Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#651) Dave™ válasza r0by (#643) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Én is ezt akartam kérdezni, de puszta kíváncsiságból, szerintem sokkal jobb az ikonos megoldás, első sorban helytakarékossági szempontból (meg így ugye egyben quicklaunch is minden, tehát a start menü is gyakorlatilag feleslegessé vált).

(#652) Lord Vader válasza pzstm (#648) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezekből a dolgokból én kimaradtam. :B

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#653) ko9 válasza Lord Vader (#630) üzenetére

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!
Ezt a drivert honnan szedted?
Köszi előre is!
Üdv: ExPeacer

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- Mac OS X telepítést PC-re, hozzávaló konfigurációépítést vállalok! ---------

(#654) Lord Vader válasza ko9 (#653) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

3 hsz-el felette linkeltem be. :F

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#655) ko9 válasza Lord Vader (#654) üzenetére

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!
Azt néztem, de ott a letöltési linkben "winvista" szerepel, és azért nem hittem, hogy az lenne az... Mind1, köszi!
A másik:Ez a patch nekem eltüntette a Watermarkot, a Send Feedback linket, és aktiválta is a rendszert, és az eredetiségellenőrző eredetinek ismerte fel. Igaz mindez build.6956 alatt, nem tom tovább működik-e. Hátha valakinek segít!
Üdv ExPeacer

[ Szerkesztve ]

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- Mac OS X telepítést PC-re, hozzávaló konfigurációépítést vállalok! ---------

(#656) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Arra valami ötlet van, hogy nem bootol magától, hiába van a jó winyó kiválasztva elsődleges boot eszközként megadva, ellenben ha manuálisan minden indítás előtt megmondom honnan bootoljon, akkor gond nélkül megy neki?

#655: nem megy a link sajna:( Az aktiválós része nagyon érdekes ;]

[ Szerkesztve ]

(#657) ko9 válasza Dave™ (#656) üzenetére

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én úgy oldottam, meg, hogy telepítő be, és ott balalsó sarokban "Repair computer" és a legelső olyan, hogy vmi" Repair Startup" vagy ilyesmi.
Mikor először lement nem történt semmi, másodjára már bootolt faxán!

(#658) Dave™ válasza ko9 (#657) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Meglesem, köszi!

szerk: na de telepítés után csinálta neked is, nem? Ergo a rendszer felment gond nélkül, csak magától nem találja a boot device-t, külön meg kell neki adni mindig.

[ Szerkesztve ]

(#659) Lord Vader válasza ko9 (#657) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mikor elkezdte kicsomagolni még akkor is vistát írt :F , de utána már a belinkelt kép következett.

(#660) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Halljátok, nem az Ms csinál ebből végeleges verziót hanem ti! :DD De tényleg! Arra várok mikor linkeli be valaki a pro által kiadott verziót! :DD :))

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#661) pzstm válasza ko9 (#655) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

7000-es build alatt is működik a "patch" :)) :C :R

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#662) lacos001 válasza pzstm (#661) üzenetére

lacos001
(fanatikus tag)

lál..........igaz :K

(#663) Dave™ válasza pzstm (#661) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Esetleg egy működő linket privátban? Köszi :)

#657: sajnos kétszer is megcsináltam, de egyelőre változatlanul fennáll. Azt mindenesetre ő is látja, hogy valami nem százas, próbálkozom majd még, hátha. Köszi a tippet!

[ Szerkesztve ]

(#664) dew28 válasza Dave™ (#656) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

be kell allitani az adott particion a boot es active flag-eket

(#665) dashed válasza Dave™ (#663) üzenetére

dashed
(tag)

nezd mar meg mire valaszolt :K

(#666) pzstm válasza Dave™ (#663) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

655-ös hozzászólásban lévő tökéletesen működik....
http://exblog.net78.net/SE/Win7B.Patch.rar

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#667) Dave™ válasza dew28 (#664) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

És azt hol és hogyan? :)

#665: lényegében jóra válaszolt, kettő is volt benne, elronatni sem lehet :D

#666: nekem nem, se opera, se ie alatt. Timeout.

[ Szerkesztve ]

(#668) dashed válasza Dave™ (#667) üzenetére

dashed
(tag)

hmm nekem is jo a link pedig,, kuldtem mailt ;)

(#669) r0by

r0by
(őstag)

Nekem is jó a link, de nem látnám, hogy eredeti lenne:
kép

[ Szerkesztve ]

(#670) ko9 válasza pzstm (#666) üzenetére

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!
Persze, hogy megy, saját oldalmról jön a link :D Megnéztem most is, és kb 2mp alatt behozta a mentés, FireFox 3.0.4 alatt (ami még elégge pre-alpha stádiumú :DDD ). Elvileg Administratorként kell futtatni, UAC-nak minimumon ajánlott lennie. Bejön egypár DOS-ablak, és hagyni kell, hogy saját magát indítsa újra. Persze vírusírtó/firewall/és minden ilyen nyalánkság tiltva kell legyen, bár nincs benne vírus, szkriptet is blokkolhat akármelyik bármikor...

Dave: Nekem nem, nekem azért kellett, mert úgy hoztam össze, hogy XP és Se7en is mennyen egy vinyóról, és install után mindig a XP akart bejönni. Végül csak a Se7en, de nagy nehezen megoldottam :DD :C

(#671) dew28 válasza Dave™ (#667) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

active-ra pl win alol is tudod allitani: sajatgep jobbklikk-kezeles-lemezkezeles es ott particion jobbklikk ugyanitt irja aztis, hogy boot-ot megkapta e mar

(#672) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Firefox-szal sem jó, és mailt sem kaptam (bár ez utóbbi simán lehet a freemail sara, mert lassú, mint a dög) - lehet, hogy internetem sincs, csak halucináció, hogy írkálok és reagálnak rá :D

#671: köszi! - a boot bent volt, de nem volt active, most már az, restart és meglesem.

