Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#451) westlake válasza L7wy (#450) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

a 64biteset miert nem kepesek kilokni? :U

I'm out.

(#452) Gabis

Gabis
(senior tag)

ez a Beta 1 már gondolom nem sokban különbözik a januárban megjelenő bétától :F

(#453) No-kia válasza L7wy (#450) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megnyugodtam én is ezt töltöm :DD

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#454) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szedem a W7 x64 6801-es bétáját. Vista helyére szeretném rakni. a kérdésem: lehet a Vistát frissíteni vele? anno ME alól csak beraktam az XP CD-t, elindult az autorun, felrakta, és visszakaptam az asztalom, a programjaimat, mindent. ezt el lehet ezzel játszani, vagy inkább mindenképp a tiszta telepítést válasszam?

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#455) Blue@X válasza Lenry (#454) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Inkább tedd fel a most megjelent 7000 buildet, 6801-es egy kicsit öregecske már.
Vagy várd meg azt az 1-2 hetet amíg megjelenik a nyílt BETA, és abból lesz 64bites.

[ Szerkesztve ]

(#456) Lenry válasza Blue@X (#455) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

7000et nem teszem fel, mert nincs belőle 64 bites...

1-2 hét? akkor azt lehet, hogy megvárom

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#457) Blue@X válasza Lenry (#456) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen elvileg 1-2 hét, mert emlegetnek január 5-t, de 12.-ig biztosan kifog jönni.

(#458) Genius007

Genius007
(őstag)

Én most fogom feltenni a 7000.
Remélem azért kijavították benne azokat a hibákat, amire a 695x -ban felfigyeltem. :B

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#459) Lord Vader válasza Genius007 (#458) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha felment oszd meg velünk a tapasztalataidat.
Kár, hogy még csak a 32-est adták ki. :W

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#460) Genius007

Genius007
(őstag)

Na fent is van! :D /közbe kaja is volt meg miegymás/ :DDD

Lomtáras hibát még mindig nem javították ki ahogy látom.
Ha valamit letörlök, és üríteni akarom a lomtárból, akkor nem jön elő az ablak, hogy
" tényleg törli .. ? bla bla bla " rákell mennem egy másik ablakra, és vissza, hogy előjöjjön, bár lehet csak nálam csinál ilyeneket! :U

Oldalt a Gadget része már tökéletesen működik! (Előzővel (PreBeta) nálam nem ment).

Hirtelen ennyi. :B

Ui.: IE mintha jobban vacakolna, mint az előzővel, legalábbis a PH! eléggé "ugrál" meg szétcsúszik alatta .. :U

[ Szerkesztve ]

(#461) strebacom

strebacom
(senior tag)

Nvidia WIN7 drivers is:
32bit
64bit

Gianni The Best!

(#462) partymaci

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hibajelenseg:

Once in a while, Windows Vista may pop up an error message that says “Host Process for Windows Services Has Stopped Working”, which normally has problem details point to svchost.exe application and fault module name of rasmans.dll_unloaded. The error also appears occasionally and intermittently in Windows 7, or start occurring suddenly, experienced by early testers who manage to download Windows 7 pre-beta build and install on their system for normal usage.

The exact cause for the “Host Process for Windows Services Has Stopped Working” error to happen is unknown, however, there is a workaround fix to stop the error from ever appearing again.

akinek ez a hibauzenet jelenik meg bizonyos idokozonkent:

Host process for windows services stopped working and was closed
Arra a megoldas:

1. Nyisd meg a Task Scheduler -t. (Vezérlőpult Adminisztracios eszkozök)
2.Nyisd ki a Task Scheduler Library -t-> Microsoft -> Windows -> RAC.
3. Kattints a View menure, es engedéjezd Show Hidden Tasks.
4. Jobb klikk a RACAgent-re (Windows Vista) vagy RACTask-ra (Windows 7), es Disable.
Restart
:))

[ Szerkesztve ]

Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

(#463) meridaharcos

meridaharcos
(kvázi-tag)

Hello!

Kissebb gondom akadt Windows 7 használata közben (x64 , build 6936).
A prohardver fórumába belépve a hozzászólások (és csak azok) hihetetlenül kis betümérettel jelennek meg. Tudtok erre valami megoldást ?

Köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."

(#464) Genius007 válasza meridaharcos (#463) üzenetére

Genius007
(őstag)

IE-t használsz?
Próbáld meg FireFox-al, vagy Operával!
Én most raktam fel a Beta (7000), és IE-vel valahogy nagyon fura volt a fórum rész ...
De szerencsére FireFox-al megoldódott a probléma! :)

partymaci: Köszi ez most nagyon jól jött. :)

[ Szerkesztve ]

(#465) meridaharcos

meridaharcos
(kvázi-tag)

Köszi , kipróbálom. :R
Igen, IE volt...

