Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#401) Lord Vader válasza SymbianOS (#400) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Photo shoppot nem próbáltam, a többi az igen.
Total commander, K-lite codec pack, winrar, minden megy rendesen, a Codemasters játékai nagyon jól futnak rajta, szebb a képe alapból mint az xp-n.A vista drivereket emulálva kell felrakni mert amúgy nem mennek, nem ismerik fel az oprendszert.
Az NFS PS és az NFS UC pl. eléggé laggolt a vistán, ezen tökéletesen futnak.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#402) pzstm válasza Lord Vader (#401) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Adobe CS3 illetve CS4 master collection összes eleme hibátlanul megy rajta....
Daemon tools nem a seven hibája, meg is írták daemon-tools hivatalos fórumon hogy nem támogatnak BETA oprendszert..... szóval az no para...másik progit meg valóban nem használom...

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#403) _ak_ válasza Lord Vader (#383) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

Igazából nem tudok mit írni, meguntam én is úgy, mint mindenki más a magyarázást, de ha valóban érthetetlennek találod a kimagaslóan óriási memóriazabálást alapjáraton, akkor keress rá a superfetch kifejezésre.

ez csak egy példa h érdemesebb azért olykor egy kicsit körültekintően használni a rendszert és egy kicsit jobban megismerni, ahelyett, h egyből lehúzol vmit.

Let's begin, de gozaimasu!

(#404) Blue@X válasza SymbianOS (#400) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Winamp megy, WinRAR is megy, sőt nálam még gyorsabb mint Vistan.

[ Szerkesztve ]

(#405) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is kipróbáltam a 6956-ot, minden driver benne volt alapból a g31-es lapomhoz, ati vga-nak is rakott valaamit..sztem gyorsabb mint a viszta. 1et nem értek igazából, magát 32 bitesnek mondta, de mind a 4 giga ramot látta az akkori 256 megás vga mellett. Ebből csak 64 bites van nem? Meg ha 32-es, akkor hogy látta az összes ramot?

New world...old thinking...IBM T60;)

(#406) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

#374 Lord Vader, #375 pzstm: Akkor csak úgy lehet új ablakot nyitni, hogy jobb klikk és firefox? Ha igen, akkor kéne ezen változtatniuk, mert nálam ha nagyon belemélyedek, akkor 4-5 ablak meg van nyitva, és macerás mindig kiválasztani jobb klikk után.

(#407) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HA felteszem ezt: Windows.7.Ultimate.BUILD.6956.x86 csak ez az egy op rendszer lenne fent, azaz az XP ideiglenesen nyugdíjba menne! Ő lenne a C-n és a többi partíción az adataim!
Akkor meddig működik? Mire készüljek fel? tepítése hogyan indul egy xp-s rendszer megléte esetén? ugyan úgy tudok vele partíciót törölni-létrehozni-azt formázni és arra telepíteni? driverek terén mizu? Induljunk ki abból h nem akarok játszani! Csak egy olyan rendszert akarok ami jó netre, zenehallgatásra, dvd-re, azaz minden ami film és zene! 5.1be! ALC889A hangkarival! Menjen a winrar,winamp,AU3 (abode),PaintshopPro,Everest,Office 2003,kb itt kifújt! Kíváncsi vagyok a win 7-re......
Ha a kíváncsiságom aláfagyott letörölném és vissza menne az XP!

[ Szerkesztve ]

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#408) T.Peter válasza SymbianOS (#407) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Ha a 6956-osat akarod feltenni, akkor az xp-d mellé tedd fel szerintem, de januárban jön a public béta, érdemesebb azt megvárni, ha csak 7-et akarsz. Nálam a 6956-osban az előlapi fülhallgató csatlakozó nem működik, filmek alatt nincs felirat (mondjuk ere gondolom van valami megoldás, vagy megint csak nálam nem működik ez sem :) ), gadgetek sincsenek, stb.

[ Szerkesztve ]

(#409) SymbianOS válasza T.Peter (#408) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak win7-et akarok még kiélem magam rajta és vissza XP! De akkor megvárom a public-ot! Nem szeretek játszani az OP rendszerekkel, ha egy felmegy fél 1 évig ott is van!

(#410) Lord Vader válasza T.Peter (#408) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy valami megnyíebált verziót raktál fel? Az általad említett híbák özül nálam egyik sem jelentkezett.

_ak_ : Köszönjük Emese. De megnyugodhatsz , nem kell még egyszer elmagyarázni mert olvastam már még ha nem is hinnéd.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#411) Blue@X válasza T.Peter (#408) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha filmek alatt nincs felirat, akkor rakd fel a VobSub-ot nevezetű programot, az megoldja a problémád, vagy K-Lite Codec Pack.
De még a VLC is jó, azzal is lesz feliratod

(#412) Blue@X válasza SymbianOS (#409) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor inkább rakd fel virtuális gépre, ha csak kipróbálni akarod, majd a végleges mehet éles rendszernek.

