátszóság van

[ Szerkesztve ]

(#926) Lord Vader válasza _ak_ (#923) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem hülye kérdés mert nekem is feltelepül ugyan, de nem épül be mégse. :W
Van egy nagy hang-pakkom de nem tudok hangot küldeni. :W

[ Szerkesztve ]

(#927) Peteke

Peteke
(kvázi-tag)

Üdv!

Ezen az új beta-n működik a Daemon Tools vagy az Alcohol Nálatok?
Ha igen, melyik verziójuk?

Pet

(#928) Lenry válasza Peteke (#927) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Alkeszt nem próbáltam, Daemon pedig nem működik, a készítők a fórumon írták, hogy nem szórakoznak alfás/bétás op.rendszerre való fejlesztéssel, van jobb dolguk is, majd ha jön az RC/RTM, akkor arra kiadnak egy D-Toolst

most Virtual Clone Driveot használok, az megy

[ Szerkesztve ]

(#929) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Audigy hangkarikat mennyire szereti?

(#930) Lord Vader válasza D@ni88 (#929) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem netről első frissítéssel felrakta. Audigy SE 7.1

[ Szerkesztve ]

(#931) _ak_ válasza Lenry (#925) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

:( Sajnos én is úgy tudom, h a 4.79-es plus a wave3 hoz készült, úgy h várni kell még a köv verzióra.

Más bár én lusta vagyok hozzá, de ha nagyon kéne vmi daemon szerű virtuális meghajtó emulátor, akkor a virtual clone drive-t próbálnám ki, amúgy meg a poweriso az előző buildeken jól ment.

szerk.: most olvasom, h megy a vcd is :DDD :R

[ Szerkesztve ]

(#932) laci06

laci06
(senior tag)

Hát ezt nem hiszem el...
Megint az a gondom, mint a vistánál.. Illetve most talán nem az... Tehát elvileg települget, majd amikor be akarja fejezni a telepitést, akkor kikapcsol a monitor, tehát kiirja, hogy no input és elalszik...
Ugyanezt csinálta a vista-nál, azzal a különbséggel, hogy ott csak a vga driver telepitése után...
A vga, és a monitor biztosan jó, fogalmam sincsen mi lehet a baj... Anno próáltam leszedni a monitorhoz mindenféle szart a vistához, de sehogy sem javult meg(ha vistát inditottam, akkor a "csikok" lefutása után kiirta, hogy no input és viszlát), egy crt-t mihelyst rádugtam simán betöltött... Tehát valamiért úgy néz ki, hogy a monitorom nem hajlandó együttmüködni a vistával, meg ezzel sem... Vagy lehet, hogy a HD4850 zavarja, passz...
Habár most a C-n 1Gb szabad helyem volt(az E-n ahova felraktam volna, ott 30Gb), ez lehetett a gond?

(#933) gV válasza Lenry (#925) üzenetére

gV
(őstag)

átlátszóság van

csak ezért szoktam feltenni a plust, és ezekszerint most csak ez müködik Win7 alatt, igazán bekerülhetne az messengerbe

(#934) Lenry válasza gV (#933) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én nem használom.. csak azért van fönn, hogy lássam a többiek színes-szagos neveit, meg mert szép weblapba menti a naplózást :)

(#935) _ak_ válasza laci06 (#932) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

1gb szabad hely annyi, mintha nem is lenne és a kevés hely egy rendszerpartíción elég meglepő dolgokat tud produkálni, de nem hiszem, h nálad ez a probléma. (a kevés hely miatt majd más lesz :D )

Elsőre meredeknek hangzik, de majd próbáld ki, a gépet 1 db memo modullal is. Ehhez nagyon hasonló szitu volt már a vista topikba ott egy asus lapban produkált ilyesmit egy kingmax ram.

Amúgy meg google. hátha másnak is meggyűlt a baja egy ilyen vagy ehhez hasonló monitorral és segíthet megoldani a problémát.

(#936) Lord Vader válasza _ak_ (#935) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Engem azzal szívatott amikor össze volt kötve a tv-vel is, hogy mikor elkezdte betölteni a rendszert a tv-t nevezte ki elsődleges megjelenítőnek és a monitort meg kikapcsolta.
XP-n soha nem csinálta csak a vistán.