(#466) Lord Vader válasza strebacom (#461) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kipróbáltad valamelyiket? Jól működik? Nekem még a vistás van, érdemes felrakni?

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#467) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

melyik a legújabb 64 bites build?

(#468) meridaharcos válasza Lenry (#467) üzenetére

meridaharcos
(kvázi-tag)

Szerintem 6936, de javítsatok ki, ha tévednék... :F

(#469) Lord Vader válasza Lenry (#467) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Látom meghoztam a kedvedet a 7-hez. :P

(#470) Lenry válasza Lord Vader (#469) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

meg bizony :K
majdnem le is szedtem a 6801-et, de itt írták, hogy az régebbi már, meg utána is olvastam, hogy külön kell előhackelgetni belőle az újdonságokat (vmi blue badge izé...)
úgyhogy inkább mégse :)

most látom, ennél is fog kelleni... na mindegy, mégiscsak újabb :)

meridaharcos: köszi, akkor annak esek neki :R

[ Szerkesztve ]

(#471) strebacom válasza Lord Vader (#466) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Igen, nem rég tettem fel a 32bitest és örömmel láttam hogy azt irja hogy Nvidia Windows7 driver..... :K

Gianni The Best!

(#472) Lord Vader válasza strebacom (#471) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez zsír, már szedem csak "bcjvdfjh :W " lassan jön.

Lenry: Igen ez már nem mai darab, de most már tényleg megvárom a 7000-es 64-est.

[ Szerkesztve ]

(#473) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

64bites Windows 7 érkezéséről senki nem tud semmit még?:)

Mármint a 64bites BETA érkezéséről :-)

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#474) L7wy válasza Genius007 (#460) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam a lomtár jó, legalábbis ha megértettem a hibajelenséget. A gadget meg még mindig rossz, ha UAC ot kikapcsolom :(

Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

(#475) dashed

dashed
(tag)

"It appears that there is not much changes from the leaked Windows 7 pre-beta build 6956, although there may be under-the-hook changes and tweaks invisible to ordinary users.
The only clue that Windows 7 build 7000 is indeed a beta comes from About dialog of Windows Media Center, where the Windows 7 has the version build 6.1.7000.0 (winmain.win7beta.081212-1400). The build will expire on 02.07.2009."

(#476) Genius007 válasza dashed (#475) üzenetére

Genius007
(őstag)

Ezt most nem egészen értem, de a ahogy látom Windows Media Centerről van benne szó (részben), most jut eszembe előbb meglestem, és nem tudtam kilépni belőle rendesen, csak fekete képernyő maradt ...

(#477) Zjunior

Zjunior
(senior tag)

Sziasztok!

Bocsi a kérdésért, de miért jobb a 64bites Windows 7!

iPhone érdekel!:)

(#478) pzstm válasza Zjunior (#477) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha 4 giga ramod van jobb....ha kevesebb akkor nincs sok értelme....

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#479) moonguru

moonguru
(senior tag)

Sziasztok!

Én egyelőre nem tudom használni mert WIFI+PPPOE alatt lefagy...

Vagy azonnal vagy max. 1 percen belül amikor ellenőrzi a jelszómat..

Lehet kikapcsolni a gépet,mert semmire se reagál...

Az előző verzió se...

Edimax_7128G Vista drivert instaláltam... :(

[ Szerkesztve ]

(#480) Lord Vader válasza strebacom (#471) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Felraktam a 64-est, eddig jó, majd csinálok egy-két tesztet van-e valami változás a vista driverhez képest.

(#481) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Én is kipróbálnám ezt az oprendszert, de nem merem, mert a D meghajtón sok adatom van. Elsődleges oprendszernek fel lehet rakni mindennapi használatra? Nem történhet adatvesztés?

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#482) moonguru válasza CHIPman (#481) üzenetére

moonguru
(senior tag)

Szia!

Semmiképen nem szabad felrakni elsődleges rendszernek és sokan panaszkodtak file-sérülésre...

Ui:

Nálam is jelentkezett... (szerencsére csak a Vienna sérült az adatok nem!)

(#483) Dave™ válasza partymaci (#462) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Köszi, már halálba idegesített a bizonyos időközönkénti felugrálásával :)

szerk: #481: nyilvánvalóan nagyobb kockázatot képvisel egy (pre)béta szoftver, mint egy végleges, de ahogyan már sokan mondták, (általánosságban) jobb, gyorsabb és megbízhatóbb, mint a vista. Nálam kb. egy hónapja van fent, mint elsődleges rendszer, ha minden driver megvan és minden működik, akkor szerintem nem lesz vele gond. Adatvesztést nem tudom elképzelni hogyan lehetne, legrosszabb esetben a saját file-jait babrálná, ha meg fizikai jellegű probléma jelentkezne (mem, hdd) arról úgysem a 7es tehet.