(#413) SymbianOS válasza Blue@X (#412) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kioktatnátok? ez kell hozzá? Microsoft virtual PC 32bit v: 6.0.192.0, Virtual PC 2007 SP1 Setup

és később hogyan törlöm le?

[ Szerkesztve ]

(#414) Lord Vader válasza Blue@X (#411) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így igaz, sőt ha a K-Lite Codec pack-ot felrakod abba benne van a DirectVobSub és ha a nézett fílm és felirat ugyanazon néven szerepel, magától hozzá is fogja rendelni még a win media playerrel is. :R

(#415) Blue@X válasza SymbianOS (#413) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Amit írtál az jó, ha nem menne a Virtual PC kezelése, itt tedd fel a kérdésedet:[link]
Törlése egyszerű, egy fájlt hoz csak létre ha jól tudom.
Ajánlom még a VirtualBox-ot (teljesen ingyenes) vagy a VMware-t (fizetős). De VirtualPC is tökéletes.
Ha VMware-t használnál, itt egy leírás, hogyan készíts virtuális gépet: [link]

[ Szerkesztve ]

(#416) SymbianOS válasza Blue@X (#415) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megy ez megy ez! Mennyit telepít? 1giga ramot állítottam be, lan kilőve, com portok kilőve!

(#417) Blue@X válasza SymbianOS (#416) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Változó, 8-10GB között, de ha adsz neki 15gb-ot az elég lesz. Ha van rá lehetőség, dinamikusan foglalja le a tárterületet, így helytakarékosabb (VirtualPC)

[ Szerkesztve ]

(#418) SymbianOS válasza Blue@X (#417) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OKé van hely! Köszi, majd jelentkezem! Dánlódolok! :B

(#419) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet már aktiválni valahogy a 6956-ot? Már csak 19 napom van... :F
Nekem is IND-verzió van, de visszaszámol.

[ Szerkesztve ]

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#420) Lord Vader válasza Silenzio (#419) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ment pü.

(#421) Peetry válasza Lord Vader (#420) üzenetére

Peetry
(senior tag)

nah akkor azt a PÜ-t nekem is forwardoljátok pls:)

(#422) Lord Vader válasza Peetry (#421) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ment a pü. :U

(#423) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

#410 Lord Vader: Két külön partícióra van feltéve a vista és a 7. Azon a partíción, amin a 7 van, más is van. Használtam egy darabig, de utána gondoltam, hogy letörlöm, de csak a users mappát sikerült (így nem is indult). Ezt utána pótoltam úgy,hogy a vista felhasználók mappáját másoltam oda, és neveztem át. Elindulni elindult ezután, csak most az van, hogy bármit állítok, az nem tárolódik el, szóval minden bejelentkezésnél újra kell csinálnom mindent. :D (most formázom, aztán majd a public betat felteszem vista helyett, és azzal fogok megbarátkozni)

#411 Blue@X, #414 Lord Vader: Erre nem gondoltam. :) Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#424) Innox válasza SymbianOS (#392) üzenetére

Innox
(kvázi-tag)

Én soknak tartom a 2 giga ramot office alkalmazásokra. Nálam 1 giga DDR1-es RAM-al is tökéletesen futott. És nem volt hiányérzetem, még az Aero is kényelmesen elszaladgált.

Akárki akármit mond nekem tetszenek a ThinkPad-ek..Főleg a T61 amiről írok:D

(#425) Lord Vader válasza T.Peter (#423) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem 2 külön vinyón van a 7 és az xp és úgy raktam fel mind 2 os-t, hogy csak az a vincs volt bedugva amelyiket éppen telepítettem, a másik ki volt húzva, hogy még csak véletlenül se kavarodjanak össze.

(#426) Innox válasza Lord Vader (#425) üzenetére

Innox
(kvázi-tag)

Apropó, nálatok nem hozott létre egy 200 MB-os partíciót system használatra? Én egy szüz HDD-re raktam és rábíztam a partícionálást. 2 partíciót hozott létre.
Más: Kinek működik a sleep funkció? Nálam elaludt a gép, de nem volt már hajlandó felébredni semmire. Próbáltam billentyűvel, power gomb.

(#427) Peetry válasza Innox (#426) üzenetére

Peetry
(senior tag)

Nekem is hozott létre 200MB-s Systemet de nemtom mire használja. ha valaki tudja érdekelne. Sleepet én nem használom de voltmár amíg nem állítottam át a gombokat meg a fedelet hogy lehajtottam és elaludt. szal működik. Meg nekem a hibernate is működik, bár azt nem tudtam kirakni a hibernate gombra, ugyh power gombról üzemel. Lehet hogy a gyári driver kéne hozzá. Amugy nekem notim van, nemtom ez befolyásolja-e.

Köszi a mailt. úgy nézem frankó, bár status not available:)

(#428) T.Peter válasza Lord Vader (#425) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

2 winyóval egyszerűbb. :) Én nem tudtam máshogy megoldani.

(#429) Blue@X válasza Peetry (#427) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a 200MB-os partició a boothoz kell, biztonsági okokból hozza létre.

