Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#551) lacos001

lacos001
(fanatikus tag)

Hio.......

Olvasgattam itt sokmindent reggel óta,kinek melyik verzió is felel meg.......de én dönteni nemtudtam.Végülis akkor a jelenleg fellelhető legújabbat érdemes feltenni full oprendszernek,avagy bevárni a public bétát,mert kiváncsi vagyok eléggé.......... ?

köszi

xp vel is elvagyok,jó mindenre,csak hajt a kiváncsiság,meg :DD a csicsa-micsa

[ Szerkesztve ]

(#552) No-kia válasza lacos001 (#551) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én már letöltöttem a 7000 buildet, töltsd le te is :R

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#553) applause

applause
(tag)

Kinek mennyit a HDD-re a teljesítményindex. Nekem a sata II-re a 6801 még 5,9-t adott, de a 6956-os és 7000-s csak 3,0.
Megj. a vista 5,8-t ad.

[ Szerkesztve ]

Sony Vaio VPC-SE2F1E

(#554) blokad válasza dew28 (#550) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez, csak igy megy, de ha felcsatoloda hálózati meghajtónak, úgy egyszerűbb. Amikor én teszteltem, a 6801-es buildet, csak így ment.

| www.twitter.com/blokad | iPhone 3Gs 32 GB White |

(#555) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van valahol FTP vagy HTTP letöltési link a 7000-hez? Nincs türelmem a torrenttel vacakolni...

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#556) Lord Vader válasza blokad (#549) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R
Én is ezzel szívtam, még a vistával se volt az igazi, de ez így mennyire egyszerű. :R

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#557) Lord Vader válasza applause (#553) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem ez attól függött, mekkora partícióra raktam. Ha létrehozta magának a 200 megás betűjelzés nélküli partícióját akkor adta az 5.8-at a WD-re, de ha valami kisebb helyre raktam fel pl. 30 gigára akkor adta a 3.0 pontot.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#558) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ide-s és sata2 -es vinyón a telepítésben van különbség, csak mertmég most váltok satara, és nem tom e hogy kelle vmi eltérőt csinálni,mint az ide

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#559) dew28 válasza blokad (#554) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

igen, csak win7 alatt sehogy nem sikerult osszehozni h a halozati helyek alatt megjelenjen az xp-s gep.. ezzel az intezossel sikerult, viszont irni igy sem tudom a masik geet, pedig a jogot megadtam ra.. ez a homegroup belezavar az egesz munkacsoportos beallitasba :)

No-kia: nem lesz gond, win7 ismeri a legtobb vezerlot :)

[ Szerkesztve ]

(#560) No-kia válasza dew28 (#559) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akk jó, anyumék meg majd megtanulnak angolul ha akarnak gépezni ;]

(#561) Peetry válasza applause (#553) üzenetére

Peetry
(senior tag)

Nekem 4.3-at adott a 120GB-os 5400RPM SATA-I vinyóra a notiban. Vista is kb ennyi volt
egy 25GB-os partíción terpeszkedik a rendszer és van 200MB System is.

(#562) Lord Vader válasza Peetry (#561) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is erre a 200 megás system dologra gyanakodtam, ha azt nem tudja létrehozni akkor pontozza le a vinyókat.
(a tévedés jogát fenntartom :DDD )

(#563) SymbianOS válasza Lord Vader (#562) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a 200 megás dolog engem aggaszt, azért sem teszem fel fő op rendszernek, mert mivan ha valamit úgy elkavar h a D,E,F meghajtóm tartalma K.O.? Telepítésnél meg lehet neki mondani hova települjön? mert amit feltettem (6xxx) nem kérdezett semmit! Xp-be megszoktam h a C:-t eltörlöm, újra létrehozom-formázom és arra telepítem újra, de itt ne mtom h van, ismeretlen és addig nem telepítek! :( Anno a 98-ról az XP-re váltás is fúúúúú volt, a fat 32-ről ntfs-re váltás miatt!

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#564) dew28 válasza SymbianOS (#563) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

200 megas leosztast csak akkor hozza ki a telepito, ha azzal particionalsz. ha mar le van osztva tobb particiora a lemez, akkor abba nem nyul bele, es akkor arra teszi a 200 megat is, amit megadsz neki h oda telepuljon a rendszer.