[ Szerkesztve ]

(#484) Genius007 válasza moonguru (#482) üzenetére

Genius007
(őstag)

Nem szabad felrakni elsődleges oprendszernek (mindennapi használatra) ... ?
Mert ... ? Nem egészen értem miért ....
Nekem 1hétig ment a gép non - stop, és 90%-ban semmi gondom nem volt a Win7-el. :U
File-okkal sem volt gond.

(#485) Lord Vader válasza moonguru (#482) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én mondjuk elsődleges rendszernek használom egy 160 gigás WD-n terjeszkedik. Létrehozta magának a 200 megás particiót, és eddig semmi panaszom nem lehet még rá mert semmilyen hibát nem csinált.

(#486) Peetry válasza Genius007 (#484) üzenetére

Peetry
(senior tag)

én is elsődleges oprendszernek használom. sőt már le is túrtam a vistát mellőle, mert feleslegesen foglalata a helyet. szerintem teljes mértékben használható. persze ízlések és pofonok, ha félsz hogy prebéta/béta ne rakd fel. Nekem megéri mert sokkal jobban használható mint a vista.

(#487) moonguru válasza Genius007 (#484) üzenetére

moonguru
(senior tag)

Na igen ha már kipróbáltad és minden OK akkor igen,használhatod elsődlegesnek is persze én pl. ha frissítettem volna net nélkül maradtam volna...

(#488) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

6801 óta elsődleges oprendszer...most 6956-so van fent...várom hogy lesz-e 64bites BETA1...de ha így haladnak, akkor többet nem telepítek vistát az tuti :)) :DD :C

(#489) CHIPman válasza moonguru (#482) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi.
A hszedből azt vettem ki, hogy neked csak az oprendszer sérült. A többi esetben is?

(#490) Genius007

Genius007
(őstag)

Update-eket nyugodt szívvel lelehet tölteni hozzájuk ? :)

(#491) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mire jövök haza? a 7000-re! Tegnap óta van fent az előző! Sebaj! Megy mellé virtuálisra! :R

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#492) Peetry

Peetry
(senior tag)

Nem tudja valaki hogy tudom megadni neki hogy ne vegye vissza a CPU órajelét? Nekem notin van, és idegesítő hogy csak 1GHz-en ketyek a T7200, hiába állítom be az energiagazdálkodást high performance-ra. Valaki tapasztalta esetleg?

(#493) strebacom válasza Lord Vader (#480) üzenetére

strebacom
(senior tag)

OK! várom az eredményeket!! :R

Gianni The Best!

(#494) pzstm válasza Peetry (#492) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

CPU energiagazdálkodás beállítás

Esetleg erre gondoltál?
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settings
Majd ott klikk a "Change advanced power settings"-re

(#495) Genius007 válasza Peetry (#492) üzenetére

Genius007
(őstag)

Őőő azt nem a BIOS-ban kell a CPU fül alatt ... ?

Csak mert ott kell a C1E -t (vagy valami ilyesmi) Disable-ra rakni ...
... legalábbis asztali gépnél úgy van, és a notimnál is úgy volt, ha jól emlékszem. :U

[ Szerkesztve ]

(#496) Peetry válasza pzstm (#494) üzenetére

Peetry
(senior tag)

nah igen nekem is így van, és eddig vmiért cseszett felemelni fixen 2GHz-re. de most felvette:) na mind1, lehet csak a gadget nem vette észre.

(#497) Lord Vader válasza strebacom (#493) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na a Vantage gond nélkül lefutott, bár a PhysX bekapcsolva maradt, de hát ezt most nem a listára csináltam. A vga 9800GT a cpu E7300.

(#498) frisco válasza CHIPman (#481) üzenetére

frisco
(tag)

Simán felrakhatod elsődleges op. rendszernek, nekem a 6801 óta így muzsikál.
Azt azért megjegyezném, hogy op.rendszer ide vagy oda, az adatokat mindenképpen indokolt egy másik partíción tartani.
Ezt létrehozni még egy non-stop használt op. rendszer esetén is kb. 10 perc és innentől szoftvergondtól már nincsenek fenyegetve.

(#499) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Felgyorsulnak az események! :R Go Go Go Go!

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#500) CHIPman válasza frisco (#498) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy van. Van már publikus, legálisan letölthető BETA?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.