[ Szerkesztve ]

(#673) ko9 válasza r0by (#669) üzenetére

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!
Khmm... Próbáld meg ezzel!
ExPeacer

Szerk.: Ja, és most már itt is itt van : Eredetiség ellenőrző
Patch

[ Szerkesztve ]

(#674) moonman válasza r0by (#669) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

mert nem aktiválja, hanem kinyírja a software licencing service-t (ha jól láttam, még le is törli), szóval a not available nem egyenlő az aktiválttal. ráadásul emiatt rejtélyes hibák és nemműködések is előjöhetnek, úgyhogy aki használni is akarja 120 napig, az inkább rearm-olgasson, mindenféle aktiválás nélkül is genuine, amíg tart a 30(120) napos grace period.

Sent from my Windows Phone

(#675) dashed válasza Dave™ (#672) üzenetére

dashed
(tag)

(#676) pzstm válasza moonman (#674) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

moonman: igaz hogy a public beta esetében mindenki igényelhet kulcsot? úgy mint a Vista RC1 esetéen, amit a regisztrált email címre küldenek ki?

(#677) Lord Vader válasza dashed (#675) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsit óvatosabban sráccok mert ejnye-bejnye lesz a vége! Az ilyeneket oldjátok meg pü-be.

(#678) r0by

r0by
(őstag)

Nem parázok, ha nem megy, akkor nem megy :)
De még most megy :DD
MgaDiag pedig most ezt adja:
kép

(#679) r0by válasza moonman (#674) üzenetére

r0by
(őstag)

Egyébként a winportal mikor indul újra?

(#680) ko9 válasza r0by (#678) üzenetére

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is ezt kaptam!
Egybként nekem az Everest Windows Vista Ultimate-nek látja... Másnak is, vagy csak régi az Everestem?

(#681) Dave™ válasza dashed (#675) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

közben megkaptam, köszi!

A boot viszont még mindig nem jó, pedig már active is...

(#682) moonman válasza pzstm (#676) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

nemtom, bár bétánál nem sok értelmét látom kulcsért sorba állni. 120 nap alatt 15 új build jön ki. :) (nekem connect-es meghívóm volt, szal nem public bétázok)

(#683) moonman válasza r0by (#679) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

majd ha valaki újraindítja. :)

(#684) pzstm válasza r0by (#679) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már megy :B :DDD
http://winportal.blog.hu

connectes meghívóval nekem is "könnyebb lenne az életem" :)) :DD :DDD

(#685) Lord Vader válasza ko9 (#680) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Opr. neve Microsoft Windows Vista Ultimate
nekem is ezt mondja rá az everest, de a 3D Mark 05 simán kiírta, hogy windows 7 ultimate. :Y

(#686) moonman válasza Lord Vader (#685) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

azta. az egyik hüjemódon főverziószámot néz, a másik meg szimplán kiolvassa a registry-ből vagy egy resource fájlból...

(#687) blokad

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na felmászott a 6956. Eddig nagyon zsír. :))

| www.twitter.com/blokad | iPhone 3Gs 32 GB White |

(#688) Lord Vader válasza moonman (#686) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez mondjuk az everest-nek elég nagy szégyen.

[ Szerkesztve ]

(#689) blokad

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tetszik tetszik, kezdem belakni.:) és szerintem gyorsabb, mint a Vista. Várom már a public betat.

(#690) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Közben olyat láttam a disk managerben, hogy egy pata winyóm, amin csak zenék vannak, a win szerint system, és van is rajta egy bootsect nevű file, meg valami bootmgr is rejtve. Csak azt nem értem, hogy miért, mert ezen soha semmilyen rendszer nem volt :S

(#691) westlake válasza Lord Vader (#688) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

everest-nek? ez nem egy futuremark termek kepreszlete?

I'm out.

(#692) r0by válasza westlake (#691) üzenetére

r0by
(őstag)

Attól függ, hogy értelmezed.
A futuremark felismeri, az everest meg nem..

(#693) westlake válasza r0by (#692) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

jaa, ertem.. akkor miert nem tudja azt irni, hogy az everest nem ismeri fel? :U ;)

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#694) r0by válasza westlake (#693) üzenetére

r0by
(őstag)

everest nem ismeri fel == elég nagy szégyen :D
Én programozok, de nem winfos alatt, szóval ha mégis winfosra nyomatnám, akkor talán a registry lenne a nyerő ilyen dolgok kiolvasására, mert ha nem, akkor ez lenne az egyik következménye............

De azért tegyük hozzá, (védve a szotverfejlesztőket), hogy ilyen szitukra azért nem kéne minden programnak felkészülnie..., így is elég sok dologra kell odafigyelni

[ Szerkesztve ]

(#695) Lord Vader válasza westlake (#693) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egészen kicsivel felette van szó a dologról. :W

[ Szerkesztve ]

(#696) dew28 válasza Dave™ (#690) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

mikor a w7et telepitetted, nem az a "zenes" vinyo volt felul?
szal lehet konfig szerint az ide az elsodleges vezerlo a sataval szemben..

(#697) blokad válasza dew28 (#696) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

lehet, hogy csak a rendszer inditós rész került oda.

(#698) Dave™ válasza dew28 (#696) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Ez látod elképzelhető, mert előtte raid tömb volt, és utána megbontottam, a raid pedig tuti a pata alatt van. Megoldási javaslat? Újratelepítésen kívül, persze :D

(#699) Lord Vader válasza Dave™ (#698) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem telepítsd újra. :DDD :DDD

(#700) blokad válasza Dave™ (#698) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem is cak reinstallal oldható meg.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.