(#565) gV válasza SymbianOS (#400) üzenetére

gV
(őstag)

jelentem megy a Photoshop cs4 OpenGL támogatással :))
elöbb zoomolgattam forgattam egy 500mb-os tiffet fajin gyors volt :D

szerk: közben rákerestem máshogy is a témára és már volt válasz

[ Szerkesztve ]

(#566) Peetry válasza dew28 (#564) üzenetére

Peetry
(senior tag)

De gondolom nem véletlenül van a 200 MB-os particio. szal akkor végülis érdemes a kijelölt particiot ha mar megvan törölni és a helyére létrehozni ujat, hogy mindeközben megcsinálja magának a 200 megáját is. vagy rosszul gondolom?
nekem monjduk mindegy mert én minden telepitésnél leturom a rendszerparticiot és ujra létrehozom, hogy ne maradjon szemét a régiből

(#567) Lord Vader válasza SymbianOS (#563) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Teljesen korrekt és egyszerű partíció kezelője van, oda rakod ahova akarod, másik partícióba nem piszkál bele.

(#568) gV válasza Lord Vader (#562) üzenetére

gV
(őstag)

nekem létrehozta a 200mb particiót és mégis 3 pontot adott rá (250GB-os Seagate)

(#569) Peetry válasza SymbianOS (#563) üzenetére

Peetry
(senior tag)

Megkérdezte az hogy hova akarod rakni csak nem vetted észre vagy nem advancede módban telepítetted. Nem értem mért olyan nehéz megtalálni azt a nyamvadt partíciókezelőt. Tök ugyanaz a telepítés felépítése mint Vistánál, mégis már többen panaszkodnak hogy nem találják a particionálót. Lehet lassan kéne csinálni egy howto-t a windows next-next-next-finish típusú telepítéséhez:)

(#570) dew28 válasza Peetry (#566) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

en nem tapasztalom hatranyat nnak, hogy nem csinltam kulon 200 megas particiot par file-nak. gondolom a bootidon javitana vmit azzal, h nem a c-rol osszevissza szedi ossze a dolgokoat..

#569: vagy telepitesnel frissitesre nyomott, nem custom-re

[ Szerkesztve ]

(#571) Lord Vader válasza gV (#568) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát akkor tényleg nem tudom, mi alapján osztogatja a pontokat. :(

(#572) dew28 válasza Lord Vader (#571) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

"Disk data transfer rate"-t pontozza + a szabad terulet merete is szamit vmenyire, nekem (2x 250es WD sata2 raid1ben 18G szabad) 5.9 pont

No-kia: latni fogod ugyis, hogy mit csinal a telepito, de ha meg nem volt particinalva, vagy torolve lett a particio, akkor megcsinalja maganak kulon, igen

[ Szerkesztve ]

(#573) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha van ez szű winyóm amit két partícióra osztok a win7 telepítőjéből, akk ugye megcsinálja magának a 200MB-s part-ot?

(#574) SymbianOS válasza dew28 (#564) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem! Hm, nem tűnik problémásnak a dolog! Ugye nekem virtuálison van a 6xxx egyenlőre (7000 még jön) de a sebessége így is olyan h simán váltanék, mivel a játék nincs előtérben, átváltanék betara, csak trabant után Merci az na hirtelen lenne, figyelem a topicot, virtuálison nyúzom , ennyi! :R

(#575) SymbianOS válasza Peetry (#569) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vistát még csak nem is láttam életembe! :P Csak a sok rosszat olvastam róla!

(#576) lacos001

lacos001
(fanatikus tag)

Nem is olyan régen,ezt írtam/kérdeztem,tehát az én véleményem,hogy hiába nem végleges,nem 100%-os,de önmagában xp helyére(lecserélve azt)simán feltolhatom 30gigás particióra,mint oprendszer ugye? :DD

vista is tetszett látványra,de ha ez még ráadásul használhatóbb is.......ollé :))

(#577) dew28 válasza lacos001 (#576) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

en a 6801-es build-et hasznalom, de ha varsz, elvileg januar 8-11 korul jon a publikus beta is, ami valoszinuleg meg jobb lesz
ennek ellenere, a jelenlegi rendszeremmel semmi gondom nincs. pedig elegge probalom nyuzni mar tobb mint masfel honapja :) nyugodtan felteheted. de azt vedd figyelembe, hogy angol nyelvu

[ Szerkesztve ]

(#578) Crogan

Crogan
(újonc)

Sziasztok!
A gyorsindítást be lehet valahogy kapcsolni?
7000 build.

