Én is ezt akartam kérdezni, de puszta kíváncsiságból, szerintem sokkal jobb az ikonos megoldás, első sorban helytakarékossági szempontból (meg így ugye egyben quicklaunch is minden, tehát a start menü is gyakorlatilag feleslegessé vált).
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(#652) Lord Vader válasza pzstm (#648) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 18:18:49
Ezekből a dolgokból én kimaradtam. 
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W
(#653) ko9 válasza Lord Vader (#630) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 18:31:27
Hali!
Ezt a drivert honnan szedted?
Köszi előre is!
Üdv: ExPeacer
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- Mac OS X telepítést PC-re, hozzávaló konfigurációépítést vállalok! ---------
(#654) Lord Vader válasza ko9 (#653) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 18:33:34
3 hsz-el felette linkeltem be. 
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W
(#655) ko9 válasza Lord Vader (#654) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 18:42:27
Hali!
Azt néztem, de ott a letöltési linkben "winvista" szerepel, és azért nem hittem, hogy az lenne az... Mind1, köszi!
A másik:Ez a patch nekem eltüntette a Watermarkot, a Send Feedback linket, és aktiválta is a rendszert, és az eredetiségellenőrző eredetinek ismerte fel. Igaz mindez build.6956 alatt, nem tom tovább működik-e. Hátha valakinek segít!
Üdv ExPeacer
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- Mac OS X telepítést PC-re, hozzávaló konfigurációépítést vállalok! ---------

Dave™
(PH! kedvence)
Arra valami ötlet van, hogy nem bootol magától, hiába van a jó winyó kiválasztva elsődleges boot eszközként megadva, ellenben ha manuálisan minden indítás előtt megmondom honnan bootoljon, akkor gond nélkül megy neki?
#655: nem megy a link sajna
Az aktiválós része nagyon érdekes ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Én úgy oldottam, meg, hogy telepítő be, és ott balalsó sarokban "Repair computer" és a legelső olyan, hogy vmi" Repair Startup" vagy ilyesmi.
Mikor először lement nem történt semmi, másodjára már bootolt faxán!

Dave™
(PH! kedvence)
Meglesem, köszi!
szerk: na de telepítés után csinálta neked is, nem? Ergo a rendszer felment gond nélkül, csak magától nem találja a boot device-t, külön meg kell neki adni mindig.
[ Szerkesztve ]
(#659) Lord Vader válasza ko9 (#657) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 18:55:16
Mikor elkezdte kicsomagolni még akkor is vistát írt
, de utána már a belinkelt kép következett.
Halljátok, nem az Ms csinál ebből végeleges verziót hanem ti!
De tényleg! Arra várok mikor linkeli be valaki a pro által kiadott verziót!

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
7000-es build alatt is működik a "patch"

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

lacos001
(fanatikus tag)
lál..........igaz 

Dave™
(PH! kedvence)
Esetleg egy működő linket privátban? Köszi 
#657: sajnos kétszer is megcsináltam, de egyelőre változatlanul fennáll. Azt mindenesetre ő is látja, hogy valami nem százas, próbálkozom majd még, hátha. Köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]

dew28
(fanatikus tag)
be kell allitani az adott particion a boot es active flag-eket

dashed
(tag)
nezd mar meg mire valaszolt 
655-ös hozzászólásban lévő tökéletesen működik....
http://exblog.net78.net/SE/Win7B.Patch.rar
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Dave™
(PH! kedvence)
És azt hol és hogyan? 
#665: lényegében jóra válaszolt, kettő is volt benne, elronatni sem lehet 
#666: nekem nem, se opera, se ie alatt. Timeout.
[ Szerkesztve ]

dashed
(tag)
hmm nekem is jo a link pedig,, kuldtem mailt 

r0by
(őstag)
Nekem is jó a link, de nem látnám, hogy eredeti lenne:
kép
[ Szerkesztve ]
Hali!
Persze, hogy megy, saját oldalmról jön a link
Megnéztem most is, és kb 2mp alatt behozta a mentés, FireFox 3.0.4 alatt (ami még elégge pre-alpha stádiumú
). Elvileg Administratorként kell futtatni, UAC-nak minimumon ajánlott lennie. Bejön egypár DOS-ablak, és hagyni kell, hogy saját magát indítsa újra. Persze vírusírtó/firewall/és minden ilyen nyalánkság tiltva kell legyen, bár nincs benne vírus, szkriptet is blokkolhat akármelyik bármikor...
Dave: Nekem nem, nekem azért kellett, mert úgy hoztam össze, hogy XP és Se7en is mennyen egy vinyóról, és install után mindig a XP akart bejönni. Végül csak a Se7en, de nagy nehezen megoldottam

dew28
(fanatikus tag)
active-ra pl win alol is tudod allitani: sajatgep jobbklikk-kezeles-lemezkezeles es ott particion jobbklikk ugyanitt irja aztis, hogy boot-ot megkapta e mar