(#430) L7wy válasza Lord Vader (#422) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem nem timernuke. Az letiltja a frissítéseket, és kitudja mi mást ront még el.
Talán ez jó:
Nyomjuk le a [Windows billentyű] + R gombot.
Írjuk be cmd, majd ENTER.
Adjuk ki a slmgr.vbs -rearm parancsot.

Ha nemműxik akkor sorry, elvileg vissza kellene h állítsa a 30 napot, és ezt 3*lehet megcsinálni vagyis 120 napra ki lehet húzni.

Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

(#431) Lord Vader válasza Innox (#426) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kipróbáltam a "sleep" funkciót, power gomb-al visszajött, bár kicsit nehézkesen.

(#432) Innox válasza Lord Vader (#431) üzenetére

Innox
(kvázi-tag)

Rendben, akkor a hiba nálam van. Nem akarok senkit félretájékoztatni.

(#433) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Virtual PC-re mennyi idő alatt megy fel? Elég egy óra? Kivételesen fontos momentum!

(#434) _ak_ válasza Lord Vader (#410) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

Akkor miért magyarázod, h milyen sok ramot eszik a Vista? :W MIndegy igazából nem is érdekel..

Let's begin, de gozaimasu!

(#435) Lord Vader válasza _ak_ (#434) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem magyaráztam semmit. Kérdeztek, válaszoltam. Szerintem egy átlag usernek fogalma sincs arról amiről beszélsz. Megveszi az 1 gigával szerelt, vistás laptopot és nem érti miért olyan lassú a gépe.

(#436) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Háááát ez kkkész! felszaladt! Első amit észrevettem h nem minden van a "helyén"! Hát ugye xp-ről win7-re ugrás az ezzel jár! Fajin! :R

(#437) Lord Vader válasza SymbianOS (#436) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát ha még vistát se használtál akkor tényleg érdekes lesz a dolog. :P
De kérdezz nyugodtan ha valami gond van segítünk. :R

(#438) drpele

drpele
(senior tag)
LOGOUT blog

Próbálta már valaki az asztalt kiterjeszteni másik kijelzőre? Nálam 6956-os verzió alatt 8.12-es ATI driverrel (R2600XT) egyszerűen semmi sem történik (CCC-ben) advenced módban, novice módban pedig mindenféle hibaüzenetek törnek elő amikor megpróbálom aktiválni az asztal kiterjesztést.

[ Szerkesztve ]

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#439) Peetry válasza drpele (#438) üzenetére

Peetry
(senior tag)

Kipróbáltam. gond nélkül megy. egy dell inspiron noti-ra egy LG F700B-t dugtam analogon. Csak nem reagált rá automatikusan semmit. Anno vista észrevette. Asztal jobbklick->screen resolution aztán be kell állítani, hogy kiterjesztés. külön külön felbontást stb. vidkari nekem nVidia Geforce 7900GS

(#440) drpele válasza Peetry (#439) üzenetére

drpele
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálam az Unable to save settings üzenet jelenik meg ha bármiféle beállítást el akarok menteni. :(

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#441) SymbianOS válasza Lord Vader (#437) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gond? Teljes használtai útmutatót kérek! 5 percig kerestem az egér sebesség beállítását! :P
Tanulgatom! Úgy is írok ha van vmi!

(#442) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igaz h virtuális gépen van igaz h 1 giga ramot adtam neki, igaz h nem látja pl a hangkarim igaz igaz sokminden, de h meglep a gyorsasága az is igaz! Mint egy gyerek akinek a jézuska meghozta az ajándékot! Pistike mit hozott a jézuska? Windows 7 ultimate beta-t! ;]

(#443) frisco

frisco
(tag)

Kint van a beta verzió. (built 7000)
Több torrentoldalon már elérhető, kedvcsinálónak egy screenshot egy olyan fórumozótól aki már feltette.
[link]

(#444) strebacom válasza frisco (#443) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Akkor keressük is!!!
Köszi!!

Gianni The Best!

(#445) No-kia válasza frisco (#443) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD 10 percel ezelőt jött le a 6956-os, vagy melyik :DDD de akk még én is inkább megszerzem ezt

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#446) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát elég lassan jön, de ha Isten is velem van akk talán holnap estére leér, márcsak egy vinyót kéne vennem :O

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#447) ifotep válasza No-kia (#446) üzenetére

ifotep
(újonc)

Honnan jön 6956-os????Ha kérdezhetem?

[ Szerkesztve ]

GA-EP35-DS3P/ E8400/ 2*2GB 1066/bfg 9800gx2 /1Tb samsung HDD/Xilence 600W /Thermaltake xaser III 1000/ASUS Arctic square/Pio DVR-212

(#448) Peetry válasza ifotep (#447) üzenetére

Peetry
(senior tag)

nekem is jöhet a link mert csak vmware-s virtual machine-t találtam.

mármint a 7000-es változaté:)

[ Szerkesztve ]

(#449) No-kia válasza Peetry (#448) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pü-akart lenni

[ Szerkesztve ]

(#450) L7wy

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Fenn van a 7000es build [link]

[ Szerkesztve ]

Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.