(#579) lacos001 válasza dew28 (#577) üzenetére

lacos001
(fanatikus tag)

thx

angol nem baj,értem azt is :)
délután már felteszem,aztán majd jövök örömködni......

(#580) Lord Vader válasza dew28 (#577) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyetértek a kolega véleményével, szintén 6801, semmi gond nem volt még vele, a sebessége jobb mint a 64-es vistának bármikor. Ja és főrendszernek használom.

(#581) tomy_cz

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

üdv..lejött nekem is a bulid 7000 , kiirtam dvd-re neroval de nem bootol be róla
:U :((
nektek miért működik...? :U :DDD

[ Szerkesztve ]

o_O

(#582) baracsi válasza tomy_cz (#581) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

a 7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso verziót szedted le? Nekem tökéletesen működött, már fel is tettem. Íráskor kértél adatellenőrzést? Az a tuti ilyenkor.

[ Szerkesztve ]

Isten a semmiből teremtette a világot! Ez meg is látszik rajta...

(#583) tomy_cz válasza baracsi (#582) üzenetére

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jaja..azt azt...és mégsem megy..
kipróbáltam a vista telepítővel az boot-ol, szóval nem a géppel van gond :(

windows alól csak frissíteni lehet ezt is ugye?

mod: nem kértem.. :U

[ Szerkesztve ]

o_O

(#584) bypet

bypet
(tag)

Egy rövid próba után nagyon elégedett vagyok ezzel a winnel. Felment egyből a Raid0 tömbömre, a Win2k-s driverrel. Az x64 XP-vel ezt sehogy nem lehetett megoldani. Integrált hangkártyát, gigás lant egyből felismerte, és működik. Installkor egy reboot sem kellett neki.

Sebességre nem lehet panasz. Ramból ez is csak 3Gb+t lát sajnos.
- Nero 9 portable nem megy.
- Ati driverből a Vista drivere megy.

**

(#585) dew28 válasza bypet (#584) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

"Ramból ez is csak 3Gb+t lát sajnos."
miert nem teszel fel 64bitest? :)

mas: amugy egy apro feature, de sysinfonal vegre kiirja a win7 a teljes memoriamennyiseget fuggetlenul attol, hogy alaplapi vga-nak mennyi van leosztva.. ez nekem eddig hianyzott az elodokbol :B

[ Szerkesztve ]

(#586) Genius007 válasza tomy_cz (#581) üzenetére

Genius007
(őstag)

Én minden olyan lemezt, amivel BOOTolni fogok, (OS-ok) Alcohol 120%-al írom ki, mert akkor tuti jó lesz! Nero nálam nem mindig csinálta BOOT-osra ... :U

[ Szerkesztve ]

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#587) Peetry válasza tomy_cz (#581) üzenetére

Peetry
(senior tag)

ugye véletlenül sem új DVD (iso) formátumot írtál, és áthúztad at image-t, hanem menüből kiválasztottad a CD-kép felírását és megadtad neki képnek az iso fájlt...

(#588) tomy_cz válasza Peetry (#587) üzenetére

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

háth..persze :U :K

mondom mindegyik boot-os cd-m dvd-m műkszik..de erről nem akar az istenért sem :(

mod:
ha pendrive-ra kicsomagolom az iso-t akkor úgy betudok róla boot-olni? :F
az újraírhatóm meg miért ne lenne itthon :W

[ Szerkesztve ]

o_O

(#589) r0by válasza tomy_cz (#581) üzenetére

r0by
(őstag)

Most telepítettem fel a 7000-est. Tökéletesen megy.
Mondjuk én hanyagolom a nerot rendesen, imgburn-el írtam ki a cuccost.
Lehet, hogy volt már szó erről a topicban (sőt biztos is): az aktivációs időt ki lehet tolni valahogyan?
Csak mert 1-2 óra nyúzás után eléggé jó érzés a gyorsasága a vista után (mondjuk az sem volt tetű lassú, míg ezt nem próbáltam :D )

(#590) dashed válasza r0by (#589) üzenetére

dashed
(tag)

keress ra googliban a "windows 7 rearm" ra..