(#937) derossi

derossi
(senior tag)

Nah próbaképp én is felraktam laptopomra,mert már amugy is haldoklott a rendszerem :) ,így elsőre nem is rossz,bár kompatibilis driverek mikor lesznek hozzá.,az egy jó kérdés..
(intel GMA950,Realtek audio driver)
wireless és lan gond nélkül megy,hang van mondjuk,de tudom használni a hangfalaim :DD

összességében a gyorsasága elég meggyőző,és még nem sikerült kifagyasztani a rendszert ;] :))

(#938) Trub válasza laci06 (#932) üzenetére

Trub
(tag)

Már válaszoltam neked erre! Lehet nem olvastad, akkor leírom még1x!

Nekem is 4850-es karim van, és igen, 1 kicsit bugos. Nem tudja rendesen kiszedni az edid-et a monitorodból. Próbáld analógon rádugni a vga-d a monitorra, akkor 100% hogy működik.
Vagy próbáld ki azt, amit már fötnebb leírtam, csak nem olvastad el!

[ Szerkesztve ]

(#939) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[audiódriver]
vgahoz is jó a vistás :)

(#940) derossi válasza D@ni88 (#939) üzenetére

derossi
(senior tag)

köszi és hogy kell eltenni?Vistakompatibilisként?

(#941) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hú... MSN 2009 beta 1 és 2 is eléggé használhatatlan ahhoz, hogy a továbbiakban a 8.5-öt használjam :)

(#942) gV válasza Lenry (#941) üzenetére

gV
(őstag)

én ugy gondolom beta Win7-hez Beta Messenger dukál :P

(#943) Brenyo

Brenyo
(tag)
LOGOUT blog

Hogy lehet eltüntetni? :F

http://evapor.hu/ - Elektromos Cigaretta Webshop http://evapor.hu/forum - Elektromos Cigaretta Fórum

(#944) _ak_ válasza Lord Vader (#936) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

A driveres problémák elég gyakoriak voltak, sőt talán még most is azok.

pont a napokban kötöttem össze egy samu tv-t dvi-hdmi csatlakozással, de a hangot hiába kötöttem rá külön, nem szólt semmit. külön át kellett írni egy ndvida driver ini fájlát, és azt feltelepíteni, mert addig a tv úgy érzékelte, h a hdmi-n jön hang is, ezért blokkolta az analog hangbemenetet... :W

laci06: próbáltad amit Trub ír? illetve előtte megnézheted, h a csökkentett mód megy-e, mert akkor megpróbálhatod onnan is kiválasztani a megfelelő febontást/hzet.

Lenry: az msn plus csapat általában elég gyorsan szokott reagálni az új live verziókra, sztem nem sokára kiadják mostanihoz való plust is. Amúgy nálam gond nélkül ment az angol live wave3-as verziója.

(#945) Lenry válasza gV (#942) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én is... alfás windowshoz bétás MSN... :DDD de sajna van pár olyan bug benne, ami miatt nem tetszik

_ak_: nálam is ment... csak nem úgy és nem annyira mint én azt szerettem volna... úgyhogy várok egy kicsit... ha kijön a plus új verziója, akkor a Beta2 kap egy új esélyt

[ Szerkesztve ]

(#946) Lenry válasza Brenyo (#943) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

megoldás ugyanaz

(#947) moonman

moonman
(Jómunkásember)

trükk: bármilyen ablakot (ami engedi) függőlegesen kinyújthatunk a képernyő széléig, ha az alsó vagy felső élére (fel-le átméretező nyíl) duplán kattintunk.

(#948) laci06 válasza _ak_ (#935) üzenetére

laci06
(senior tag)

Huh, úgy néz ki nem egyedi a probléma...:)
Majd ha sikerül rajta átvergődnöm magamat, akkor irok...

(#949) gV

gV
(őstag)

ma eszembe jutott kiprobálni az ingyen fm-t ami 6956-al még nem ment, mostmár igen :)

[ Szerkesztve ]

(#950) blokad

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na egész könnyen indult a reggel, kedves új windowsommal. Akksi idő még mindig szuper 82%-on még bőven két óra felett, egy 3 cellás 4400 mAh-s akksitól szerintem a 2:40 perc maxon 7%-os elhasználódással jó. demajd az okosok megszakértik.
A windows még mindig csúcs, msn plusban nekem is a színes nevek hiányzoknak, de legalább a tabos beszélgetés már működik.

| www.twitter.com/blokad | iPhone 3Gs 32 GB White |

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.