Dave™
(PH! kedvence)
Firefox-szal sem jó, és mailt sem kaptam (bár ez utóbbi simán lehet a freemail sara, mert lassú, mint a dög) - lehet, hogy internetem sincs, csak halucináció, hogy írkálok és reagálnak rá 
#671: köszi! - a boot bent volt, de nem volt active, most már az, restart és meglesem.
[ Szerkesztve ]
Hali!
Khmm... Próbáld meg ezzel!
ExPeacer
Szerk.: Ja, és most már itt is itt van : Eredetiség ellenőrző
Patch
[ Szerkesztve ]

moonman
(Jómunkásember)
mert nem aktiválja, hanem kinyírja a software licencing service-t (ha jól láttam, még le is törli), szóval a not available nem egyenlő az aktiválttal. ráadásul emiatt rejtélyes hibák és nemműködések is előjöhetnek, úgyhogy aki használni is akarja 120 napig, az inkább rearm-olgasson, mindenféle aktiválás nélkül is genuine, amíg tart a 30(120) napos grace period.
Sent from my Windows Phone
moonman: igaz hogy a public beta esetében mindenki igényelhet kulcsot? úgy mint a Vista RC1 esetéen, amit a regisztrált email címre küldenek ki?
(#677) Lord Vader válasza dashed (#675) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 19:40:03
Kicsit óvatosabban sráccok mert ejnye-bejnye lesz a vége! Az ilyeneket oldjátok meg pü-be.

r0by
(őstag)
Nem parázok, ha nem megy, akkor nem megy
De még most megy
MgaDiag pedig most ezt adja:
kép

r0by
(őstag)
Egyébként a winportal mikor indul újra?
Én is ezt kaptam!
Egybként nekem az Everest Windows Vista Ultimate-nek látja... Másnak is, vagy csak régi az Everestem?

Dave™
(PH! kedvence)
közben megkaptam, köszi!
A boot viszont még mindig nem jó, pedig már active is...

moonman
(Jómunkásember)
nemtom, bár bétánál nem sok értelmét látom kulcsért sorba állni. 120 nap alatt 15 új build jön ki.
(nekem connect-es meghívóm volt, szal nem public bétázok)

moonman
(Jómunkásember)
majd ha valaki újraindítja. 
már megy
http://winportal.blog.hu
connectes meghívóval nekem is "könnyebb lenne az életem"

(#685) Lord Vader válasza ko9 (#680) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 19:51:33
Opr. neve Microsoft Windows Vista Ultimate
nekem is ezt mondja rá az everest, de a 3D Mark 05 simán kiírta, hogy windows 7 ultimate. 
(#686) moonman válasza Lord Vader (#685) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 19:54:05

moonman
(Jómunkásember)
azta. az egyik hüjemódon főverziószámot néz, a másik meg szimplán kiolvassa a registry-ből vagy egy resource fájlból...
Na felmászott a 6956. Eddig nagyon zsír. 
| www.twitter.com/blokad | iPhone 3Gs 32 GB White |
(#688) Lord Vader válasza moonman (#686) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 20:03:36
Ez mondjuk az everest-nek elég nagy szégyen.
[ Szerkesztve ]
Tetszik tetszik, kezdem belakni.
és szerintem gyorsabb, mint a Vista. Várom már a public betat.

Dave™
(PH! kedvence)
Közben olyat láttam a disk managerben, hogy egy pata winyóm, amin csak zenék vannak, a win szerint system, és van is rajta egy bootsect nevű file, meg valami bootmgr is rejtve. Csak azt nem értem, hogy miért, mert ezen soha semmilyen rendszer nem volt :S
(#691) westlake válasza Lord Vader (#688) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 20:48:05

westlake
(PH! nagyúr)
everest-nek? ez nem egy futuremark termek kepreszlete?
I'm out.

r0by
(őstag)
Attól függ, hogy értelmezed.
A futuremark felismeri, az everest meg nem..

westlake
(PH! nagyúr)
jaa, ertem.. akkor miert nem tudja azt irni, hogy az everest nem ismeri fel?

[ Szerkesztve ]
I'm out.

r0by
(őstag)
everest nem ismeri fel == elég nagy szégyen
Én programozok, de nem winfos alatt, szóval ha mégis winfosra nyomatnám, akkor talán a registry lenne a nyerő ilyen dolgok kiolvasására, mert ha nem, akkor ez lenne az egyik következménye............
De azért tegyük hozzá, (védve a szotverfejlesztőket), hogy ilyen szitukra azért nem kéne minden programnak felkészülnie..., így is elég sok dologra kell odafigyelni
[ Szerkesztve ]
(#695) Lord Vader válasza westlake (#693) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 21:06:06
Egészen kicsivel felette van szó a dologról. 
[ Szerkesztve ]

dew28
(fanatikus tag)
mikor a w7et telepitetted, nem az a "zenes" vinyo volt felul?
szal lehet konfig szerint az ide az elsodleges vezerlo a sataval szemben..
lehet, hogy csak a rendszer inditós rész került oda.

Dave™
(PH! kedvence)
Ez látod elképzelhető, mert előtte raid tömb volt, és utána megbontottam, a raid pedig tuti a pata alatt van. Megoldási javaslat? Újratelepítésen kívül, persze 
(#699) Lord Vader válasza Dave™ (#698) üzenetére
- Privát
- 2008-12-28 22:05:46
Szerintem telepítsd újra.