(#591) SymbianOS válasza baracsi (#582) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a verzió nekem is bootol, és ki tudom választani hova telepítse, sztem a virtuális miatt nem tok törölni partíciót, csak újat enged létrehozni.

r0by! a vista ehhez képest mennyivel lassúbb? %-ba!

[ Szerkesztve ]

(#592) Blue@X válasza r0by (#589) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Hy,
Tessék: [link]

(#593) zoltanz válasza r0by (#589) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Meglátjuk mit hoz a Vista SP2 (nincs sok hír), a sebesség egy oprendszernél elég megfoghatatlan dolog (magunknak kell érezni és ki mit használ belőle leginkább). Van ami gyorsabb van ami lassabb etalon XP -t is jó indulattal lehet közepessen gyorsnak nevezni a mezőnyben. Legalább mire befut ez lesznek használható driver -k is, nem úgy mint a Vista induláskor...

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#594) Peetry válasza r0by (#589) üzenetére

Peetry
(senior tag)

tudtommal a 3szori 30napos hosszabítás itt is működik. nameg készültek már okosságok régebbi verziókhoz, ha jol sejtem nem kell sokat várni majd hogy valaki előrukkoljon némi illegális patchel.

(#595) bypet válasza dew28 (#585) üzenetére

bypet
(tag)

Legközelebb az jön. Viszont a /PAE-t és a /3GB -t nem tudom bekapcsolni.
( A win 2k server is már tudott kezelni 32+ Ramot.. )

**

(#596) Lord Vader válasza SymbianOS (#591) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért ezt kicsi nehéz %-ban meghatározni a hardverek is befolyásolják, de ha már ilyen sokan mondják-mondjuk, hogy gyors akkor valszeg így is van. Mint mondtam korábban is nekem a másik vinyón fent van az XP, de amikor azt indítom érezhető a különbség rendesen.

(#597) r0by

r0by
(őstag)

Köszi az infókat!
Az a baj, hogy hiába tippelem meg %-ban a dolgot, elég sok mindentől függ.
Nameg ugye a legfőbb érv most az lehet, hogy friss a rendszer.
De azért megtippelem, érzésre olyan 20-30% plusszt mondanék, de hozzáteszem, hogy nem játszok a géppel. Meg plusszban ez egy laptop, ilyen paraméterekkel:
amd 3400+, 2.5GB RAM, 60GB HDD, ATI x200M vga-val.
Viszont a Windows Expreience Index eléggé a béka segge alatt van, a lemezre csak 2.0-t adott.
Kár, hogy nem írtam fel, de ha jól emlékszem Vistán ez 3 fölött volt lazán.

(#598) gV válasza SymbianOS (#591) üzenetére

gV
(őstag)

boot idő kb fele a Vistának, nem superfetchel annyit, gyorsabb a weboldalak megjelenítése, bár ez lehet a ie8nak köszönhető, újrainditás/leállítás egy picit jobb, egyébként nem érzek különbséget
ami viszont nem hozz gyorsulást, de az xp fanok szemének biztos tetszik, h alig foglal a memoriából, nekem 2 nap up timeal 23% foglalt a 2gb-ból miközben netezek, letöltök, oldalsáv és aero futnak (ez korábban Vista alatt 35-40% volt nálam)
+én nem probáltam Vistán, de aki igen az azt mondta h az nfs undercover azon laggol majd Win7-en futattva már nem, útobbit megerősítem, mert nálam stabilan ment

[ Szerkesztve ]

(#599) lacos001

lacos001
(fanatikus tag)

Délelőtt 10 óra körül elmentem "beszerezni",aztán 30 perc múlva haza is "érek" vele,és feltolom,lenne még 1 kérdésem! :))

Van vmi gebasz amire oda kell figyelni,vagy megy ez, ugyanugy,mint xp illetve vista településekor?
thx

(#600) Dave™ válasza gV (#598) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Filekezelésben is érezhetően gyorsabb (számomra), tehát az intézőműveletek is jóval gyorsabbak, csakúgy, mint a programváltások.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.